Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Υπαρχει αλλο thread για να βριζουμε την Μαριαννα εδω συζηταμε και  :jerking:!!

Σκεφτηκα οτι η Μαριαννα ειναι μολις 20 αρα γεννηθηκε το 1989 κσι εγινε 14 (δλδ αρχισε να καταλαβαινει τον κόσμο) το 2003!!

Πιθανοτατα δεν εχει συνδιαλαγει με δραχμες παρα μόνο σε Ευρω και ισως να μην γνωριζει την δραχμη σαν Ελληνικο νόμισμα ουτε ξερει τι σημαινει υποτιμηση !! Η μονη κυβερνηση που μπορει να κρινει ειναι αυτη της ΝΔ και το βρωμικο 1989 ειναι οτι το Πολυτεχνειο για εμας που γεννηθηκαμε κοντα στο 1970!!!   :uglystupid: :uglystupid:

Τι σχεση εχουν ολο αυτα. ΚΑΜΙΑ 
Απλα βοηθανε λιγο να αντιληφθουμε με ποιον συζηταμε  :offtopic: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216

Σκεφτηκα οτι η Μαριαννα ειναι μολις 20 αρα γεννηθηκε το 1989 κσι εγινε 14 (δλδ αρχισε να καταλαβαινει τον κόσμο) το 2003!!

Πιθανοτατα δεν εχει συνδιαλαγει με δραχμες παρα μόνο σε Ευρω και ισως να μην γνωριζει την δραχμη σαν Ελληνικο νόμισμα ουτε ξερει τι σημαινει υποτιμηση !! Η μονη κυβερνηση που μπορει να κρινει ειναι αυτη της ΝΔ και το βρωμικο 1989 ειναι οτι το Πολυτεχνειο για εμας που γεννηθηκαμε κοντα στο 1970!!!   :uglystupid: :uglystupid:

Απλα βοηθανε λιγο να αντιληφθουμε με ποιον συζηταμε  :offtopic:

αδελφε καλα το προσεγιζεις το θεμα αλλα το προβλημα της μαριαννας ειναι πολυ πιο μεγαλο και πιο βαθυ. Παντος επαναλβανω οτι σαν καλλ γκριλ θα εβγαζε πολλα λεφτα!!! επισης περνω πρωτοβουλια να καταθεσουμε επισημη προταση στην μαριαννα και τις συναγωνιστριες της στα ονλινε βομιτινγκ !!! που να τους καλυπτουμε τα προς το ζην ενος μοντελου και καλα ... με το αζημιωτο !!! πως σας φενετε ?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Πιθανοτατα δεν εχει συνδιαλαγει με δραχμες παρα μόνο σε Ευρω και ισως να μην γνωριζει την δραχμη σαν Ελληνικο νόμισμα ουτε ξερει τι σημαινει υποτιμηση !! Η μονη κυβερνηση που μπορει να κρινει ειναι αυτη της ΝΔ και το βρωμικο 1989 ειναι οτι το Πολυτεχνειο για εμας που γεννηθηκαμε κοντα στο 1970!!!   :uglystupid: :uglystupid:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν αμφιβάλω!!! :thumbsup:
Αλλά ούτε καν smart δεν έχω!!! :(
Υ.Γ.Οπότε γατούλα αν δεν σου χρειάζεται,[size=12pt]μην δυστάσεις σε εμένα([/size]είδες τι οπαδός σου είμαιούτε καν εξετάζω το ενδεχόμενο να χάσεις)!!! :grin:

Για να το δωρίσεις σε καμία στριπτηζού; :grin:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αρκετα με τα τσολια που προσπαθουν να εκμεταλευτουν τη γνησια μπουρδελοδιαθεση μας

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Πιθανοτατα δεν εχει συνδιαλαγει με δραχμες παρα μόνο σε Ευρω και ισως να μην γνωριζει την δραχμη σαν Ελληνικο νόμισμα ουτε ξερει τι σημαινει υποτιμηση !! Η μονη κυβερνηση που μπορει να κρινει ειναι αυτη της ΝΔ και το βρωμικο 1989 ειναι οτι το Πολυτεχνειο για εμας που γεννηθηκαμε κοντα στο 1970!!!   :uglystupid: :uglystupid:

Γεια σου καλε μου. κατ'αρχάς να σε διορθώσω δεν γεννήθηκα το 89 αλλά δεκέμβρη του 88.Και θα σε συμβούλευα μην καταλήγεις σε ευκολα συμπεράσματα άλλη φορά... ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γεια σου καλε μου. κατ'αρχάς να σε διορθώσω δεν γεννήθηκα το 89 αλλά δεκέμβρη του 88.Και θα σε συμβούλευα μην καταλήγεις σε ευκολα συμπεράσματα άλλη φορά... ;)

Εύκολο συμπέρασμα είναι ότι βάσει ηλικίας δεν έχεις γνωρίσει τη δραχμή; Ή ότι για σένα το '89 είναι ό,τι το Πολυτεχνείο για τη γενιά του '70;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μην το μπερδευετε βρε το κοριτσι με την δραχμη, το ευρω, την δικτατορια, τον Βαφειαδη, τον Ζαχαριαδη και τον Γκιουλεκα....Αν μπορουμε να το βοηθησουμε με την ψηφο μαs εχει καλωs....

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εύκολο συμπέρασμα είναι ότι βάσει ηλικίας δεν έχεις γνωρίσει τη δραχμή; Ή ότι για σένα το '89 είναι ό,τι το Πολυτεχνείο για τη γενιά του '70;
Ξέρετε ότι δεν μ' αρέσει να μπαίνω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα που λέει διάφορα για μένα και δεν πρόκειται αυτό να είναι η εξαίρεση. Σκεφτείτε όμως κάτι. Πράγματα όπως η κυβερνήσεις και η υποτίμηση της δραχμής, σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να τα χεις ζήσει για να μπουν στο πετσί σου, αλλά αν κάποιος θέλει να χει ολοκληρωμένη άποψη πάνω σ' αυτά ψάχνεται και έχει γνώμη. Πρόκειται για την ιστορία του τόπου μας και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πολλά χρόνια μακριά.
Όσο για την δραχμή μπορεί να μην έκανα μεγάλες συναλλαγές σαν παιδί κι εγώ αλλά όταν αγόραζα ένα παγωτό με 100 δρχ και τώρα με 1 ευρο, ε όλο και κάτι βλέπω να μη πηγαίνει καλά, μου κόβει κι εμένα λίγο  :P
Και τέλος έχω κουραστεί με όλους αυτούς που κράζουν ασταμάτητα τις νέες γενιές, ότι εμείς έχουμε ζήσει λιγότερα, άρα υστερούμε σε κάτι  :P
Έχουμε απλά ζήσει διαφορετικά πράγματα και το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στερούμαστε πνευματικής και νοητικής ικανότητας.
Ευχαριστώ  :cheesy:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ξέρετε ότι δεν μ' αρέσει να μπαίνω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα που λέει διάφορα για μένα και δεν πρόκειται αυτό να είναι η εξαίρεση. Σκεφτείτε όμως κάτι. Πράγματα όπως η κυβερνήσεις και η υποτίμηση της δραχμής, σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να τα χεις ζήσει για να μπουν στο πετσί σου, αλλά αν κάποιος θέλει να χει ολοκληρωμένη άποψη πάνω σ' αυτά ψάχνεται και έχει γνώμη. Πρόκειται για την ιστορία του τόπου μας και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πολλά χρόνια μακριά.
Όσο για την δραχμή μπορεί να μην έκανα μεγάλες συναλλαγές σαν παιδί κι εγώ αλλά όταν αγόραζα ένα παγωτό με 100 δρχ και τώρα με 1 ευρο, ε όλο και κάτι βλέπω να μη πηγαίνει καλά, μου κόβει κι εμένα λίγο  :P
Και τέλος έχω κουραστεί με όλους αυτούς που κράζουν ασταμάτητα τις νέες γενιές, ότι εμείς έχουμε ζήσει λιγότερα, άρα υστερούμε σε κάτι  :P
Έχουμε απλά ζήσει διαφορετικά πράγματα και το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στερούμαστε πνευματικής και νοητικής ικανότητας.
Ευχαριστώ  :cheesy:

Αλοιμονο αν καθε φορα η νεα γενια που ερχεται ζει ολο και χειροτερα....τοτε δεν εχουμε προοπτικη δεν εχουμε μελλον....Ουτε μπορει τα φαντασματα του παρελθοντοs να ξαναγυριζουν παλι πισω...Αυτο ελειπε!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
URL]]

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αλοιμονο αν καθε φορα η νεα γενια που ερχεται ζει ολο και χειροτερα....τοτε δεν εχουμε προοπτικη δεν εχουμε μελλον....Ουτε μπορει τα φαντασματα του παρελθοντοs να ξαναγυριζουν παλι πισω...Αυτο ελειπε!!!
προσ Θεού δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά πιστεύω πως η κάθε γενιά θα περάσει τα δικά της ζόρια

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
link
ναι ειναι παιδι νεας γενιας

σε πενες? σε λιρα Κυπρου?

σε γενικες γραμμες το μηνυμα σου παρεξηγηθηκε,
αν σε εχω ψυχολογησει καλα.

στο μελλον απεφυγε emoticons

παρε συμβουλες απο τον μεγα μαστερ θρουλι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
προσ Θεού δεν είπα κάτι τέτοιο. Απλά πιστεύω πως η κάθε γενιά θα περάσει τα δικά της ζόρια

Μα δεν διαφωνουμε....ουτε ειναι δυνατον να συγκρινουμε ανομοια πραγματα βεβαια....Δεν ξερουμε αλλωστε τι θα ξημερωσει απο τωρα και περα....Οτι εγινε , εγινε....να ζησουμε να τουs θυμομαστε...απο δω και περα τι γινεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom