Επισκέπτης
Βγάλε μας απ'τα σκοτάδια παίχτουραααααααα
Μην εξαφανίζεσαι όταν σε χρειαζόμαστε!
Μην εξαφανίζεσαι όταν σε χρειαζόμαστε!
αλήθεια ε;
γαμίκουλες ήταν και μου διέφυγε.
Για σενα Νατσο εξαιρετικα...Πρεπει Νεοελληνες σαν ανθρωποι που εισαστε... να προβειτε αμεσα σε αναθεωρησεις αποψεων και καταστασεων, οπως κανει και η Επιστημη και κυριως η Ιατρικη.Ο εγκεφαλικος κλοιος σας.... πρεπει να ενημερωθει, εστω και με καθυστερηση, για την ενδοξη Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας, που ειναι ο Αρχαιοτερος στην Ανθρωποτητα και ειχε επικεντρο του, τον ανθρωπο και οχι τα χρηματα.....ξυπνηστε!!!!!!!!!!!
Για σενα Νατσο εξαιρετικα...
ο καβαφης και ο μανος χατζιδακις ηταν απο τους μεγαλυτερους συχρονους ελληνες με τεραστια συνεισφορα στον πολιτισμο της ελλαδας........ εσυ κρινεις την τεχνη τους ετσι?????? λιγος σεβασμος pls σε αυτους που προσπαθησαν να κανουν αυτην την χωρα [σε επιπεδο πολιτισμου] λιγο καλυτερη
Αχαχχαχαχαχα, δίνει ρεσιτάλ σήμερα ο Τιτανοτεράστιος.
Έχει σφίξει ο κλοιός.
Αυτός ο πλε φταίει ρε..άμα πέφτει λόρδα στο κοιλιό.........
Φιλε μου πιστευω οτι δεν ειναι δουλεια των Ελληνικου λαου.....αλλα του αντιστοιχου Ελληνικου περιοδικου να τους δωσει απαντηση...ο Ελληνας πολιτης δεν πρεπει να απαντησει σε ενα αστοχο και ανεγκεφαλο Γερμανο εκδοτη περιοδικου...ο Ελληνικος λαος δεν θα πεσει χαμηλα στο επιπεδο των δυο-τριων Γερμανων δημοσιογραφων(απαραδεκτων) που δεν αντιπροσωπευουν το συνολο της Γερμανιας!!!Ηρέμησε Παίκτουρα και τα γεράκια της Ελληνικής Δικαιοσύνης είχαν έτοιμη την αγωγή κατά του focus
Συκοφαντική δυσφήμιση και ζητάνε Ηθική Βλάβη...
Τρέξε να υπογράψεις να στα φάνε οι Δικηγόροι...
Ρε μέχρι στας Βρυξέλλας θα φτάσουνε....
Έλληνες υπογράψτε και καταθέστε τον οβολόν σας κατά των φασιστοειδών του Focus...
Το κωλοδάκτυλο θα τους το βάλετε στον κώλο.
Όλοι λοιπόν οι Ελληναράδες τώρα μπορείτε απο κοινού ή χωριστά να συμετάσχετε στο Κοσμοιστορικό αυτό γεγονός...
Αλλάξτε την Παρελθούσα Ιστορία και Ξαναγράψτε την Δική σας Την μελλοντική...
Ανδριάντες θα στηθούν και Τείχη θα γκρεμιστούν....
αλλαγιαλλα .
την αλήθεια θα την λέτε όλη.
σε αυτό που εγώ λέω έχεις να πεις κάτι άλλο;
γιατί όταν ο γείτονας είναι πουσταράς τον γιουχάρουμε και θέλουμε να φύγει απ το σπίτι του.
Οταν είναι ο Χατζιδάκις παράγει πολιτισμό οπότε δικαιολογείται και η παιδεραστία.
Συνεχείστε να με διακεδάζετε.........
legalize itΑυτός ο πλε φταίει ρε..
Τα καλύτερα τα κρατάει για τους πελάτες και για μας αφήνει τα ξύλα
1/ αυτο για την παιδεραστια πρωτη φορα το ακουω απο σενα!
2/ δεν με ξερεις ρε φιλε μην μου κολας ταμπελες!!
οχι λοιπον δεν γιουχαρω κανεναν gay
ακομα και να ημουν ενα κενο εθνικι με προκαταληψεις οταν θα ακουγα
θα ημουν πολυ χαζος αν το μονο που σχολιαζα ηταν η σεξουαλικοτητα του
Φιλε μου πιστευω οτι δεν ειναι δουλεια των Ελληνικου λαου.....αλλα του αντιστοιχου Ελληνικου περιοδικου να τους δωσει απαντηση...ο Ελληνας πολιτης δεν πρεπει να απαντησει σε ενα αστοχο και ανεγκεφαλο Γερμανο εκδοτη περιοδικου...ο Ελληνικος λαος δεν θα πεσει χαμηλα στο επιπεδο των δυο-τριων Γερμανων δημοσιογραφων(απαραδεκτων) που δεν αντιπροσωπευουν το συνολο της Γερμανιας!!!
Δως του ενα λεπτο να συσκεφθει με τον εγκεφαλικο κλοιο του και θα σου απαντησει...Δάσκαλε..
Εσύ δεν πρότεινες αγωγή του Ελληνικού δημοσίου??
Τέτοιες ντρίπλες ούτε ο Καλβο!!!!!