Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε και εγώ εξοχικό σκέφτηκα αλλά μιας και την είδα με μαγιώ, θα έλεγα κάτι σε νησάκι.
Βέβαια τώρα που διάβασα για εξοχή, ίσως να έχεις δίκαιο γιατί μοιάζει λίγο για γερμανίδα β' διαλογής.
Τον Καινούργιο ικανό τον έχω να την κυκλοφούσε παντού και να της έσκαγε ότι είχε και δεν είχε.
[/quote]
ο καινουργιος θα την εκανε βολτες στο χωριο με το 4χ4 το αγροτικο γυαλισμενο και με την μουσικη στην τσιτα.και θα την πηγαινει την γκομενα και σε διπλανα χωρια για μοστρα.αυτη θα του το επαιζε παρθενα,και μολις την αφηνε την γκομενα στο σπιτι,αυτη θα γαμιοτανε στην ζουλα με ενα αλλον απο το διπλα το χωριο.(ο οποιος μαλλον θα ηταν και ο μπαρμαν του καφενειου του χωριου του).

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 5940_106714211974_525436974_2569140_4142175_n.jpg
    5940_106714211974_525436974_2569140_4142175_n.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 21

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Πάντως η γάτα δεν είχε και σπουδαίες αντιπάλους:
Eμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν!!! :-
Εσάς;! :grin: :think:

Δεν τις είχα δει τότε καθόλου αλλά και τώρα δεν βλέπω κάτι το τρελό.
Εγώ Καινούργιε είμαι με τη Δήμητρα, είναι ακριβώς το στυλ που μου αρέσει. :smitten:
(catwoman20 σε έχω ψηφίσει ήδη :P)

Συνημμένα

• dimitra_9301.jpg
    dimitra_9301.jpg
    191,4 KB · Εμφανίσεις: 36
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα.
Αυτοί οι κωλοτρυπιδάτοι χαλάνε κάθε διαγωνισμό.
Κοίτα εδώ για άλλες φωτος, είναι πολύ ωραίο μωρό.

www.apogevmatini.gr/?p=29325]Ρένια Δούκα: Η ερωτική μελαχρινή[/url]

δεν ειχε να κανει η κριτικη επιτροπη με αυτεσ τις ψηφοφοριες

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Είμαι περίεργος να ήξερα τι μαλακίες λες σε όποιες γνωρίζεις και δε μπορείς να βρεις καμία.
Παλιά τι κόλπα χρησιμοποιούσες?
Αφού κάτι έκανες όπως λες, γιατί άλλαξες στυλ?
Καλά μην φανταστείς και του κόσμου τα άκυρα 2 όλα και όλα φέτος!!! :rolleyes:
Να σου πω το θέμα δεν είναι από εμένα αλλά από αυτές τις ψωνισμένες που ψάχνουν: 1:80+,γραμωμένο,ωραίο πρόσωπο κτλ....... :headbang: :tickedoff: :idiot: :uglystupid:
Εεε παλιά σε μικρή πόλη έπαιζα μπάλα είχα και καλό όνομα κάτι γινόταν,εδώ Θεσσαλονίκη πάνε αυτά!!! :-

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα.
Αυτοί οι κωλοτρυπιδάτοι χαλάνε κάθε διαγωνισμό.
Κοίτα εδώ για άλλες φωτος, είναι πολύ ωραίο μωρό.

www.apogevmatini.gr/?p=29325]Ρένια Δούκα: Η ερωτική μελαχρινή[/url]
αυτη να ξερεις ειναι πρωην βιζιτα απο ρουμανια.αφου συμπληρωσε τα ενσυμα εκει,ηρθε για την δευτερη συνταξη απο την ελλαδα.βασικα γαμιετε μονο με παντρεμενους,για να τρωει κανενα φραγκο,αλλα εχει και 4-5 που την γαμανε σταθερα.επισεις θα δουλευει και σε κανενα κλαπακι στην κρητη με ψιλοκονσομασιον για να βγαινει ο καθημερινος αρτος.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Φίλε και εγώ εξοχικό σκέφτηκα αλλά μιας και την είδα με μαγιώ, θα έλεγα κάτι σε νησάκι.
Βέβαια τώρα που διάβασα για εξοχή, ίσως να έχεις δίκαιο γιατί μοιάζει λίγο για γερμανίδα β' διαλογής.
Τον Καινούργιο ικανό τον έχω να την κυκλοφούσε παντού και να της έσκαγε ότι είχε και δεν είχε.

ο καινουργιος θα την εκανε βολτες στο χωριο με το 4χ4 το αγροτικο γυαλισμενο και με την μουσικη στην τσιτα.και θα την πηγαινει την γκομενα και σε διπλανα χωρια για μοστρα.αυτη θα του το επαιζε παρθενα,και μολις την αφηνε την γκομενα στο σπιτι,αυτη θα γαμιοτανε στην ζουλα με ενα αλλον απο το διπλα το χωριο.(ο οποιος μαλλον θα ηταν και ο μπαρμαν του καφενειου του χωριου του).
Σιγά εσύ μεγάλε ψυχολόγε που με έκοψες οτί θα πιανόμουν μαλάκας!!! :grin:
Αν λες για την ξανθιά πουτανιάρα,αδιάφορη ευχαρίστως την χάριζα στον καφετζή(τέτοιες δεν μου αρεσουν καθόλου,θέλω να έχει έτσι κάτι αθώο)!!! :dancing:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτη να ξερεις ειναι πρωην βιζιτα απο ρουμανια.αφου συμπληρωσε τα ενσυμα εκει,ηρθε για την δευτερη συνταξη απο την ελλαδα.βασικα γαμιετε μονο με παντρεμενους,για να τρωει κανενα φραγκο,αλλα εχει και 4-5 που την γαμανε σταθερα.επισεις θα δουλευει και σε κανενα κλαπακι στην κρητη με ψιλοκονσομασιον για να βγαινει ο καθημερινος αρτος.

:o :o :o :o

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο φίλος αρκανς τα σπάει  :rockon:

Μαριάννα, άντε να τελειώσει και αυτό το έργο με τη ψηφοφορία, να το γυρίσεις στη φωτογράφηση όπως λες, να ξαναγίνεις άνθρωπος. Γιατί με τούτη τη καθημερινή ζητουλιά για ψήφους μας έχεις κάνει τα κρεάτινα μπαλόνια σα τσαπέλες.

σ.σ. τσαπέλες = παραγινομένα σκασμένα σύκα

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ο φίλος αρκανς τα σπάει  :rockon:

Μαριάννα, άντε να τελειώσει και αυτό το έργο με τη ψηφοφορία, να το γυρίσεις στη φωτογράφηση όπως λες, να ξαναγίνεις άνθρωπος. Γιατί με τούτη τη καθημερινή ζητουλιά για ψήφους μας έχεις κάνει τα κρεάτινα μπαλόνια σα τσαπέλες.

σ.σ. τσαπέλες = παραγινομένα σκασμένα σύκα
Εεε άντε εκμεταλλεύσου το!!! :grin:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
:cheesy:

Συνημμένα

• 5940_106714211974_525436974_2569140_4142175_n.jpg
    5940_106714211974_525436974_2569140_4142175_n.jpg
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 18

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Κάπως έτσι τύπε μου.
θα ήταν συνέχεια χαμογελαστός και θα ήθελε αγκαλίτσες ενώ η άλλη θα σκεφτόταν με ποιον θα γαμηθεί μετά.
Θα του μιλούσαν όλοι και θα ήταν αρεστός αλλά μόλις έφυγε θα έλεγαν μεταξύ τους "μάγκες, ποιος μαλάκας δεν την έχει πηδήξει ακόμα αυτήν?". Κάποτε θα την έπιανε πάνω σε καμιά παρτούζα και αφού χωρίζανε, θα μέθαγε κάθε βράδυ ώσπου στο τέλος θα γινόταν ο τρελός του χωριού και μία αγαπημένη ιστορία για όσους σύχναζαν στο καφενείο.

δεν ειχε να κανει η κριτικη επιτροπη με αυτεσ τις ψηφοφοριες

Το φαντάστηκα.
Μάλλον μόνο μέσω internet voting βγήκαν όσες βγήκαν, ε?

Καλά μην φανταστείς και του κόσμου τα άκυρα 2 όλα και όλα φέτος!!! :rolleyes:
Να σου πω το θέμα δεν είναι από εμένα αλλά από αυτές τις ψωνισμένες που ψάχνουν: 1:80+,γραμωμένο,ωραίο πρόσωπο κτλ....... :headbang: :tickedoff: :idiot: :uglystupid:
Εεε παλιά σε μικρή πόλη έπαιζα μπάλα είχα και καλό όνομα κάτι γινόταν,εδώ Θεσσαλονίκη πάνε αυτά!!! :-

Ε ναι ρε φίλε, με ποιους θέλεις να γαμιούνται? Με το Σεφερλή?
Άμα δεν έχεις αυτά, τουλάχιστον να έχεις φράγκα.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σιγά εσύ μεγάλε ψυχολόγε που με έκοψες οτί θα πιανόμουν μαλάκας!!! :grin:
Αν λες για την ξανθιά πουτανιάρα,αδιάφορη ευχαρίστως την χάριζα στον καφετζή(τέτοιες δεν μου αρεσουν καθόλου,θέλω να έχει έτσι κάτι αθώο)!!! :dancing:
ρε μαλακα αφου εισαι αγροτογκομενος.πρεπει να το παραδεχτεις.δεν ειναι κακο.προσφερεις στο κοινωνικο συνολο εσυ.επιτελεις εργο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Όντως είναι λίγο τσιγγανόφατσα και με αυτά που λες, στην Ελλάδα θα έκανε περιουσία.
Και στο ποδόσφαιρο και στα μουνιά, μόνο για σύνταξη έρχονται στην Ελλάδα.
Αλλά έτσι είναι, βρίσκουν και τα κάνουν.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ε ναι ρε φίλε, με ποιους θέλεις να γαμιούνται? Με το Σεφερλή?
Άμα δεν έχεις αυτά, τουλάχιστον να έχεις φράγκα.
Kάτσε ρε τύπε Σεφερλής ή Τομ Κρουζ,μέση λύση δεν υπάρχει;! :grin: :think:
To παραδέχομαι δεν είμαι και ο γκόμενος όπως και η πλειοψηφία εδώ μέσα και εσύ ο ίδιος φαντάζομαι!!! :rolleyes:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κάπως έτσι τύπε μου.
θα ήταν συνέχεια χαμογελαστός και θα ήθελε αγκαλίτσες ενώ η άλλη θα σκεφτόταν με ποιον θα γαμηθεί μετά.
Θα του μιλούσαν όλοι και θα ήταν αρεστός αλλά μόλις έφυγε θα έλεγαν μεταξύ τους "μάγκες, ποιος μαλάκας δεν την έχει πηδήξει ακόμα αυτήν?". Κάποτε θα την έπιανε πάνω σε καμιά παρτούζα και αφού χωρίζανε, θα μέθαγε κάθε βράδυ ώσπου στο τέλος θα γινόταν ο τρελός του χωριού και μία αγαπημένη ιστορία για όσους σύχναζαν στο καφενείο.
και μετα απο χρονια η γκομενα θα πηγαινε στο χωριο με καμια 5 παιδια,και θα ελεγε στον αντρα τις μην του δινεις σημασια αυτουνου,ειναι ο τρελος του χωριου,ετδι γεννηθηκε ο καημενος.και η γκομενα ολο και θα ειχε καμια πουτσα στην καβαντζα απο παλια για να γαμιετε.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
ρε μαλακα αφου εισαι αγροτογκομενος.πρεπει να το παραδεχτεις.δεν ειναι κακο.προσφερεις στο κοινωνικο συνολο εσυ.επιτελεις εργο.
και μετα απο χρονια η γκομενα θα πηγαινε στο χωριο με καμια 5 παιδια,και θα ελεγε στον αντρα τις μην του δινεις σημασια αυτουνου,ειναι ο τρελος του χωριου,ετδι γεννηθηκε ο καημενος.και η γκομενα ολο και θα ειχε καμια πουτσα στην καβαντζα απο παλια για να γαμιετε.

Εσύ αλήθεια τί τύπος γκόμενος είσαι που το παίζεις έξυπνος;! :grin: :think:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όντως είναι λίγο τσιγγανόφατσα και με αυτά που λες, στην Ελλάδα θα έκανε περιουσία.
Και στο ποδόσφαιρο και στα μουνιά, μόνο για σύνταξη έρχονται στην Ελλάδα.
Αλλά έτσι είναι, βρίσκουν και τα κάνουν.
τωρα που ειπες και ποδοσφαιρο.κανει και για γκομενα ποδοσφαιριστη που παιζει στην τοπικη ομαδα του χωριου του και ειναι η φιρμα.αλλα δεν μπορει να παιξει αλλου γιατι ειναι 45 χρονων.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
τωρα που ειπες και ποδοσφαιρο.κανει και για γκομενα ποδοσφαιριστη που παιζει στην τοπικη ομαδα του χωριου του και ειναι η φιρμα.αλλα δεν μπορει να παιξει αλλου γιατι ειναι 45 χρονων.
Δεν μου απαντάς όμως!!! :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom