Νέα

Μισώ τις γιορτές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sparkling_water
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 199
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι, μισώ τις γιορτές. Όχι επειδή είμαι άθεος, θα μπορούσα να τις απολαμβάνω και σαν άθεος, δε παίζει ρόλο.

Τις μισώ επειδή δεν είμαι ευτυχισμένος και ζηλεύω τους άλλους που είναι, ή τουλάχιστο δείχνουν ευτυχισμένοι. Τότε εκφράζω το μανιφέστο της δυστυχίας μου. Ελπίζω να μην ενοχλήσω κανέναν.

Όταν βλέπω τους άλλους που έχουν κάποιον λόγο να ζουν και χαίρονται, χαίρονται που θα γυρίσουν σπίτι τους και θα περιμένει η γυναίκα ή η κοπέλα τους, που θα βγούν με τους φίλους να γλεντήσουν, όταν θα πάρουν άδεια και θα κάτσουν σπίτι τους χαρούμενοι.

Εγώ βαριέμαι τους φίλους μου (νομίζω πως τις πιο ενδιαφέρουσες συζητήσεις τις είχα με έναν 70χρονο), για γυναίκα δε τίθεται καν λόγος. Το sex το βαριέμαι πλέον, πηγαίνω σε σπίτια αλλά όλο και πιο αραιά. Τη μαλακία αρχίζω να τη βαριέμαι.

Προτιμώ να μένω στη δουλειά παρά να γυρνάω στο άδειο μου σπίτι. Τα βράδυα σκέφτομαι πως ο ύπνος είναι το μόνο πράγμα που μου αρέσει να κάνω. Τα πρωινά καταριέμαι την τύχη μου για μια ακόμα μισητή ημέρα.

Ναι, ξέρω πως έχω ψυχολογικά προβλήματα, ο ψυχολόγος μου δε μου δίνει λύσεις. Τελικά δε ξέρω αν οι ψυχολόγοι υπάρχουν για να δίνουν λύσεις ή για να κάνουν τα πράγματα πιο πολύπλοκα.

Νομίζω πως είμαι μισάνθρωπος, από την άλλη, η ιδέα που έχω για τους "ιδανικούς" ανθρώπους δε προσβάλλεται από την πραγματικότητα, οπότε ίσως να μην είμαι.

Κάποτε θα πεθάνω και όλα αυτά θα είναι μόνο κάποιες σκέψεις σε έναν εγκέφαλο που θα αποσυντεθεί αρκετά γρήγορα, χωρίς καμία άλλη μαρτυρία ύπαρξης.

Φαντάζομαι πως δεν είναι γεννετικό το θέμα, το λέω επειδή οι άνθρωποι σαν και μένα δεν αναπαράγονται, οπότε δε θα υπάρχει αλυσίδα.

Γενικά, δε ξέρω αν τελικά μισώ την περίοδο των γιορτών ή όλο τον χρόνο, όλους τους χρόνους που είμαι ζωντανός.

Φυσικά, δε περιμένω κανέναν να σχολιάσει, το έγραψα όπως είπα έτσι, σαν μανιφέστο αυτών που νιώθω.
Ευχαριστώ.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
xapia.jpg

παρε κι απ τα παστελακια εσυ :-

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αδελφε ποσο χρονων εισαι?αν δεν ειμαι αδιακριτος

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ!!!

faustios

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βρες, κατεβασε και ακουσε αυτο. " ea – au ellai [2010] "

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
32 δυστυχώς. Ακόμα πολλά χρόνια μιζέριας.

Χαπάκια δε γουστάρω να πάρω, κάποιοι που παίρνουν λένε πως δε μπορούν να διαβάσουν βιβλία, οπότε αν κόψω και αυτό, γάματα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Χαπάκια δε γουστάρω να πάρω, κάποιοι που παίρνουν λένε πως δε μπορούν να διαβάσουν βιβλία, οπότε αν κόψω και αυτό, γάματα.
Βρεs παρεα, κανε νεουs φιλουs, σπορ.......Get a life  μαν

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

εχε πιστη στον κυριο. νηστεψε κια τραβα να κοινωνισεις. ο θεος ειναι μεγαλος θα σε δεχτει στην αγκαλια του

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

27 δεν ελεγες οτι εισαι?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

Διαβαζεις πολυ τυπε?

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
27; Όχι, 32.

Ναι, διαβάζω αρκετά.

paravatis

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ενα τραγουδι λεει "οι ανθρωποι πεθαινουν την μερα που πεθαινουν τα ονειρα τους" να εισαι αισιοδοξος φιλε η ζωη ειναι πολυ πουτανα κ εχει πολλα γυρισματα...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
27; Όχι, 32.

Ναι, διαβάζω αρκετά.
Τυπε το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχω και εγω εναν φιλο κολητο που διαβαζει πολυ και περισσοτερο ποηση και παρουσιαζει τα ιδια συμπτωματα με εσενα,εχει κλειστει στο εαυτο του και ζει στον κοσμο του....και ψιλοπατιναρει συν τις αλλης...

OP
OP
S

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ναι, δε το θυμάμαι αλλά για να το γράψω έτσι ίσως να φοβήθηκα μήπως με αναγνωρίσει κάποιος και γιαυτό να είχα πεί ψέμματα.
Το 105 πλέον πήγε στο 109 (κιλά). Το 1.75 παραμένει το ίδιο.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Ναι, δε το θυμάμαι αλλά για να το γράψω έτσι ίσως να φοβήθηκα μήπως με αναγνωρίσει κάποιος και γιαυτό να είχα πεί ψέμματα.
Το 105 πλέον πήγε στο 109 (κιλά). Το 1.75 παραμένει το ίδιο.
χοντρος εισαι :tooth:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
με το 27 ομως τους ειχες παραπλανήσει,τωρα με το 32 σε πήραν γραμμη φιλε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom