Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν είπε κανείς ότι της την πέφτετε, λέμε πως μόλις είδατε κωλαράκι ξεχάσατε τα γαμοσταυρίδια που ρίχνατε, τα "οι γκόμενες δεν αξίζουν ούτε να τις φτύσεις" και το "δε με ενδιαφέρει καμία γκόμενα" και τρέξατε αμέσως να μαθαίνετε νέα της και να ανταλλάζετε στυλιστικές απόψεις.

Δηλαδή άμα δεν το καταλαβαίνετε ούτε αυτό...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν είπε κανείς ότι της την πέφτετε, λέμε πως μόλις είδατε κωλαράκι ξεχάσατε τα γαμοσταυρίδια που ρίχνατε, τα "οι γκόμενες δεν αξίζουν ούτε να τις φτύσεις" και το "δε με ενδιαφέρει καμία γκόμενα" και τρέξατε αμέσως να μαθαίνετε νέα της και να ανταλλάζετε στυλιστικές απόψεις.

Α! ρε μπόμπα......... Στυλιστικές απόψεις.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά και σας αφήνω να τσουρομαδηθείτε.... :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δηλαδή ελπίζω να μου κάτσεις και εσύ;;; :o
:2funny: :2funny: :2funny:
Είμαι και στο facebook και μιλάω με αρκετές άγνωστες και αυτές να μου κάτσουν θέλω;! :grin: :think:

Και όσο κι αν θες να κάνεις το μαλάκα, δεν είπα ότι θες να πηδήξεις ό,τι υπάρχει στο νετ, είπα ότι δε θα φανείς μάγκας βγάζοντας τις άλλες γυναίκες κακές. Ωραία κάνεις την πλάκα σου, χαχα γελάσαμε, σε καλό μας, έλεος όμως... άμα ίσχυε να πω εντάξει, αλλά θέλω να δω τα ποστ.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙς ΠΩς ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ Η ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥΥΥΥΥΥ...

ΟΛΕΕΕΕΣ ΤΗ ΘΑΒΟΥΜΕ..... πωπω νευρα. :zzzzz: :zzzzz: :zzzzz:

Ας μην μιλησουμε για συνομωσιες δε παει.....ετσι............................

1)το ψιψινι δε με εχει βρισει για να τη βρισω
2)δεν εχει πει καμια μαλακια σε φορουμ για να με τσιτωσει
3)ναι με κατηγορουν οτι της τη πεφτω κατι που μπορει να πει και η ιδια αν ειναι η οχι αληθεια και που στο φιναλε δε θα δωσω και λογαριασμο αν το κανω.
4)"οι γκόμενες δεν αξίζουν ούτε να τις φτύσεις" και το "δε με ενδιαφέρει καμία γκόμενα"
ναι ακομα το πιστευω και το αποδεικνυετε περιτρανα γιατι το πιστευουν οι αντρες αυτο.

αρα....γιατι να τη γαμωσταυρισω μου λες?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

3)ναι με κατηγορουν οτι της τη πεφτω κατι που μπορει να πει και η ιδια αν ειναι η οχι αληθεια και που στο φιναλε δε θα δωσω και λογαριασμο αν το κανω.
4)"οι γκόμενες δεν αξίζουν ούτε να τις φτύσεις" και το "δε με ενδιαφέρει καμία γκόμενα"
ναι ακομα το πιστευω και το αποδεικνυετε περιτρανα γιατι το πιστευουν οι αντρες αυτο.

Ααα, δηλαδή τη διαφορά την κάνει το κωλαράκι. I rest my case.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είσαι πολύ μπροστά ρε μπόμπα............ ούτε εγώ δεν το περίμενα αυτό..... Γι'αυτό σε πάω!!!!!! :boobies: :boobies: :boobies:

βρε παιδια, το ειχα πει και η ιδια
τις φωτο τις ειχα ηδη τραβηξει
το shoot απλα καθυστερουσε να τις ανεβασει
σας ελεγα "περιμενετε και θα τις δειτε"  :P

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Και όσο κι αν θες να κάνεις το μαλάκα, δεν είπα ότι θες να πηδήξεις ό,τι υπάρχει στο νετ, είπα ότι δε θα φανείς μάγκας βγάζοντας τις άλλες γυναίκες κακές. Ωραία κάνεις την πλάκα σου, χαχα γελάσαμε, σε καλό μας, έλεος όμως... άμα ίσχυε να πω εντάξει, αλλά θέλω να δω τα ποστ.

Δες τα και αν καταλάβεις το αντίθετο μπράβο σου!!! :grin:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

εγω ενα ξερω.

τοση ωρα μας εχετε ζαλισει τις ωοθηκες οτι την κραζουμε και λεμε διαφορα και δεν βρηκατε ενα γαμημενο ποστ μας.

τελικα ειχε δικιο(δεν θυμαμαι ποιος το πε) κανετε ντορο για να εντυπωσιασετε..

κ μιλα με αποδειξεις στο ξαναλεω....

οκ??? αυτα.. αντε γτ νομιζω πως παω γυμνασιο ξανα με μερικους εδω μεσα.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ααα, δηλαδή τη διαφορά την κάνει το κωλαράκι. I rest my case.

