Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
η πιθανοτητα ενας οδοντιατρος να εβγαλε αδεια οπλοφοριας δεν ειναι ελαχιστη, ειναι μηδεν.
και με αυτο ληγει το ζητημα του νεου οδοντιατρικου φιδιου.

Τυπε υπάρχει αν οδοντιατρος ειναι ο λάκης.... τα ανυποψιαστα θυματα
μετα τις απονευρωσεις που θα τους κανει... θα θελησουν να τον σκοτωσουν  :2funny: :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
η πιθανοτητα ενας οδοντιατρος να εβγαλε αδεια οπλοφοριας δεν ειναι ελαχιστη, ειναι μηδεν.

Ξεκόλλα με τον Λάκη ρε παπάρα.

Και κάλλιστα μπορεί να έκανε 5 εμφυτεύματα σε στρατηγό της ΕΑ ή στην γυναίκα του και να τσίμπησε μία άδεια.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και κάλλιστα μπορεί να έκανε 5 εμφυτεύματα σε στρατηγό της ΕΑ ή στην γυναίκα του και να τσίμπησε μία άδεια.

οχι. ας κανει και στον υπουργο απονευρωση. αν νομιζεις οτι ετσι τσιμπιουνται αδειες τσιμπησου να δεις αν κοιμασαι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Λακη το post σου για τον stam ηταν τουλαχιστον εμετικο.
Και ναι ολοι διαβασαμε τι εγραψε πρωτος, μονο που σε κανενα σημειο δεν σου βρισε μανες και τα ρεστα. Ολοι καταλαβαμε τι εννοουσε με την λεξη "φαρα" εκτος απο εσενα.
Ρε μαλακα εισαι σοβαρος? Τι ειναι αυτα που εγραψες? Ολοι βριζομαστε αλλα υπαρχουν ορια. Δεν ειναι αναγκη να στα πουν οι διαχειριστες. Μεγαλο παιδι εισαι τα καταλαβαινεις και μονος σου.
Αντρας δεν ειναι αυτος που μιλαει για μουσκουλα και γκανια, αλλα αυτος που αναγνωριζει τα λαθη του και ζηταει ειλικρινα συγγνωμη. Αν το κανεις, εγω θα σου βγαλω το καπελο.
Αν οχι, τι να πω ρε τυπε. Ξεφυγες τελειως.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και ναι ολοι διαβασαμε τι εγραψε πρωτος, μονο που σε κανενα σημειο δεν σου βρισε μανες και τα ρεστα. Ολοι καταλαβαμε τι εννοουσε με την λεξη "φαρα" εκτος απο εσενα.
Ρε μαλακα εισαι σοβαρος? Τι ειναι αυτα που εγραψες? Ολοι βριζομαστε αλλα υπαρχουν ορια. Δεν ειναι αναγκη να στα πουν οι διαχειριστες. Μεγαλο παιδι εισαι τα καταλαβαινεις και μονος σου.
Αντρας δεν ειναι αυτος που μιλαει για μουσκουλα και γκανια, αλλα αυτος που αναγνωριζει τα λαθη του και ζηταει ειλικρινα συγγνωμη. Αν το κανεις, εγω θα σου βγαλω το καπελο.
τελοσπαντων.. για να μην με πουν και μενα ψυχακια... και ανωμαλο γιατι με αυτα που θελω να πω θα με πουν...ας το αφησουμε... εχουμε και καποιες αρχες...διοτη με αυτα που βλεπω στο ιντερνετ εχω αποκτησει και εγω ψυχολογικα..

ο λακης μιας και πιστευει στον θεσμο πατρης-θρησκεια-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν θα θα εβριζε οικογενειες..

