Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
θα σε ψηφισε ο νωντας σιγουρα.
χαχαχα καλα ο νωντας ειναι βαρβαρος τελειως.
Δεν ειναι για κουβεντες αυτος
θα σε ψηφισε ο νωντας σιγουρα.
προσεχε τι γραφεις γιατι θα μπλεχτεις σε καταστασεις που δεν μπορεις να χειριστεις.απο μενα τελειωσε αλλη φορα να λες σε ποιους γραφεις τοσο σοβαρες βρισιες.-δεν αναφερθηκα σε σενα κουλαρε...
αναφερθηκα σε 2-3 που μου εχουν σπασει τα αρχιδια εδω και μερες..
το ολοι ειναι πλυθηντικος αρα εαν αναφερομαι εστω και σε 2 ατομα ειναι παλι πλυθηντικος...
Τα θερμα μου συγχαρητηρια τυπε !!!!!προσωπικα παραδινομαι και δινω την ψηφο μου για να σταματησει η ψηφοφορια απο την στιγμη
που ειμαι 1ος με διαφορα ! Δεν εχει νοημα να συνεχιστει ... το σηκωσαμε
Τα θερμα μου συγχαρητηρια τυπε !!!!!
ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!!!
ρε τυπε δεν εγινες εχθρος με κανεναν,απλα εισαι ψευτης και σε ψηφιζουν.Εσυ ο ιδιος μας ελεγες στην αρχη οτι ειναι καλο να γαμας μονο πουτανες και οτι οι σχεσεις και οι γκομενες ειναι χασιμο χρονου,και σε οποιον στην ελεγε τον ελεγες σχεσακια.τα ξεχνας αυτα;Μετα εκανες στροφη 180 μοιρων και ελεγες τα αντιθετα.Δεν εχεις κρατησει μια αποψη,για αυτο και δειχνεις γραφικος στους αλλους.Ε μεταξυ μας εγραψα και εγω αρκετες μαλακιες... μαλακιες οχι αντικειμενικα... μαλακιες για αυτους που ψηφιζουν εδω μεσα σκεψου να καθεσαι να λες για κοινες παρεες και εξω γκομενες σε καποιον που εχει να βγει ραντεβου 10 χρονια με γυναικα και πηγαινει μονο σε μπουρδελα... ε δεν ειναι λογικο να γινει εχθρος σου και να σε καταψηφισει? αφου με τον τροπο σου το παιζεις εξυπνος.
ρε τυπε δεν εγινες εχθρος με κανεναν,απλα εισαι ψευτης και σε ψηφιζουν.Εσυ ο ιδιος μας ελεγες στην αρχη οτι ειναι καλο να γαμας μονο πουτανες και οτι οι σχεσεις και οι γκομενες ειναι χασιμο χρονου,και σε οποιον στην ελεγε τον ελεγες σχεσακια.τα ξεχνας αυτα;Μετα εκανες στροφη 180 μοιρων και ελεγες τα αντιθετα.Δεν εχεις κρατησει μια αποψη,για αυτο και δειχνεις γραφικος στους αλλους.
Βρε το σωστο ειναι να μπορεις να παιζεις με ολες με την ιδια ευκολια....
και το να πηδας πουτανες δεν ειναι κακο ακομη το λεω αλλα οχι συνεχεια... οπως επισης και το να
παιζεις με καμια γκομενιτσα απεξω που επισης δεν ειναι κακο... αλλα μην καταντησεις ενας σχεσακιας 1000%
Το θεμα ειναι οτι οι μεν νομιζουν οτι κατεφυγαν στις πουτανες και ελυσαν τα προβληματα τους ... κανενα προβλημα δεν ελυσαν επειδη καταρχην δεν εχουν επαφη με αλλες γυναικες και αυτο ειναι κακο οπως επισης και χαλανε ενα καρο λεφτα σε γυναικες που κλεβουν το κρατος μας.
Οι δε κατεφυγαν στις ελληνιδες και μονο και νομισαν οτι ελυσαν τα προβληματα τους.... κανενα προβλημα δεν ελυσαν ουτε αυτοι παιζει να φανε κερατο και να απομονωθουν .
Ειναι δυσκολο να καταλαβουν ορισμενοι οτι ο μονος τροπος για να προστατευτεις ειναι να εισαι ευελικτος. Το σωστο ειναι να παιζεις με οτι μπορεις με την ιδια ανεση και ευκολια.
κλασσικος λακης
Δεν κλαιω .... συζητηση κανουμε.
τυπε αυτο με το χεσιμο ταφων ειναι το trademark τουτυπε οι δυσκοιλιοι του κοσμου θα τον ειχανε θεο τον λακη
τυπε ο λακης δεν προκειτε να τα παρει να εισαι σιγουρος :-λακη σταματα να κανεις τον κινεζο γιατι αφορμη ηθελες να με βρισεις ετσι...
λοιπον η παιρνεις πισω αυτα που ειπες η ακους απο εμενα χειροτερα απο αυτα που γραφεις πανω..
και ας φαω μιουτ ..η τιμη παν απο ολα, δεν θα αφησω εγω να μου βριζει την μανα ενας τελειωμενος χοντρος φασιστας..
και του πορνομεταναστη να χεζει τους οικους ανοχης..τυπε αυτο με το χεσιμο ταφων ειναι το trademark του
Boltemort αγόρι μου, τα πας καλά στην ψηφοφορία απ' ότι βλέπω (εννοείται πως είχες και τη δική μου στήριξη σε αυτό). Για coder μπορεί να μη φτουράς, αλλά για τον τίτλο του μαλάκα τα πας καλά. Μπράβο.
Δεν περιμένω να το παραδεχτείς... ελπίζω να αναρωτηθείς όμως μετά το περας της ψηφοφορίας (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) μήπως βρε αδερφε είσαι τελικά... έστω και λίγο...
Boltemort αγόρι μου, τα πας καλά στην ψηφοφορία απ' ότι βλέπω (εννοείται πως είχες και τη δική μου στήριξη σε αυτό). Για coder μπορεί να μη φτουράς, αλλά για τον τίτλο του μαλάκα τα πας καλά. Μπράβο.
Δεν περιμένω να το παραδεχτείς... ελπίζω να αναρωτηθείς όμως μετά το περας της ψηφοφορίας (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) μήπως βρε αδερφε είσαι τελικά... έστω και λίγο...