Νέα

Miss Online - Καλλιστεία Απογευματινής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα catwoman20
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 206K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει η Μαριάννα ?

• Ναι

Ψήφοι: 42 48,8%
  • Όχι

Ψήφοι: 37 43,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 7 8,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    86

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
εντελος εχει ξεφυγει τυπε μου.εχει φτασει κολομβια αυτος ηδη.

Άμα συνεχίσει έτσι, δεν πάει πουθενά αυτός.
Γράφει συνέχεια για το ότι όποια γκόμενα γνωρίζει του ξινίζει και εδώ μας το παίζει πάρτα-όλας.
Τον κόβω με καμιά γραβάτα στο τέλος.

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τύπε μου, για τσέκαρε και τη Λίλα Κυριαζοπούλου (διαιτολόγος στο επάγγελμα).
Αυτή την περίοδο είναι μόνη και το απολαμβάνει. «Θεωρώ ότι οι σχέσεις φέρνουν προβλήματα. Θέλω την ελευθερία μου», υποστηρίζει. Τα πάει πολύ καλά με τους άνδρες, είναι ανοιχτή και σε φιλικές και σε ερωτικές σχέσεις, ενώ δηλώνει ότι ερωτεύεται δύσκολα. Ένας άνδρας γα να την κατακτήσει πρέπει να παίξει με το μυαλό της. «Θέλω να με κυνηγάει, αλλά να αδιαφορεί και λίγο», λέει χαρακτηριστικά.
Πώς την κόβεις? Τι εννοεί με το "θέλω να παίζει με το μυαλό μου"? :think:
Ερμηνευτίκη επεξήγηση του βαθυστόχαστου νοήματος:
Θέλω=θέλω
να παίζει=να ασχολείται
με το μυαλό μου=με το μουνιό μου!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απο τη φψτογραφηση στο Hall of Mao

Συνημμένα

• 5940_106709171974_525436974_2569027_7315179_n.jpg
    5940_106709171974_525436974_2569027_7315179_n.jpg
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Άμα συνεχίσει έτσι, δεν πάει πουθενά αυτός.
Γράφει συνέχεια για το ότι όποια γκόμενα γνωρίζει του ξινίζει και εδώ μας το παίζει πάρτα-όλας.
Τον κόβω με καμιά γραβάτα στο τέλος.
Αφού δεν μου κάθονται να τις ευχαριστώ και από πάνω!!!  :dancing:
Βασικά παλιά καλύτερα τα πήγαινα,τώρα δεν ξέρω γιατί πολλές αποτυχίες έχουν πέσει!!! :tickedoff: :headbang:
Υ.Γ.Τα φώτα σου δάσκαλε Mouninja(εεεε τι μουνίτζας είσαι)!!! :grin:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε μου, για τσέκαρε και τη Λίλα Κυριαζοπούλου (διαιτολόγος στο επάγγελμα).
Αυτή την περίοδο είναι μόνη και το απολαμβάνει. «Θεωρώ ότι οι σχέσεις φέρνουν προβλήματα. Θέλω την ελευθερία μου», υποστηρίζει. Τα πάει πολύ καλά με τους άνδρες, είναι ανοιχτή και σε φιλικές και σε ερωτικές σχέσεις, ενώ δηλώνει ότι ερωτεύεται δύσκολα. Ένας άνδρας γα να την κατακτήσει πρέπει να παίξει με το μυαλό της. «Θέλω να με κυνηγάει, αλλά να αδιαφορεί και λίγο», λέει χαρακτηριστικά.
Πώς την κόβεις? Τι εννοεί με το "θέλω να παίζει με το μυαλό μου"? :think:
φιλε το μωρο αυτο να ξερεις οτι ειναι στην πουτσα.κρυφογαμιετε ασυστολος με οποιον τις μπει στο μυαλο.και επειδη συνηθως αυτες κολανε στα φραγκα αυτο ειναι που θελει να μπει πρωτα στο μυαλο.ασχετα που στο τελος περνει τα αρχιδια μου.οσο απο εμφανιση ειναι καλη μονο για πουτσες σε σημεια εξοχης.δηλαδη να την γαμας σε χωραφια,δαση,αχυρωνες,βουνα,μεσα σε αγροτικο φορτηγακι,δηλαδη σε οτι εχει να κανει σε σχεση με ενα χωριο.και το λεω αυτο διοτι η γκομενα μου θυμιζει κατι λαζογερμανιδες που κατεβαιναν στο χωριο τους το καλοκαιρι απο την γερμανια και το επαιζαν γκομενες και γαμιωτανε με το καθε μαλακα χωριατη απο το διπλανο χωριο.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Καινούργιε για δες μερικές που δεν τα κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό.
Πώς σου φαίνονται?

Συνημμένα

• picture-027.jpg
    picture-027.jpg
    67,5 KB · Εμφανίσεις: 35
  • picture-115.jpg
    picture-115.jpg
    83,9 KB · Εμφανίσεις: 27
  • picture-504.jpg
    picture-504.jpg
    87,4 KB · Εμφανίσεις: 48
  • picture-756.jpg
    picture-756.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε το μωρο αυτο να ξερεις οτι ειναι στην πουτσα.κρυφογαμιετε ασυστολος με οποιον τις μπει στο μυαλο.και επειδη συνηθως αυτες κολανε στα φραγκα αυτο ειναι που θελει να μπει πρωτα στο μυαλο.ασχετα που στο τελος περνει τα αρχιδια μου.οσο απο εμφανιση ειναι καλη μονο για πουτσες σε σημεια εξοχης.δηλαδη να την γαμας σε χωραφια,δαση,αχυρωνες,βουνα,μεσα σε αγροτικο φορτηγακι,δηλαδη σε οτι εχει να κανει σε σχεση με ενα χωριο.και το λεω αυτο διοτι η γκομενα μου θυμιζει κατι λαζογερμανιδες που κατεβαιναν στο χωριο τους το καλοκαιρι απο την γερμανια και το επαιζαν γκομενες και γαμιωτανε με το καθε μαλακα χωριατη απο το διπλανο χωριο.

wow
ολοκληρη σκηνοθεσια μιλαμε  :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μουνιτζα η 504 μηπως ειναι ψευτικη ρε μαλακα? η εχει φαει φοτοσοπ εντελος η γκομενα.διοτι αν ειναι αληθηνη ειναι πολυ καλο μουνι ρε φιλε αυτο.ποιος κολοτριπιδας απο την κριτικη επιτροπη το εκοψε? γιατι οι πουσταρες ολες τα ζηλευουν αυτα μουνια.

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε μουνιτζα η 504 μηπως ειναι ψευτικη ρε μαλακα? η εχει φαει φοτοσοπ εντελος η γκομενα.διοτι αν ειναι αληθηνη ειναι πολυ καλο μουνι ρε φιλε αυτο.ποιος κολοτριπιδας απο την κριτικη επιτροπη το εκοψε? γιατι οι πουσταρες ολες τα ζηλευουν αυτα μουνια.

ποια ειναι η 504?

OP
OP
C

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

α ναι
οχι δεν ειναι fake
ισως διαγωνιζοταν με καποια αλλη πολυ καλη

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
wow
ολοκληρη σκηνοθεσια μιλαμε  :2funny:
ετσι γινοντε η αναλυσεις εδω αγαπη μου.
πρεπει να ειναι τεκμηριωμενες.
σου εχω πει και αλλη φορα οτι εισαι σε πανεπιστημιο,και δεν το εχεις καταλαβει ακομα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Αφού δεν μου κάθονται να τις ευχαριστώ και από πάνω!!!  :dancing:
Βασικά παλιά καλύτερα τα πήγαινα,τώρα δεν ξέρω γιατί πολλές αποτυχίες έχουν πέσει!!! :tickedoff: :headbang:
Υ.Γ.Τα φώτα σου δάσκαλε Mouninja(εεεε τι μουνίτζας είσαι)!!! :grin:

Είμαι περίεργος να ήξερα τι μαλακίες λες σε όποιες γνωρίζεις και δε μπορείς να βρεις καμία.
Παλιά τι κόλπα χρησιμοποιούσες?
Αφού κάτι έκανες όπως λες, γιατί άλλαξες στυλ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε και εγώ εξοχικό σκέφτηκα αλλά μιας και την είδα με μαγιώ, θα έλεγα κάτι σε νησάκι.
Βέβαια τώρα που διάβασα για εξοχή, ίσως να έχεις δίκαιο γιατί μοιάζει λίγο για γερμανίδα β' διαλογής.
Τον Καινούργιο ικανό τον έχω να την κυκλοφούσε παντού και να της έσκαγε ότι είχε και δεν είχε.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα.
Αυτοί οι κωλοτρυπιδάτοι χαλάνε κάθε διαγωνισμό.
Κοίτα εδώ για άλλες φωτος, είναι πολύ ωραίο μωρό.

www.apogevmatini.gr/?p=29325]Ρένια Δούκα: Η ερωτική μελαχρινή[/url]

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πάντως η γάτα δεν είχε και σπουδαίες αντιπάλους:
Eμένα προσωπικά δεν μου άρεσαν!!! :-
Εσάς;! :grin: :think: