life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Γεια σου Μαριανα ...πωs παει το ηθικον???????Λουκ τα παραλες, εκτεθηκα εγω η ιδια, και ειμαι ενηλικη για να το κανω.
Την οικογενεια μου την αφηνω εξω απ αυτο
Γεια σου Μαριανα ...πωs παει το ηθικον???????Λουκ τα παραλες, εκτεθηκα εγω η ιδια, και ειμαι ενηλικη για να το κανω.
ωχ ωχ ωχ! βρε χαζο, μη τα παιρνεις, εννοω τις παρατηρησεις, τυπου "χαλια ντυσιμο" "χαλια μαλλι" "πεσμενος κωλος" κτλ...Δεν τα θεωρω προσβλητικα :S
Κριτικη ειναι την οποια τη δεχομαι και δεν τη θεωρω κακοπροεραιτη
δεν ηξερα οτι πρεπει να δημοσιοποιησω το γενεολογικο μου δενδρο στο μπυ μαζι με οικογενειακο αλμπουμ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εσύ έχεις κωλλύσει άσχημα!!!Ναι, καλά έκανε, μπήκε για να τη μάθουμε και να την ψηφίσουμε. Πού είναι τα ποστ όπου την κράζουν γυναίκες; Μέχρι τότε θα είσαι απλώς γραφικός με αυτά που λες.
ρε μαριαν ρε μαριαν...Λουκ τα παραλες, εκτεθηκα εγω η ιδια, και ειμαι ενηλικη για να το κανω.
1.ουτε εσυ επιασες τι εννοω..μαααλιστα...εσεις ανακατευετε την μαριαν..οχι εγω...Αυτή είχε την ομορφιά να πάρει μέρος στο διαγωνισμο αυτό, είχε το θάρρος και τ αρχ..α να "εκτεθεί" εδώ μέσα! Δεν έδειξε Μανάδες πατεράδες αδέρφια κτλ κτλ! Αυτά που λες είναι μαλακίες!
να κρυφτω;;;
Στραβά το πας σου είπε απλά οτί το σχολιό σου ήταν ηλίθιο,τίποτα περισσότερο!!!1.ουτε εσυ επιασες τι εννοω..μαααλιστα...εσεις ανακατευετε την μαριαν..οχι εγω...
2.ειχε την ομορφια κ μπλα μπλα μπλα...
και;!εγω η ασχημη μπαζολα τι να κανω δλδ??!!!να κρυφτω;;;
δυσκολα....Οχι, ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ
γτ καλε?!εγω τι ειπα?!Στραβά το πας σου είπε απλά οτί το σχολιό σου ήταν ηλίθιο,τίποτα περισσότερο!!!![]()
δυσκολα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πέστα ρε Μπάιτ..... αναμενόμενα ήταν όλα....αφου σκοπος ειναι να βγει στα καλλιστεια
πως αλλιως θα γινοταν βρε?
χαχαχα
Τίποτα απλά άρχισες το μονόλογο της τρέλας:γτ καλε?!εγω τι ειπα?!
μπαααα...δε ψηνομαι....Προσπάθησε
πφφφ...ασε κ τπτ να πεσει κατω....Τίποτα απλά άρχισες το μονόλογο της τρέλας:
1.ουτε εσυ επιασες τι εννοω..μαααλιστα...εσεις ανακατευετε την μαριαν..οχι εγω...
2.ειχε την ομορφια κ μπλα μπλα μπλα...
και;!εγω η ασχημη μπαζολα τι να κανω δλδ??!!!να κρυφτω;;;
![]()
![]()
![]()
Bλέπετε σας δίνουμε δίκιο τις ελάχιστες φορές που υπάρχει!!!ω μαι γκοντ
νεο γυρος συνομιλιων
η λουκ υπερεβαλε για πλακα προφανως χαλαρωστε δεν ειπε οτι εβγαλε μαναδες κ πατεραδες η γατα εδω μεσα
ιβιλ καλο μου.. γλυκο μου αγορι χαχαχαχαχαχαχα για ποιο θαρρος μιλας?
μπηκε για ενα σκοπο η γατα... ηθελε να λαβει μερος στα καλλιστεια
καλα εκανε
κανενας αλλος δεν ηθελε να λαβει μερος σε καλλιστεια κ να ζητησει ψηφο ωστε να πρεπει να τον δουν γι αυτο το λογο
ουφου πλεον χαχαχα
Πέστα ρε Μπάιτ..... αναμενόμενα ήταν όλα....
Πέστα ρε Μπάιτ..... αναμενόμενα ήταν όλα....
Moυ είναι εξίσου δύσκολο με το να το βουλώσεις!!!πφφφ...ασε κ τπτ να πεσει κατω....![]()
Τουλάχιστον το παραδέχεσαι και με τα λεγομενά σου το επιβεβαιώνεις!!!τι να πω πια
νομιζω η ζεστη μας εχει ολους παρα βαρεσει
καινουριε παντα εχουμε δικιο
μεινε κοντα μας θα μαθεις πολλα![]()
![]()
![]()
αα οκ!!!πασο...σε νιωθω....Moυ είναι εξίσου δύσκολο με το να το βουλώσεις!!!![]()
κε ορεα πραματα...καινουριε παντα εχουμε δικιο
μεινε κοντα μας θα μαθεις πολλα![]()
![]()
![]()