Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πάντως φωτογράφω πρέπει να αλλάξεις σίγουρα,το είπαμε!!!απ τη στιγμη που πληρωθηκα δεν μου πεφτει λογος
Νέες φωτογραφίες αναμένονται;;;
Πάντως φωτογράφω πρέπει να αλλάξεις σίγουρα,το είπαμε!!!απ τη στιγμη που πληρωθηκα δεν μου πεφτει λογος
Πάντως φωτογράφω πρέπει να αλλάξεις σίγουρα,το είπαμε!!!
Νέες φωτογραφίες αναμένονται;;;
Μην μου πεις μόνο από το ίδιο φωτογράφο!!!3 ειναι στο προγραμμα
αλλα να μη λεω μεγαλα λογια γιατι ποτε δεν ξερεις
Μην μου πεις μόνο από το ίδιο φωτογράφο!!!
Α έτσι γίνεται? μαλακία όμως να μη σου πέφτει λόγος. Ευτυχώς τουλάχιστον που πέσανε τα μπικικίνια (ελπίζω να μη σε πληρώσανε με επιταγή).Άμα δείχνεις βυζί ή γενικά όσο πιο πολλά πρέπει να ανεβαίνει το κασέ ή κάνω λάθος?απ τη στιγμη που πληρωθηκα δεν μου πεφτει λογος
Σε πολύ ελεύθερη μετάφραση!!!παλι καμακι κανεις βρε αλητη?
Ρε μαριάννα τώρα είδα τις φωτο, μερικές από αυτές είναι χάλια ειδικά μια που είσαι με γουρλωμένα μάτια και η άλλη που σου έχουν πεταχτεί τα πλευρά, εγώ έχω πει τη γνώμη μου ότι είσαι όμορφο κοριτσάκι αλλά πριν βγάλετε τις φωτο στη φόρα δε τις είδατε να κρίνετε ποιες σε φτιάχνουν και ποιες σε χαλάνε?
catwoman20 ύψος(λογικά ψηλή θα είσαι σαν μοντέλο που είσαι) και κιλά αν επιτρέπεται;!
Α έτσι γίνεται? μαλακία όμως να μη σου πέφτει λόγος. Ευτυχώς τουλάχιστον που πέσανε τα μπικικίνια (ελπίζω να μη σε πληρώσανε με επιταγή).Άμα δείχνεις βυζί ή γενικά όσο πιο πολλά πρέπει να ανεβαίνει το κασέ ή κάνω λάθος?
Επίσης έτσι για πληροφόριση και κουβέντα αν σου είναι εύκολο:
-Πόσες ώρες αθλείσαι την ημέρα(ειδατέ είμαι κύριος δεν ρωτάω πού ) και αν ακολουθείς <<ειδική>> διατροφή;;;
Offtopic (μ'αρεσει που το αναφερω με τα τοσα εδω..) κι η Πετρουλα μ'αυτα τα σπασιματα που κανει πεταει 4-5 πλευρα εξω αλλα ρε γαμωτο καπου αλλου ειναι το ματι και δε το πολυπροσεχω..
δεν ειμαι μοντελο!!!!!!!!!!!!!
ειπαμε για τη πλακα μου τη κανω κι οτι κατσει
ψηλες ειναι αυτες που κανουν πασαρελαεγω ειμαι 1.72 ,αντε με λιγο τακουνι μπορουν αν με παρουν και στη πασαρελα, ελα μου ομως που δεν μπορω να τα πατησω τα τακουνια!
τα κιλα παιζονται...εχω φτασει 55 εχω φτασει και 90!!!
αυτο το καιρο κυμανινομαι μεταξυ 55 και 60
Αν είναι να θέλεις να γίνεις σαν αυτό το σούργελο γάματα, δε κάνει μόνο το βυζί τη γυναίκαΤι να κανουμε...δεν έχουμε τις "χαρες" τις Πετρουλας
Ισως αν ανεβει κι εμένα το κασε μου να τις αποκτησω καποια στιγμη
Βρε άμα βρεις τον σωστό μάνατζερ όλα θα γίνουν!!!Τι να κανουμε...δεν έχουμε τις "χαρες" τις Πετρουλας
Δεν με πολυ πείθεις αλλά ας το πιστέψω!!!Δεν αθλουμαι και τρωω οτι να'ναι
Τι να κανουμε...δεν έχουμε τις "χαρες" τις Πετρουλας