Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε αργοτερα θα βγει και αναλυση πως ψηφισε η αθηνα,η επαρχια κτλ :grin:

Και η επομενη μέρα???? θα μεταφερθουμε στην Πεύκη στο αρχηγειο μου Μπολτεμορτ
για να δώσω δηλωση ο πρωθυπουργος !!!!!

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε η παπια αμφισβητει τα αυτονοητα,αυτο προβληματιζει τις μεγαλυτερες ηλικιακα ταξεις :grin:
ηταν να μην εγραφε εδω.τον τσιγκλισε που λεγαμε για αυτον.νομιζε πως αν εγραφε θα μας εβγαζε οφσαιντ και θα εβγαινε και απο πανω.και θα εχανε τον τελικο.τελικα μολις μπηκε η προκριση του ηταν ποταμι χωρις γυρισμο.παντως κουτοπονηρη αλεπου ο λακης.για τους νεγρομουσουλμανους των καλαβρυτων εκανε την...παπια... :2funny: :2funny: στο τελος η παπια εριξε μια ηρωικη ιαχη οτι σας γαμω ολους και σας εχω στο τσεπακι και καλα και αποχωρησε. :2funny: :2funny:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
ηταν να μην εγραφε εδω.τον τσιγκλισε που λεγαμε για αυτον.νομιζε πως αν εγραφε θα μας εβγαζε οφσαιντ και θα εβγαινε και απο πανω.και θα εχανε τον τελικο.τελικα μολις μπηκε η προκριση του ηταν ποταμι χωρις γυρισμο.παντως κουτοπονηρη αλεπου ο λακης.για τους νεγρομουσουλμανους των καλαβρυτων εκανε την...παπια... :2funny: :2funny: στο τελος η παπια εριξε μια ηρωικη ιαχη οτι σας γαμω ολους και σας εχω στο τσεπακι και καλα και αποχωρησε. :2funny: :2funny:

Με μεγάλη λύπη βλέπω πως η παπια δεν μπήκε να κάνει δηλώσεις....λέτε να κερδίσει αυτός ο βολτεμορ από το πουθενά???  :new_shocked:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
(ειναι ο ψηφος οχι η ψηφος.)

να μην λέμε και ότι θέλουμε...
εγω απο δυο καθηγητες που ειχαν διδακτορικο ετσι εμαθα.ειχαν γραψει ενα εγχειριδιο μαλιστα σχετικα.οτι ειναι ο ψηφος και η ψηφοφορια.ετσι ειχα γραψει στο εγχειριδιο τους.δεν θυαμαμαι ονοματα αν και μπορω να βρω.τεσπα αυτα.

Επισκέπτης
δεν ειπε να σε γαμησει. να σε δειρει ειπε.

Έχω περάσει σε άλλα επίπεδα πλέον.
Δεν δέρνω.

558744.jpg

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Με μεγάλη λύπη βλέπω πως η παπια δεν μπήκε να κάνει δηλώσεις....λέτε να κερδίσει αυτός ο βολτεμορ από το πουθενά???  :new_shocked:
κατσε ακομα ειναι νωρις.κατι μου λεει πως ο μπολντης πανω στην απογοητευση του και τη πικρα του ψηφισε τον εαυτο του.ευχομαι να μην το εκανε γιατι ο λακης ηταν πολυ μπροστα και εχασε μετα εμ διαφορα.βεβαια τοτε ειχε μπει και ποσταρε η παπια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Καλα για τον παπια το καταλαβαίνω!
Αλλα για τον Μόρτη δεν μπορω να το καταλάβω πως εφτασε στον τελικο
Τον μόρτη ρε πουστη μου!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
κατι μου λεει πως ο μπολντης πανω στην απογοητευση του και τη πικρα του ψηφισε τον εαυτο του.ευχομαι να μην το εκανε γιατι ο λακης ηταν πολυ μπροστα και εχασε μετα εμ διαφορα

Εσύ γιατί δεν ήσουν στην ψηφοφορία ;;;;;;;
Πάτε για ... "καφέ" με τον Σταματάκο ;;;;;
2.jpg

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ποιος καταστασεις ρε φιλε? ειναι χειροτερα αυτα που ειπα εγω απο αυτα που ειπε ο μαλακας χτες?

Παράθεση από: lakis33 στις σήμερα στις 02:05
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΕΝ ΣΒΗΣΤΗΚΕ
ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ.

Σταμάτη

ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ
ΤΗΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΗΣ ΛΙΟΣΣΙΩΝ
ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ 5€

ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
ΖΩΝΤΕΣ+ΝΕΚΡΟΥΣ

10 ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΙΝ
ΚΑΙ 10 ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΤΑ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

ΧΕΖΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΟΥ

ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΠΟΥ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ
ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ

ΑΠΟ ΣΥΦΙΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ
ΣΤΙΣ ΠΙΑΤΣΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ , ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΙΟΣΣΙΩΝ

ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ
ΧΕΖΩ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΣΟΥ

Αν τα εγραψε οντως αυτα ο Λακης δε χρειαζεται να εισαι ψυχολογος για να καταλαβεις πως προκειται για ατομο βαθια διαταραγμενο, που χρηζει αμεσης ψυχιατρικης παρακολουθησης. Ατομα τετοιας ψυχοσυνθεσης θα επρεπε για λογους προστασιας του κοινωνικου συνολου να θανατωνονται ή τουλαχιστον να τιθενται υπο αυστηροτατη παρακολουθηση και να στειρωνονται, ωστε να αποφευχθει η μεταδοση των τρελογονιδιων τους και στην επομενη γενια.

Για ποιον λογο δεν εχει μπαναριστει? Οι μοντ και ο αντμιν συμφωνουν με οσα εγραψε? Ωραια η ελευθερια λογου, αλλα νομιζω πως υπαρχουν και καποια ορια...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Εσύ γιατί δεν ήσουν στην ψηφοφορία ;;;;;;;
Πάτε για ... "καφέ" με τον Σταματάκο ;;;;;
2.jpg
τελικα εκτος απο χοντρη εισαι και αχαριστ.τετοιο κοουτσαρισμα τοσες συμβουλες και ουτε ενα ευχαριστω?γκανιαν πηγαινες για χρυσο λαλακη μου... :S :S
εγω σε βοηθησα ο φουκαρας και εισπρατω αχαριστια απο εσενα???
εβαζες τα κλαματα και εγω σε εσωσα και κερσδισε η παπια.μεχρι και να ποσταρει εδω τον αναγκασα και μετα σε πηρε φαλλαγγι.α εισαι μια αχαριστη χοντρελω τελικα. :( :(

Επισκέπτης
Αν τα εγραψε οντως αυτα ο Λακης δε χρειαζεται να εισαι ψυχολογος για να καταλαβεις πως προκειται για ατομο βαθια διαταραγμενο, που χρηζει αμεσης ψυχιατρικης παρακολουθησης. Ατομα τετοιας ψυχοσυνθεσης bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla

Τι κρίμα όμως που τα δικά σου τα προσόντα
δεν σε έβαλαν σε πόστο να κρίνεις ...

Αλλά σε άλλα πόστα ...

0.jpg

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206