loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Νομίζω ότι την έννοια του special πρέπει να την καθορίσουμε εμείς, οι λατρεμένοι ψηφοφόροι σου.
Λοιπόν για μένα special φωτογράφηση είναι…
… να φορέσεις την μπλούζα του γλομπέου, να κάνεις ένα ντουζάκι, και να φωτογραφηθείς πριν στεγνώσεις.
Άντε μπουρδελιάρηδες, για ποστάρετε σπεσιαλιτέ παρακαλώ.
Σ'ευχαριστώ καλέ μου. μην γελιέσαι όμως απ'αυτα που βλέπεις.Μαριάννα, το κολπάκι το δικό σου με το online promotion σε διάφορα site από ότι είδα το κάνουν και άλλες κοπέλες. Έσυ όμως είσαι πιο οργανωμένη, βάζεις διάφορες φώτο και είσαι και επικοινωνιακή. Πραγματικά μπράβο σου. Το γυναικείο μυαλό σε δράση.
εγω ασχετος ειμαι με το θεμα παντως τουμπανο εισαι αν θες βαλε και καμια φωτοδν μου πατε όμως γνώμες για την νέα εξάδα...πώς τα κόβετε τα πράγματα? για να κάνουμε και μια σφυγμομέτρηση...![]()
lol! ευχαριστώ. τη παρασκευη πρώτα ο Θεός θα υπάρχει νέο υλικό στο shoot.grεγω ασχετος ειμαι με το θεμα παντως τουμπανο εισαι αν θες βαλε και καμια φωτο
Για ξανα ρίξε γατούλα την σελίδα,αν σου είναι εύκολο γιατί έχω χάσει επεισόδια!!!
οκ να σαι καλαlol! ευχαριστώ. τη παρασκευη πρώτα ο Θεός θα υπάρχει νέο υλικό στο shoot.gr
θα ενημερώσω![]()
Προσωπικά καμία δεν μου πολύ άρεσε.δν μου πατε όμως γνώμες για την νέα εξάδα...πώς τα κόβετε τα πράγματα? για να κάνουμε και μια σφυγμομέτρηση...![]()
μακάρι να ταν αυτο, αλλά εχουμε και τελικούςAποφάσισα να ψάξω ολόκληρη την σελίδα και τελικά διαπύστωσα οτί προκρίθηκες,οι τελικοί πότε αρχίζουν ή αυτό ήταν είσαι νικήτρια;!![]()
Και τι κερδίζει ο νικητής?
Απογευματινή. Η κάθε κοπέλα. Σε ομορφιά φαντάζομαι?Μπορείς να μου πεις κάτι? Ποιος φορεάς προκηρύσσει το διαγωνισμό. Ποιοι είχαν δικαίμωα συμμετοχής? Σε τι διαγωνίζοταν οι υποψήφιοι? Πως γίνεται ο διαγωνισμός? Και τι κερδίζει ο νικητής?
Λογικά θα κερδίζει κάτι από τα γνωστά:μετρητά ή αυτοκίνητο,περιποιήση δωρεάν σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς,κανένα σπιτάκι κτλ.