Νέα

Μισογυνισμός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σε βρίσκω λίγο σκληρό raopau !!!!!
Υπονοείς ότι τα ήθελε ο κώλος του ;;;;

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
για τουφεκισμα ειναι ο τυπος...
τουλαχιστον το εφτιαξε ωραιο το καραγιαπι, να το χαιρεται ο επομενος γαμιας της κυριας?
:confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.608
Πόντοι
12.756
Λακη εσυ θα πιανοσουν ποτε ετσι κοροιδο;καριολα αυτη αλλα και αυτος οργιο που δεν φροντισε να κρατησει καποιες ασφαλιστικες δικλειδες

Τύπε εγώ όμως δεν είμαι καλό παιδί !
Ο τύπος έδειξε εμπιστοσύνη στη γυναίκα που παντρεύτηκε. Και τον γάμησε. Τον πετσόκοψε.
Περισσότερο έφταιγε η καριόλα η πεθερά.

Όπως λένε , σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα δύο . Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ .
ετσι!!ειναι δυνατον να μην κρατησε μια πισινη;

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21
Ναι . Όπως τα λες.
Και αυτά τα ... πίστεψε και ο επόμενος ! Ναυάγιο , ελεύθερος που πήγε και έμπλεξε με ζωντοχήρα με παιδί !

εντάξει, αυτό δεν μου κάνει εντύπωση γιατί: 1) οι χωρισμένες όταν θέλουν να βρουν άντρα ξέρουν πολύ καλά πως να συμπεριφερθούν, να προσεγγίσουν και να κρατήσουν κάποιον 2) αν κάποιος δεν έχει περάσει χρόνο με χωρισμένη δεν μπορεί να αντιληφθεί την πραγματική έκταση του προβλήματος...

Μιλάω εκ πείρας...

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Όπως υπάρχουν άντρες που μισουν τις γυναίκες έτσι και το αντίθετο. Εξαρτάται από τα βιωματα, δυστυχώς η ζωή είναι μικρή για να καταλήξουμε σε συμπέρασμα. Αν ζουσαμε 800 χρόνια με περισσοτερα βιωματα ίσως ναι. Εχω δει παντως ότι οι πιο πετυχημενοι στις γυναίκες έχουν τα εξής χαρακτηριστικά. Είναι μη συναισθηματικά άτομα δηλαδή δεν ερωτευονται ποτε, αλλά για ένα περιεργο λόγο δημιουργουν συναισθήματα στις γυναίκες ξέρουν δηλαδή τι να κάνουν. Επίσης δεν είναι πολυ συμπαθείς σαν άτομα στους άλλους άντρες.

Αυτοί που περιγράφεις είναι σοσιοπαθείς άτομα φίλε, τον διαβάζουν τον άλλο και την άλλη πατώκορφα και τους παίρνουν ακόμα και τα σώβρακα. Απλά δες άτομα σαν τον Χάνιμπαλ Λέκτερ για τις ακρέες τάσεις αυτής της δυσλειτουργίας. Σε αντίθεση με τον έρωτα δεν έχεις να θολώσεις από την φιλία και το καταλαβαίνουν οι άλλοι αμέσως. Τώρα για γυναίκες σοσιοπαθείς εκεί πάμε αλλού για αυτές δεν συγκεντρώνονται στις σχέσεις αλλά σε άλλα κόλπα της κοινωνίας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
εντάξει, αυτό δεν μου κάνει εντύπωση γιατί: 1) οι χωρισμένες όταν θέλουν να βρουν άντρα ξέρουν πολύ καλά πως να συμπεριφερθούν, να προσεγγίσουν και να κρατήσουν κάποιον 2) αν κάποιος δεν έχει περάσει χρόνο με χωρισμένη δεν μπορεί να αντιληφθεί την πραγματική έκταση του προβλήματος...

Μιλάω εκ πείρας...

Τύπε ... οι ξύπνιοι , όταν ακούσουν χωρισμένη λένε μία λέξη ...

ΝΕΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Istioploos

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
311
Πόντοι
21

ΝΕΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λες.... σίγουρα αποκλείω το οτιδήποτε σοβαρό στυλ συγκατοίκηση, γάμο και τα σχετικά... αυτό είναι αυτονόητο.... αλλά το σεξ, το ξεκώλιασμα, την καλοπέραση αν σου δίνονται στο πιάτο και είσαι προσεκτικός γιατί να τα προσπεράσεις;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

ΝΕΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λες.... σίγουρα αποκλείω το οτιδήποτε σοβαρό στυλ συγκατοίκηση, γάμο και τα σχετικά... αυτό είναι αυτονόητο.... αλλά το σεξ, το ξεκώλιασμα, την καλοπέραση αν σου δίνονται στο πιάτο και είσαι προσεκτικός γιατί να τα προσπεράσεις;

Γιατί είναι β διαλογής ....

παίρνεις μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια ;;;;

Εγγρ.
30 Οκτ 2008
Like
151
Πόντοι
16
Μόνο το σπονσορινγκ θέτει τα πράγματα όπως είναι, που σημαίνει γυναίκα = υπό αυτομάτως. Τώρα κάτι ψωλάδες όπως εσύ θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να θέσουν άλλους διακανονισμούς που βαίνουν ΠΑΝΤΑ εις βάρος τους. Μαλάκας με πατέντα δηλαδή.

εδώ βλέπετε μια κλασική περίπτωση μισογυνισμου

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Δεν εχω υπαρξει ποτε μου μισογυνης εχω υπαρξει ομως μισανθρωπος πολλες φορες απεναντι στις ελληνιδες για πολλους και διαφορους λογους.Ιδιως απεναντι σε κομπλεξικες,ανασφαλης και συμπλεγματικες γυναικες που εχω γνωρισει.Για τις φιλοχρηματες δεν θα γινω μισανθρωπος διοτι απλα τις λυπαμαι.Ισα ισα που μερικες απο αυτες τις καταλαβαινω διοτι προερχονται απο πουστοσογα και πουστοοικογενεις με χιλια δυο προβληματα οποτε κανω τον μαλακα και φευγω.Αλλα θεωρω οτι η λεξη μισογυνης ειναι κατι το ακραιο και πραγματικα δεν πιστευω οτι καποιος εδω μεσα εχει τετοιου ειδου πιστευω και αντιλήψεις.Αλλο να τις αντιπαθουμε για διαφορα ζητηματα και αλλο τις μισουμε για τον χ,ψ λογο.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δεν εχω υπαρξει ποτε μου μισογυνης εχω υπαρξει ομως μισανθρωπος πολλες φορες απεναντι στις ελληνιδες για πολλους και διαφορους λογους.Ιδιως απεναντι σε κομπλεξικες,ανασφαλης και συμπλεγματικες γυναικες που εχω γνωρισει.Για τις φιλοχρηματες δεν θα γινω μισανθρωπος διοτι απλα τις λυπαμαι.

Τύπε τι γίνεται όμως ...
Αυτές που λες , είναι τα 3/4 των γυναικών . Στις μπάνικες ίσως είναι και τα 9/10 . Στο σύνολο . Σε κάποια υποσύνολα πληθυσμού ίσως είναι μικρότερο το ποσοστό τους, αλλά αυτό δεν λέει κάτι .

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μόρτες .... ξέρω έναν λεβέντη ....

Εκπαιδευτικός. Παντρεύτηκε μια συνάδελφο ... πτυχιούχο ... που δεν είχε δουλέψει ούτε μία ώρα !
Είχε αυτή ένα σκελετό διαμερίσματος πάνω από της μάνας της .... ο τύπος είχε κάτι οικονομίες .... πήγε και τελείωσε το διαμερισμά της !
Πάνω από των γονιών της ! Στο όνομά της !!!!

