Νέα

Μήπως πρέπει να γίνει αγωγή στο Γερμανικό περιοδικό FOCUS;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τι λες ρε,θες να τους ξυπνησει απο το Ανθρωπιστικο τους κωμα και να φαμε καμια 4αρα?
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φτου κακα

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
845
Πόντοι
96
Το Γερμανικο περιοδικο FOCUS δημοσιευσε στο εξωφυλλο του, απαραδεκτες εικονες Αρχαιου Ελληνικου Ανδριαντα με τιτλο...''Betruger in der Euro-Familie''.Μημπως πρεπει το αντιστοιχο Ελληνικο περιοδικο αλλα και η Πολιτεια να απαντησει με αγωγη στο συγκεκριμενο Γερμανικο περιοδικο????....που αν μη τι αλλο προσβαλλει την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας...Θα ηθελα με σεβασμο Ελληνες και Ελληνιδες (στην Ιστορια της Πατριδος μας),την αποψη σας για την μεγιστη προσβολη στον Πολιτισμο μας.... απο το Γερμανικο περιοδικο FOCUS??? Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
εχεις δικιο αλλα μην ελπιζεις για την αγωγη που λες ειδικα απο τα ελληνικα λαμογια που το μονο που κανουν ειναι να κλεβουν στα πουστικα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποιά παρελθούσα ιστορία ρε μαλάκες...
το μυστικό στην Ελλάδα είναι ο τετελεσμένος Μέλλοντας....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι γίνεται ρε μαλάκα νάτσε ενταύθα.

πετράν νιώθω ότι δεν υπάρχω ρε ως οντότητα πλέον.
νιώθω μηδενικό μπορστά στο μεγαλείο της νεότερης ελλαδας.  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ειμαι βαθυτατα συγκινημενος και περηφανος που ειμαι μαζι σας σε αυτη την συζητηση....μονο απο το πηγαιο και εκλεχτο χιουμορ σας καταλαβαινω οτι ειστε Ελληνες και παιρνω δυναμη να σας παροτρυνω να ειστε περηφανοι για την καταγωγη σας............... και να μην δινετε βαση στους σκοπιμα ανεγκεφαλους που θελουν να μας κανουν, να ξεχασουμε την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας......Ελληνες του Κ.Παλαμα και του Γ.Σεφερη...ψηλα το κεφαλι και ενωμενοι (σαν γροθια) στον καθε σημερινο υποκειμενο και ενταλοδοχο της Νεας Ταξης Πραγματων.... που θελουν να εξαφανισουν απο τους λαους...... την Ιστορια και τον Πολιτισμο τους!!!!!!!!!!!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Kαλα ρε γαϊδουρια δε ντρεπεστε να κοροϊδευετε το δασκαλο? ου να μου χαθειτε! Τωρα σε λιγακι που θα πληρωνετε για να τα διαβαζετε αυτα που γραφει να σας δω!

Τελικα την αγωγη την καναμε? Να κανουμε και ασφαλιστικα να τους παρουμε το σπιτι ναουμε, γρηγορα πριν το βαλουνε σε καμια οφ σορ τα λαμογια...

αχαχαχαχαχαα

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
[move][size=30pt]ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[/size][/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειμαι βαθυτατα συγκινημενος και περηφανος που ειμαι μαζι σας σε αυτη την συζητηση....μονο απο το πηγαιο και εκλεχτο χιουμορ σας καταλαβαινω οτι ειστε Ελληνες και παιρνω δυναμη να σας παροτρυνω να ειστε περηφανοι για την καταγωγη σας............... και να μην δινετε βαση στους σκοπιμα ανεγκεφαλους που θελουν να μας κανουν, να ξεχασουμε την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας......Ελληνες του Κ.Παλαμα και του Γ.Σεφερη...ψηλα το κεφαλι και ενωμενοι (σαν γροθια) στον καθε σημερινο υποκειμενο και ενταλοδοχο της Νεας Ταξης Πραγματων.... που θελουν να εξαφανισουν απο τους λαους...... την Ιστορια και τον Πολιτισμο τους!!!!!!!!!!!

τον Καβάφη και τον Χατζιδάκι τους Αντρακλες Ελληνάρες ξέχασες

Επισκέπτης
ποιά παρελθούσα ιστορία ρε μαλάκες...
το μυστικό στην Ελλάδα είναι ο τετελεσμένος Μέλλοντας....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τι γίνεται ρε μαλάκα νάτσε ενταύθα.

πετράν νιώθω ότι δεν υπάρχω ρε ως οντότητα πλέον.
νιώθω μηδενικό μπορστά στο μεγαλείο της νεότερης ελλαδας.  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

Κάτσε να σου σπρεχάρει 2 φωνήεντα στον υπερσυντέλικο και θα'ρθεις να "γίνεις" :2funny: :2funny: :2funny:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Πως το βλέπεις, η Περσόνα είναι πρακτορίσκος των νεοταξιτών ή απλά γαμιέται για να κάνει φασαρία??  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
 μην γαματε το thread  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: η παρελθουσα ιστορια δεν σας εχει διδαξει τιποτα ??

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πως το βλέπεις, η Περσόνα είναι πρακτορίσκος των νεοταξιτών ή απλά γαμιέται για να κάνει φασαρία??  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

και τα δύο δεν παίζουν;
αααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχαχχαχαχααχα

Επισκέπτης

Δώσε διδάσκαλε!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom