Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Κυρίες μου! Το θέμα είναι ένα! Εδώ "ξημεροβραδιάζεστε" (στο θρεντ αυτό), ότι όλες μαζί δίνετε πολλή σημασία (εμείς στο finale δικαιολογούμαστε, έχουμε και 2ο κεφάλι) και όλες μαζί ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ 1 ΑΤΟΜΟ (έστω και αν έκανε μια άστοχη παρατήριση)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
πες τα ρε λουκ!!! τι εγινε αν μου την ειπατε κι αν δεν μου την ειπατε?
εχω ακουσει του κοσμου τις  :jerking: εκτος bourdela.tv που αυτο εδω δεν ειναι τιποτα!
αυτο που κανουν οι γυναικες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ! και αυτο που κανουν οι αντρες (στο φορουμ) δεν πλησιαζει ουτε κατα διαννοια το σαλιαρισμα που έχω πετυχει σε άλλα σαιτ!
δν καταλαβαινω γιατι τη λετε ο ενας στον άλλον  :idiot:
Εδω έχω ακούσει οτι είμαι κοντη χοντρη-όμοια της Μαλιωτάκη ρε παιδια, αυτα θα με πειράξουν?  :2funny: :2funny: :2funny:
δε νομιζω οτι εισαι εσυ το  θεμα...

απλα κυκλοφορει ο κασπερ κ οι φιλοι του εδω μεσα...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν ήταν γιατί μου απάντησες ρε, ήταν για κάτι άλλα ποστ σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όσο για τα ποστ που λες, εγώ διαβάζω τι γράφουν εδώ πέρα και δεν έχω δει κάτι τέτοιο, εσύ που κάνεις τις κατηγορίες γιατί δεν τα δείχνεις να μας διαφωτίσεις και εμάς;
Γιατί έχουν ακουστεί όντως κακίες εδώ μέσα, αλλά όχι από γυναίκες  :rolleyes: :rolleyes:
Το ξανα λέω:ΌΤΙ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ και φυσικά αμέσως τσιμπήσατε!!! :grin:
Τώρα πειστήρια και ιστορίες από πιο ειδικούς,εγώ δεν είμαι και τόσο διακεκριμένο μέλος!!! :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κυρίες μου! Το θέμα είναι ένα! Εδώ "ξημεροβραδιάζεστε" (στο θρεντ αυτό), ότι όλες μαζί δίνετε πολλή σημασία (εμείς στο finale δικαιολογούμαστε, έχουμε και 2ο κεφάλι) και όλες μαζί ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ 1 ΑΤΟΜΟ (έστω και αν έκανε μια άστοχη παρατήριση)

Σε ποιο καλέ; Και τι παρατήρηση;  :huh: :huh:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ποσα θες να με τρελανεις;
ποια απο μας εβρισε την μαριαννα σαν μαριαννα???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Aπ οτι βλεπω ειναι κι αλλοι........Δεν καταλαβαινουν φιλε ...αδικα το παιδευειs το θεμα..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το ξανα λέω:ΌΤΙ ΕΙΠΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ και φυσικά αμέσως τσιμπήσατε!!! :grin:
Τώρα πειστήρια και ιστορίες από πιο ειδικούς,εγώ δεν είμαι και τόσο διακεκριμένο μέλος!!! :2funny: :2funny:

Αυτή η ιστορία κρατάει από πολύ καιρό, μη χαίρεσαι ότι μας έκανες να τσιμπήσουμε, τα έχουν πει πολλές φορές άλλοι πριν από σένα  :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα κι εσύ άρχισες τις πουτιές; Τι σου έχουν πει δηλαδή οι γυναίκες εδώ;
Άμα σε έχουν κράξει, όσο ασήμαντο κι αν σου φαίνεται, πες το.
Μη βγαίνεις όμως και λες "ε, δεν έχει σημασία κι αν έχουν πει κάτι".
Πες τι έχουν πει.
Ρε καμάρι μου,βλέπεις να λέει για τις γυναίκες ειδικά;! :grin: :think:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πες τι έχουν πει.

ωχ ωχ ωχ! βρε χαζο, μη τα παιρνεις, εννοω τις παρατηρησεις, τυπου "χαλια ντυσιμο" "χαλια μαλλι" "πεσμενος κωλος" κτλ...Δεν τα θεωρω προσβλητικα  :S
Κριτικη ειναι την οποια τη δεχομαι και δεν τη θεωρω κακοπροεραιτη

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
Σε ποιο καλέ; Και τι παρατήρηση;  :huh: :huh:

Ακόμα και ένα άστοχο σχόλιο να έκανε ο Αβαταρ Μετά όλες πέσατε σαν τις σκύλες πάνω του...
Στο φινάλε γυναίκες είστε, το ότι δεν λέτε δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεστε και μαλακίες...και αυτό κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεται από την συνεχή σας παρουσία εδώ!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ρε καμάρι μου,βλέπεις να λέει για τις γυναίκες ειδικά;! :grin: :think:

Ρε σταμάτα να κάνεις το μαλάκα, ειλικρινά κουράστηκα. Είπε για άντρες και γυναίκες ότι της έχουν πει. Οι άντρες όντως έχουν πει χοντρά πράγματα, οι γυναίκες θέλω να ακούσω τι έχουν πει.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αυτή η ιστορία κρατάει από πολύ καιρό, μη χαίρεσαι ότι μας έκανες να τσιμπήσουμε, τα έχουν πει πολλές φορές άλλοι πριν από σένα  :grin:
Πάλι με πρόλαβε άλλος γμτ!!! :'( :'( :'(
:2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ακόμα και ένα άστοχο σχόλιο να έκανε ο Αβαταρ Μετά όλες πέσατε σαν τις σκύλες πάνω του...
Στο φινάλε γυναίκες είστε, το ότι δεν λέτε δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεστε και μαλακίες...και αυτό κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνεται από την συνεχή σας παρουσία εδώ!
αααα...ωραια...αρχισαμε κ τις εικασιες...
γιεεεεεεεες!!!ειμαι καλη σε αυτο... :cheesy: :cheesy: :cheesy:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
16
Πόντοι
66

παντου ξημεροβραδιαζομαστε αμα λαχει
δεν ειναι το θεμα που εχει να κανει
ειναι που θα βρουμε χαβαλε

κ δεν ειναι ενα ατομο το θεμα! ειναι αυτο ακριβως που περιγραφει η μπομπα
το οποιο εγινε 47679590 φορες..

Πες τι έχουν πει.

απορω κ εγω...

εγω την μαριαν την ψηφισα κ 4 φορες
που να μην τη ψηφιζα δλδ τι θ ακουγα αχαχαχαχα

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
ποσα θες να με τρελανεις;
ποια απο μας εβρισε την μαριαννα σαν μαριαννα???

Εκανε ένας ένα άτοπο σχόλιο και πέσατε όλες οι κάργιες να τον φάτε! Κάτι παίζει! Τώρα το τι παίζει δεν ξέρω και στ αρχίδια μου κιόλας

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε σταμάτα να κάνεις το μαλάκα, ειλικρινά κουράστηκα. Είπε για άντρες και γυναίκες ότι της έχουν πει. Οι άντρες όντως έχουν πει χοντρά πράγματα, οι γυναίκες θέλω να ακούσω τι έχουν πει.
Χαίρομαι που με εκτιμάς τόσο αλλά ρε εγώ κάνω τον μαλάκα ή εσύ δεν καταλαβαίνεις τί γραφει;! :grin: :think:
Y.Γ.Ισώς παραθέτεις λάθος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Εκανε ένας ένα άτοπο σχόλιο και πέσατε όλες οι κάργιες να τον φάτε! Κάτι παίζει! Τώρα το τι παίζει δεν ξέρω και στ αρχίδια μου κιόλας
την μαριαννα ποιος εβρισε???οχι τον αβα...

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
πες τα ρε λουκ!!! τι εγινε αν μου την ειπατε κι αν δεν μου την ειπατε?
εχω ακουσει του κοσμου τις  :jerking: εκτος bourdela.tv που αυτο εδω δεν ειναι τιποτα!
αυτο που κανουν οι γυναικες δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ! και αυτο που κανουν οι αντρες (στο φορουμ) δεν πλησιαζει ουτε κατα διαννοια το σαλιαρισμα που έχω πετυχει σε άλλα σαιτ!
δν καταλαβαινω γιατι τη λετε ο ενας στον άλλον  :idiot:
Εδω έχω ακούσει οτι είμαι κοντη χοντρη-όμοια της Μαλιωτάκη ρε παιδια, αυτα θα με πειράξουν?  :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε boom,λέει κάπου οι γυναίκες του forum ειδικά και δεν το βλέπω;! :birdman: :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Καλά, ότι ξέρεις τι σκεφτόμαστε άσ'το. Πολλές γυναίκες εδώ μέσα, κι εγώ σαυτές, έχουν κράξει πολύ άσχημα σε άλλα θρεντ. Γιατί να μην το κάνουμε και εδώ δηλαδή;
Το θέμα είναι ότι ο αβαταρ άστοχο-ξεάστοχο το σχόλιό του, επανέλαβε πράγματα χιλιοειπωμένα, που έχουν κουράσει, και που στην τελική δεν ισχύουν.
Άμα είναι τόσο σίγουρος γι'αυτά που λέει ας τα αποδείξει να το βουλώσουμε. Δε χρειαζόταν να γίνει όλο αυτό, ειλικρινά, απλώς είναι πολύ κουραστικό να λες σε κάποιον κάτι και αμέσως να πετάει μια μαλακία επειδή έτσι του κόλλησε στο μυαλό και να την επαναλαμβάνει συνέχεια και συνέχεια-και δεν αναφέρομαι μόνο στον αβαταρ, δεν είναι ο μόνος που το έκανε αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom