Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Επισκέπτης
Ξεροχύνετε έτσι??
Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα τον πιουν οι κουμπάροι, αλλά μια λαχτάρα την τραβήξατε μην τυχόν και..

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ξεροχύνετε έτσι??
Ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο πως θα τον πιουν οι κουμπάροι, αλλά μια λαχτάρα την τραβήξατε μην τυχόν και..

καθολου

απλα δε θεωρω οτι υπαρχει ρεαλιστικη εναλλακτικη στην οποια να μην τον πιουν.

Παντως μεταξυ μας αν ημουν κουμπαρους τον Βγενοπουλο με γκλιτσα θα τον κυνηγαγα, 170% loans/deposits ο αθεοφοβος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ξεροχύνετε έτσι??

Κοίτα τα χθεσινά μου ποστς που κάποια στιγμή (απάντηση 1024, σελίδα 69) πανηγύρισα κι όλας με το ενδεχόμενο κάποιος να πει όχι στο Σόιμπλε και να πετύχει κάτι καλύτερο.

Μόνο που αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα. :(

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
14
Πόντοι
16
ΜΗΝ μου το λες αυτό ΕΜΕΝΑ που έχω χάσει (πολλά) λεφτά από ομόλογο Ε.Δ. (παρεμπιπτόντως αύριο εκδικάζεται η υπόθεση στο Σ.Τ.Ε.)
Έχεις δίκιο πως πριν από αυτό το γεγονός δεν είχαμε προηγούμενο χώρας, πέραν από αυτό της Αργεντινής. Τώρα όμως έχουμε και της Ελλάδας, οπότε είναι όλοι περισσότερο υποψιασμένοι.

Αλλά επειδή ομόλογα δεν εκδίδουν μόνο τα κράτη αλλά και εταιρείες, αν οποτεδήποτε αγόραζες ένα ομόλογο μια άγνωστης Ινδικής ή Βραζιλιάνικης εταιρείας με κουπόνι 6,5% και Y.T.M. 12% και βαθμολογία bbb (το Ε.Δ. είχε AA-!!), κάτι δεν έπρεπε να σου βρωμάει; ;)

Καλη τυχη στο ΣΤΕ, εκει και αν διαφωνω, που ενα σωρο ανθρωποι χασαν γαμω τα λεφτα και οχι 10% μονο. Εγω κατι εβγαλα παντως :birdman:

Αλλο τα εταιρικα ομολογα, εκει εχεις ρισκο λες μπορει να πτωχευσει, σε ευρωπαικη χωρα ομως(και οχι λατ αμερικης για τον φιλο πιο πανω) τι να περιμενεις? Τον ΓΑΠ? Δεν γινονται αυτα :grin:

Αντε για χαριν κουβεντας να δεχτω οτι τα κρατικα ομολογα εχουν ρισκο...Οι καταθεσεις ομως στην τραπεζα?

Και εδω διναν επιτοκια ανω του 5% σε κλειστα λεφτα, δεν ειναι οτι εδιναν τρελα επιτοκια, αν και κατα την γνωμη μου δεν θα πρεπε να δινουν καθολου. Τι συστημα ειναι αυτο, και πλενουμε τα λεφτα σας και σας δινουμε και κατιτις...

Επισκέπτης
Κοίτα τα χθεσινά μου ποστς που κάποια στιγμή (απάντηση 1024, σελίδα 69) πανηγύρισα κι όλας με το ενδεχόμενο κάποιος να πει όχι στο Σόιμπλε και να πετύχει κάτι καλύτερο.

Μόνο που αλλού το όνειρο κι αλλού το θαύμα. :(

Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον πιουν.
Στην τελική ν' αλλάξουν νταβά για να τρώνε λιγότερες φάπες έψαχναν.
Επίσης δεν είμαι σίγουρος πως θα τον χάλαγε τον Πούτιν η καταστροφή του Κυπριακού τρπεζικού συστήματος.

Μια χαρά θα του κάτσει να επιστρέψουν τα λεφτά των Ρώσων εξαγνισμένα..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δηλαδή τι περίμενες ...??

να χειροκροτούμε τις προσπάθειες αυτοκτονίας ???

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
-ΔΕΝ υπαρχει καμια περιπτωση να ξεφυγει η κυπρος απο την μεγγενη...ΟΣΑ ΟΧΙ και να πει ,αλλα και οσα ΝΑΙ επισης,σιγα μην αφησουν "το χωριουδακι" να τους γαμησει τα πλανα...ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΑΦΑΙΜΑΞΗ" στην οποια ειμαστε ολοι θιασωτες και συμμετεχοντες.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΙΑΛΟΣ ,ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ....ΤΟ γελοιοτερο δε του πραγματος ειναι οτι καποιοι απο σας ονειρευονται μνημονια -προσαρμογες και αλλες τετοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ,αλλοι καποιο "ξανθο" γενος με πορτφολια γεματα δανεικα ,αλλοι παλι βλεπουν εμιρηδες,κινεζους,κακομοιρηδες και παει λεγοντας....ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΕΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ καπιταΛΗΣΤΗ που θα φωναξεις να σε "γαμησει"...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ....ΔΕΝ χρειαζονται ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΑ ΟΧΙ Η' ΛΙΓΟΨΥΧΑ ΝΑΙ...εχουν το ιδιο ακριβως αποτελεσμα....ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!
Ακριβώς αυτό!!!
Εκτός αν κάποιοι συνεχίζουν να θεωρούν συμπτωματικό το γεγονός ότι χρεοκοπούν τόσα κράτη ταυτόχρονα!Βέβαια στην αρχή που ήμασταν μόνοι μας έφταιγε η τεμπελιά των Ελλήνων! :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Δεν υπήρχε περίπτωση να μην τον πιουν.
Στην τελική ν' αλλάξουν νταβά για να τρώνε λιγότερες φάπες έψαχναν.
Επίσης δεν είμαι σίγουρος πως θα τον χάλαγε τον Πούτιν η καταστροφή του Κυπριακού τρπεζικού συστήματος.

Μια χαρά θα του κάτσει να επιστρέψουν τα λεφτά των Ρώσων εξαγνισμένα..

Σου έχω πει πως αρκετές φορές λες σωστά πράγματα.

Λοιπόν στα καθ' ημάς! Το δικό μας μπουρδέλο δεν χρειάζεται νταβά, ή εσύ βρίσκεις κανέναν καλύτερο από την Ε.Ε.
Να σου πω κι εγώ θα προτιμούσα να με ενσωμάτωναν οι ΗΠΑ στη χώρα τους, αλλά μάλλον δεν θα μου το κάνουν το χατήρι...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ακριβώς αυτό!!!
Εκτός αν κάποιοι συνεχίζουν να θεωρούν συμπτωματικό το γεγονός ότι χρεοκοπούν τόσα κράτη ταυτόχρονα!Βέβαια στην αρχή που ήμασταν μόνοι μας έφταιγε η τεμπελιά των Ελλήνων! :2funny:

Τώρα ακούμε το άλλο, ότι εμείς φταίμε και για τις άλλες χώρες!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Ολοι οι εξπερ οικονομολογοι εδω μεσα μαζευτηκαν. Δεν μπορουν να καταλαβουν τι γινεται στην ιδια τους την χωρα, εχουν αποψη και για το τι πρεπει να κανουν οι Κυπριοι. Λες και τους ρωτησανε. Αφηστε ρε τους αλλους. Χρεοκοπημενοι και μη, τουλαχιστον εχουν αρχιδια και περηφανεια. Οτι και να γινει. Ολοι μαζι θα πεσουν αν πεσουν. Και οι πολιτικοι τους.
Εδω πεφτει μονο ο λαος και οι πολιτικοι που τον εφεραν εκει συνεχιζουν να ζουν την dolce vita, να ψηφιζουν οτι τους καβλωσει χωρις να βλεπουν τι θελει ο κοσμος και υπαρχουν τουβλα που τους...υποστηριζουν κιολας. Και μετα κανουμε και κηρυγμα στους Κυπριους.....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Ο Αδωνις εχει ξεβρακωσει πολυ κοσμο τύπε, και δεν του το ειχα.

Δες εδώ τι είπε ο βρωμιάρης ρε σιχαμένε!

Άδωνις Γεωργιάδης: "Μικρή η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα"

Μικρή μπορεί να θεωρηθεί η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε τη έγραψε στο twitter:

ntropi.jpg

mpoumpoukos.jpg

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
Δες εδώ τι είπε ο βρωμιάρης ρε σιχαμένε!

Άδωνις Γεωργιάδης: "Μικρή η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα"

Μικρή μπορεί να θεωρηθεί η αύξηση των αυτοκτονιών στην Ελλάδα, σύμφωνα με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Δείτε τη έγραψε στο twitter:

ntropi.jpg

mpoumpoukos.jpg

Περιμενες κατι αλλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom