Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεν μου απαντάς όμως!!! :cheesy:
εγω γαμουσα την καρλα μπρουνι αλλα με πουλησε για τον σαρκοζι.και ειδη δεν μπορω να ειμαι ξεμπαρκος τωρα θελω να γαμησω την χιλντα απο την μποκοτα? την ξερεις την κυρια χιλντα? την γνωριζεις?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
αμα χαλιεσε φιλε να το σταματησω.πλακα κανω εγω να ξερεις. εκτος αμα εισαι τετοια κατασταση που λεμε?
Μα και εγώ πλάκα κάνω!!! :grin:
Όχι δεν χαλάστηκα καθόλου ειλικρινά,ωστόσο απάντησε λίγο στην ερωτησή μου να δω αν μπορείς και να αυτοσατυριστείς!!! :dancing:
Υ.Γ.Ξερείς εκεί φαίνεται αν κάνεις χιούμορ ή είσαι κρυφοπλιγίτσα!!! ;)

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
εγω γαμουσα την καρλα μπρουνι αλλα με πουλησε για τον σαρκοζι.και ειδη δεν μπορω να ειμαι ξεμπαρκος τωρα θελω να γαμησω την χιλντα απο την μποκοτα? την ξερεις την κυρια χιλντα? την γνωριζεις?
Καλά από εδώ τα κατάλαβα όλα για εσένα!!! :cheesy:
Υ.Γ.Τελοσπάντων ας μην αρχίσω με την ψυχολογία ξημερώματα(ατύχησες έπεσες σε ψυχολόγο)!!! :dancing:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Kάτσε ρε τύπε Σεφερλής ή Τομ Κρουζ,μέση λύση δεν υπάρχει;! :grin: :think:
To παραδέχομαι δεν είμαι και ο γκόμενος όπως και η πλειοψηφία εδώ μέσα και εσύ ο ίδιος φαντάζομαι!!! :rolleyes:

Εγώ που είμαι σε καλή μοίρα λες να μην έχω παράπονο?
Μη γενικεύεις με τέτοια, μπορεί κάποιος να είναι άσχημος και να γαμάει αβέρτα και μπορεί να είναι όμορφος και να παίζει το πουλί του. Κανείς δεν είναι ο γαμάω και κανείς δεν υπάρχει που να μην έχει κάποιο παράπονο αλλά εσύ είσαι στο άλλο άκρο. Μέση λύση φυσικά και υπάρχει αλλά πρέπει να ξέρει κανείς σε τι κατηγορία είναι και σε ποιες κατηγορίες μπορεί να παίξει.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μα και εγώ πλάκα κάνω!!! :grin:
Όχι δεν χαλάστηκα καθόλου ειλικρινά,ωστόσο απάντησε λίγο στην ερωτησή μου να δω αν μπορείς και να αυτοσατυριστείς!!! :dancing:
Υ.Γ.Ξερείς εκεί φαίνεται αν κάνεις χιούμορ ή είσαι κρυφοπλιγίτσα!!! ;)
σου απαντησα ρε φιλε.παντος στο χωριο σου πρεπει να ειστε πολλοι καψουριδες ολοι.η ρετσινα πρεπει να φευγει με χιλια.κανενα κολομπαρο δεν εχετε εκει?

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
σου απαντησα ρε φιλε.παντος στο χωριο σου πρεπει να ειστε πολλοι καψουριδες ολοι.η ρετσινα πρεπει να φευγει με χιλια.κανενα κολομπαρο δεν εχετε εκει?
Το είδα και σου απάντησα επίσης!!! :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εγώ που είμαι σε καλή μοίρα λες να μην έχω παράπονο?
Μη γενικεύεις με τέτοια, μπορεί κάποιος να είναι άσχημος και να γαμάει αβέρτα και μπορεί να είναι όμορφος και να παίζει το πουλί του. Κανείς δεν είναι ο γαμάω και κανείς δεν υπάρχει που να μην έχει κάποιο παράπονο αλλά εσύ είσαι στο άλλο άκρο. Μέση λύση φυσικά και υπάρχει αλλά πρέπει να ξέρει κανείς σε τι κατηγορία είναι και σε ποιες κατηγορίες μπορεί να παίξει.
Φίλε συμφωνώ και εγώ είμαι απλά λίγο down φάση λόγω ατυχίας,θα ορθοποδήσω όμως που θα μου πάει!!! :grin:
Υ.Γ.Γατούλα θα βοηθήσεις να ορθοποδήσω;! :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Ρε τύπε, κάτι πρέπει να του βρούμε αυτού να γαμήσει μπας και ηρεμήσει. :2funny:
Τι έχει πάθει απόψε και τον έχει πιάσει ντελίριο? :think:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά από εδώ τα κατάλαβα όλα για εσένα!!! :cheesy:
Υ.Γ.Τελοσπάντων ας μην αρχίσω με την ψυχολογία ξημερώματα(ατύχησες έπεσες σε ψυχολόγο)!!! :dancing:
εγω ρε αμα ημουνα ψυχολογος θα γαμουσα ολα τα μουνια.θα ηξερα απο πριν την θελει η καθεμια και δεν θα ημουνα συνεχεια στο ψηστηρι για να βγαλω ακρη,θα ετρωγα μασημενη τροφη.αρα δεν εισαι καλος ψυχολογος δεν τα διαβασες ολα τα βιβλια.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ρε τύπε, κάτι πρέπει να του βρούμε αυτού να γαμήσει μπας και ηρεμήσει. :2funny:
Τι έχει πάθει απόψε και τον έχει πιάσει ντελίριο? :think:
Mετά από τόσα βράδυα παράκρουσης μόνο το αποψινό σου έκανε εντύπωση;! :grin: :think:
Με τα τόσα που έχω κάνει μόνο αυτό σου έμεινε;! :cheesy: :huh: :huh:
Eεεε δεν εντέχω τέτοια προσβολή,μόλις ξημερώσει θα κρεμαστώ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Φίλε συμφωνώ και εγώ είμαι απλά λίγο down φάση λόγω ατυχίας,θα ορθοποδήσω όμως που θα μου πάει!!! :grin:

ΟΚ φιλαράκο, ελπίζω να βρεις τίποτα μπας και ξελαμπικάρεις γιατί σε έχει πιάσει τρελό πουρουπουπού.
Είχες ποτέ καμια γκόμενα που να μίλαγε περισσότερο από εσένα? :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
εγω ρε αμα ημουνα ψυχολογος θα γαμουσα ολα τα μουνια.θα ηξερα απο πριν την θελει η καθεμια και δεν θα ημουνα συνεχεια στο ψηστηρι για να βγαλω ακρη,θα ετρωγα μασημενη τροφη.αρα δεν εισαι καλος ψυχολογος δεν τα διαβασες ολα τα βιβλια.
Καλά άμα και άμα μπλα-μπλα-μπλα!!! :grin:
Η γυναίκα αγαπητέ ακόμα και καθηγητές στην σχολή μας έχουν πει οτί δεν ψυχογραφείται!!! :-
Δεν είναι τυχαίο το άβυσσος η ψυχή της γυναίκας,πιστεψέ με!!! :dancing:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειδες που δεν εισαι καλος ψυχολογος.συνεχιζεις και λες μαλακιες.με αυτα που λες δεν προκειτε να ορθοποδησεις καμια φορα.λοιπον φιλε ανοιξε αυριο τα βιβλια κανε μια καλη επαναληψη και βρες κανενα αλλο τροπο να κανεις καμακι τωρα που ειναι νωρις ακομα.διοτι μετα η κατασταση θα χειροτερεψει.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ΟΚ φιλαράκο, ελπίζω να βρεις τίποτα μπας και ξελαμπικάρεις γιατί σε έχει πιάσει τρελό πουρουπουπού.
Είχες ποτέ καμια γκόμενα που να μίλαγε περισσότερο από εσένα? :2funny:
Ναι είχα γκόμενα που μίλαγε περισσότερο από εμένα,πιστεψέ με!!! :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ειδες που δεν εισαι καλος ψυχολογος.συνεχιζεις και λες μαλακιες.με αυτα που λες δεν προκειτε να ορθοποδησεις καμια φορα.λοιπον φιλε ανοιξε αυριο τα βιβλια κανε μια καλη επαναληψη και βρες κανενα αλλο τροπο να κανεις καμακι τωρα που ειναι νωρις ακομα.διοτι μετα η κατασταση θα χειροτερεψει.
Σου επαναλαμβάνω για ακόμα μία φορά:
Δεν είναι τυχαίο το άβυσσος η ψυχή της γυναίκας,ακουσέ με!!!  :grin:
Y.Γ.Πραγματικά τώρα δεν κάνω πλάκα ο καθηγητής μας έλεγε οτί ποτέ δεν κατάφερε να βγάλει άκρη(να φανταστείτε πρώτη του φορά στα 22-23)!!! :o

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σου επαναλαμβάνω για ακόμα μία φορά:
Δεν είναι τυχαίο το άβυσσος η ψυχή της γυναίκας,πιστεψέ με!!!  :grin:
Y.Γ.Πραγματικά τώρα δεν κάνω πλάκα ο καθηγητής μας έλεγε οτί ποτέ δεν κατάφερε να βγάλει άκρη(να φανταστείτε πρώτη του φορά στα 22-23)!!! :o

με όποιο δάσκαλο καθήσεις...

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά άμα και άμα μπλα-μπλα-μπλα!!! :grin:
Η γυναίκα αγαπητέ ακόμα και καθηγητές στην σχολή μας έχουν πει οτί δεν ψυχογραφείται!!! :-
Δεν είναι τυχαίο το άβυσσος η ψυχή της γυναίκας,πιστεψέ με!!! :dancing:
να πεις τους καθηγητες να ερθουν να με βρουν εμενα και να τους τι ειναι γυναικα.τελος παντων,και οι καθηγητες σου οπως και ολοι οι καθηγητες αγαμητοι ανθρωποι τι να ξερουν.την γυναικα φιλε την μαθαινεις οταν σε γαμαει αυτη(μεταφορικα το λεω)και οχι οταν την γαμας εσυ.οσο για το καμακι που κανεις αλλαξετο διοτι θυμιζει δεκαετια 80(ψαλτης,γαρδελης.κ.α.).

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
να πεις τους καθηγητες να ερθουν να με βρουν εμενα και να τους τι ειναι γυναικα.τελος παντων,και οι καθηγητες σου οπως και ολοι οι καθηγητες αγαμητοι ανθρωποι τι να ξερουν.την γυναικα φιλε την μαθαινεις οταν σε γαμαει αυτη(μεταφορικα το λεω)και οχι οταν την γαμας εσυ.οσο για το καμακι που κανεις αλλαξετο διοτι θυμιζει δεκαετια 80(ψαλτης,γαρδελης.κ.α.).
Άστους αυτούς μωρέ ότι έκαναν,έκαναν για δώσε καμία οδηγία δάσκαλε μπας και σώσεις ένα νέο παληκάρι!!! :grin:
Kάτσε ρε παρλαπίπα το καμάκι μου που το είδες;! :cheesy: :think:
Oι μαλακίες που λέω και λες εδώ μέσα δεν πιάνονται σοβαρά υπόψην φαντάζομαι και ελπίζω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom