Δως του ενα λεπτο να συσκεφθει με τον εγκεφαλικο κλοιο του και θα σου απαντησει...
πρεπει να κανει format δως του 4 ωρες τουλαχιστον
Δως του ενα λεπτο να συσκεφθει με τον εγκεφαλικο κλοιο του και θα σου απαντησει...
πρεπει να κανει format δως του 4 ωρες τουλαχιστον
Εκτος του αρχικου μου ποστ...διαβαστε και αυτο οσοι λετε για ντριπλες και διαφορα αλλα....Εχεις δικιο.....μπορει ομως το αντιστοιχο Ελληνικο περιοδικο να κανει μια κινηση εντονης διαμαρτυριας(ειτε αγωγη,ειτε κατι αλλο) στον ανεγκεφαλο Γερμανο εκδοτη....γιατι κατι τετοιες δημοσιευσεις, δεν χρησιμευουν σε τιποτα στους σημερινους Γερμανους........οπως οι Ελληνες σεβονται ολους τους λαους...πιστευω οτι πρεπει και οι Γερμανοι να μας σεβονται.... σε τελικη αναλυση εχουν και αυτοι αναμειξη στην κατασταση της σημερινης Ελληνικης οικονομιας..μην νομιζεις οτι ειναι αμετοχοι αγαπητε...
Εκτος του αρχικου μου ποστ...διαβαστε και αυτο οσοι λετε για ντριπλες και διαφορα αλλα....
Το Γερμανικο περιοδικο FOCUS δημοσιευσε στο εξωφυλλο του, απαραδεκτες εικονες Αρχαιου Ελληνικου Ανδριαντα με τιτλο...''Betruger in der Euro-Familie''.Μημπως πρεπει το αντιστοιχο Ελληνικο περιοδικο [size=15pt]αλλα και η Πολιτεια [/size] να απαντησει με αγωγη στο συγκεκριμενο Γερμανικο περιοδικο????....που αν μη τι αλλο προσβαλλει την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας...Θα ηθελα με σεβασμο Ελληνες και Ελληνιδες (στην Ιστορια της Πατριδος μας),την αποψη σας για την μεγιστη προσβολη στον Πολιτισμο μας.... απο το Γερμανικο περιοδικο FOCUS??? Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Πιστευω οτι εγραψα ενα απο τα δυο, ειτε το περιοδικο...ειτε η Πολιτεια....ειτε και τα δυο αυτα...εσυ που τραβας ζορι....εχεις φοβο???????????? Το φοβο να το εχεις σε λιγο διαστημα για αυτα που ερχονται συντομα στην ανθρωποτητα αγαπητε..........Με το αρχικό πόστ άνοιξες το νήμα διδάσκαλε...πως να το αφήσουμε εκτός???
Φοβάται εδώ και χρόνια δάσκαλε. Γι'αυτό την έχει πέσει στα φυτοφάρμακαΠιστευω οτι εγραψα ενα απο τα δυο, ειτε το περιοδικο...ειτε η Πολιτεια....ειτε και τα δυο αυτα...εσυ που τραβας ζορι....εχεις φοβο???????????? Το φοβο να το εχεις σε λιγο διαστημα για αυτα που ερχονται συντομα στην ανθρωποτητα αγαπητε..........
Πιστευω οτι εγραψα ενα απο τα δυο, ειτε το περιοδικο...ειτε η Πολιτεια....ειτε και τα δυο αυτα...εσυ που τραβας ζορι....εχεις φοβο???????????? Το φοβο να το εχεις σε λιγο διαστημα για αυτα που ερχονται συντομα στην ανθρωποτητα αγαπητε..........
And now is time to go....παω να φαω ενα κιλο μπριζολακια γιατι μου ανοιξατε την ορεξη... με τις μαλακιες που μου γραφετε ορισμενοι απο σας....το απογευμα παλι!!!!!!!!!!!!!!!
Περίμενε δάσκαλε, μην φευγεις, σε χρειάζομαι. Πες μου κάτι ακόμα, δώσε μου το φως σου σε μια αγωνία μουAnd now is time to go....παω να φαω ενα κιλο μπριζολακια γιατι μου ανοιξατε την ορεξη... με τις μαλακιες που μου γραφετε ορισμενοι απο σας....το απογευμα παλι!!!!!!!!!!!!!!!
Προχθές πήρες απάντηση για τους κερδοσκόπους?Μηπως ο ελληνας εχει χαζεψει τελειως??
Βρακι δε θα'χει να βαλει στον κωλο του,τι γραφει το φοκους τον ενδιαφερει!!!
Ελευθεροστομια υπαρχει,οτι θελει ο καθενας γραφει...Αντε νουμερα..εθνοσωτηρες..Ο καρατζαφυρερ και ο χατζηνικολαου μπροσταρηδες στον αγωνα!
Φοβάται εδώ και χρόνια δάσκαλε. Γι'αυτό την έχει πέσει στα φυτοφάρμακα
Έχεις χαμηλή φεριτίνη?Tι να κάνουν τα φυτοφάρμακα ρε??
Σε λίγο θ'αρχίσω να καταπίνω γρέζια!
Συγνωμη αν σε στενοχωρησαμε δασκαλε,ο εγκεφαλικος μας κλοιος δεν ειναι στο επιπεδο σου,καλη ορεξη...And now is time to go....παω να φαω ενα κιλο μπριζολακια γιατι μου ανοιξατε την ορεξη... με τις μαλακιες που μου γραφετε ορισμενοι απο σας....το απογευμα παλι!!!!!!!!!!!!!!!
Έχεις χαμηλή φεριτίνη?
Ενταξει,εσυ εισαι ετοιμος για τον αγωνα κατα της Νεας Ταξης Πραγματων...Ναι και χρειάζεται ενίσχυση για να μπορέσει ο εγκεφαλικός μου κλοιός ν'ανταπεξέλθει στην αφύπνιση από το σκοταδισμό που προκαλεί η άγνοια της παρελθούσης ιστορίας με σκοπό να βρίσκομαι σε συνεχές ανθρωπιστικό κώμα για να μη μπορώ ν'αντιμετωπίσω όλα αυτά που έρχονται στον ενεστωτικό μέλλοντα αορίστου χρόνου!
Ενταξει,εσυ εισαι ετοιμος για τον αγωνα κατα της Νεας Ταξης Πραγματων...