τη διαφορα τη κανει που δεν εκφερει γνωμη (ηθελημενα) σε κανενα αλλο θεμα.
μην τα μπερδευεις.
δε μιλησα για κανενα κωλο εγω.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Όχι ρε πούτη μου, εγώ δεν έχω ωραίο κωλαράκι να το βγάλω στη φόρα  :2funny: :2funny: :2funny:

και ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΔΗ, έχουμε θέμα εδώ  :2funny: :2funny: :2funny:
Να μην σου απαντάω δηλαδή;! :grin: :think:
Αν θες μονόλογους της τρέλας,οκ αλλά πες το μου να ξέρω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Με καλυψεs πληρωs........Respect!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βρε παιδια, το ειχα πει και η ιδια
τις φωτο τις ειχα ηδη τραβηξει
το shoot απλα καθυστερουσε να τις ανεβασει
σας ελεγα "περιμενετε και θα τις δειτε"  :P

Πφφφφφ σε προλάβαμε και σε αυτό, μην επιμένεις λέμεεε χαχαχαχαχχαχαχχχχ

Αβαταρ, για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Όλη αυτή η ένταση ξεκίνησε γιατί αρχίσατε να λέτε χωρίς κανένα λόγο ότι οι γυναίκες θάβουν τη μαριάννα.
Στην πραγματικότητα οι κακίες που ακούστηκαν εδώ ήταν από άντρες. Αν δεν έχετε τα κότσια να τα βάλετε με αυτούς μην ψάχνετε να βρείτε μάγισσες αλλού.
Τα περί πρόκλησης των γυναικών άσε, και μόνο που καταλάβαινες ότι κάποια είναι γυναίκα την στόλιζες και εσύ και πολλοί άλλοι. Απλώς τώρα δεν μπήκες ξανά τόσο φορτσάτος και έπεσε στα μαλακά όποια έχεις συναντήσει.
και πραγματικά δεν καταλαβαίνω από πού κι ως πού λέτε ότι οι γυναίκες λένε κακίες. Γι'αυτό λέω ότι σας τυφλώνουν τα σάλια κτλ. τα άσχημα σχόλια που λένε οι γυναίκες εδώ είναι για εσάς και μόνο, όχι για τη μαριάννα, και ο λόγος είναι πως γουστάρετε να νομίζετε πως οι άλλες είναι κακιασμένες, ενώ δεν έχουν δείξει τίποτα τέτοιο, τουλάχιστον σε αυτό το θρεντ.
Λοιπόν ανοίξτε λίγο τα μάτια σας και σταματήστε να κατηγορείτε κάποιους για κάτι που δεν κάνουν, καταντά κουραστικό, ειλικρινά.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
τη διαφορα τη κανει που δεν εκφερει γνωμη (ηθελημενα) σε κανενα αλλο θεμα.
μην τα μπερδευεις.
δε μιλησα για κανενα κωλο εγω.
Ρε φίλε άστω μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη,αυτές και ψυχίατρο μουρλαίνουν!!! :cheesy:
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ(να συννενούμαστε)!!! :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πατε καλα μωρε ολοι?????????????????????????????????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :jerking: :jerking: :jerking:

πες τα ρε λουκ!!! τι εγινε αν μου την ειπατε κι αν δεν μου την ειπατε?
εχω ακουσει του κοσμου τις  :jerking: εκτος bourdela.tv που αυτο εδω δεν ειναι τιποτα!
αυτο που κανουν οι γυναικες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ! και αυτο που κανουν οι αντρες (στο φορουμ) δεν πλησιαζει ουτε κατα διαννοια το σαλιαρισμα που έχω πετυχει σε άλλα σαιτ!
δν καταλαβαινω γιατι τη λετε ο ενας στον άλλον  :idiot:
Εδω έχω ακούσει οτι είμαι κοντη χοντρη-όμοια της Μαλιωτάκη ρε παιδια, αυτα θα με πειράξουν?  :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Να μην σου απαντάω δηλαδή;! :grin: :think:
Αν θες μονόλογους της τρέλας,οκ αλλά πες το μου να ξέρω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν ήταν γιατί μου απάντησες ρε, ήταν για κάτι άλλα ποστ σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όσο για τα ποστ που λες, εγώ διαβάζω τι γράφουν εδώ πέρα και δεν έχω δει κάτι τέτοιο, εσύ που κάνεις τις κατηγορίες γιατί δεν τα δείχνεις να μας διαφωτίσεις και εμάς;
Γιατί έχουν ακουστεί όντως κακίες εδώ μέσα, αλλά όχι από γυναίκες  :rolleyes: :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πες τα ρε λουκ!!! τι εγινε αν μου την ειπατε κι αν δεν μου την ειπατε?
εχω ακουσει του κοσμου τις  :jerking: εκτος bourdela.tv που αυτο εδω δεν ειναι τιποτα!
αυτο που κανουν οι γυναικες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ! και αυτο που κανουν οι αντρες (στο φορουμ) δεν πλησιαζει ουτε κατα διαννοια το σαλιαρισμα που έχω πετυχει σε άλλα σαιτ!
δν καταλαβαινω γιατι τη λετε ο ενας στον άλλον  :idiot:
Εδω έχω ακούσει οτι είμαι κοντη χοντρη-όμοια της Μαλιωτάκη ρε παιδια, αυτα θα με πειράξουν?  :2funny: :2funny: :2funny:

Τώρα κι εσύ άρχισες τις πουτιές; Τι σου έχουν πει δηλαδή οι γυναίκες εδώ;
Άμα σε έχουν κράξει, όσο ασήμαντο κι αν σου φαίνεται, πες το.
Μη βγαίνεις όμως και λες "ε, δεν έχει σημασία κι αν έχουν πει κάτι".
Πες τι έχουν πει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom