Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Κριμα..περιμενα να γελασετε μετα.........Το επομενο θα ειναι τριs χειροτερο
Μακαρι κι ο καινουργιοs με το χιουμορ του να μου γινει κολητοs!!!!!!!!!
αμαν!
φοβηθηκα τωρα ε! :jerking:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν επρεπε να το αποκαλυψω ρε γμτ...........Δεν εχω εικονιδια ρε !!!!!!!!
ρε και στα μουτρα σου!!!!

ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! κανε μου μια χαρη....κανε ενα ψυχικο μπας και ηρεμησει....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε και στα μουτρα σου!!!!

ΜΑΡΙΑΝΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!! κανε μου μια χαρη....κανε ενα ψυχικο μπας και ηρεμησει....

Αστα αυτα ψαριιιιιιιιιιιι......Ακομα εισαι κατουρημενη .........

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Συμπερασματικα λοιπον......ηταν πλακα
Ελπιζω να μη μου κρατατε κακια Μαριανα και οι αλλεs.......Αλλα για να πετυχει επρεπε να τασει μεχρι την τελικη.......Απ τιs αντιδρασειs φαινεται οτι επιασε καλα.....
Αντε καληνυχτα τωρα  και...beware of life!!!!!!!! χαχαχααχ
Δεν εχω εικονιδια γμτ μου

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
συμπερασματικα λοιπον υπαρχουν και χειροτερες περιπτωσεις απο της εφης θωδη

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Ειναι silva οτι δε μπορω να ακουω ή μαλλον να διαβαζω, καλυτερα, μαλακιες. Δεν εχω κατσει κι ουτε προκειται να κατσω να διαβασω 200+ σελιδες και δε μπορω να εκφερω γνωμη για το γενικοτερο..debate αλλα στα τελευταια αμα εχω διαβασει σωστα και αυτος ο οχετος ηταν υποτιθεται πλακα...Τελος παντων τετοια πραγματα δε πρεπει να ξεστομιζονται, τελος.

Απο κει και περα βλεπω οτι σαν γνησιοι ελληναρες δε μπορουμε (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα για το΄χω κανει σε αλλα ποστ κι ειμαι κι αντιδραστικο στοιχειο γενικοτερα κι εγω), να μη μιλαμε και να μην εχουμε τη τελευταια λεξη (ή ποστ)..θα μας πεσει ο κωλος..αυτο το λεω γενικα οχι για καπου συγκεκριμενα. Επρεπε να χει σταμασησει προ πολλων ποστ αυτο το μινισιριαλ...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ειναι silva οτι δε μπορω να ακουω ή μαλλον να διαβαζω, καλυτερα, μαλακιες. Δεν εχω κατσει κι ουτε προκειται να κατσω να διαβασω 200+ σελιδες και δε μπορω να εκφερω γνωμη για το γενικοτερο..debate αλλα στα τελευταια αμα εχω διαβασει σωστα και αυτος ο οχετος ηταν υποτιθεται πλακα...Τελος παντων τετοια πραγματα δε πρεπει να ξεστομιζονται, τελος.

Απο κει και περα βλεπω οτι σαν γνησιοι ελληναρες δε μπορουμε (και βαζω και τον εαυτο μου μεσα για το΄χω κανει σε αλλα ποστ κι ειμαι κι αντιδραστικο στοιχειο γενικοτερα κι εγω), να μη μιλαμε και να μην εχουμε τη τελευταια λεξη (ή ποστ)..θα μας πεσει ο κωλος..αυτο το λεω γενικα οχι για καπου συγκεκριμενα. Επρεπε να χει σταμασησει προ πολλων ποστ αυτο το μινισιριαλ...

πες κι εσυ τωρα πως φταινε οι γυναικες παλι....

i beg u dont say this.... :grin:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
πες κι εσυ τωρα πως φταινε οι γυναικες παλι....

i beg u dont say this.... :grin:

Σου...ξεκαθαρισα τη θεση μου  :grin:

ΚΑΙ για να επανελθουμε στη σωστη θεματολογια Μαριαννα προτεινω να σου βαλουν για ανφας φωτο, αυτη που ειναι πρωτη στηλη 4η απο πανω. Η τωρινη σου κανει στενο προσωπο..εε αυτα.

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Ρε μαριάννα τώρα είδα τις φωτο, μερικές από αυτές είναι χάλια ειδικά μια που είσαι με γουρλωμένα μάτια και η άλλη που σου έχουν πεταχτεί τα πλευρά, εγώ έχω πει τη γνώμη μου ότι είσαι όμορφο κοριτσάκι αλλά πριν βγάλετε τις φωτο στη φόρα δε τις είδατε να κρίνετε ποιες σε φτιάχνουν και ποιες σε χαλάνε?

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σου...ξεκαθαρισα τη θεση μου  :grin:

ΚΑΙ για να επανελθουμε στη σωστη θεματολογια Μαριαννα προτεινω να σου βαλουν για ανφας φωτο, αυτη που ειναι πρωτη στηλη 4η απο πανω. Η τωρινη σου κανει στενο προσωπο..εε αυτα.

δωσε λινκ γιατι μπερδευτηκα  :P
πολλοι μανατζερ ειστε εδω  :grin:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαριάννα τώρα είδα τις φωτο, μερικές από αυτές είναι χάλια ειδικά μια που είσαι με γουρλωμένα μάτια και η άλλη που σου έχουν πεταχτεί τα πλευρά, εγώ έχω πει τη γνώμη μου ότι είσαι όμορφο κοριτσάκι αλλά πριν βγάλετε τις φωτο στη φόρα δε τις είδατε να κρίνετε ποιες σε φτιάχνουν και ποιες σε χαλάνε?

απ τη στιγμη που πληρωθηκα δεν μου πεφτει λογος  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom