αμαν!Κριμα..περιμενα να γελασετε μετα.........Το επομενο θα ειναι τριs χειροτερο
Μακαρι κι ο καινουργιοs με το χιουμορ του να μου γινει κολητοs!!!!!!!!!
φοβηθηκα τωρα ε!
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
αμαν!Κριμα..περιμενα να γελασετε μετα.........Το επομενο θα ειναι τριs χειροτερο
Μακαρι κι ο καινουργιοs με το χιουμορ του να μου γινει κολητοs!!!!!!!!!
Δεν επρεπε να το αποκαλυψω ρε γμτ...........Δεν εχω εικονιδια ρε !!!!!!!!αμαν!
φοβηθηκα τωρα ε!![]()
ρε και στα μουτρα σου!!!!Δεν επρεπε να το αποκαλυψω ρε γμτ...........Δεν εχω εικονιδια ρε !!!!!!!!
ρε και στα μουτρα σου!!!!
ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! κανε μου μια χαρη....κανε ενα ψυχικο μπας και ηρεμησει....
τι ειμαι???Αστα αυτα ψαριιιιιιιιιιιι......Ακομα εισαι κατουρημενη .........
τι ειναι σιροπ??δε μπορω.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
συμπερασματικα λοιπον υπαρχουν και χειροτερες περιπτωσεις απο της εφης θωδη
ρε και στα μουτρα σου!!!!
ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! κανε μου μια χαρη....κανε ενα ψυχικο μπας και ηρεμησει....
Δες την πως κάνει!!!:S :S :S :S
τι ειναι σιροπ??
Ειναι silva οτι δε μπορω να ακουω ή μαλλον να διαβαζω, καλυτερα, μαλακιες. Δεν εχω κατσει κι ουτε προκειται να κατσω να διαβασω 200+ σελιδες και δε μπορω να εκφερω γνωμη για το γενικοτερο..debate αλλα στα τελευταια αμα εχω διαβασει σωστα και αυτος ο οχετος ηταν υποτιθεται πλακα...Τελος παντων τετοια πραγματα δε πρεπει να ξεστομιζονται, τελος.
Απο κει και περα βλεπω οτι σαν γνησιοι ελληναρες δε μπορουμε (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα για το΄χω κανει σε αλλα ποστ κι ειμαι κι αντιδραστικο στοιχειο γενικοτερα κι εγω), να μη μιλαμε και να μην εχουμε τη τελευταια λεξη (ή ποστ)..θα μας πεσει ο κωλος..αυτο το λεω γενικα οχι για καπου συγκεκριμενα. Επρεπε να χει σταμασησει προ πολλων ποστ αυτο το μινισιριαλ...
πες κι εσυ τωρα πως φταινε οι γυναικες παλι....
i beg u dont say this....![]()
πες κι εσυ τωρα πως φταινε οι γυναικες παλι....
i beg u dont say this....![]()
καλα δεν επεσα και στα γονατακαμια γυναικα δεν πρεπει να beg ;)
Σου...ξεκαθαρισα τη θεση μου
ΚΑΙ για να επανελθουμε στη σωστη θεματολογια Μαριαννα προτεινω να σου βαλουν για ανφας φωτο, αυτη που ειναι πρωτη στηλη 4η απο πανω. Η τωρινη σου κανει στενο προσωπο..εε αυτα.
Ρε μαριάννα τώρα είδα τις φωτο, μερικές από αυτές είναι χάλια ειδικά μια που είσαι με γουρλωμένα μάτια και η άλλη που σου έχουν πεταχτεί τα πλευρά, εγώ έχω πει τη γνώμη μου ότι είσαι όμορφο κοριτσάκι αλλά πριν βγάλετε τις φωτο στη φόρα δε τις είδατε να κρίνετε ποιες σε φτιάχνουν και ποιες σε χαλάνε?