αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΤι λες ρε,θες να τους ξυπνησει απο το Ανθρωπιστικο τους κωμα και να φαμε καμια 4αρα?
φτου κακα
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααΤι λες ρε,θες να τους ξυπνησει απο το Ανθρωπιστικο τους κωμα και να φαμε καμια 4αρα?
Όχι, εγώ θέλω να διδαχθώ από την μελλοντική Ιστορία.
εχεις δικιο αλλα μην ελπιζεις για την αγωγη που λες ειδικα απο τα ελληνικα λαμογια που το μονο που κανουν ειναι να κλεβουν στα πουστικαΤο Γερμανικο περιοδικο FOCUS δημοσιευσε στο εξωφυλλο του, απαραδεκτες εικονες Αρχαιου Ελληνικου Ανδριαντα με τιτλο...''Betruger in der Euro-Familie''.Μημπως πρεπει το αντιστοιχο Ελληνικο περιοδικο αλλα και η Πολιτεια να απαντησει με αγωγη στο συγκεκριμενο Γερμανικο περιοδικο????....που αν μη τι αλλο προσβαλλει την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας...Θα ηθελα με σεβασμο Ελληνες και Ελληνιδες (στην Ιστορια της Πατριδος μας),την αποψη σας για την μεγιστη προσβολη στον Πολιτισμο μας.... απο το Γερμανικο περιοδικο FOCUS??? Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
ετεροθαλή αδέρφια απ το μακρινό νεοελληνικό μέλλον είναιΚαι σ'αυτό μπορεί να σε βοηθήσει ο παίχτουρας...είναι πολύ μπροστά σαν το φιρδημίγδη ένα πράγμα!
Ειμαι βαθυτατα συγκινημενος και περηφανος που ειμαι μαζι σας σε αυτη την συζητηση....μονο απο το πηγαιο και εκλεχτο χιουμορ σας καταλαβαινω οτι ειστε Ελληνες και παιρνω δυναμη να σας παροτρυνω να ειστε περηφανοι για την καταγωγη σας............... και να μην δινετε βαση στους σκοπιμα ανεγκεφαλους που θελουν να μας κανουν, να ξεχασουμε την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας......Ελληνες του Κ.Παλαμα και του Γ.Σεφερη...ψηλα το κεφαλι και ενωμενοι (σαν γροθια) στον καθε σημερινο υποκειμενο και ενταλοδοχο της Νεας Ταξης Πραγματων.... που θελουν να εξαφανισουν απο τους λαους...... την Ιστορια και τον Πολιτισμο τους!!!!!!!!!!!
ποιά παρελθούσα ιστορία ρε μαλάκες...
το μυστικό στην Ελλάδα είναι ο τετελεσμένος Μέλλοντας....
τι γίνεται ρε μαλάκα νάτσε ενταύθα.
πετράν νιώθω ότι δεν υπάρχω ρε ως οντότητα πλέον.
νιώθω μηδενικό μπορστά στο μεγαλείο της νεότερης ελλαδας.
[move][size=30pt]ΓΑΜΗΣΕ ΜΕ ΚΙ'ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ[/size][/move]
Πως το βλέπεις, η Περσόνα είναι πρακτορίσκος των νεοταξιτών ή απλά γαμιέται για να κάνει φασαρία??Ειμαι βαθυτατα συγκινημενος και περηφανος που ειμαι μαζι σας σε αυτη την συζητηση....μονο απο το πηγαιο και εκλεχτο χιουμορ σας καταλαβαινω οτι ειστε Ελληνες και παιρνω δυναμη να σας παροτρυνω να ειστε περηφανοι για την καταγωγη σας............... και να μην δινετε βαση στους σκοπιμα ανεγκεφαλους που θελουν να μας κανουν, να ξεχασουμε την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας......Ελληνες του Κ.Παλαμα και του Γ.Σεφερη...ψηλα το κεφαλι και ενωμενοι (σαν γροθια) στον καθε σημερινο υποκειμενο και ενταλοδοχο της Νεας Ταξης Πραγματων.... που θελουν να εξαφανισουν απο τους λαους...... την Ιστορια και τον Πολιτισμο τους!!!!!!!!!!!
Με κεφαλαίο παρακαλώ το Τουδεν έχω πλέον στύση....
νιώθω ανήμπορος μποστά στο μεγαλείο του.
ποιά παρελθούσα ιστορία ρε μαλάκες...
το μυστικό στην Ελλάδα είναι ο τετελεσμένος Μέλλοντας....
Πως το βλέπεις, η Περσόνα είναι πρακτορίσκος των νεοταξιτών ή απλά γαμιέται για να κάνει φασαρία??
μαλακια ειπες και εσυ!!!τον Καβάφη και τον Χατζιδάκι τους Αντρακλες Ελληνάρες ξέχασες
Ειμαι βαθυτατα συγκινημενος και περηφανος που ειμαι μαζι σας σε αυτη την συζητηση....μονο απο το πηγαιο και εκλεχτο χιουμορ σας καταλαβαινω οτι ειστε Ελληνες και παιρνω δυναμη να σας παροτρυνω να ειστε περηφανοι για την καταγωγη σας............... και να μην δινετε βαση στους σκοπιμα ανεγκεφαλους που θελουν να μας κανουν, να ξεχασουμε την Ιστορια μας και τον Πολιτισμο μας......Ελληνες του Κ.Παλαμα και του Γ.Σεφερη...ψηλα το κεφαλι και ενωμενοι (σαν γροθια) στον καθε σημερινο υποκειμενο και ενταλοδοχο της Νεας Ταξης Πραγματων.... που θελουν να εξαφανισουν απο τους λαους...... την Ιστορια και τον Πολιτισμο τους!!!!!!!!!!!
Μπαααα, ζούμε σε Ενεστώτα διαρκείας.
μαλακια ειπες και εσυ!!!