αλλα απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου την πει αλλιως διοτη τον εχω κανει πουτανα απο την εναρξη της ψηφοφοριας και εψαχνε αφορμη

για μενα η μανα ειναι το ποιο ιερο προσωπο ακομα και απο τα θεια.. τελοσπαντων

συνεχιζουμε...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Ο Λαλακης εξαπατιεται πολυ ευκολα και ειναι αστειο που ο σταμ νευριαζει μαζι του  :P

μακαρι ολοι εκει εξω να ηταν σαν τον λακη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα ειμασταν ολοι πολυ ευτυχισμενοι (οσοι δεν ειναι οξυθυμοι βεβαια) και πειραζονται απο τις χαζομαρες που λεει ο λακης για μανες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελοσπαντων.. για να μην με πουν και μενα ψυχακια... και ανωμαλο γιατι με αυτα που θελω να πω θα με πουν...ας το αφησουμε... εχουμε και καποιες αρχες...διοτη με αυτα που βλεπω στο ιντερνετ εχω αποκτησει και εγω ψυχολογικα..

ο λακης μιας και πιστευει στον θεσμο πατρης-θρησκεια-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δεν θα θα εβριζε οικογενειες..

αλλα απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου την πει αλλιως διοτη τον εχω κανει πουτανα απο την εναρξη της ψηφοφοριας και εψαχνε αφορμη

συνεχιζουμε...

αφου εισαι και συ ηλιθιος και δεν κανεις πισω να πεις οτι ειπες μαλακια. το τραβελογεννημα πως μεταφραζεται ρε ουφο? γεννημα απο τραβελι δε σημαινει? εκει σκαλωσε ο λακης.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Οι γαμωμάνες είναι λοιπόν θεσμός σ αυτό το σάιτ; Διάβασα το επίμαχο ποστ και ήταν όντως εμετικό. Κρίμα. Και γι αυτόν που τόγραψε, και γι αυτούς που το άφησαν σαν να μην τρέχει τόποτα.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αφου εισαι και συ ηλιθιος και δεν κανεις πισω να πεις οτι ειπες μαλακια. το τραβελογεννημα πως μεταφραζεται ρε ουφο? γεννημα απο τραβελι δε σημαινει? εκει σκαλωσε ο λακης.
οκ ρε παπυρος λαρους μπριτανικα αφου ξερεις τοσα απταιστα ελληνικα δεν μπορουσε απλα να πει και εσυ εισαι τραβελογεννημα, η ξερω γω πουτανας γιος ? θα μα ειμασταν ισοπαλια και θα το κοβαμε...

αλλα το καταβετο δεν το δικαιολογω..

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οι γαμωμάνες είναι λοιπόν θεσμός σ αυτό το σάιτ; Διάβασα το επίμαχο ποστ και ήταν όντως εμετικό. Κρίμα. Και γι αυτόν που τόγραψε, και γι αυτούς που το άφησαν σαν να μην τρέχει τόποτα.
πως να γινει αυτο? αφου ο λακης33 ειναι η πουτανα των μοντ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Αυτοι που το αφησαν ασχολιουνται με αλλα πραγματα απο τα οποια βγαζουν λεφτα
στα αρχιδια τους τα υπολοιπα και καλα κανουν  :P

Βασικα σταμ εχουμε πει πως ο λακης ειναι ψυχακιας αρα δεν φταιει αυτος... εσυ φταις που δεν τον προσεξες. Σορρυ φιλε

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οκ ρε παπυρος λαρους μπριτανικα αφου ξερεις τοσα απταιστα ελληνικα δεν μπορουσε απλα να πει και εσυ εισαι τραβελογεννημα, η ξερω γω πουτανας γιος ? θα μα ειμασταν ισοπαλια και θα το κοβαμε...

αλλα το καταβετο δεν το δικαιολογω..

ε ο λακης ειναι ο λακης. κανε πρωτος κινηση πες οτι εγραψες λαθος να δεις τι θα πει ο λακης. εγω το καταλαβα οτι δεν εννοουσες αυτο που εγραψες, το γιατι δεν το παραδεχεσαι και ανταυτου λες οτι δεν εγραψες τιποτα για μανες δεν το καταλαβαινω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ατσα και διαμεσολαβητης ο εκτορ λοπεζ.... να συμφιλιωσει λακη και σταμ  :P

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
οχι. ας κανει και στον υπουργο απονευρωση. αν νομιζεις οτι ετσι τσιμπιουνται αδειες τσιμπησου να δεις αν κοιμασαι.

Καλά, εγώ τσιμπιέμαι.΄

Και επειδή έχει ποσταριστεί γνήσια άδεια οπλοκατοχής εδώ μέσα (αυτήν που ο Λάκης νόμιζε ότι την πόσταρε ο Φυλήσυχος αλλά καμία σχέση) και επειδή ξέρω ποιός ακριβώς την πόσταρε (παρόλο που την πόσταρε με άλλο νικ) θα μπορώ να τσιμπιέμαι όσο θέλω.

Και εσένα στο μαγουλάκι θέλω να τσιμπήσω.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι το έχεις φουσκωτό και τροφαντό.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
ε ο λακης ειναι ο λακης. κανε πρωτος κινηση πες οτι εγραψες λαθος να δεις τι θα πει ο λακης. εγω το καταλαβα οτι δεν εννοουσες αυτο που εγραψες, το γιατι δεν το παραδεχεσαι και ανταυτου λες οτι δεν εγραψες τιποτα για μανες δεν το καταλαβαινω.

Ό,τι κι αν έγραψε ο Σταμάτης, η απάντηση του Λάκη ήταν σιχαμένη. Δεν υπάρχει άλλη λέξη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλά, εγώ τσιμπιέμαι.΄

Και επειδή έχει ποσταριστεί γνήσια άδεια οπλοκατοχής εδώ μέσα (αυτήν που ο Λάκης νόμιζε ότι την πόσταρε ο Φυλήσυχος αλλά καμία σχέση) και επειδή ξέρω ποιός ακριβώς την πόσταρε (παρόλο που την πόσταρε με άλλο νικ) θα μπορώ να τσιμπιέμαι όσο θέλω.

Και εσένα στο μαγουλάκι θέλω να τσιμπήσω.

Γιατί είμαι σίγουρος ότι το έχεις φουσκωτό και τροφαντό.

:grin:

ακου λιγο. στο θεμα αδεια οπλοκατοχης και οπλοφοριας ΚΑΝΕΙΣ δεν κανει ρουσφετια σε ασχετους ουτε στον αδερφο τους τον ιδιο. για τον ευνοητο λογο οτι τα πιστολακια σκοτωνουν ή τραυματιζουν και μετα αρχιζουν οι ερευνες του γιατι και για ποιο. οι 95 στους 100 που ΠΛΗΡΟΥΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ και εντουτοις δε τους εγκρινουν αδειες. αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
το βισμα μπαινει μονο στην περιπτωση που πληρεις ΟΛΕΣ τις προυποθεσεις, ποιες ειναι αυτες μπες και διαβασε τες.
για οδοντιατρους παντως δε λεει.

ασφαλως και υπαρχει και το 5% που εχει αδεια γιατι καλυπτει και τα κριτηρια οπως ο φιλος που αναφερεις και που μπορει να ειναι π.χ. χρυσοχοος κτλ.

Επισκέπτης

[size=12pt]Μικρέ ...............
[/size]
[size=14pt]ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΕΣ ΧΘΕΣ ;;;;;;;;;;;;;[/size]

Λοιπόν
ΜΑΘΕ

ΟΤΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΝΝΗΣ.

ή να σε βάλω να το γράψεις 1000 φορές
αφού τις φας στον πωπό με βίτσα ;;;;;
pFjL.jpg

Επισκέπτης
εχουμε και καποιες αρχες...διοτη με αυτα που βλεπω στο ιντερνετ εχω αποκτησει και εγω ψυχολογικα..

Ε ... χμ ......

Δείτε τη σελίδα 2808 του thread της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
όπου έκανα quote
τα σχετικα post του Σταμάτη,
σχετικά με το ποιός έβρισε πρώτος μάνες ......

Επισκέπτης

Δεν ήταν ο Φιλησυχος ;;;;;
Θυμάμαι που είχε αυτός που την πόσταρε
για avatar έναν πιθηκάνθρωπο , ή πίθηκο ή κάτι τέτοιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom