Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Oταν εβριζεs εσυ....ηταν καλα ε??????........Αλλα βεβαια ξεχασα εσυ εισαι η μανταμ υπερανω εδω μεσα μη χεσω.....Και τα βαζεs μ ολο τον αρσενικο πληθυσμο συμφωνα με τα γουστα σου.....
Ηθελεs κι εξακολουθειs να θελειs τον πρωτο λογο...κι ολοι οι αλλοι να καθονται σουζα....Αμ δε!!!

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι  που λεs κοριτσακι

Η κουβεντα καλα ειχε ξεκινησει.....αλλα ωs συνηθωs πεταγονται(συνηθεια που δεν κοβεται αλλωστε)...ολεs αυτεs οι αγαμητεs σαβουρο—χαζοβιολεs μπαζογκομενεs …ταχα μου σε υπεροπτικο τονο...εχουν και καλα αποψη για ολα .....σαν τιs πορδεs δλδ....ειναι γεματεs απο πορδεs........για να αμαυρωσουν το θρεντ.....Και ταχα μου αυτεs τιποτα δεν ειπανε  και 3 αυγα τουρκιαs........Κι ενω ολοι εδω οι αντρεs εδω προσπαθουσανε να τουs εξηγησουνε τα αυτονοητα αυτεs εκει...τον χαβα τουs....χαβαs που συνεχιζεται και σημερα.......Γιατι το ενα χερι τοχουν στο πληκτρολογιο και τ αλλο  τοχουν στην αγαμητη κλειτοριδα τουs....Μ αρεσει πουχουνε υφοs και στυλ....Ποιον νομιζουνε οτι εντυπωσιαζουνε τα σουργελοκοριτσα?? Δεν τουs τοπε κανειs ακομα οτι  ειναι πιο γελοιεs παρα  απο καθε αλλη φορα????.......Αλλοτε οταν τιs συμφερει ταχα μου το γυρναν στην πλακα και μ αρεσει που  2-3 ατομα ολεs κι ολεs οι Μπαζοβιολεs-Φολεs  κατινεs του κωλου νομιζουν οτι θα...!!!εντυπωσιασουν ταχα μου !!!!  ενα καρο αντρεs...........Moνο την υγρη χουφτα τουs εντυπωσιαζουν και κανεναν αλλο…....Αλλου ειναι το θεμα ομωs…….Απο ζηλια εχουν σκασει οι καργιεs και το μονο που ξερουν να χυνουν ειναι δηλητηριο.......
Αλλα να σου πω και κατι...Τιs λυπαμαι μωρε τιs κακομοιρεs τιs γιαγιουλεs εκει με τιs μασελιτσεs τουs........Απ το Κωσταλεξη τιs φερανε......Πρωτη φορα βλεπουνε ανθρωπουs στη ζωη τουs......
Κατα τα ........αλλα   ειναι με το μεροs σου
Αυτα

Ενταξει τωρα το παρακανες και προσβαλες ασχημα τοσες κοπελες χωρις λογο.
Οπως ειπε και καποια κοπελα καμια τους δεν με προσβαλε σαν ατομο. Αν δεν αρεσω σε καποια ατομα-ειτε αντρες ειτε γυναικες-αυτο ειναι απολυτως λογικο.
Αρνητικα σχολια εχω ακουσει και απ'τα δυο φυλα το ιδιο και θετικα!
Αλλα δεν ειναι λογος αυτος να τους αραδιαζεις ολα αυτα που τους ειπες τωρα  :(
Ουτε γιαγιουλες ειναι, ουτε αγαμητες σαβουρο χαζοβιολες μπαζογκομενες!!!! :S
Δδηλαδη μεχρι που θα παει αυτη η κουβέντα?
Επισης δεν θεωρω οτι καμια κοπελα εχει κατι να ζηλεψει απ εμενα, η ομορφια ειναι υποκειμενικη και η καθε κοπελα ειναι ξεχωριστη. Μπορει ενα ατομο να με θεωρει εμενα κουκλαρα μπροστα στη Λουκ ας πουμε ενω ταυτοχρονα ενα άλλο ατομο να θεωρει οτι δεν πιανω μια μπροστα της!  ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Oταν εβριζεs εσυ....ηταν καλα ε??????........Αλλα βεβαια ξεχασα εσυ εισαι η μανταμ υπερανω εδω μεσα μη χεσω.....Και τα βαζεs μ ολο τον αρσενικο πληθυσμο συμφωνα με τα γουστα σου.....
Ηθελεs κι εξακολουθειs να θελειs τον πρωτο λογο...κι ολοι οι αλλοι να καθονται σουζα....Αμ δε!!!

βρε ηλιθιο καμενο ατομο
ΠΟΤΕ εβρισα εγω κανενα εδω μεσα???

με τον αβαταρ τον ιδιο  που ανταλλαξαμε ας πουμε ποστ τσακωμου
τα βρηκαμε στα πμ γιατι εχει πολυ καιρο που μιλαμε στα θεματα του φορουμ κ ξερει ο ενας τον αλλο τι ρολο βαραει

εσενα βρε καμενε ποιος σ εβρισε???
ενα πραγμα σου λεγαμε απ την αρχη κ συνεχιζεις

τι μλκιες ειναι αυτες??

τωρα εισαι καποιος? ανδριλα κ ετσι??

που ουτε καν διαβαζεις τι γραφουμε κ απαντας οτι σου καπνισει???

σου λεει η ιδια η μαριαν οτι δεν εχουμε πει κατι γι αυτην ωστε ν αντιδρας ετσι κ συνεχιζεις!

κοψε τα χαπια σε χαλανε!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ενταξει τωρα το παρακανες και προσβαλες ασχημα τοσες κοπελες χωρις λογο.
Οπως ειπε και καποια κοπελα καμια τους δεν με προσβαλε σαν ατομο. Αν δεν αρεσω σε καποια ατομα-ειτε αντρες ειτε γυναικες-αυτο ειναι απολυτως λογικο.
Αρνητικα σχολια εχω ακουσει και απ'τα δυο φυλα το ιδιο και θετικα!
Αλλα δεν ειναι λογος αυτος να τους αραδιαζεις ολα αυτα που τους ειπες τωρα  :(
Ουτε γιαγιουλες ειναι, ουτε αγαμητες σαβουρο χαζοβιολες μπαζογκομενες!!!! :S
Δδηλαδη μεχρι που θα παει αυτη η κουβέντα?
Επισης δεν θεωρω οτι καμια κοπελα εχει κατι να ζηλεψει απ εμενα, η ομορφια ειναι υποκειμενικη και η καθε κοπελα ειναι ξεχωριστη. Μπορει ενα ατομο να με θεωρει εμενα κουκλαρα μπροστα στη Λουκ ας πουμε ενω ταυτοχρονα ενα άλλο ατομο να θεωρει οτι δεν πιανω μια μπροστα της!  ;)

Υπηρξε αδικαιολογητη σταση ακομη και σημερα εναντιον των αντρων......
Ουτε με ενδιαφερουνε ουτε τιποτα.......αλλα μπαινανε σαν σφηνεs νομιζονταs οτι τι??
και το συνεχιζανε.......ακομα τωρα......

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ πάντως έχω πραγματικά την απορία να δω πως είναι οι γυναίκες του site!!! :S
Δεν λέω μεγάλες κουβέντες για άσχημη εμφάνιση πέρραν από πλάκα γιατί μπορεί να χτυπάω το κεφάλι μου μετά :headbang:!!! :grin:
Ρε γμτ έχω σκάσει από περιέργεια!!!  :cheesy:
Υ.Γ.Προς boomb να δω είπα όχι γαμίσω,μην μου την πεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
κλαψε
Ουτε με ενδιαφερουνε ουτε τιποτα.......αλλα μπαινανε σαν σφηνεs νομιζονταs οτι τι??

κ για να ξερεις
με ολους μα με ολους που θεωρεις οτι τσακωνομαστε κιολας κ τους τη λεμε
χιουμορ κανουμε κ υπερβολες για πλακα
εσυ πχ μπορει να νομιζεις οτι τσακωνομαι στα σοβαρα κ με τον γκατο
ή με τον ποβελ

η φαντασια δεν εχει ορια

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε φιλαρακί πραγματικά υπερβάλλεις!!! :cheesy:
Στο κάτω-κάτω γυναίκες είναι μωρέ κατανόηση!!! :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
κλαψε
κ για να ξερεις
ή με τον ποβελ

η φαντασια δεν εχει ορια
Μην μου πειράζεις την εχθρό bite ρεεεε!!! :cheesy:
Mόνο εγώ,ο Plasma,ο γκατο και ο povel έχουμε αυτό το δικαίωμα!!! :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ξερειs φιλε μου τι ειναι  να προσπαθουν τοσοι απο δω μεσα να τουs πουνε κατι κι αυτεs αγυριστα κεφαλια????
και το συνεχιζανε φιλε μου.......διαβασε πιο πισω θα καταλαβειs......Ρομπα μαs κανανε...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
κλαψε
κ για να ξερεις
ή με τον ποβελ

η φαντασια δεν εχει ορια
Eμένα πάντως με αγνοείς και με πληγώνεις!!! :'( :'(
:2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
καινουριε  αν σου βγαλω τα μαστιγια  θα παρεξηγηθει ο αλλος καταλαβες???

αχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ναι βρε φιλε ....πλακα ηταν ολο αυτο!!!!!!!!  Ακομα δεν το καταλαβεs????????
Ε  να μην κανουμε κι εμειs μια πλακα???????????????......Τοσεs και τοσεs κανανε αυτεs!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ρε Μαριανα και συ Μπαιτ  το πιστεψατε ρε??????????????

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ετσι  που λεs κοριτσακι

Η κουβεντα καλα ειχε ξεκινησει.....αλλα ωs συνηθωs πεταγονται(συνηθεια που δεν κοβεται αλλωστε)...ολεs αυτεs οι αγαμητεs σαβουρο—χαζοβιολεs μπαζογκομενεs …ταχα μου σε υπεροπτικο τονο...εχουν και καλα αποψη για ολα .....σαν τιs πορδεs δλδ....ειναι γεματεs απο πορδεs........για να αμαυρωσουν το θρεντ.....Και ταχα μου αυτεs τιποτα δεν ειπανε  και 3 αυγα τουρκιαs........Κι ενω ολοι εδω οι αντρεs εδω προσπαθουσανε να τουs εξηγησουνε τα αυτονοητα αυτεs εκει...τον χαβα τουs....χαβαs που συνεχιζεται και σημερα.......Γιατι το ενα χερι τοχουν στο πληκτρολογιο και τ αλλο  τοχουν στην αγαμητη κλειτοριδα τουs....Μ αρεσει πουχουνε υφοs και στυλ....Ποιον νομιζουνε οτι εντυπωσιαζουνε τα σουργελοκοριτσα?? Δεν τουs τοπε κανειs ακομα οτι  ειναι πιο γελοιεs παρα  απο καθε αλλη φορα????.......Αλλοτε οταν τιs συμφερει ταχα μου το γυρναν στην πλακα και μ αρεσει που  2-3 ατομα ολεs κι ολεs οι Μπαζοβιολεs-Φολεs  κατινεs του κωλου νομιζουν οτι θα...!!!εντυπωσιασουν ταχα μου !!!!  ενα καρο αντρεs...........Moνο την υγρη χουφτα τουs εντυπωσιαζουν και κανεναν αλλο…....Αλλου ειναι το θεμα ομωs…….Απο ζηλια εχουν σκασει οι καργιεs και το μονο που ξερουν να χυνουν ειναι δηλητηριο.......
Αλλα να σου πω και κατι...Τιs λυπαμαι μωρε τιs κακομοιρεs τιs γιαγιουλεs εκει με τιs μασελιτσεs τουs........Απ το Κωσταλεξη τιs φερανε......Πρωτη φορα βλεπουνε ανθρωπουs στη ζωη τουs......
Κατα τα ........αλλα   ειναι με το μεροs σου
Αυτα
τλχστ αυτοΙ βρε σαλιοερωτιαρη μας μιλουσαν με καποια λογικη και επιχειρηματα!!!(εβιλ.αβαταρ) εσυ τι κανεις ρε μαλακα??μπαινεις κ γραφεις ενω ειχες πει αποσυρομαι??? για να μουνοκλαφτεις ρε ζωντοβολο??? στην κοπελα δεν ειπαμε τπτ κ το παραδεχτηκε ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ!!!!εσυ τι ρολο βαρας γ πες μου???? νταβατζη στα λογια μας σε βαλαμε ρε χαφτα???

αυτα απο μια μπαζολα ελεηνιδα κι οτι αλλο μας ειπες πως ειμαστε και ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΟ!!!!!!!!!!

ΒΡΕ ΟΥΥΥΥΥΣΤ!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Δεν είναι αυτό χιούμορ και πλάκα;! :grin: :think:
Aπλά ο άνθρωπος ξέχασε τις φατσούλες γέλιου: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.silva! και Bite μέσα στην υπερβολλή είσαστε!!! :cheesy:

Mερεs το παλευα  για να δω αντιδρασειs.........Επιασε τελικα!!!!!!!!
Τσιμπησανε ..........Δεν εχω εικονιτσεs απο δω ρε φιλε....εχω απαγορευτικο γμτ μου!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66
Δεν είναι αυτό χιούμορ και πλάκα;! :grin: :think:
Aπλά ο άνθρωπος ξέχασε τις φατσούλες γέλιου: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.silva! και Bite μέσα στην υπερβολλή είσαστε!!! :cheesy:

καλα λες
οχι φταιμε φταιμε
μα να μη γελασουμε?
ηταν τοσο αστειο
επρεπε να γελαμε ενα μηνα

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Mερεs το παλευα  για να δω αντιδρασειs.........Επιασε τελικα!!!!!!!!
Τσιμπησανε ..........Δεν εχω εικονιτσεs απο δω ρε φιλε....εχω απαγορευτικο γμτ μου!!!
παρτο αλλιως...οχι γτ θα βρεις...ΗΔΗ ΒΡΗΚΕΣ!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom