apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρουφιανοι τυπε?Τι να μου πεις ρε,σε πρόλαβαν άλλοι......που νομίζεις ότι είναι φίλοι σου.....
ρουφιανοι τυπε?Τι να μου πεις ρε,σε πρόλαβαν άλλοι......που νομίζεις ότι είναι φίλοι σου.....
Μιλα ρε Μπιλυ, πες τα ολα.![]()
αυτο το νομιζες και εσυ δυστηχως..Τι να μου πεις ρε,σε πρόλαβαν άλλοι......που νομίζεις ότι είναι φίλοι σου.....
πολυ ιντριγκα τυπεαυτο το νομιζες και εσυ δυστηχως..
θες να ξερασω ολα τωρα η οχι?πες τι να κανω..
Εγω αυτο που εκανα ειναι οτι σε εβαλα στην συνεχεια του μιστερ μαλακα στο διπλα σαιτ,αλλα δεν ειχες περασει, και ξερεις κατι?
εγω το πηρα για χαβαλε,εαν εσενα σε πειραξε σορρυ... Αλλα αλλος κανει διαχειρηση της ψηφοφοριας διπλα..
Θες να κανω μια δοκιμη? Θες να βαλω ερικο77, να δεις ποτε θα τον σβησουν? ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ...?
εγω αυτο εκανα, για οτι αλλο του εχουν πει, βρισιδια,κλπ κλπ ειναι ψεματα..εαν του εχουν πει φυσικα τιποτα περισσοτεροπολυ ιντριγκα τυπε![]()
αυτο το νομιζες και εσυ δυστηχως..
θες να ξερασω ολα τωρα η οχι?πες τι να κανω..
Εγω αυτο που εκανα ειναι οτι σε εβαλα στην συνεχεια του μιστερ μαλακα στο διπλα σαιτ,αλλα δεν ειχες περασει, και ξερεις κατι?
εγω το πηρα για χαβαλε,εαν εσενα σε πειραξε σορρυ... Αλλα αλλος κανει διαχειρηση της ψηφοφοριας διπλα..
Θες να κανω μια δοκιμη? Θες να βαλω ερικο77, να δεις ποτε θα τον σβησουν? ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΒΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ...?
οχι τωρα..Πες ονόματα τύπε......ποιος σε έβαλε,για να σε συγχωρέσω........επιτόπου! Εγώ ξέρω αλλά θέλω να τα πεις εσύ......
τυπε καποιος σε κακολογει :Sεγω αυτο εκανα, για οτι αλλο του εχουν πει, βρισιδια,κλπ κλπ ειναι ψεματα..εαν του εχουν πει φυσικα τιποτα περισσοτερο
εγω αυτο που εκανα το ειπα..
οχι τωρα..
εγω θα κανω μια κινηση να σε βγαλω απο διπλα...εαν σε ξαναβαλουν , δεν φταιω..
σε βγάζω αυτην την στιγμη παρακολουθα την συνεχεια..
Μα ψαχναν ολοι οι νωντοτυπο τυπε,με εψαχνε και ο σλαβι, τωρα και αλλα ατομα, απο που να κρυφτω ποιατυπε καποιος σε κακολογει :S
εχεις κανει εχθρους μαλλον :-
ημιτελικοι με μπαραζ?Ονόματα τύπε......ποιοι είναι πίσω από όλο αυτό..............
![]()
Μα ψαχναν ολοι οι νωντοτυπο τυπε,με εψαχνε και ο σλαβι, τωρα και αλλα ατομα, απο που να κρυφτω ποια
υγ
μπιλι εφυγες
Ημιτελικα( με μπαραζ)
Lagonisian
35 (18.8%)
axaxouxas
60 (32.3%)
Poto84
21 (11.3%)
Παιχτουρας
70 (37.6%)
Σύνολο ψηφοφόρων: 96
Η ψηφοφορία λήγει: Δεκέμβριος 14, 2013, 10:59:52 μμ
ωρα μερα,κατασταση,εαν εχεις αλλαξει αυριο.. εγω διαχειρηση δεν κανω...
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ;) ;) ;) δεν σε εβαλαΠοιος σου είπε να με βάλεις,με πουστιά.....ενώ ήμουν 5ος.....είναι απλή η ερώτηση........
Ονοματα θελουμε. ;)ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ;) ;) ;) δεν σε εβαλα![]()
Δηλαδη για να καταλαβω, ο Μπιλυ δεν ειχε περασει στην κληρωση, η δεν ηθελε καν να μπει και καποιος τον εβαλε απο μονος του;![]()
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ;) ;) ;) δεν σε εβαλα![]()
Ονοματα θελουμε. ;)
αποτι καταλαβα εγω τυπεΔηλαδη για να καταλαβω, ο Μπιλυ δεν ειχε περασει στην κληρωση, η δεν ηθελε καν να μπει και καποιος τον εβαλε απο μονος του;![]()
γατα εισαι ;)αποτι καταλαβα εγω τυπε
στην ψηφοφορια για την 8αδα ο μπιλυς βγηκε 5ος
οταν εκαναν την ψηφοφορια για τους 4 καποιος ηθελε να ειναι και ο μπιλυς εκει
οποτε εκανε το κολπο ημιτελικοι μπαραζ()