Γαμιόταν στα ιδιαίτερα, 16 ώρες δουλειά την ημέρα. Είχε και κάποιες καταθέσεις .

Τον σούταρε αύγουστο , που δεν είχε μαθήματα !
Οι καταθέσεις του ήταν σε κοινό λογαριασμό μαζί της ! Πριν τον διώξει , τασήκωσε όλα ! Δεν του άφησε ούτε 0.01€ !!!!

Έφυγε χωρίς να πάρει ούτε τα ρούχα του , ούτε τα σώβρακά του !

Αύγουστο δεν είχε ιδιαίτερα !

Στο συσίτιο της μητροπολης έτρωγε !!!!!
Και έμενε σε ένα φίλο , που έλειπε διακοπές !!!!!

Να του πείτε για ... μισογυνισμό !!!!!
Και για το πόσο καλές είναι οι ελληνίδες. Και οι πεθερές ελληνίδες !!!!!

Αυτη για Ρουμανα μου ακουγεται.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Επειδη λετε για χωρισμενες κλπ.

Πειραιας, πριν σχεδον 10 χρονια.

Ενστολος του ΠΝ στα 27 του παντρευεται και προσπαθει να γκαστρωσει (αντικειμενικα ωραιο μουνι) 37αρα με παιδι χωρισμενη.

Εφυγα απο τη γειτονια εκεινη την περιοδο δε ξερω αν τη γκαστρωσε η αν ειναι ακομα μαζι.

Για να μη λετε οτι δε εχουν μελλον αυτες. Στην Ελλαδα (και στην Αγγλια) εχουν

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Και ΗΠΑ , τα ίδια παίζουν .
Εκεί όμως έχουν τη δικαιολογία ότι δεν έχουν φθηνή προσιτή πορνεία για τις μάζες.
Οπότε ο χοντρός τρας, αν είναι στην απέξω, για να μην καταλήξει φυλακή ή στην πρέζα , καταντά με καμία 15 χρόνια μεγαλύτερη ,
που έπαιζε τρομπόνι όταν αυτός ήταν στο πρικιντεργκαρντεν .

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736

Εκπαιδευτικός. Παντρεύτηκε μια συνάδελφο ... πτυχιούχο ... που δεν είχε δουλέψει ούτε μία ώρα !
Είχε αυτή ένα σκελετό διαμερίσματος πάνω από της μάνας της .... ο τύπος είχε κάτι οικονομίες .... πήγε και τελείωσε το διαμερισμά της !

Γαμιόταν στα ιδιαίτερα, 16 ώρες δουλειά την ημέρα. Είχε και κάποιες καταθέσεις .

Οι καταθέσεις του ήταν σε κοινό λογαριασμό μαζί της ! Πριν τον διώξει , τασήκωσε όλα ! Δεν του άφησε ούτε 0.01€ !!!!

Τύπε τραγικό αυτό που μας περιέγραψες, αλλά δεν φταίει σε τεράστιο βαθμό ο φίλος σου; Και για το σπίτι που έφτιαξε μόνος του , αλλά και για τον κοινό λογαριασμό. Ειδικά για τον κοινό λογαριασμό.
Είναι η κλασσική περίπτωση αγαπουλη αυτή. Να υποθέσω ότι δεν θα είχε και μεγάλη εμπειρία από γυναίκες έτσι;
Αν επιτρέπεται σε τι ηλικία έμπλεξε με την τύπισσα;

JOKERPLUS

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
1

ΝΕΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ

Γιατί είναι β διαλογής ....

παίρνεις μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια ;;;;

Ρε τύπε γιατί οι υπόλοιπες είναι παρθένες αμεταχείριστες ;;

Με κάποιες μεταχειρισμένες παντρεμένες η χωρισμένες έχω κάνει αξέχαστους πήδουλους.

Και κυρίως εύκολα και γρήγορα λόγω περιορισμών χρόνου.

Κοιτάμε την ουσία δηλαδή τη ποιότητα του σεξ, και όχι το περιτύλιγμα.

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26

Και ΗΠΑ , τα ίδια παίζουν .
Εκεί όμως έχουν τη δικαιολογία ότι δεν έχουν φθηνή προσιτή πορνεία για τις μάζες.
Οπότε ο χοντρός τρας, αν είναι στην απέξω, για να μην καταλήξει φυλακή ή στην πρέζα , καταντά με καμία 15 χρόνια μεγαλύτερη ,
που έπαιζε τρομπόνι όταν αυτός ήταν στο πρικιντεργκαρντεν .

Στις ΗΠΑ παίζουν πολύ πιο έντονα αυτά τα φαινόμενα και θα εμφανίζονταν ακόμα και με φθηνή προσιτή και "νομιμη" πορνεία. Βέβαια ανάλογα και την πολιτεία πάντα γιατί ανάμεσα σε κάθε πολιτεία παίζουν και διαφορετικά πιστεύω στην κοινωνία τους, αλλά κατά μέσω όρο το φαινόμενο είναι πολύ πιο έντονο απ'ότι σε άλλες δυτικές κοινωνίες. Παίζουν και κάτι ανεπανάληπτα όργια στα κολλέγια τους που "ενηλικιώνουν" και αρκετές γκόμενες οπότε αλλάζουν τελείως τα δεδομένα της κοινωνίας.

Και δεν μιλάμε πάντα για αποτυχημένους, χοντρούς και με λίγα χρήματα, μπορεί ο άλλος να είναι κατά τα λεγόμενα Alpha Gigachad για την Αμερική και να καταλήξει με μια 10 χρόνια μεγαλύτερή του που έχει χέσει 2-3 κουτσούβελλα, μπορεί και από διαφορετικούς πατεράδες στην χειρότερη περίπτωση. Βέβαια, μαθαίνουν και αυτοί από το σπιτικό τους, δεν είναι μόνο οι γκόμενες στις ΗΠΑ που τα έχουν ισοπεδώσει όλα, είναι και οι μαλάκες που τις αφήνουν να τα κάνουν όλα αυτά και μετά την πιάνουν την γκόμενα που έχει κάνει λουτρό στο σπέρμα και την κρεμπιάζουν και αυτή και μετά το διηγούνται στο παιδί τους όταν γίνουν γονείς οτί "κοιτά τι γαμιάς και ιστορία ήταν ο μπαμπάς σου στην ηλικία σου ρε σπόρε".

Και μετά θέλει η Ελληνική κοινωνία να προσομοιάζουμε την Αμερική και το "μεγαλείο" της. Καλά...:idiot:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Μήπως τον έπιασε με καμια μαθήτρια;Δε μου φαίνεται νορμαλ να τον πετάξει έτσι έξω

Σε κάθε περίπτωση,να τα βλέπουν αυτά τύποι σαν τον Παναγιώτη Π που ονειρεύονται γάμους με ελλεεινίδες

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Μόνο το σπονσορινγκ θέτει τα πράγματα όπως είναι, που σημαίνει γυναίκα = υπό αυτομάτως. Τώρα κάτι ψωλάδες όπως εσύ θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να θέσουν άλλους διακανονισμούς που βαίνουν ΠΑΝΤΑ εις βάρος τους. Μαλάκας με πατέντα δηλαδή.

εδώ βλέπετε μια κλασική περίπτωση μισογυνισμου

Αυτός ο τύπος είναι καταδικασμένος από το μυαλό του. Η φυσική επιλογή καθαρίζει το τοπίο από αυτούς τους άκυρους: «Το μερτικό του απ τη χαρά του τόχουν πάρει άλλοι».

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706

Δεν ήταν λεβέντης. Λεβεντομαλάκας ήτανε κι έπεσε σε μία καριόλα. Το πρόβλημα αφορά τον ίδιο. Πάμε παρακάτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom