apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αχαχουχα εμπαινες με αλλο νικ οσο ελειπες?μηπως με το μενιος33 η καποιο chris33 νομιζω?ειχατα ιδιο στυλ γραφης ρε μπαγασακο...Eτησιος διαγωνισμος μαλακιας .....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τα συγχαρητηρια μου σε οσους εφτασαν στους 8![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χρόνια πολλά κλωνε μουαχαχουχα εμπαινες με αλλο νικ οσο ελειπες?μηπως με το μενιος33 η καποιο chris33 νομιζω?ειχατα ιδιο στυλ γραφης ρε μπαγασακο...![]()
![]()
σωστο σε βρισκω αχαχουχα.για αυτο αποφασισες να φυγεις απο το σαιτ.μην ασχολεισαι αλλο με μαλακες.ειναι θεμα επιπεδου και εσυ δεν εισαι για τετοια. :SΧρόνια πολλά κλωνε μου
Είσαστε όλοι κλώνοι μου.![]()
Σοβαρά τώρα εχετε τρελή πλάκα.
Όσο έκανα το κιτ κατ μου είχατε σταμπάρει ίσα με 10 κλώνους?![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν θα ασχοληθώ άλλο με κλωναρια και μαλακες![]()
Όλη η Κουμουνδούρου και η βίλα Αμαλία έχει πέσει με τα μούτρα να στερήσει τον τίτλο από την παπιούλα.![]()
Όλη η Κουμουνδούρου και η βίλα Αμαλία έχει πέσει με τα μούτρα να στερήσει τον τίτλο από την παπιούλα.![]()
ανθελληνας με λιγα λογια τυπε :-Έχει κοσμο τελικα ο πορνοπαπος ...
αλλα καθε συνετος μπουρδελιαρης πρεπει να ψηφιζει σωστα....
ψηφιζεις καποιον ο οποιος ειναι κατα των μπουρδελων και θα ηθελε να κλεισουν
οταν ψηφιζεις πορνοπαπια... επισης ειναι και κατα των καμακιων !!!!!!!!!!!!!!
That's rightανθελληνας με λιγα λογια τυπε :-
παπιας και ας μην γαμησω ποτεδεν υπαρχει αλλος.παπιας δαγκωτο
δεν υπαρχει αλλος.παπιας δαγκωτο
πως γινεται ολες οι ψηφοφοριες να πηγαινουνε ντερμπυ ψηφο-ψηφο.
α ρε ψευτη σταμουλη
παιχτη αδικεις τον μπολντη.εκανε φιλοτιμη προσπαθεια ολο τον χρονο και ειναι στον τελικο με την αξια του.δυστυχως ο αντιπαλος δεν παιζεται.η δευτερη θεση μπολντη ειναι η επιβραβευση των κοπων σου να εισαι παντα καλα και που ξερεις αν προπονηθεις καλα ολα γινονταιΠως δεν υπηρχαν κι αλλοι....απλουστατα τα ζευγαρωματα ετσι οπως εκατσαν, στερησαν απο τον λαο εναν πραγματικα μεγαλο τελικο που θα μνημονευοταν και στο μελλον.
Του χρονου πρεπει να μπουν κλειδαριθμοι.
Δεν γινεται οι μεγαλοι να σταυρωνουν σε φασεις των 16, προημιτελικα και τα ρεστα
Ειναι κατα της εμπορικοτητας του πρωταθληματος![]()
τυπε προηγειτε ο μπολτης μεχρι στιγμης ομως,μηπως εχουμε καμμια εκπληξη,μηπως ο κοσμακης βαρεθηκε να ειναι καθε χρονο πρωτη η πορνοπαπια?παιχτη αδικεις τον μπολντη.εκανε φιλοτιμη προσπαθεια ολο τον χρονο και ειναι στον τελικο με την αξια του.δυστυχως ο αντιπαλος δεν παιζεται.η δευτερη θεση μπολντη ειναι η επιβραβευση των κοπων σου να εισαι παντα καλα και που ξερεις αν προπονηθεις καλα ολα γινονται
τυπε προηγειτε ο μπολτης μεχρι στιγμης ομως,μηπως εχουμε καμμια εκπληξη,μηπως ο κοσμακης βαρεθηκε να ειναι καθε χρονο πρωτη η πορνοπαπια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην μασας στο 2οημιχρονο ο μπολντης θα μεινει απο δυναμειςτυπε προηγειτε ο μπολτης μεχρι στιγμης ομως,μηπως εχουμε καμμια εκπληξη,μηπως ο κοσμακης βαρεθηκε να ειναι καθε χρονο πρωτη η πορνοπαπια?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()