Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μπαααα!!!εντελος εχει ξεφυγει τυπε μου.εχει φτασει Κολομβια αυτος ηδη.
Προτιμώ Βραζιλία ή Αργεντινή!!!
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Μπαααα!!!εντελος εχει ξεφυγει τυπε μου.εχει φτασει Κολομβια αυτος ηδη.
εντελος εχει ξεφυγει τυπε μου.εχει φτασει κολομβια αυτος ηδη.
Ερμηνευτίκη επεξήγηση του βαθυστόχαστου νοήματος:Τύπε μου, για τσέκαρε και τη Λίλα Κυριαζοπούλου (διαιτολόγος στο επάγγελμα).
Αυτή την περίοδο είναι μόνη και το απολαμβάνει. «Θεωρώ ότι οι σχέσεις φέρνουν προβλήματα. Θέλω την ελευθερία μου», υποστηρίζει. Τα πάει πολύ καλά με τους άνδρες, είναι ανοιχτή και σε φιλικές και σε ερωτικές σχέσεις, ενώ δηλώνει ότι ερωτεύεται δύσκολα. Ένας άνδρας γα να την κατακτήσει πρέπει να παίξει με το μυαλό της. «Θέλω να με κυνηγάει, αλλά να αδιαφορεί και λίγο», λέει χαρακτηριστικά.
Πώς την κόβεις? Τι εννοεί με το "θέλω να παίζει με το μυαλό μου"?![]()
Αφού δεν μου κάθονται να τις ευχαριστώ και από πάνω!!!Άμα συνεχίσει έτσι, δεν πάει πουθενά αυτός.
Γράφει συνέχεια για το ότι όποια γκόμενα γνωρίζει του ξινίζει και εδώ μας το παίζει πάρτα-όλας.
Τον κόβω με καμιά γραβάτα στο τέλος.
φιλε το μωρο αυτο να ξερεις οτι ειναι στην πουτσα.κρυφογαμιετε ασυστολος με οποιον τις μπει στο μυαλο.και επειδη συνηθως αυτες κολανε στα φραγκα αυτο ειναι που θελει να μπει πρωτα στο μυαλο.ασχετα που στο τελος περνει τα αρχιδια μου.οσο απο εμφανιση ειναι καλη μονο για πουτσες σε σημεια εξοχης.δηλαδη να την γαμας σε χωραφια,δαση,αχυρωνες,βουνα,μεσα σε αγροτικο φορτηγακι,δηλαδη σε οτι εχει να κανει σε σχεση με ενα χωριο.και το λεω αυτο διοτι η γκομενα μου θυμιζει κατι λαζογερμανιδες που κατεβαιναν στο χωριο τους το καλοκαιρι απο την γερμανια και το επαιζαν γκομενες και γαμιωτανε με το καθε μαλακα χωριατη απο το διπλανο χωριο.Τύπε μου, για τσέκαρε και τη Λίλα Κυριαζοπούλου (διαιτολόγος στο επάγγελμα).
Αυτή την περίοδο είναι μόνη και το απολαμβάνει. «Θεωρώ ότι οι σχέσεις φέρνουν προβλήματα. Θέλω την ελευθερία μου», υποστηρίζει. Τα πάει πολύ καλά με τους άνδρες, είναι ανοιχτή και σε φιλικές και σε ερωτικές σχέσεις, ενώ δηλώνει ότι ερωτεύεται δύσκολα. Ένας άνδρας γα να την κατακτήσει πρέπει να παίξει με το μυαλό της. «Θέλω να με κυνηγάει, αλλά να αδιαφορεί και λίγο», λέει χαρακτηριστικά.
Πώς την κόβεις? Τι εννοεί με το "θέλω να παίζει με το μυαλό μου"?![]()
εισαι χαμηλοκολα λιγο η ετσι μου φανηκε απο την φωτο?Απο τη φψτογραφηση στο Hall of Mao
Ρε γμτ τί ύφος είναι αυτό;!εισαι χαμηλοκολα λιγο η ετσι μου φανηκε απο την φωτο?
φιλε το μωρο αυτο να ξερεις οτι ειναι στην πουτσα.κρυφογαμιετε ασυστολος με οποιον τις μπει στο μυαλο.και επειδη συνηθως αυτες κολανε στα φραγκα αυτο ειναι που θελει να μπει πρωτα στο μυαλο.ασχετα που στο τελος περνει τα αρχιδια μου.οσο απο εμφανιση ειναι καλη μονο για πουτσες σε σημεια εξοχης.δηλαδη να την γαμας σε χωραφια,δαση,αχυρωνες,βουνα,μεσα σε αγροτικο φορτηγακι,δηλαδη σε οτι εχει να κανει σε σχεση με ενα χωριο.και το λεω αυτο διοτι η γκομενα μου θυμιζει κατι λαζογερμανιδες που κατεβαιναν στο χωριο τους το καλοκαιρι απο την γερμανια και το επαιζαν γκομενες και γαμιωτανε με το καθε μαλακα χωριατη απο το διπλανο χωριο.
Ρε γμτ τί ύφος είναι αυτό;!![]()
Λίγο νάζι,χάρη κοπέλα μου!!!![]()
ρε μουνιτζα η 504 μηπως ειναι ψευτικη ρε μαλακα? η εχει φαει φοτοσοπ εντελος η γκομενα.διοτι αν ειναι αληθηνη ειναι πολυ καλο μουνι ρε φιλε αυτο.ποιος κολοτριπιδας απο την κριτικη επιτροπη το εκοψε? γιατι οι πουσταρες ολες τα ζηλευουν αυτα μουνια.
ρε μουνιτζα η 504 μηπως ειναι ψευτικη ρε μαλακα? η εχει φαει φοτοσοπ εντελος η γκομενα.διοτι αν ειναι αληθηνη ειναι πολυ καλο μουνι ρε φιλε αυτο.ποιος κολοτριπιδας απο την κριτικη επιτροπη το εκοψε? γιατι οι πουσταρες ολες τα ζηλευουν αυτα μουνια.
ετσι γινοντε η αναλυσεις εδω αγαπη μου.wow
ολοκληρη σκηνοθεσια μιλαμε![]()
Αφού δεν μου κάθονται να τις ευχαριστώ και από πάνω!!!
Βασικά παλιά καλύτερα τα πήγαινα,τώρα δεν ξέρω γιατί πολλές αποτυχίες έχουν πέσει!!!![]()
Υ.Γ.Τα φώτα σου δάσκαλε Mouninja(εεεε τι μουνίτζας είσαι)!!!![]()
φιλε το μωρο αυτο να ξερεις οτι ειναι στην πουτσα.κρυφογαμιετε ασυστολος με οποιον τις μπει στο μυαλο.και επειδη συνηθως αυτες κολανε στα φραγκα αυτο ειναι που θελει να μπει πρωτα στο μυαλο.ασχετα που στο τελος περνει τα αρχιδια μου.οσο απο εμφανιση ειναι καλη μονο για πουτσες σε σημεια εξοχης.δηλαδη να την γαμας σε χωραφια,δαση,αχυρωνες,βουνα,μεσα σε αγροτικο φορτηγακι,δηλαδη σε οτι εχει να κανει σε σχεση με ενα χωριο.και το λεω αυτο διοτι η γκομενα μου θυμιζει κατι λαζογερμανιδες που κατεβαιναν στο χωριο τους το καλοκαιρι απο την γερμανια και το επαιζαν γκομενες και γαμιωτανε με το καθε μαλακα χωριατη απο το διπλανο χωριο.
τη φαγατε οι υπολοιπες μου φαινετε αλλα θα βρει το δρομο τις η κοπελα.α ναι
οχι δεν ειναι fake
ισως διαγωνιζοταν με καποια αλλη πολυ καλη