Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αν είναι να θέλεις να γίνεις σαν αυτό το σούργελο γάματα, δε κάνει μόνο το βυζί τη γυναίκα

Δεν θελω να γινω Πετρουλα στη θεση της Πετρουλας
Χτυπα ξυλο!!!
Μαλιστα σε μια συνεντευξη στο Θεμα δεν ειχα πει και τα καλυτερα για το κοριτσι (με ρωτησαν αν θα θελα να κανω κατι αντιστοιχο και απαντησα "βγηκε μια κουνιστουλα να πει το καιρο και τωρα πρεπει η καθε "νοστιμουλα" να γινει μετεωρολογος η δημοσιογραφος? δε θες πτυχιο γι'αυτο?" )και το κοψανε!  :2funny:
Αλλα μια αυξητικη επεμβαση δν θα με χαλαγε  :)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είσαι μοντέλο και για την πλάκα σου αλλά όλα τα ξέρεις(εγώ ήμουν μοντέλο=ψηλή,χαίρομαι που ενημερώθηκα)!!! :grin:
55-60 πιστεύω είναι καλές αναλογίες!!! :cheesy:
Υπήρξες και βουβάλο κάποτε(90 κιλά),ενδιαφέρον!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Λίγα λόγια για την ιστορία αυτή,αν θες(μικρούλι λιχούδικο κοριτσάκι θα ήσουν)!!! :dancing:

και τωρα λιχουδικο κοριτσακι ειμαι, απλα δεν ειμαι και τοσο μικρουλι οσο τοτε, περασαν κατι χρονακια  :cheesy:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Χτυπα ξυλο!!!
Μαλιστα σε μια συνεντευξη στο Θεμα δεν ειχα πει και τα καλυτερα για το κοριτσι (με ρωτησαν αν θα θελα να κανω κατι αντιστοιχο και απαντησα "βγηκε μια κουνιστουλα να πει το καιρο και τωρα πρεπει η καθε "νοστιμουλα" να γινει μετεωρολογος η δημοσιογραφος? δε θες πτυχιο γι'αυτο?" )και το κοψανε!  :2funny:
Λιγό όμως μην τα κάνεις αερόστατα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν με πολυ πείθεις αλλά ας το πιστέψω!!! :cheesy:

θα σου λεγα να ερθεις να δεις το γραφειο μου, μια cola στα αριστερα μου (πηγα να να γραψω τη cola ελληνικους χαρακτηρες, δειτε τι βγαινει) και με lay's στα δεξια  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Χτυπα ξυλο!!!

μια χαρα εισαι.Αλλα τι δουλεια εχεις στο Bou παρασκευιατικα?κανα γκομενο δεν εχεις να πας για καμμια μπριζολα?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
θα σου λεγα να ερθεις να δεις το γραφειο μου, μια cola στα αριστερα μου (πηγα να να γραψω τη cola ελληνικους χαρακτηρες, δειτε τι βγαινει) και με lay's στα δεξια  :grin:
Αλλά με έχει φοβειθεί το μάτι σου και για αυτό δεν μου λες,το βρήκα;! :grin: :think:
:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
μια χαρα εισαι.Αλλα τι δουλεια εχεις στο Bou παρασκευιατικα?κανα γκομενο δεν εχεις να πας για καμμια μπριζολα?
Φίλε πραγματικά μία χαρά είναι αλλά το modeling έχει κάποια λάθος standar δυστυχώς!!! :P

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Οχι δεν εχω γκομενο η γυναικα, το χω ξαναπει...σνιφ!!! :(
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΟΒΑΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :o :o :o :o :o
Ρε πλάκα με κάνεις δεν μπορεί!!! :think: :think: :think:
Εκτός και αν είναι επειδή δεν βρίσκεις κάποιον εκλεκτό(όπως το εννοεί κάθε γυναίκα)!!! ;)

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατί?επιλογη σου?

ξερω γω? δεν έχει βρεθει κατι...Ειναι πολυ δηθεν να πω "επιλογη μου"
Κανεις δεν θελει να ναι μονος. Αλλα η αληθεια ειναι πως ειχα ευκαιριεσ και δεν τις εκμεταλλευτηκα γιατι δεν μου κανανε το "κλικ"
Σε άλλους παλι δεν έκανα το "κλικ" εγω. Επομένως δεν έχει τυχει ακομη

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εκτός και αν είναι επειδή δεν βρίσκεις κάποιον εκλεκτό(όπως το εννοεί κάθε γυναίκα)!!! ;)

ναι,καποιον που εχει ενα δυαρι στο κερατσινι σε υπογειο πολυκατοικιας του 1955 και ενα μεταχειρισμενο παπι με μια ροδα για να μετακινειται.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Stories