Νέα

Μιστερ Μαλακας Bourdela.com 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FINAL 2012 - ΜΙΣΤΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ BOURDELA .COM 2012

• ΒΟΛΤΕΡΜΟΡΤ

Ψήφοι: 114 54,5%
  • ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ

Ψήφοι: 95 45,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
είμαι σίγουρος ότι πορδόπαπος θα κάνει θεαματική επιστροφή και θα κόψει πρώτος το νήμα...

όχι ότι ο μπόλντης είναι λιγώτερο μαλάκας αλλά δεν έχει εμεπιρία στον αγώνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
εγώ λέω να τον τσιγκλίσουμε λίγο , μπάς και πληγωθεί ο "ανθελληνικός σε σημείο άκρατου παραλογισμού" εγωισμός του
και αρχίσει να πετάει τρίποντες βόμβες αφήνοντας τον μπόλτεμορτ καμια 20αριά πόντους πίσω !

Επισκέπτης
Βαριομουν και διαβασα λιγο πισω,εφτασα στην σελιδα 156,ρε μαλακες το τι γελιο εχω ριξει δεν λεγετε :2funny: :2funny:
Ολη η αφανγκατε εδω μεσα :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:,ντριμ τιμ λεμε,τι Λακης,τι px75,της πουτανας το καγκελο λεμε :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγώ λέω να τον τσιγκλίσουμε λίγο , μπάς και πληγωθεί ο "ανθελληνικός σε σημείο άκρατου παραλογισμού" εγωισμός του
και αρχίσει να πετάει τρίποντες βόμβες αφήνοντας τον μπόλτεμορτ καμια 20αριά πόντους πίσω !

δεν τον πολυβλέπω μέσα... πιθανόν να έχει πάει με τον Τσίπρα διακοπές στην Αργεντινή... να μελετήσουνε με ποιόν τρόπο θα σώσουνε καταστρέψουνε την Ελλάδα...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βαριομουν και διαβασα λιγο πισω,εφτασα στην σελιδα 156,ρε μαλακες το τι γελιο εχω ριξει δεν λεγετε :2funny: :2funny:
Ολη η αφανγκατε εδω μεσα :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:,ντριμ τιμ λεμε,τι Λακης,τι px75,της πουτανας το καγκελο λεμε :2funny: :2funny:
:grin:

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Και εσυ ρε Σταματη καθεσε και βριζεσε με τον κλωνο τον Λακη αντι να διαβαζεις στοιχημα για το Σ/Κ?
λαθος τυπε.. και απο τα νευρα μου εχασα ολολοκληρο δελτιο εχτες για ενα γκολ, καθομουν και ξεμαλιαζομουν για με τον πουστακη33 αντι να βγαλω το δωρο της πρωτοχρονιας..

Επισκέπτης
λαθος τυπε.. και απο τα νευρα μου εχασα ολολοκληρο δελτιο εχτες για ενα γκολ, καθομουν και ξεμαλιαζομουν για με τον πουστακη33 αντι να βγαλω το δωρο της πρωτοχρονιας..
Απο εγκυρες πληροφοριες ο Λαλακης κωλοτριβετε στον Πορνομεταναστη για να του κανει ρουσφετι ο θειος του ο βουλευτης τωρα που ακομα ειναι κυβερνηση ;)

ΥΓ Ποιο εχασες?

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Απο εγκυρες πληροφοριες ο Λαλακης κωλοτριβετε στον Πορνομεταναστη για να του κανει ρουσφετι ο θειος του ο βουλευτης τωρα που ακομα ειναι κυβερνηση ;)

ΥΓ Ποιο εχασες?
σιτυ γκολ/γκολ ενα γκολ δεν μπορουν να βαλουν η μαλακες.. να βαλουν τα δολλαρια στον κωλο..

υγ ο πουστακης33 ειναι γνωστος βολεμενος του δημοσιου, και αλλο ρουσφετι θελει?

Επισκέπτης
Μωρή σκοροφαγωμένη κυλότα, μιλάς κι'εσύ που κάθε φορά που κάνεις πιάτσα μετακομίζει όλο το Πακιστάν στη Συγγρού και μαυρίζει το μάτι των περιοίκων; Αφού λένε να χτίσουν το τζαμί μέσα στην κωλοτρυπίδα σου για να εξυπηρετούνται τα πάκια και να μην τρέχουνε.
:fuck1: :2funny:
  παλι εδω εισαι μωρη πιεξουλα? αιντε τραβα στο ωνασειο μπας και μαζεψεις κανα φραγκο  :2funny: :pipa1:

Επισκέπτης
στης επομενες ψηφοφοριες μην ξεχασετε να βαλετε την μεγαλυτερη σπερματορουφηχτρα του σατι την πιεξουλα  :2funny:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με τοσες χιλιαδες μελη το μπου,κ εχουν ψηφισει μόνο 106 ατομα  :-
για να εχει κααααποια επιτυχια η ψηφοφορια θα πρεπει να ψηφισουνε κατα την αποψη μου,τουλαχιστον 1000 ατομα.
ας ειναι κ κλωνοι,δεν πειραζει.
μηπως επηρεασε το εκλογικο σωμα,οτι υπαρχει γκραν φαβορι? αν κ ειναι πισω αυτη τη στιγμη στη ψηφοφορια...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
συ εισαι ρε. εισαι και κοτα στο ραντεβου του λακη. γατακι τσι δεσποινας  :boobies:
με τραβελοπουστες δεν κανω ραντεβου.. βλεπω καθε μερα απο την σχολη που περναω στην αθηνων

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Με τοσες χιλιαδες μελη το μπου,κ εχουν ψηφισει μόνο 106 ατομα  :-
για να εχει κααααποια επιτυχια η ψηφοφορια θα πρεπει να ψηφισουνε κατα την αποψη μου,τουλαχιστον 1000 ατομα.
ας ειναι κ κλωνοι,δεν πειραζει.
μηπως επηρεασε το εκλογικο σωμα,οτι υπαρχει γκραν φαβορι? αν κ ειναι πισω αυτη τη στιγμη στη ψηφοφορια...
υποθεσε οτι ειμαστε 12 ωρες εν ενεργο δραση ως τελικος.. ο τελικος ληγει το βραδυ του σαββατου  :birdman:

ΥΠΟΘΕΣΕ... 100 μελη επι μεσο 3 κλωνους ο καθενας? αρα υποθετικα ψηφιζουν 3 μελη καθε φορα..  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
με τραβελοπουστες δεν κανω ραντεβου.. βλεπω καθε μερα απο την σχολη που περναω στην αθηνων

εχεις παρει πολυ αερα
θα ερθει θεια δικη

σαν τον ζαμπιδη που ητνα αχαριστος στον μαλλιο που του εσπασε το σαγωνι ο αλλος με την γονατια

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ωωω ρε πουστη σαλτα και γαμηθητε ολοι σας να πουμε...

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ..

τραβατε ψοφατε

καρκινος πουτανογενηματα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom