fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Σε βρίσκω λίγο σκληρό raopau !!!!!
Υπονοείς ότι τα ήθελε ο κώλος του ;;;;
Υπονοείς ότι τα ήθελε ο κώλος του ;;;;
ετσι!!ειναι δυνατον να μην κρατησε μια πισινη;Λακη εσυ θα πιανοσουν ποτε ετσι κοροιδο;καριολα αυτη αλλα και αυτος οργιο που δεν φροντισε να κρατησει καποιες ασφαλιστικες δικλειδες
Τύπε εγώ όμως δεν είμαι καλό παιδί !
Ο τύπος έδειξε εμπιστοσύνη στη γυναίκα που παντρεύτηκε. Και τον γάμησε. Τον πετσόκοψε.
Περισσότερο έφταιγε η καριόλα η πεθερά.
Όπως λένε , σε ένα χωρισμό φταίνε πάντα δύο . Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ .
Ναι . Όπως τα λες.
Και αυτά τα ... πίστεψε και ο επόμενος ! Ναυάγιο , ελεύθερος που πήγε και έμπλεξε με ζωντοχήρα με παιδί !
Όπως υπάρχουν άντρες που μισουν τις γυναίκες έτσι και το αντίθετο. Εξαρτάται από τα βιωματα, δυστυχώς η ζωή είναι μικρή για να καταλήξουμε σε συμπέρασμα. Αν ζουσαμε 800 χρόνια με περισσοτερα βιωματα ίσως ναι. Εχω δει παντως ότι οι πιο πετυχημενοι στις γυναίκες έχουν τα εξής χαρακτηριστικά. Είναι μη συναισθηματικά άτομα δηλαδή δεν ερωτευονται ποτε, αλλά για ένα περιεργο λόγο δημιουργουν συναισθήματα στις γυναίκες ξέρουν δηλαδή τι να κάνουν. Επίσης δεν είναι πολυ συμπαθείς σαν άτομα στους άλλους άντρες.
εντάξει, αυτό δεν μου κάνει εντύπωση γιατί: 1) οι χωρισμένες όταν θέλουν να βρουν άντρα ξέρουν πολύ καλά πως να συμπεριφερθούν, να προσεγγίσουν και να κρατήσουν κάποιον 2) αν κάποιος δεν έχει περάσει χρόνο με χωρισμένη δεν μπορεί να αντιληφθεί την πραγματική έκταση του προβλήματος...
Μιλάω εκ πείρας...
Τύπε ... οι ξύπνιοι , όταν ακούσουν χωρισμένη λένε μία λέξη ...
ΝΕΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
ΝΕΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λες.... σίγουρα αποκλείω το οτιδήποτε σοβαρό στυλ συγκατοίκηση, γάμο και τα σχετικά... αυτό είναι αυτονόητο.... αλλά το σεξ, το ξεκώλιασμα, την καλοπέραση αν σου δίνονται στο πιάτο και είσαι προσεκτικός γιατί να τα προσπεράσεις;
Μόνο το σπονσορινγκ θέτει τα πράγματα όπως είναι, που σημαίνει γυναίκα = υπό αυτομάτως. Τώρα κάτι ψωλάδες όπως εσύ θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να θέσουν άλλους διακανονισμούς που βαίνουν ΠΑΝΤΑ εις βάρος τους. Μαλάκας με πατέντα δηλαδή.
Δεν εχω υπαρξει ποτε μου μισογυνης εχω υπαρξει ομως μισανθρωπος πολλες φορες απεναντι στις ελληνιδες για πολλους και διαφορους λογους.Ιδιως απεναντι σε κομπλεξικες,ανασφαλης και συμπλεγματικες γυναικες που εχω γνωρισει.Για τις φιλοχρηματες δεν θα γινω μισανθρωπος διοτι απλα τις λυπαμαι.
Μόρτες .... ξέρω έναν λεβέντη ....
Εκπαιδευτικός. Παντρεύτηκε μια συνάδελφο ... πτυχιούχο ... που δεν είχε δουλέψει ούτε μία ώρα !
Είχε αυτή ένα σκελετό διαμερίσματος πάνω από της μάνας της .... ο τύπος είχε κάτι οικονομίες .... πήγε και τελείωσε το διαμερισμά της !
Πάνω από των γονιών της ! Στο όνομά της !!!!
Γαμιόταν στα ιδιαίτερα, 16 ώρες δουλειά την ημέρα. Είχε και κάποιες καταθέσεις .
Τον σούταρε αύγουστο , που δεν είχε μαθήματα !
Οι καταθέσεις του ήταν σε κοινό λογαριασμό μαζί της ! Πριν τον διώξει , τασήκωσε όλα ! Δεν του άφησε ούτε 0.01€ !!!!
Έφυγε χωρίς να πάρει ούτε τα ρούχα του , ούτε τα σώβρακά του !
Αύγουστο δεν είχε ιδιαίτερα !
Στο συσίτιο της μητροπολης έτρωγε !!!!!
Και έμενε σε ένα φίλο , που έλειπε διακοπές !!!!!
Να του πείτε για ... μισογυνισμό !!!!!
Και για το πόσο καλές είναι οι ελληνίδες. Και οι πεθερές ελληνίδες !!!!!
Για να μη λετε οτι δε εχουν μελλον αυτες. Στην Ελλαδα (και στην Αγγλια) εχουν
Τύπε τραγικό αυτό που μας περιέγραψες, αλλά δεν φταίει σε τεράστιο βαθμό ο φίλος σου; Και για το σπίτι που έφτιαξε μόνος του , αλλά και για τον κοινό λογαριασμό. Ειδικά για τον κοινό λογαριασμό.Μόρτες .... ξέρω έναν λεβέντη ....
Εκπαιδευτικός. Παντρεύτηκε μια συνάδελφο ... πτυχιούχο ... που δεν είχε δουλέψει ούτε μία ώρα !
Είχε αυτή ένα σκελετό διαμερίσματος πάνω από της μάνας της .... ο τύπος είχε κάτι οικονομίες .... πήγε και τελείωσε το διαμερισμά της !
Γαμιόταν στα ιδιαίτερα, 16 ώρες δουλειά την ημέρα. Είχε και κάποιες καταθέσεις .
Οι καταθέσεις του ήταν σε κοινό λογαριασμό μαζί της ! Πριν τον διώξει , τασήκωσε όλα ! Δεν του άφησε ούτε 0.01€ !!!!
ΝΕΞΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ
Δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λες.... σίγουρα αποκλείω το οτιδήποτε σοβαρό στυλ συγκατοίκηση, γάμο και τα σχετικά... αυτό είναι αυτονόητο.... αλλά το σεξ, το ξεκώλιασμα, την καλοπέραση αν σου δίνονται στο πιάτο και είσαι προσεκτικός γιατί να τα προσπεράσεις;
Γιατί είναι β διαλογής ....
παίρνεις μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια ;;;;
Για να μη λετε οτι δε εχουν μελλον αυτες. Στην Ελλαδα (και στην Αγγλια) εχουν
Και ΗΠΑ , τα ίδια παίζουν .
Εκεί όμως έχουν τη δικαιολογία ότι δεν έχουν φθηνή προσιτή πορνεία για τις μάζες.
Οπότε ο χοντρός τρας, αν είναι στην απέξω, για να μην καταλήξει φυλακή ή στην πρέζα , καταντά με καμία 15 χρόνια μεγαλύτερη ,
που έπαιζε τρομπόνι όταν αυτός ήταν στο πρικιντεργκαρντεν .
Μόνο το σπονσορινγκ θέτει τα πράγματα όπως είναι, που σημαίνει γυναίκα = υπό αυτομάτως. Τώρα κάτι ψωλάδες όπως εσύ θέλουν να αλλάξουν τα δεδομένα και να θέσουν άλλους διακανονισμούς που βαίνουν ΠΑΝΤΑ εις βάρος τους. Μαλάκας με πατέντα δηλαδή.
εδώ βλέπετε μια κλασική περίπτωση μισογυνισμου