Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μην το μπερδευετε βρε το κοριτσι με την δραχμη, το ευρω, την δικτατορια, τον Βαφειαδη, τον Ζαχαριαδη και τον Γκιουλεκα....Αν μπορουμε να το βοηθησουμε με την ψηφο μαs εχει καλωs....

Ααχαχαχαχχαχαχααααααααα ρε συ σταμάτα, με έχεις πεθάνει λέμε!!!
Τι έρωτας!! Τι ιπποσύνη!!! Τι λέλουδο και πεταλουδίτσες πια σ'αυτό το θρεντ!!
ααχαχαχαχαχααααααα σ'έπιασε η άνοιξη για τα καλά λέμε αχαααχαχαχχαχααααααααααα

fasolaki

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρετε ότι δεν μ' αρέσει να μπαίνω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα που λέει διάφορα για μένα και δεν πρόκειται αυτό να είναι η εξαίρεση. Σκεφτείτε όμως κάτι. Πράγματα όπως η κυβερνήσεις και η υποτίμηση της δραχμής, σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να τα χεις ζήσει για να μπουν στο πετσί σου, αλλά αν κάποιος θέλει να χει ολοκληρωμένη άποψη πάνω σ' αυτά ψάχνεται και έχει γνώμη. Πρόκειται για την ιστορία του τόπου μας και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πολλά χρόνια μακριά.
Όσο για την δραχμή μπορεί να μην έκανα μεγάλες συναλλαγές σαν παιδί κι εγώ αλλά όταν αγόραζα ένα παγωτό με 100 δρχ και τώρα με 1 ευρο, ε όλο και κάτι βλέπω να μη πηγαίνει καλά, μου κόβει κι εμένα λίγο  :P
Και τέλος έχω κουραστεί με όλους αυτούς που κράζουν ασταμάτητα τις νέες γενιές, ότι εμείς έχουμε ζήσει λιγότερα, άρα υστερούμε σε κάτι  :P
Έχουμε απλά ζήσει διαφορετικά πράγματα και το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στερούμαστε πνευματικής και νοητικής ικανότητας.
Ευχαριστώ  :cheesy:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Eίσαι κουκλάρα, μη μασάς!!! Συνέχισε έτσι!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ξέρετε ότι δεν μ' αρέσει να μπαίνω στη διαδικασία να απαντάω στον καθένα που λέει διάφορα για μένα και δεν πρόκειται αυτό να είναι η εξαίρεση. Σκεφτείτε όμως κάτι. Πράγματα όπως η κυβερνήσεις και η υποτίμηση της δραχμής, σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να τα χεις ζήσει για να μπουν στο πετσί σου, αλλά αν κάποιος θέλει να χει ολοκληρωμένη άποψη πάνω σ' αυτά ψάχνεται και έχει γνώμη. Πρόκειται για την ιστορία του τόπου μας και το ΠΑΣΟΚ δεν είναι πολλά χρόνια μακριά.
Όσο για την δραχμή μπορεί να μην έκανα μεγάλες συναλλαγές σαν παιδί κι εγώ αλλά όταν αγόραζα ένα παγωτό με 100 δρχ και τώρα με 1 ευρο, ε όλο και κάτι βλέπω να μη πηγαίνει καλά, μου κόβει κι εμένα λίγο  :P
Και τέλος έχω κουραστεί με όλους αυτούς που κράζουν ασταμάτητα τις νέες γενιές, ότι εμείς έχουμε ζήσει λιγότερα, άρα υστερούμε σε κάτι  :P
Έχουμε απλά ζήσει διαφορετικά πράγματα και το μέλλον μας επιφυλάσσει πολλά, αυτό όμως δεν σημαίνει πως στερούμαστε πνευματικής και νοητικής ικανότητας.
Ευχαριστώ  :cheesy:

Καλά ντε, μη βγάζεις νύχια ακόμα, άσ'το για όταν πας στη Βουλή των Εφήβων ααχαχαχχαχαχαχχχχχ
Δεν είπε κανείς τίποτα για να σε θίξει  :grin:

Επισκέπτης
Ααχαχαχαχχαχαχααααααααα ρε συ σταμάτα, με έχεις πεθάνει λέμε!!!
Τι έρωτας!! Τι ιπποσύνη!!! Τι λέλουδο και πεταλουδίτσες πια σ'αυτό το θρεντ!!
ααχαχαχαχαχααααααα σ'έπιασε η άνοιξη για τα καλά λέμε αχαααχαχαχχαχααααααααααα

πάει η άνοιξη boombaki, καιρός να τα βγάλεις έξω. μου χρωστάς και κάτι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: και γω τις γοβίτσες :( :( :( :( :( :( :(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάει η άνοιξη boombaki, καιρός να τα βγάλεις έξω. μου χρωστάς και κάτι  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: και γω τις γοβίτσες :( :( :( :( :( :( :(

Ξάνθηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εκτός του ότι παραφέρεσαι  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: άσε τις γόβες, τρώω τα μούτρα μου κάθε φορά  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Καλά ντε, μη βγάζεις νύχια ακόμα, άσ'το για όταν πας στη Βουλή των Εφήβων ααχαχαχχαχαχαχχχχχ
Δεν είπε κανείς τίποτα για να σε θίξει  :grin:

προσπαθει να πεισει οτι ειναι μοντελο με μυαλο... :2funny: :2funny: :2funny:

fasolaki

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ το καλό του σάιτ σκέφτομαι, να βγει και κάνα φράγκο από την όλη ιστορία  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Το σάιτ ανεβάζει επισκεψιμότητα και μόνο που γράφει ένα τόσο όμορφο κορίτσι σαν τη Μαριάννα εδώ :-* :-* :-*

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το σάιτ ανεβάζει επισκεψιμότητα και μόνο που γράφει ένα τόσο όμορφο κορίτσι σαν τη Μαριάννα εδώ :-* :-* :-*

ναι τέτοια σπάνια ομορφιά και χάρη έχουμε πάθει σοκ και δέος.

Επισκέπτης
Ξάνθηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη εκτός του ότι παραφέρεσαι  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: άσε τις γόβες, τρώω τα μούτρα μου κάθε φορά  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

booooooooooooooooooooooooombbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb και συ τέκνον βρούτε? ελπίζω να το πες για πλάκα  :'( :'( :'( :'( :'( :'(

δεν πειράζει θα σου πάρω ενισχυμένες και με ελαστικότητα για να μη τα τρως  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:. η υπόσχεση υπόσχεση. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

ααχαχαχαχαχαχχαχαααααααα, να την πλερώνουμε κιόλας δηλαδή  :2funny: :2funny: :2funny:

fasolaki

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σιγάααααααααααα ρε, μόλις σφουγγαρίσαμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έχει και καιρό να βάλει "καλλιτεχνικές" φωτο το Μαριαννάκι!!  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Εσύ θα βάλεις;;; Ή είσαι εδώ μόνο για να σχολιάζεις τα όμορφα κορίτσια;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
URL]]