Νέα

Μήπως πρέπει να γίνει αγωγή στο Γερμανικό περιοδικό FOCUS;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Παιχτουρας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 326
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Αγαπητε μου φιλε τα ερωτηματα σου ειναι ευλογα και τα εχουμε ολοι οι σκεπτομενοι ανθρωποι....ισως αν θελησεις να ασχοληθεις με την παρελθουσα Ιστορια μας...να παρεις και τις απαντησεις που θελεις!!!!!!!!!!!Το λεω απλα..η Νεα Ταξη Πραγματων.... θελει να μας αποκοψει απο το παρελθον μας.... και καποιοι δεν το καταλαβαινουν...ειτε το καταλαβαινουν αλλα συμμετεχουν γιατι ειναι Ελληνοεβραιοι!!!!!!!!!!!
Για σας ρε τα λεει,σκουληκια,ε σκουληκια...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εγώ πάλι έχω μείνει άφωνος.
Πάλι καλά που τα γράφει σε φόρουμ γιατί αν μου τα'λεγε αυτά φάτσα κάρτα ακόμα θα τραύλιζα!

Εγώ πάλι θα έπαιρνα το πιο συγκαταβατικό μου ύφος και θα του μιλούσα με γλυκυτητα και συμπόνοια λέγοντάς του πόσο δίκιο έχει, χτυπώντας τον φιλικά στην πλάτη...

Και μετά θα έπιανα όποιον πιτσιρικά ήξερα και θα άρχιζα το κήρυγμα για το πόσο επιβλαβή είναι τα ναρκωτικά και οι ψυχότροπες ουσίες όταν συνδυάζονται με λιακόπουλο...

Για σας ρε τα λεει,σκουληκια,ε σκουληκια...

Μισό να τηκεφωνήσω στο ραββίνο μου να μου δώσει γραμμή!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Ελληνες και Ελληνιδες....ο Ελληνισμος ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος της Ανθρωποτητας και σημερα....δεν θα μας μειωσει κανεις γιατι μας εχουν αναγκη και δεν τους εχουμε....ξυπνηστε επιτελους και βγαλτε τις παρωπιδες που προσπαθουν να σας βαλλουν....Ειμαστε Ισχυροι και μοναδικοι....αυτος ειναι ο λογος που θελουν να μας στριμωξουν.....δεν θα το καταφερουν ομως...μην βλεπετε μονο την επιφανεια και δειτε το θεμα σε βαθος....δεν μας χωνευουν γιατι ειμαστε εξυπνοι, ικανοι και ευρηματικοι...το μειον μας... ειναι οτι μονοι μας βγαζουμε τα ματια μας....ξυπνηστε επιτελους και να βοηθατε σημερα τον συναθρωπο σας, που εχει αναγκη(ο Πολιτισμος μας ειναι ανθρωπιστικος)....ειστε Ελληνες...ψηλα το κεφαλι...καταγεστε απο τον Αχιλλεα,τον Αιαντα τον Τελαμωνιο και τον πολυμηχανο Οδυσσεα.....εχετε προτυπα σας τον Ηρακλειτο.τον Αριστοτελη,τον Σοφοκλη,τον Ευριπιδη,τον Σωκρατη και τοσους αλλους....ενδεικτικα σας αναφερω οτι ο Μεγας Ναπολεων στην εφηβεια του διαβαζε Ομηρο και ηταν θαυμαστης του Αριστοτελη....Ο Μεγας Αλεξανδρος μεχρι σημερα παραμενει ο μεγαλυτερος Στρατηλατης ολων των εποχων.Αποκτηστε επιτελους Ελληνες συν-ειδηση και αυτογνωσια και μην αφηνετε να μας προσβαλλουν ο καθε σημερινος ανιστορητος και ανεγκεφαλος!!!!!!!!
Υπομονή, θα ξυπνήσουμε σύντομα με τον ερχομό των Ε.
Δυο χρονάκια, πάνω κάτω έμειναν.

Τώρα όποιος έχει κάκαλα ας το σχολιάσει.
Εγώ αδυνατώ!
Πιστεύω οτι σε κάλυψα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Παιχτουρας

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ξερω οτι με εχετε για τρελλο.....πλησιαζει ομως συντομα η πιο δυσκολη δοκιμασια της Ανθρωποτητας...ευχομαι να ειστε σε θεση να επιβιωσετε γιατι θα ειναι ακομα πιο δυσκολες μερες για τους λαους.....Ξυπνηστε επιτελους και μην με ειρωνευεστε, δεν γραφω για κανενα αλλον λογο..... μονο για να σας αφυπνισω απο τον Πνευματικο και Ανθρωπιστικο ''κωμα''..που εχετε περιπεσει!!!!!!!!!!!!

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εγώ πάλι θα έπαιρνα το πιο συγκαταβατικό μου ύφος και θα του μιλούσα με γλυκυτητα και συμπόνοια λέγοντάς του πόσο δίκιο έχει, χτυπώντας τον φιλικά στην πλάτη...

Και μετά θα έπιανα όποιον πιτσιρικά ήξερα και θα άρχιζα το κήρυγμα για το πόσο επιβλαβή είναι τα ναρκωτικά και οι ψυχότροπες ουσίες όταν συνδυάζονται με λιακόπουλο...

Μισό να τηκεφωνήσω στο ραββίνο μου να μου δώσει γραμμή!
:2funny: :2funny:

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ξερω οτι με εχετε για τρελλο.....πλησιαζει ομως συντομα η πιο δυσκολη δοκιμασια της Ανθρωποτητας...ευχομαι να ειστε σε θεση να επιβιωσετε γιατι θα ειναι ακομα πιο δυσκολες μερες για τους λαους.....Ξυπνηστε επιτελους και μην με ειρωνευεστε, δεν γραφω για κανενα αλλον λογο..... μονο για να σας αφυπνισω απο τον Πνευματικο και Ανθρωπιστικο ''κωμα''..που εχετε περιπεσει!!!!!!!!!!!!
Μην συνεχιζεις φιλε,θα ξανακυλησω...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε ευχαριστούμε. Μοιράσου το φως μαζί μας. Να σε ρωτήσω όμως κάτι?

Το μοσχαράκι μικρός το έτρωγες με πατάτες ή ρύζι?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εισαι θεος ρε τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ειμαι σιγουρος οτι σε λιγο θα αρχισεις να μας πουλας βιβλια για να μαθουμε την αληθεια  :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
κακομοιρηηηηηηηηη τσιμπα ενα εικοσαρι και τραβα φυλης μπας και το σωσεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ποιο γαιδουρι κοιμαται στη ταξη ρε?  :tickedoff:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εσυ ο λιακοπουλος και ο λεβεντης εχετε μεινει σε αυτην την χωρα  :'( :'( :'(