Νέα

Μήπως πρέπει να γίνει αγωγή στο Γερμανικό περιοδικό FOCUS;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εχεις δικιο.....μπορει ομως το αντιστοιχο Ελληνικο περιοδικο να κανει μια κινηση εντονης διαμαρτυριας(ειτε αγωγη,ειτε κατι αλλο) στον ανεγκεφαλο Γερμανο εκδοτη....γιατι κατι τετοιες δημοσιευσεις, δεν χρησιμευουν σε τιποτα στους σημερινους Γερμανους........οπως οι Ελληνες σεβονται ολους τους λαους...πιστευω οτι πρεπει και οι Γερμανοι να μας σεβονται.... σε τελικη αναλυση εχουν και αυτοι αναμειξη στην κατασταση της σημερινης Ελληνικης οικονομιας..μην νομιζεις οτι ειναι αμετοχοι αγαπητε...
Εκτος του αρχικου μου ποστ...διαβαστε και αυτο οσοι λετε για ντριπλες και διαφορα αλλα....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μηπως ο ελληνας εχει χαζεψει τελειως??
Βρακι δε θα'χει να βαλει στον κωλο του,τι γραφει το φοκους τον ενδιαφερει!!! :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:
Ελευθεροστομια υπαρχει,οτι θελει ο καθενας γραφει...Αντε νουμερα..εθνοσωτηρες..Ο καρατζαφυρερ και ο χατζηνικολαου μπροσταρηδες στον αγωνα!

Επισκέπτης
Εκτος του αρχικου μου ποστ...διαβαστε και αυτο οσοι λετε για ντριπλες και διαφορα αλλα....

Με το αρχικό πόστ άνοιξες το νήμα διδάσκαλε...πως να το αφήσουμε εκτός???

Το Γερμανικο περιοδικο FOCUS δημοσιευσε στο εξωφυλλο του, απαραδεκτες εικονες Αρχαιου Ελληνικου Ανδριαντα με τιτλο...''Betruger in der Euro-Familie''.Μημπως πρεπει το αντιστοιχο Ελληνικο περιοδικο [size=15pt]αλλα και η Πολιτεια [/size] να απαντησει με αγωγη στο συγκεκριμενο Γερμανικο περιοδικο????....που αν μη τι αλλο προσβαλλει την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας...Θα ηθελα με σεβασμο Ελληνες και Ελληνιδες (στην Ιστορια της Πατριδος μας),την αποψη σας για την μεγιστη προσβολη στον Πολιτισμο μας.... απο το Γερμανικο περιοδικο FOCUS??? Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Με το αρχικό πόστ άνοιξες το νήμα διδάσκαλε...πως να το αφήσουμε εκτός???
  Πιστευω οτι εγραψα ενα απο τα δυο, ειτε το περιοδικο...ειτε η Πολιτεια....ειτε και τα δυο αυτα...εσυ που τραβας ζορι....εχεις φοβο???????????? Το φοβο να το εχεις σε λιγο διαστημα για αυτα που ερχονται συντομα στην ανθρωποτητα αγαπητε..........

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
   Πιστευω οτι εγραψα ενα απο τα δυο, ειτε το περιοδικο...ειτε η Πολιτεια....ειτε και τα δυο αυτα...εσυ που τραβας ζορι....εχεις φοβο???????????? Το φοβο να το εχεις σε λιγο διαστημα για αυτα που ερχονται συντομα στην ανθρωποτητα αγαπητε..........
Φοβάται εδώ και χρόνια δάσκαλε. Γι'αυτό την έχει πέσει στα φυτοφάρμακα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

είσαι η σερνική άτζελα δημητρίου.
τελεία.
και μόνο γι αυτό από μένα έχεις τον ελεύθερο.

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
And now is time to go....παω να φαω ενα κιλο μπριζολακια γιατι μου ανοιξατε την ορεξη... με τις μαλακιες που μου γραφετε ορισμενοι απο σας....το απογευμα παλι!!!!!!!!!!!!!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
And now is time to go....παω να φαω ενα κιλο μπριζολακια γιατι μου ανοιξατε την ορεξη... με τις μαλακιες που μου γραφετε ορισμενοι απο σας....το απογευμα παλι!!!!!!!!!!!!!!!
Περίμενε δάσκαλε, μην φευγεις, σε χρειάζομαι. Πες μου κάτι ακόμα, δώσε μου το φως σου σε μια αγωνία μου

Με πατάτες θα τα φας τα μπριζολάκια??????????????

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπριζολάκια από μπριζόλα;

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Μηπως ο ελληνας εχει χαζεψει τελειως??
Βρακι δε θα'χει να βαλει στον κωλο του,τι γραφει το φοκους τον ενδιαφερει!!! :2funny: :jerking: :jerking: :jerking:
Ελευθεροστομια υπαρχει,οτι θελει ο καθενας γραφει...Αντε νουμερα..εθνοσωτηρες..Ο καρατζαφυρερ και ο χατζηνικολαου μπροσταρηδες στον αγωνα!
Προχθές πήρες απάντηση για τους κερδοσκόπους?

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Συγνωμη αν σε στενοχωρησαμε δασκαλε,ο εγκεφαλικος μας κλοιος δεν ειναι στο επιπεδο σου,καλη ορεξη...

Επισκέπτης
Έχεις χαμηλή φεριτίνη?  :2funny:

Ναι και χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει ο εγκεφαλικός μου κλοιός ν'ανταπεξέλθει στην αφύπνιση από το σκοταδισμό που προκαλεί η άγνοια της παρελθούσης ιστορίας με σκοπό να βρίσκομαι σε συνεχές ανθρωπιστικό κώμα για να μη μπορώ ν'αντιμετωπίσω όλα αυτά που έρχονται στον ενεστωτικό μέλλοντα αορίστου χρόνου!

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ναι και χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει ο εγκεφαλικός μου κλοιός ν'ανταπεξέλθει στην αφύπνιση από το σκοταδισμό που προκαλεί η άγνοια της παρελθούσης ιστορίας με σκοπό να βρίσκομαι σε συνεχές ανθρωπιστικό κώμα για να μη μπορώ ν'αντιμετωπίσω όλα αυτά που έρχονται στον ενεστωτικό μέλλοντα αορίστου χρόνου!
Ενταξει,εσυ εισαι ετοιμος για τον αγωνα κατα της Νεας Ταξης Πραγματων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom