Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
πριν 10 λεπτα ειχες 58 τυπε :S
Ελα ενταξει σιγα μωρε λεπτομερειες
πριν 10 λεπτα ειχες 58 τυπε :S
να μην γραφει ολοι.να γραφει τα νικ στα οποια αναφερεταιρε τυπε δεν αναφερθηκε σε εσενα.που σε ξερει?γενικως το ειπε για καποιους εδω μεσα και δεν αναφερθηκε συγκεκριμενα.χαλαρωσε δεν ειναι παπια ο σταμ.
τυπε εγω πιστευω οτι σε ψηφιζουν λογω του οτι στην αρχη τα ελεγες ασπρα.μετα αλλαξες και τα ελεγες μαυρα.μετα ασπρομαυρα.μετα κοκκινα.μετα ροζ.μια μας ελεγες οτι ειναι μαλακια να πηγαινεις διακοπες μονος σου.μετα μας ανακοινωσες οτι πηγες διακοπες μονος σου.οταν σε κραξαμε,ειπες οτι περιμενεις τους γονεις σουπαρεξηγηθηκες και εσυ ?
η ψηφοφορια κάηκε μαγκες... σας το ειχα πει οτι θα με βγαλουν
πιστευω δεν βγηκα αδικα.... ειναι απολυτα λογικο να σε θεωρουν μαλακα σε ενα σαιτ
του οποιου η θεματολογια ειναι ασπρη και μπαινεις και μιλας με υφος μαυρης.
Ειναι βασικος νομος αυτος. Έγινε παράβαση .... έπεσε ο πελεκης βαρύς
καλα ρε τι εχεις κανει σε ψηφισανε τοσοι πολλοι.ησουνα το απολυτο αουτσαιντερ.ειδικα στα πριοκριματικα δεν το ειχες.αλλα δεν προκαλεις οσο αλλοι.γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να κανεις οτι συμβουλεψα τον λακη.ο λακης ακολουθησε το κοουτσαρισμα μου και ηττηθηκε απο την παπια.προσωπικα παραδινομαι και δινω την ψηφο μου για να σταματησει η ψηφοφορια απο την στιγμη
που ειμαι 1ος με διαφορα ! Δεν εχει νοημα να συνεχιστει ... το σηκωσαμε
ενταξει δεν εννοουσε ολους.εννουσε τους μισουςνα μην γραφει ολοι.να γραφει τα νικ στα οποια αναφερεται
πιανεσαι απο τις λεξεις ρε τυπε μου ενω ξερεις οτι δεν εννουσε αυτο.σε πληροφορω ο σταμ απο πολλους ψυχακηδες εδω μεσα ειναι πολυ πιο λογικος.ασε που χθες παιχθηκε χοντρο βρισιδι. :-να μην γραφει ολοι.να γραφει τα νικ στα οποια αναφερεται
ποιος σου μιλησε εσενα μωρε?σε ποιους αναφερεσαι;αντισθενη τι πρεπει να γραψει καποιος για να μπαναριστει;γαμημενο ιντερνετ εχεις κανει το καθε πουστρακι μαγκα
δεν αναφερθηκα σε σενα κουλαρε...να μην γραφει ολοι.να γραφει τα νικ στα οποια αναφερεται
προσωπικα παραδινομαι και δινω την ψηφο μου για να σταματησει η ψηφοφορια απο την στιγμη
τυπε εγω πιστευω οτι σε ψηφιζουν λογω του οτι στην αρχη τα ελεγες ασπρα.μετα αλλαξες και τα ελεγες μαυρα.μετα ασπρομαυρα.μετα κοκκινα.μετα ροζ.μια μας ελεγες οτι ειναι μαλακια να πηγαινεις διακοπες μονος σου.μετα μας ανακοινωσες οτι πηγες διακοπες μονος σου.οταν σε κραξαμε,ειπες οτι περιμενεις τους γονεις σου
μετα μας ειπες οτι εγινες λοχιας και καλα.οτι γαμας μια μουναρα Εποπ.οτι δεν εχεις φεηςμπουκκ γιατι ειναι χασιμο χρονου,και μετα μας ελεγες οτι σου εκαναν γκομενες αιτηματα φιλιες και οτι εκανες καμακι μεσω φεις...πολλα φιδια ρε τυπε.πως να μην σε ψηφισουν.
καλα ρε τι εχεις κανει σε ψηφισανε τοσοι πολλοι.ησουνα το απολυτο αουτσαιντερ.ειδικα στα πριοκριματικα δεν το ειχες.αλλα δεν προκαλεις οσο αλλοι.γνωμη μου ειναι οτι επρεπε να κανεις οτι συμβουλεψα τον λακη.ο λακης ακολουθησε το κοουτσαρισμα μου και ηττηθηκε απο την παπια.
του ειπα να μην γραφει και δεν εγραφε λιγο πριν πεσει και αφου επεσε το σαιτ και να κανει καμια δεκαρια κλωνους να ψηφιζει την παπια.φυσικα επρεπε να στερηθει αναβολικα και ξαναξ.τα καταφερε τελικα.εσυ τι στον μπουτσο γραφεις.κανε κλωνους και ριχνε ψηφους.
ηρεμα λεμε εχει 2 μερες ακομααααπροσωπικα παραδινομαι και δινω την ψηφο μου για να σταματησει η ψηφοφορια απο την στιγμη
Kοιταξε να δεις εγω ποτε δεν ειπα οτι ειναι καλο να πηγαινεις διακοπες μονος σου... ειχα παει με γονεις και ειχα βρει παρεα εκει αυτο ειπα. Το φεησμπουκ ειναι χασιμο χρονου οταν καθεσαι ολη μερα εκει μεσα και περιμενεις να βγαλεις απο εκει γκομενα αλλα δεν ειναι χασιμο χρονου οταν εχεις γνωρισει μια απο εξω και μιλατε απο φβ και υπαρχει πιθανοτητα να βγειτε...
Κοιτα οσο για τις μουναρες επειδη εσενα σου ειναι δυσκολο να βρεις καποια δεν σημαινει οτι και ο αλλος λεει φιδια
μη στενοχωριεσαι παιχτουρι. η ψηφοφορια ειναι αυθεντικη οσο η γκουτσι τσαντα πανω σε λινατσα στην ομονοια.
τυπε ο στρατος κλωνων του παπια κανει γρηγορη δουλεια φενεταιπριν 10 λεπτα ειχες 58 τυπε :S
μου εκλασες τα αρχιδια μωρη σπερματοζητιανασ'έχυσα πάλι μωρή καπότα
Ε μεταξυ μας εγραψα και εγω αρκετες μαλακιες... μαλακιες οχι αντικειμενικα... μαλακιες για αυτους που ψηφιζουν εδω μεσα σκεψου να καθεσαι να λες για κοινες παρεες και εξω γκομενες σε καποιον που εχει να βγει ραντεβου 10 χρονια με γυναικα και πηγαινει μονο σε μπουρδελα... ε δεν ειναι λογικο να γινει εχθρος σου και να σε καταψηφισει? αφου με τον τροπο σου το παιζεις εξυπνος.
θα σε ψηφισε ο νωντας σιγουρα.Ε μεταξυ μας εγραψα και εγω αρκετες μαλακιες... μαλακιες οχι αντικειμενικα... μαλακιες για αυτους που ψηφιζουν εδω μεσα σκεψου να καθεσαι να λες για κοινες παρεες και εξω γκομενες σε καποιον που εχει να βγει ραντεβου 10 χρονια με γυναικα και πηγαινει μονο σε μπουρδελα... ε δεν ειναι λογικο να γινει εχθρος σου και να σε καταψηφισει? αφου με τον τροπο σου το παιζεις εξυπνος.
τωρα εισαι ωραιος.ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ?τωρα που πας κατευθειαν για το χρυσο τα γραφεις?5 σειρες εγραψες λογικες.τι τις ηθελες τις αμπελοφιλοσοφιες μισης σελιδας?μεχρι και τον λακη συναγωνιζοσουνα σε αυτο.δεν αξιζες τον τιτλο παντως σιγουρα.
τυπε πρεπει να υπαρχει και κλωνοσυνεργασια και αλλωντυπε ο στρατος κλωνων του παπια κανει γρηγορη δουλεια φενεται