Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ωωω ρε πουστη σαλτα και γαμηθητε ολοι σας να πουμε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..

τραβατε ψοφατε

καρκινος πουτανογενηματα..

α μη ξηγιεσαι ετσι τωρα. που ειναι το πνευμα των ημερων?

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
η δεσποινα τι παραπανω εχει
ρε μαστορα..

ο λακης το παιζει μαγκακι σε εμενα που ειμαι 10χρονια συν μικροτερος του.. οπως και κανουν οι περισσοτεροι εδω με εμενα..
ποιον θες? παρε νωντα, παρε μεμα, παρε τρειςλαλουν, παρε μπαρο στο παρελθον.. παρε τωρα τον λακη..
δεν μπορει ο μαλακας να παει στα εξαχεια να το παιξει μακγας? ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ? οχι θα παει στο κατ για μια εβδομαδα το μουνι..
εξαλου ο βλακης δεν ξερει τιποτα σπουδαιο..  στοιχημα κανα μποιροκυλιας θα ειναι η κανενας κανονικος..

ενα yam harashi και εχει τελειωσει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε μαστορα..

ο λακης το παιζει μαγκακι σε εμενα που ειμαι 10χρονια συν μικροτερος του.. οπως και κανουν οι περισσοτεροι εδω με εμενα..
ποιον θες? παρε νωντα, παρε μεμα, παρε τρειςλαλουν, παρε μπαρο στο παρελθον.. παρε τωρα τον λακη..
δεν μπορει ο μαλακας να παει στα εξαχεια να το παιξει μακγας? ΜΠΟΡΕΙ ΡΕ? οχι θα παει στο κατ για μια εβδομαδα το μουνι..
εξαλου ο βλακης δεν ξερει τιποτα σπουδαιο..  στοιχημα κανα μποιροκυλιας θα ειναι η κανενας κανονικος..

μαλακα δεν ειχες δει φωτο του λακη που ειχε ανεβασει με την κοιλια του;
οσο για τους νωντα,αβραμη,και μεμο εσυ φταις αν σε δουλευουν τελειωμενα ατομα.εσυ τους δινεις αξια,γραψε τους στα αρχιδια σου.

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μαλακα δεν ειχες δει φωτο του λακη που ειχε ανεβασει με την κοιλια του;
οσο για τους νωντα,αβραμη,και μεμο εσυ φταις αν σε δουλευουν τελειωμενα ατομα.εσυ τους δινεις αξια,γραψε τους στα αρχιδια σου.
ο λακης πουστακης εχει λιγες ωρες διορια να ανακαλεσει αυτο που ειπε εχτες για σπιτια, μανες και οικογενεια..

εγω τον ανεφερεα ιδιο ως τραβεστι και δεν ανεφερα εγω οτι ειναι η μανα του η ο πατερας του τραβεστι, απλα ο λακης δεν ξερει απο σχηματα λογου...

εαν δεν το κανει... θα βρισω για πρωτη φορα σε αυτο το σαιτ μανες σπιτι και οικογενειες..

και πιστεψε με το εχω  πολυ καλα..

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οχι δυστυχως,την ειχε ανεβασει σε ενα τοπικ που τσακωνοταν με τον λοπεζ για οπλα και ειχε βαλει ο παπαρας ενα οπλο μεσα στην βερμουδα του,που ειχε ξαχυλωσει απο το παχος,και το οπλο ειχε σχεδον αποροφηθει απο την κοιλια.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
οχι δυστυχως,την ειχε ανεβασει σε ενα τοπικ που τσακωνοταν με τον λοπεζ για οπλα και ειχε βαλει ο παπαρας ενα οπλο μεσα στην βερμουδα του,που ειχε ξαχυλωσει απο το παχος,και το οπλο ειχε σχεδον αποροφηθει απο την κοιλια.

ta kallitera xano.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ο λακης πουστακης εχει λιγες ωρες διορια να ανακαλεσει αυτο που ειπε εχτες για σπιτια, μανες και οικογενεια..

εγω τον ανεφερεα ιδιο ως τραβεστι και δεν ανεφερα εγω οτι ειναι η μανα του η ο πατερας του τραβεστι, απλα ο λακης δεν ξερει απο σχηματα λογου...

εαν δεν το κανει... θα βρισω για πρωτη φορα σε αυτο το σαιτ μανες σπιτι και οικογενειες..

και πιστεψε με το εχω  πολυ καλα..
και εσυ γιατι τον εβαλες υποψηφιο και τον εξαγριωσες ρε  :S

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και εσυ γιατι τον εβαλες υποψηφιο και τον εξαγριωσες ρε  :S

γιατι συμφωνα με την πλειοψηφια εαν δεν υπηρχε παπια στο σαιτ ο λακης θα ηταν μονωπολιο στην μαλακια..

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ρε μαστορα..

εξαλου ο βλακης δεν ξερει τιποτα σπουδαιο..  στοιχημα κανα μποιροκυλιας θα ειναι η κανενας κανονικος..

αν σε δει ρε απο κοντα ο λακης θα χεστει πανω του   :2funny: :2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
ωωω ρε πουστη σαλτα και γαμηθητε ολοι σας να πουμε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..

τραβατε ψοφατε

καρκινος πουτανογενηματα..
σε ποιους αναφερεσαι;αντισθενη τι πρεπει να γραψει καποιος για να μπαναριστει;γαμημενο ιντερνετ εχεις κανει το καθε πουστρακι μαγκα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
σε ποιους αναφερεσαι;αντισθενη τι πρεπει να γραψει καποιος για να μπαναριστει;γαμημενο ιντερνετ εχεις κανει το καθε πουστρακι μαγκα

παρεξηγηθηκες και εσυ ?  :2funny: :2funny:

η ψηφοφορια κάηκε μαγκες... σας το ειχα πει οτι θα με βγαλουν  :P

πιστευω δεν βγηκα αδικα.... ειναι απολυτα λογικο να σε θεωρουν μαλακα σε ενα σαιτ
του οποιου η θεματολογια ειναι ασπρη και μπαινεις και μιλας με υφος μαυρης.

Ειναι βασικος νομος αυτος. Έγινε παράβαση .... έπεσε ο πελεκης βαρύς  :dancing:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
παρεξηγηθηκες και εσυ ?  :2funny: :2funny:

η ψηφοφορια κάηκε μαγκες... σας το ειχα πει οτι θα με βγαλουν  :P

πιστευω δεν βγηκα αδικα.... ειναι απολυτα λογικο να σε θεωρουν μαλακα σε ενα σαιτ
του οποιου η θεματολογια ειναι ασπρη και μπαινεις και μιλας με υφος μαυρης.

Ειναι βασικος νομος αυτος. Έγινε παράβαση .... έπεσε ο πελεκης βαρύς  :dancing:
πριν 10 λεπτα ειχες 58 τυπε :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
προσωπικα παραδινομαι και δινω την ψηφο μου για να σταματησει η ψηφοφορια απο την στιγμη
που ειμαι 1ος με διαφορα ! Δεν εχει νοημα να συνεχιστει ... το σηκωσαμε  :rockon:

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε τυπε δεν αναφερθηκε σε εσενα.που σε ξερει?γενικως το ειπε για καποιους εδω μεσα και δεν αναφερθηκε συγκεκριμενα.χαλαρωσε δεν ειναι παπια ο σταμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom