Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και συ;!Εγω παντως ειμαι των μελαχροινων. Τρομαρα μου...
Tα ίδια γούστα έχουμε!!! ;)
Και συ;!Εγω παντως ειμαι των μελαχροινων. Τρομαρα μου...
Και συ;!
Tα ίδια γούστα έχουμε!!! ;)
Αν είναι να θέλεις να γίνεις σαν αυτό το σούργελο γάματα, δε κάνει μόνο το βυζί τη γυναίκα
Εγώ εξ΄ανέκαθεν μελαχρινές και καστανές!!!Εγω πριν τη Μαριαννα. Εσυ;;;;;;
Δεν είσαι μοντέλο και για την πλάκα σου αλλά όλα τα ξέρεις(εγώ ήμουν μοντέλο=ψηλή,χαίρομαι που ενημερώθηκα)!!!
55-60 πιστεύω είναι καλές αναλογίες!!!
Υπήρξες και βουβάλο κάποτε(90 κιλά),ενδιαφέρον!!!
Υ.Γ.Λίγα λόγια για την ιστορία αυτή,αν θες(μικρούλι λιχούδικο κοριτσάκι θα ήσουν)!!!
Λιγό όμως μην τα κάνεις αερόστατα!!!Δεν θελω να γινω Πετρουλα στη θεση της Πετρουλας
Χτυπα ξυλο!!!
Μαλιστα σε μια συνεντευξη στο Θεμα δεν ειχα πει και τα καλυτερα για το κοριτσι (με ρωτησαν αν θα θελα να κανω κατι αντιστοιχο και απαντησα "βγηκε μια κουνιστουλα να πει το καιρο και τωρα πρεπει η καθε "νοστιμουλα" να γινει μετεωρολογος η δημοσιογραφος? δε θες πτυχιο γι'αυτο?" )και το κοψανε!
Αλλα μια αυξητικη επεμβαση δν θα με χαλαγε
Δεν με πολυ πείθεις αλλά ας το πιστέψω!!!
Δεν θελω να γινω Πετρουλα στη θεση της Πετρουλας
Χτυπα ξυλο!!!
Μαλιστα σε μια συνεντευξη στο Θεμα δεν ειχα πει και τα καλυτερα για το κοριτσι (με ρωτησαν αν θα θελα να κανω κατι αντιστοιχο και απαντησα "βγηκε μια κουνιστουλα να πει το καιρο και τωρα πρεπει η καθε "νοστιμουλα" να γινει μετεωρολογος η δημοσιογραφος? δε θες πτυχιο γι'αυτο?" )και το κοψανε!
Αλλα μια αυξητικη επεμβαση δν θα με χαλαγε
Λιγό όμως μην τα κάνεις αερόστατα!!!
μια χαρα εισαι.Αλλα τι δουλεια εχεις στο Bou παρασκευιατικα?κανα γκομενο δεν εχεις να πας για καμμια μπριζολα?
Αλλά με έχει φοβειθεί το μάτι σου και για αυτό δεν μου λες,το βρήκα;!θα σου λεγα να ερθεις να δεις το γραφειο μου, μια cola στα αριστερα μου (πηγα να να γραψω τη cola ελληνικους χαρακτηρες, δειτε τι βγαινει) και με lay's στα δεξια
ΠΕΣ ΤΑ Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ!!!
Φίλε πραγματικά μία χαρά είναι αλλά το modeling έχει κάποια λάθος standar δυστυχώς!!!μια χαρα εισαι.Αλλα τι δουλεια εχεις στο Bou παρασκευιατικα?κανα γκομενο δεν εχεις να πας για καμμια μπριζολα?
δε κανω πλακα.Αν θες απαντησε μου στα ισια.
Οχι δεν εχω γκομενο η γυναικα, το χω ξαναπει...σνιφ!!!
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o :o :o :o :oΟχι δεν εχω γκομενο η γυναικα, το χω ξαναπει...σνιφ!!!
ε ναι ρε λιγο!
λοιπον ας ξεκινησει εναν ερανο το μπου παρακαλω [size=12pt]για να τα φουσκωσω λιγο[/size]
ειναι ευγενης σκοπος
γιατί?επιλογη σου?
Εκτός και αν είναι επειδή δεν βρίσκεις κάποιον εκλεκτό(όπως το εννοεί κάθε γυναίκα)!!! ;)
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o :o :o :o :o
Ρε πλάκα με κάνεις δεν μπορεί!!!
Εκτός και αν είναι επειδή δεν βρίσκεις κάποιον εκλεκτό(όπως το εννοεί κάθε γυναίκα)!!! ;)