ρε ο καθηγητης σου ητανε μαλακογκαβλης και σε εκανε και εσενα αν το εχεις καταλαβεις.ο ανθρωπος πρωτογαμησε 23 χρονων και στα 25 παντρευτηκε καμια που εφαγε 100000 πουτσες.και θελεις να πιστεψουμε και εμεις τις μαλακιες που ελεγε σε εσενα.φιλαρακο ανοιξε το μυαλο σου λιγο γιατι εμεινες πισω.Σου επαναλαμβάνω για ακόμα μία φορά:
Δεν είναι τυχαίο το άβυσσος η ψυχή της γυναίκας,ακουσέ με!!!
Y.Γ.Πραγματικά τώρα δεν κάνω πλάκα ο καθηγητής μας έλεγε οτί ποτέ δεν κατάφερε να βγάλει άκρη(να φανταστείτε πρώτη του φορά στα 22-23)!!! :o
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής
- Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 206K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τί να κάνω το κατειραμμένο το πανεπιστήμιο φταίει!!!ρε ο καθηγητης σου ητανε μαλακογκαβλης και σε εκανε και εσενα αν το εχεις καταλαβεις.ο ανθρωπος πρωτογαμησε 23 χρονων και στα 25 παντρευτηκε καμια που εφαγε 100000 πουτσες.και θελεις να πιστεψουμε και εμεις τις μαλακιες που ελεγε σε εσενα.φιλαρακο ανοιξε το μυαλο σου λιγο γιατι εμεινες πισω.
Θα στρώσω όμως που θα μου πάει!!!
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Oι μαλακίες που λέω και λες εδώ μέσα δεν πιάνονται σοβαρά υπόψην φαντάζομαι και ελπίζω!!!![]()
![]()
![]()
Δηλαδή λες και σοβαρά πραγματα?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Φίλε, ο καθηγητής σου έκανε ζημιά απ' ότι έχω καταλάβει.
Αυτός σε έκανε ταλέντο?
γαμουσες και την πανια ρε τσακαλι?Αυτή ήταν η πρώτη μου αλλά για άλλη μιλάω,κάνε μαντεψιά!!!![]()
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κοίτα αυτό είναι όπως το ποδόσφαιρο αν δεν υπάρχει ταλέντο δεν γίνεται δουλεία!!!Δηλαδή λες και σοβαρά πραγματα?
Φίλε, ο καθηγητής σου έκανε ζημιά απ' ότι έχω καταλάβει.
Αυτός σε έκανε ταλέντο?
μηπως κανατε με τον καθηγητη σου και καμια αλλαξωκολια μεταξυ σας?Τί να κάνω το κατειραμμένο το πανεπιστήμιο φταίει!!!
Θα στρώσω όμως που θα μου πάει!!!![]()
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Νέα όμως,όχι τώρα που πούρεψε!!!γαμουσες και την πανια ρε τσακαλι?
Μία φορά θυμάμαι κάτι είχε γίνει και με την Φαρμάκη,με την Παπαρίζου μείναμε στα προκαταρκτικά!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ψιτ φιλαράκι τα κόμπλεξ σου και τα ταμπού σου σε άλλο θέμα,οκ;!μηπως κανατε με τον καθηγητη σου και καμια αλλαξωκολια μεταξυ σας?
μηπως κανατε με τον καθηγητη σου και καμια αλλαξωκολια μεταξυ σας?
Λες να παίζει τίποτα τέτοιο τύπε μου?
Να του έλεγε ο καθηγητής τίποτα του στυλ "είσαι άτακτος Καινούργιος" και να τον ψυχολογούσε από πίσω?
Καινούργιε, πες ότι είναι ψέματα αυτά.
Ντροπή ρε.
λοιπον μαγκα αρχισες να καιγεσε ασχημα εσυ να ξερεις.γραψε πως εισαι,τι θελεις,και σε τη φαση εισαι,δωσε καμια πληροφορια για εσενα.να κανουμε μια διαγνωση για εσενα με το φιλο μουνιτζα εδω περα, μηπως μπορεσουμε και σε σωσουμε.Νέα όμως,όχι τώρα που πούρεψε!!!
Μία φορά θυμάμαι κάτι είχε γίνει και με την Φαρμάκη,με την Παπαρίζου μείναμε στα προκαταρκτικά!!!![]()
![]()
![]()
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μου την έπεσε κάποιες φορές αλλά δεν ενέδωσα αγαπητέ mouNINJA!!!Λες να παίζει τίποτα τέτοιο τύπε μου?
Να του έλεγε ο καθηγητής τίποτα του στυλ "είσαι άτακτος Καινούργιος" και να τον ψυχολογούσε από πίσω?
Ντροπή ρε.
Tι να περιμένω ρε γμτ από άνθρωπο που ψηφίζει Λάος,τάξης και ηθική αλλά κρυφή!!!
Νέα όμως,όχι τώρα που πούρεψε!!!
Μία φορά θυμάμαι κάτι είχε γίνει και με την Φαρμάκη,με την Παπαρίζου μείναμε στα προκαταρκτικά!!!![]()
![]()
![]()
Άντε πια, μας ανησύχησες μεγάλεεεεεεε.
Τι λένε αυτές από κοντά?
Ο καθηγητής σου πώς αντέδρασε όταν το έμαθε?
Σου είπε "καλά έκανες που δε γάμησες"?
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Πιστεψέ με όταν δεν πάει άλλο θα πάω μόνος μου να κλειστώ ή θα με κλείσουν άλλοι στο φρενοκομείο!!!λοιπον μαγκα αρχισες να καιγεσε ασχημα εσυ να ξερεις.γραψε πως εισαι,τι θελεις,και σε τη φαση εισαι,δωσε καμια πληροφορια για εσενα.να κανουμε μια διαγνωση για εσενα με το φιλο μουνιτζα εδω περα, μηπως μπορεσουμε και σε σωσουμε.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Κοίτα αυτές ήταν στα νιάτα μου!!!Άντε πια, μας ανησύχησες μεγάλεεεεεεε.
Τι λένε αυτές από κοντά?
Ο καθηγητής σου πώς αντέδρασε όταν το έμαθε?
Σου είπε "καλά έκανες που δε γάμησες"?
απλα προσπαθω να καταλαβω τι παιζοντε με εσενα και το καθηγητη σου.Ψιτ φιλαράκι τα κόμπλεξ σου και τα ταμπού σου σε άλλο θέμα,οκ;!![]()
τυπε ολα ειναι πιθανα σε αυτο το σαιτ.δεν ειναι και ο απολυτος εδω να κρινει την κατασταση.αυριο ισως εχουμε νεωτερα απο τη σχεση καθηγητη-μαθητη μετα απο τις ερωτησεις που θα κανει και ο απολυτος.τον απολυτο τον βασιζομε σε κατι τετοια.αυτος ειναι που ανακαλυψε και την γιαννορανια αν θυμασε.λες να πηγαινουμε σε νεα ανακαλυψη?Λες να παίζει τίποτα τέτοιο τύπε μου?
Ντροπή ρε.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Θα δείξει το μέλλον!!!απλα προσπαθω να καταλαβω τι παιζοντε με εσενα και το καθηγητη σου.τυπε ολα ειναι πιθανα σε αυτο το σαιτ.δεν ειναι και ο απολυτος εδω να κρινει την κατασταση.αυριο ισως εχουμε νεωτερα απο τη σχεση καθηγητη-μαθητη μετα απο τις ερωτησεις που θα κανει και ο απολυτος.τον απολυτο τον βασιζομε σε κατι τετοια.αυτος ειναι που ανακαλυψε και την γιαννορανια αν θυμασε.λες να πηγαινουμε σε νεα ανακαλυψη?
Εγώ πάντως τις ανακαλύψεις μου τις έκανα για απόψε αγαπητέ!!!
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
ο καθηγητης σου πως σου την επεσε? τι σου ειπε?Μου την έπεσε κάποιες φορές αλλά δεν ενέδωσα αγαπητέ mouNINJA!!!
Tι να περιμένω ρε γμτ από άνθρωπο που ψηφίζει Λάος,τάξης και ηθική αλλά κρυφή!!!![]()
![]()
![]()
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τίποτα ρε στην ψυχρά!!!ο καθηγητης σου πως σου την επεσε? τι σου ειπε?
Και μετά με στόλισε (καθώς εγώ Σύριζα και αυτός Λάος) που δεν του έκατσα!!!
τι σου ειπε ρε? ηθελε να κανει μαζι σου ερωτα η σεξ?Τίποτα ρε στην ψυχρά!!!
Και μετά με στόλισε καθώς εγώ Σύριζα και αυτός Λάος που δεν του έκατσα!!!![]()