Συγγνώμη ρε μάγκες πως είναι δυνατόν να απαντάτε σοβαρά στις μαλακίες που γράφει ο νηματοθέτης; Μεταχειρίζεται την έννοια του μισογυνισμού όπως ένας σύγχρονος φεμινιστής...
Από το λίγο χρόνο που αφιέρωσα στα ποστς του κατάλαβα τα εξής:
▪--Νομίζει ότι ο μισογυνισμός προκύπτει επειδή κάποιον τον απορρίπτουν συχνά (ή και συνέχεια όπως λέει) οι γυναίκες.-- Οι μισογυνιστές ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να συναναστρέφονται ει δυνατόν και καθόλου με γυναίκες, ούτε καν για σεξ (από μαρτυρία καλού μου φίλου 100% μισογυνιστή, έμαθα ότι δεν το βρίσκει αρκετό ώστε να τις ανεχτεί μόνο και μόνο γι’ αυτό). Σιγά μην ένας μισογυνιστής ασχοληθεί να προσεγγίσει γκόμενα για να φάει και απόρριψη.
▪--Έχει την εντύπωση ότι στις πουτάνες πηγαίνουν μόνον εκείνοι που δεν μπορούν να βρουν γκόμενα-- Πήγαινα στις πουτάνες κι όταν τραβιόμουν με δύο γκόμενες ταυτόχρονα, όπως και ένας φίλος με τον οποίο κατεβαίνουμε συχνά παρέα. Οι πουτάνες είναι ναρκωτικό._
▪--Έχει περιχαρακώσει την ευτυχία γύρω από την επιτυχία εύρεσης μουνιού.-- Πόσο ρηχός είσαι ρε δύστυχε;;
▪--Θεωρεί την αντίληψη περί ανδρικής υπεροχής ως παρενέργεια του μισογυνισμού.-- ΤΡΕΛΟΣ!!
▪--Βλέπει τους μισογυνιστές ως αξιοθρήνητους και μίζερους.-- Από τη παρέα που κάνω με το μισογυνιστή, του οποίου τη μαρτυρία ανέφερα και παραπάνω, κάθε άλλο παρά μίζερο τον λες. Είναι 50 ετών, σχεδόν πάντα ευδιάθετος, με ιδιαίτερο χιούμορ και με όρεξη για δραστηριότητες. Εγώ τείνω να τον θεωρώ και πιο «ελεύθερο» διότι φαίνεται να έχει απαλλαγεί τελείως από την ανάγκη για σεξ. Έτσι εισπράττω τουλάχιστον.
Τύποι σαν το νηματοθέτη είναι το χειρότερο και πιο επικίνδυνο είδος πυρφόρων, οι οποίοι, ίσως και αθέλητα, λειτουργούν ως οι χρήσιμοι ηλίθιοι για την εδραίωση της γυναικοκρατίας. Βέβαια ο συγκεκριμένος είναι σε άλλο επίπεδο και υποψιάζομαι πως είναι τόσο ένθερμος προσκυνητής των γυναικών που τον γλεντούν κανονικά κι αυτός νομίζει ότι τις «μπεγλερίζει» κιόλας. Πραγματικά για γέλια...
Λιγα λογια για τον γκουρου/μεντορα, που δασκαλευει τις πιτσιρικες
Αυτο που μου αρεσει σε αυτο το ειδος πυρφορων ειναι οτι ενω ειναι ιπποτες με τις γκομενες, οταν καποιος τους την λεει, γινονται αμεσως επιθετικοι.
Τζαμπα μαγκες.
Αυτο το ειχα πει σε ενα συμφοιτητη μου επισης. Αυτος, απο ματσο οικογενεια, οποτε διαφωνουσες μαζι του, αμεσως να σου παει κοντρα, αμεσως ομως. Και στο πιο μικρο πραγμα.
Αυτος λοιπον, προ δεκαετιας +, οταν ειμασταν γυρω στα 20, ειχε βρει μια γκομενα και εβγαινε μαζι της, ποτε δε διαφωνουσε μαζι της, αυτη αργουσε στα ραντεβου κλπ.
Μαλιστα μια χρονια ειχαμε μαζευτει σε ενα σπιτι για ματς ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, με δικη του επιμονη. Του γραφει η γκομενα στην αρχη του αγωνα, σηκωνεται και φευγει να παει μαζι της. Περσι το καλοκαιρι την παντρευτηκε.
Αυτοι ειναι οι λευκοι ιπποτες/αγαπουληδες/πυρφοροι του ελληνισταν.