Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 207K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Νομίζω ότι την έννοια του special πρέπει να την καθορίσουμε εμείς, οι λατρεμένοι ψηφοφόροι σου.
Λοιπόν για μένα special φωτογράφηση είναι…
… να φορέσεις την μπλούζα του γλομπέου, να κάνεις ένα ντουζάκι, και να φωτογραφηθείς πριν στεγνώσεις.
Άντε μπουρδελιάρηδες, για ποστάρετε σπεσιαλιτέ παρακαλώ.

σιγουρα έχεις δικιο.
σπεσιαλ το πα γιατι θεωρω τους φωτογραφους με τους οποιους προκειται να συνεργαστω σπουδαίους και πιστευω οτι το αποτελεσμα θα είναι πολυ καλο
αλλα εχεις δικιο δν ειμαι εγω αυτη που θα το κρίνει  :)

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μαριάννα, το κολπάκι το δικό σου με το online promotion σε διάφορα site από ότι είδα το κάνουν και άλλες κοπέλες. Έσυ όμως είσαι πιο οργανωμένη, βάζεις διάφορες φώτο και είσαι και επικοινωνιακή. Πραγματικά μπράβο σου. Το γυναικείο μυαλό σε δράση.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μαριάννα, το κολπάκι το δικό σου με το online promotion σε διάφορα site από ότι είδα το κάνουν και άλλες κοπέλες. Έσυ όμως είσαι πιο οργανωμένη, βάζεις διάφορες φώτο και είσαι και επικοινωνιακή. Πραγματικά μπράβο σου. Το γυναικείο μυαλό σε δράση.
Σ'ευχαριστώ καλέ μου. μην γελιέσαι όμως απ'αυτα που βλέπεις.
τα μοντέλα βαριούνται να κάνουν προμο και έχουν άλλους να το κάνουν γι'αυτές.
όσες οι ίδιες πραγματικά δεν βαριούνται να κάτσουν να απαντήσουν στα μηνύματα τους ενα ένα και να στείλουν και group invitations σε 3000 άτομα, αυτές είναι που καταφέρνουν τελικά κατι.
Βγαίνει κόσμος και λέει οτι εμείς που τα κάνουμε αυτά τριγυρνάμε απο site se site και "παρακαλάμε" για ψηφους, αλλά όταν έχεις να κάνεις με ψηφοφορία και ανταγωνισμό δεν θα μπείς στο παιχνίδι να παίξεις όσο καλύτερα μπορείς? Θα κάτσεις μήπως να περιμένεις να κερδίσεις το κόσμο με την ομορφιά σου η με το ωραίο σου μπούστο?  :P Ο κόσμος θέλει να μιλήσει μαζί σου, να σε μάθει.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δν μου πατε όμως γνώμες για την νέα εξάδα...πώς τα κόβετε τα πράγματα? για να κάνουμε και μια σφυγμομέτρηση... :P

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Για ξανα ρίξε γατούλα την σελίδα,αν σου είναι εύκολο γιατί έχω χάσει επεισόδια!!!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Aποφάσισα να ψάξω ολόκληρη την σελίδα και τελικά διαπύστωσα οτί προκρίθηκες,οι τελικοί πότε αρχίζουν ή αυτό ήταν είσαι νικήτρια;! :think:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
δν μου πατε όμως γνώμες για την νέα εξάδα...πώς τα κόβετε τα πράγματα? για να κάνουμε και μια σφυγμομέτρηση... :P
Προσωπικά καμία δεν μου πολύ άρεσε.
Αυτή η ξανθιά βόμβα που είναι πρώτη κάτι λέει αλλά πολύ άγριο πρόσωπο έχει και δεν μου αρέσει για μοντέλο, για  :knockinb: πάλι είναι ότι πρέπει!!! :grin:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Aποφάσισα να ψάξω ολόκληρη την σελίδα και τελικά διαπύστωσα οτί προκρίθηκες,οι τελικοί πότε αρχίζουν ή αυτό ήταν είσαι νικήτρια;! :think:
μακάρι να ταν αυτο, αλλά εχουμε και τελικούς  :P
και εκεί αν περάσει και η ξανθιά βόμβα δεν με βλέπω καλά  :P
όπως και να χει σας ευχαριστώ πάρα πολυ που με βοη8ήσατε να φτάσω μέχρι εδώ  :cheesy:
οι τελικοί θα είναι κάπου ιούνιο-ιούλιο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μπορείς να μου πεις κάτι? Ποιος φορεάς προκηρύσσει το διαγωνισμό. Ποιοι είχαν δικαίμωα συμμετοχής? Σε τι διαγωνίζοταν οι υποψήφιοι? Πως γίνεται ο διαγωνισμός? Και τι κερδίζει ο νικητής?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Λογικά θα κερδίζει κάτι από τα γνωστά:μετρητά ή αυτοκίνητο,περιποιήση δωρεάν σε κάποιο ινστιτούτο ομορφιάς,κανένα σπιτάκι κτλ.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπορείς να μου πεις κάτι? Ποιος φορεάς προκηρύσσει το διαγωνισμό. Ποιοι είχαν δικαίμωα συμμετοχής? Σε τι διαγωνίζοταν οι υποψήφιοι? Πως γίνεται ο διαγωνισμός? Και τι κερδίζει ο νικητής?
Απογευματινή. Η κάθε κοπέλα. Σε ομορφιά φαντάζομαι? :think: Διεξάγεται μέσω on line ψηφοφορίας αφου πρώτα οι υποψηφιες παρουσιαστουν στην εφημερίδα και στο site. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εδώ . Το τι κερδίζει δν έχω ιδέα  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom