Και τι κερδίζει ο νικητής?
Ότι κερδίζουν όλες οι γκόμενες που συμμετέχουν σε κάθε λογής καλλιστεία και θέλουν να φτάσουν ψηλά
Και τι κερδίζει ο νικητής?
Το τι κερδίζει δν έχω ιδέα
τελικα εμαθα. έχει μπόλικα δώρα αλλα το μεγαλύτερο είναι αμάξιΜπορείς να μου πεις κάτι? Ποιος φορεάς προκηρύσσει το διαγωνισμό. Ποιοι είχαν δικαίμωα συμμετοχής? Σε τι διαγωνίζοταν οι υποψήφιοι? Πως γίνεται ο διαγωνισμός? Και τι κερδίζει ο νικητής?
To πρόεβλεψαααα!!!τελικα εμαθα. έχει μπόλικα δώρα αλλα το μεγαλύτερο είναι αμάξι
To πρόεβλεψαααα!!!
Ναι είμαι προφήτης!!!
Μτφ. παρακαλώ,θα σου φανεί αστείο αλλά δεν γνωρίζω πολύ καλά την επι του αντικειμένου ορολογία!!!Πότε σταματήσεις επιτέλους να σπαμάρεις?
Μτφ. παρακαλώ,θα σου φανεί αστείο αλλά δεν γνωρίζω πολύ καλά την επι του αντικειμένου ορολογία!!!
Γατούλα συγγνώμη που θα βγω αλλά πρέπει!!!
Καλά ρε ιλαρέ τύπε σε ενοχλώ πολύ να ποστάρω,άντε χάσου!!!!
Υ.Γ.Με επιφύλαξη λόγω ίσως λανθασμένης μτφ.!!!
Το ίδιο και για εσέ!!!
Μη μασάς ρε τρελέ, συνέχισε όπως μόνο εσύ ξέρεις και μπορείς.
Καλό βράδυ και να θυμάσαι:
Όζον
Ασβέστης
Ολλανδέζες
Καινούργιος
mouNINJA
τελικα εμαθα. έχει μπόλικα δώρα αλλα το μεγαλύτερο είναι αμάξι
Λογικά για κανένα smart το κόβω(συνήθως αυτά μοιράζουν μαζικά)!!!Ναι, αλλά τι αμάξι; κανένα μικρούλι 1.000 κυβικών ή, κανένα καλό;
Λογικά για κανένα smart το κόβω(συνήθως αυτά μοιράζουν μαζικά)!!!
Δεν αμφιβάλω!!!smartaki ειδικά αν θες να βρίσκεσαι συχνά στο κέντρο της Αθήνας, μια χαρά είναι σε σχέση με κάτι άλλα μικρά που και δεν πάνε μία και έχουν και όγκο
Ναι, αλλά τι αμάξι; κανένα μικρούλι 1.000 κυβικών ή, κανένα καλό;
xaxaxaxaΔεν αμφιβάλω!!!
Αλλά ούτε καν smart δεν έχω!!!
Υ.Γ.Οπότε γατούλα αν δεν σου χρειάζεται,μην δυστάσεις σε εμένα(είδες τι οπαδός σου είμαιούτε καν εξετάζω το ενδεχόμενο να χάσεις)!!!
δεν μας πλακώνεις σε τίποτα πίπες εδώ τα μέλη, να σου δώσουμε και καμιά ψήφο?