Μας έχει πάρει ασάλιωτα Δευτεριάτικα ρε.Κάτσε μαλάκα έχει κι άλλα:
Μαλάκα περσόναααααααααααααααααα
τρέχα εχει γέλιοοοοοοοοοοοοοο
Μας έχει πάρει ασάλιωτα Δευτεριάτικα ρε.Κάτσε μαλάκα έχει κι άλλα:
Για σας ρε τα λεει,σκουληκια,ε σκουληκια...Αγαπητε μου φιλε τα ερωτηματα σου ειναι ευλογα και τα εχουμε ολοι οι σκεπτομενοι ανθρωποι....ισως αν θελησεις να ασχοληθεις με την παρελθουσα Ιστορια μας...να παρεις και τις απαντησεις που θελεις!!!!!!!!!!!Το λεω απλα..η Νεα Ταξη Πραγματων.... θελει να μας αποκοψει απο το παρελθον μας.... και καποιοι δεν το καταλαβαινουν...ειτε το καταλαβαινουν αλλα συμμετεχουν γιατι ειναι Ελληνοεβραιοι!!!!!!!!!!!
Μας έχει πάρει ασάλιωτα Δευτεριάτικα ρε.
Μαλάκα περσόναααααααααααααααααα
τρέχα εχει γέλιοοοοοοοοοοοοοο
Εγώ πάλι έχω μείνει άφωνος.
Πάλι καλά που τα γράφει σε φόρουμ γιατί αν μου τα'λεγε αυτά φάτσα κάρτα ακόμα θα τραύλιζα!
Για σας ρε τα λεει,σκουληκια,ε σκουληκια...
Υπομονή, θα ξυπνήσουμε σύντομα με τον ερχομό των Ε.Ελληνες και Ελληνιδες....ο Ελληνισμος ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της Ανθρωποτητας και σημερα....δεν θα μας μειωσει κανεις γιατι μας εχουν αναγκη και δεν τους εχουμε....ξυπνηστε επιτελους και βγαλτε τις παρωπιδες που προσπαθουν να σας βαλλουν....Ειμαστε Ισχυροι και μοναδικοι....αυτος ειναι ο λογος που θελουν να μας στριμωξουν.....δεν θα το καταφερουν ομως...μην βλεπετε μονο την επιφανεια και δειτε το θεμα σε βαθος....δεν μας χωνευουν γιατι ειμαστε εξυπνοι, ικανοι και ευρηματικοι...το μειον μας... ειναι οτι μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας....ξυπνηστε επιτελους και να βοηθατε σημερα τον συναθρωπο σας, που εχει αναγκη(ο Πολιτισμος μας ειναι ανθρωπιστικος)....ειστε Ελληνες...ψηλα το κεφαλι...καταγεστε απο τον Αχιλλεα,τον Αιαντα τον Τελαμωνιο και τον πολυμηχανο Οδυσσεα.....εχετε προτυπα σας τον Ηρακλειτο.τον Αριστοτελη,τον Σοφοκλη,τον Ευριπιδη,τον Σωκρατη και τοσους αλλους....ενδεικτικα σας αναφερω οτι ο Μεγας Ναπολεων στην εφηβεια του διαβαζε Ομηρο και ηταν θαυμαστης του Αριστοτελη....Ο Μεγας Αλεξανδρος μεχρι σημερα παραμενει ο μεγαλυτερος Στρατηλατης ολων των εποχων.Αποκτηστε επιτελους Ελληνες συν-ειδηση και αυτογνωσια και μην αφηνετε να μας προσβαλλουν ο καθε σημερινος ανιστορητος και ανεγκεφαλος!!!!!!!!
Πιστεύω οτι σε κάλυψαΤώρα όποιος έχει κάκαλα ας το σχολιάσει.
Εγώ αδυνατώ!
Εγώ πάλι θα έπαιρνα το πιο συγκαταβατικό μου ύφος και θα του μιλούσα με γλυκυτητα και συμπόνοια λέγοντάς του πόσο δίκιο έχει, χτυπώντας τον φιλικά στην πλάτη...
Και μετά θα έπιανα όποιον πιτσιρικά ήξερα και θα άρχιζα το κήρυγμα για το πόσο επιβλαβή είναι τα ναρκωτικά και οι ψυχότροπες ουσίες όταν συνδυάζονται με λιακόπουλο...
Μισό να τηκεφωνήσω στο ραββίνο μου να μου δώσει γραμμή!
Μην συνεχιζεις φιλε,θα ξανακυλησω...Ξερω οτι με εχετε για τρελλο.....πλησιαζει ομως συντομα η πιο δυσκολη δοκιμασια της Ανθρωποτητας...ευχομαι να ειστε σε θεση να επιβιωσετε γιατι θα ειναι ακομα πιο δυσκολες μερες για τους λαους.....Ξυπνηστε επιτελους και μην με ειρωνευεστε, δεν γραφω για κανενα αλλον λογο..... μονο για να σας αφυπνισω απο τον Πνευματικο και Ανθρωπιστικο ''κωμα''..που εχετε περιπεσει!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστούμε. Μοιράσου το φως μαζί μας. Να σε ρωτήσω όμως κάτι?Ξερω οτι με εχετε για τρελλο.....πλησιαζει ομως συντομα η πιο δυσκολη δοκιμασια της Ανθρωποτητας...ευχομαι να ειστε σε θεση να επιβιωσετε γιατι θα ειναι ακομα πιο δυσκολες μερες για τους λαους.....Ξυπνηστε επιτελους και μην με ειρωνευεστε, δεν γραφω για κανενα αλλον λογο..... μονο για να σας αφυπνισω απο τον Πνευματικο και Ανθρωπιστικο ''κωμα''..που εχετε περιπεσει!!!!!!!!!!!!
Ξερω οτι με εχετε για τρελλο.....πλησιαζει ομως συντομα η πιο δυσκολη δοκιμασια της Ανθρωποτητας...ευχομαι να ειστε σε θεση να επιβιωσετε γιατι θα ειναι ακομα πιο δυσκολες μερες για τους λαους.....Ξυπνηστε επιτελους και μην με ειρωνευεστε, δεν γραφω για κανενα αλλον λογο..... μονο για να σας αφυπνισω απο τον Πνευματικο και Ανθρωπιστικο ''κωμα''..που εχετε περιπεσει!!!!!!!!!!!!
κακομοιρηηηηηηηηη τσιμπα ενα εικοσαρι και τραβα φυλης μπας και το σωσειςΞερω οτι με εχετε για τρελλο.....πλησιαζει ομως συντομα η πιο δυσκολη δοκιμασια της Ανθρωποτητας...ευχομαι να ειστε σε θεση να επιβιωσετε γιατι θα ειναι ακομα πιο δυσκολες μερες για τους λαους.....Ξυπνηστε επιτελους και μην με ειρωνευεστε, δεν γραφω για κανενα αλλον λογο..... μονο για να σας αφυπνισω απο τον Πνευματικο και Ανθρωπιστικο ''κωμα''..που εχετε περιπεσει!!!!!!!!!!!!
Όχι ρε...προς Θεού!!Ξερω οτι με εχετε για τρελλο.....
Το μοσχαράκι μικρός το έτρωγες με πατάτες ή ρύζι?
Τι γελάς ρε μαλάκα? Παιδιά μεγαλώνουμε. Να μην ξέρουμε τις επιπτώσεις της διατροφής?
Μην συνεχιζεις φιλε,θα ξανακυλησω...
Εγω που το ετρωγα με ρυζι επεσα σε κωμα,δωστου πατατες να σαι σιγουρος...Τι γελάς ρε μαλάκα? Παιδιά μεγαλώνουμε. Να μην ξέρουμε τις επιπτώσεις της διατροφής?
Ξερω οτι με εχετε για τρελλο.....πλησιαζει ομως συντομα η πιο δυσκολη δοκιμασια της Ανθρωποτητας...ευχομαι να ειστε σε θεση να επιβιωσετε γιατι θα ειναι ακομα πιο δυσκολες μερες για τους λαους.....Ξυπνηστε επιτελους και μην με ειρωνευεστε, δεν γραφω για κανενα αλλον λογο..... μονο για να σας αφυπνισω απο τον Πνευματικο και Ανθρωπιστικο ''κωμα''..που εχετε περιπεσει!!!!!!!!!!!!
Τι λες ρε,θες να τους ξυπνησει απο το Ανθρωπιστικο τους κωμα και να φαμε καμια 4αρα?Να τον στείλουμε στ'αποδυτήρια του μπάουγκ πριν τον αγώνα??
Τι γελάς ρε μαλάκα? Παιδιά μεγαλώνουμε. Να μην ξέρουμε τις επιπτώσεις της διατροφής?
Θα διδαχθούμε από την παρελθούσα ιστορία??