Εκανε ένας ένα άτοπο σχόλιο και πέσατε όλες οι κάργιες να τον φάτε! Κάτι παίζει! Τώρα το τι παίζει δεν ξέρω και στ αρχίδια μου κιόλας
μην ασχολεισαι αρκετος ο παροξυσμος.
ας κρατησει ο καθενας τη γνωμη και αει στο .... φιναλε
Εκανε ένας ένα άτοπο σχόλιο και πέσατε όλες οι κάργιες να τον φάτε! Κάτι παίζει! Τώρα το τι παίζει δεν ξέρω και στ αρχίδια μου κιόλας
την μαριαννα ποιος εβρισε???οχι τον αβα...
δε θα μπω στο τριπακι να απαντησωΝαι ρε! Είστε καλές και αγαθές εσείς ώστε να χρειάζομαι να κάνω εικασίες...
μην ασχολεισαι αρκετος ο παροξυσμος.
Ετσι ειναι δυστυχωs.....τα ιδια λογια ειχα πει κι εγω καποτε.......αλλα χρειαστηκε να περασουν μερικεs μερεs για να ειπωθουν απ ολουs........Eνω ειχε ξεκινησει μια σχετικα καλη κουβεντα στο τελοs το κανανε ωs συνηθωs το θαυμα τουsμην ασχολεισαι αρκετος ο παροξυσμος.
Καλά, ότι ξέρεις τι σκεφτόμαστε άσ'το.
Δες και αυτό!!!ωχ ωχ ωχ! βρε χαζο, μη τα παιρνεις, εννοω τις παρατηρησεις, τυπου "χαλια ντυσιμο" "χαλια μαλλι" "πεσμενος κωλος" κτλ...Δεν τα θεωρω προσβλητικα :S
Κριτικη ειναι την οποια τη δεχομαι και δεν τη θεωρω κακοπροεραιτη
Δες και αυτό!!!
Αμέσως να ανάψεις μπουρλοτιέρισσα!!!![]()
![]()
Βρε εγώ ξέρω πολύ καλά τι ξέρω,εσύ ξέρεις τί ξέρεις;!Όχι, είπε αυτό ακριβώς που έχει ειπωθεί. Ότι σε φάσεις δεν την είχαν φτιάξει καλά με αποτέλεσμα να μη βγει πολύ ωραία. Πολλά νομίζεις ότι ξέρεις εσύ, αλλά μόνος σου χαίρεσαι![]()
Βρε εγώ ξέρω πολύ καλά τι ξέρω,εσύ ξέρεις τί ξέρεις;!![]()
Tελικά είχα δίκιο και με έκραξες τζάμπα!!!![]()
![]()
![]()
Nιαού boomb νιαού!!!Ό,τι θέλεις νόμιζε μανάρι μου, χαλάω εγώ χατήρι;![]()
![]()
![]()
Λοιπόν.. Μόλις ψήφισα.. Έριξα ναι..
Ο λόγος είναι απλός.. Μου αρέσει.. Γιαυτο και της πρόσφερα 300 ευρώ για μια «συνεύρεση»..
Επειδή το θέμα, νομίζω ότι έχει ξεφύγει, τελειώνω την παρουσία μου στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας το εξής..
Ευθέως η πλαγίως , πολλοί την κακολόγησαν, λέγοντας της διάφορα πράγματα (μεταξύ αυτών και εγώ), άλλοι δίκαια άλλοι άδικα, αλλά κανείς δεν τόνισε το μοναδικό χαρακτηριστικό της..
Είναι το πρώτο «μη ιερόδουλος» μέλος που είχε το θάρρος να βγει με ονοματεπώνυμο, φωτογραφίες και videos και να γράψει στο bourdela.tv Ακόμα και οι «επαγγελματίες» του έρωτα εμφανίζονται πάντα και γράφουν με νικ και με καλυμμένο το πρόσωπο τους.
Τα λέω σωστά ?
Είμαστε σε ενα σαιτ που ακόμα και η ανταλλαγή msn προκαλεί δυσφορία σε πολλούς. Σχεδόν όλοι/ες προτιμούν την ανωνυμία και ασφάλεια ενός ψευδώνυμου.
Η catwoman20, είναι η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, από την Σκύρο και είναι το πρώτο « γυναικείο επιβεβαιωμένο μέλος» του bourdela.tv Πιστεύω πως λογω αυτού του γεγονότος το σαιτ θα πρέπει να την επιβραβεύσει κατά κάποιον τρόπο.
Αυτά..
Είναι το πρώτο «μη ιερόδουλος» μέλος που είχε το θάρρος να βγει με ονοματεπώνυμο, φωτογραφίες και videos και να γράψει στο bourdela.tv Ακόμα και οι «επαγγελματίες» του έρωτα εμφανίζονται πάντα και γράφουν με νικ και με καλυμμένο το πρόσωπο τους.
Τα λέω σωστά ?
Η catwoman20, είναι η Μαριάννα Αναγνωστοπούλου, από την Σκύρο και είναι το πρώτο « γυναικείο επιβεβαιωμένο μέλος» του bourdela.tv Πιστεύω πως λογω αυτού του γεγονότος το σαιτ θα πρέπει να την επιβραβεύσει κατά κάποιον τρόπο.
Αυτά..
δεν ηξερα οτι πρεπει να δημοσιοποιησω το γενεολογικο μου δενδρο στο μπυ μαζι με οικογενειακο αλμπουμ...Respect τύπε!
Any further comments Κάργιες????
Λοιπόν.. Μόλις ψήφισα.. Έριξα ναι..
Ο λόγος είναι απλός.. Μου αρέσει.. Γιαυτο και της πρόσφερα 300 ευρώ για μια «συνεύρεση»..
Επειδή το θέμα, νομίζω ότι έχει ξεφύγει, τελειώνω την παρουσία μου στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας το εξής..
Ευθέως η πλαγίως , πολλοί την κακολόγησαν, λέγοντας της διάφορα πράγματα (μεταξύ αυτών και εγώ), άλλοι δίκαια άλλοι άδικα, αλλά κανείς δεν τόνισε το μοναδικό χαρακτηριστικό της..
Τα λέω σωστά ?
Είμαστε σε ενα σαιτ που ακόμα και η ανταλλαγή msn προκαλεί δυσφορία σε πολλούς. Σχεδόν όλοι/ες προτιμούν την ανωνυμία και ασφάλεια ενός ψευδώνυμου.
Αυτά..
Φίλε sorry αλλά έχεις άδικο και εμείς το ίδιο κάνουμε!!!Respect τύπε!
δεν ηξερα οτι πρεπει να δημοσιοποιησω το γενεολογικο μου δενδρο στο μπυ μαζι με οικογενειακο αλμπουμ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Respect τύπε!
Έχεις 100% δίκιο!!!αφου σκοπος ειναι να βγει στα καλλιστεια
πως αλλιως θα γινοταν βρε?
χαχαχα