Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Scripta manent:

Έλα ρε. Καλημέρες.

Για κάνε καμία πρόβλεψη.

Πότε θα μπει το Χαλουμόνησο στον Μηχανισμό Στήριξης; Πριν από τις Ελληνικές εκλογές ή μετά;

Και γιατί οι Ρώσοι δεν δίνουν και άλλο δάνειο αλλά μείνανε στα 2 δισ.;
Και γιατί οι Ρώσοι δεν κάνουν τίποτε να αγοράσουν το Βγενοπουλομάγαζο (έστω πρώην) για να μην χάσουν τις καταθέσεις τους;

Δάνειο από τους Κινέζους θα προλάβουν να πάρουν;

(Μεταξύ μας καλό θα ήταν να προσφύγει πριν από τις Ελληνικές εκλογές.
Έτσι, για να διαλυθούν μερικοί ακόμη μύθοι και να προσγειωθούν στην πραγματαικότητα μερικοί - μερικοί. )

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εσυ που μπηκες με βυσμα δεν μας λες ομως.... εγω δεν ειμαι βυσμα εσυ εισαι
φαινεσαι οτι εισαι και γλειφτης και ρουφιανος...  :2funny: :2funny:
αι ρε βλακα κατσε γλυψε να παρεις αδεια απολυσεως γιωτά

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.490
Πόντοι
6.515
γιατι να σωσουνε τους ολιγαρχες τραπεζιτες αλεκα?
γιατι δεν πανε στο δολαριο καμμενε? :jerking:

που ειναι οι βραζιλιανοι αλεξη?

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι κινεζοι, οι ρωσοι, οι χερουβημ, οι νεφελημ καρατζαφερη?  :idiot: :idiot: :idiot:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
EKTAKTO: Κλείνει η Λαϊκή Τράπεζα Κύπρου - Οδηγείται σε εκκαθάριση.

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 | 9:21:00 π.μ.

Read more:

δε "κλεινει" ... κατ' αρχας προς το παρον ειναι απλα σχεδιο Β, κατα δευτερο τη σπανε σε 2 κομματια κατα τα προτυπα της Αγροτικης και απλα γραφουν τις ζημιες αντι να τις ανα-κεφαλαιοποιησουν.
Απο κει και περα το ολο σχεδιο ειναι περιεργο, κατι για δεσμευση των αποθεματικων των ταμειων ακουσα κατι για (πολυ μικροτερο) φορο στις καταθεσεις της ταξης του 2%. Θα δειξει.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες, λέει ο σουηδός ΥΠΟΙΚ
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013 16:59.

Στην Κύπρο «έχουν μόνο έναν χρηματοπιστωτικό τομέα και παραλίες. Τώρα που ο χρηματοπιστωτικός τομέας βρίσκεται σε πορεία κλεισίματος, δεν θα έχουν παρά μόνο τις παραλίες».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Σουηδίας Άντερς Μποργκ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εφημερίδας Σβένσκα Ντάγκμπλαντεντ.

«Η Ευρώπη έχει βαθιά και δομικά προβλήματα που πρέπει να ρυθμιστούν μέσω της αναδιοργάνωσης του κοινωνικού μοντέλου στη νότια Ευρώπη» πρόσθεσε.

Ο σουηδός υπουργός εξήγησε ότι για την Ιταλία, παραδείγματος χάρη, ο ίδιος θα προέβλεπε ότι απαιτούνται 10-15 χρόνια σκληρής δουλειάς για μεταρρυθμίσεις.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Tώρα αν πω πως με εντυπωσίασε θετικά η "σιγουριά" του Στουρνάρα (τον οποίο έχω κατ' επανάληψιν αποκαλέσει από "λίγο" έως χαζό), για την τύχη των υποκαταστημάτων των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα (που φαίνεται και βάσιμη, αφού υπάρχουν ήδη "μνηστήρες" και περισσότεροι του ενός) θα μου πουν πάλι πως κάνω φιλοκυβερνητική προπαγάνδα.

Το ερώτημα είναι από πού προκύπτει αυτή η σιγουριά και η δυνατότητα να αγοράσουν Ελληνικές τράπεζες τα Κυπρικά υποκαταστήματα, με τα όποια προβλήματά τους; Αν θυμώμαστε καλά προ 3ετίας η δική μας οικονομία κατέρρεε και της Κύπρου άνθιζε.
Προαφανώς από το ότι είμαστε "καλά και υπάκουα παιδιά" και βρισκόμαστε ΜΕΣΑ στο μηχανισμό στήριξης.

Καλοί είναι οι τσαμπουκάδες και οι μαγκιές! Κι εμένα θα μου άρεσε η χώρα μου να κάνει κουμάντο, αν ήταν δυνατό όχι μόνο στα δικά της, αλλά και να επιβάλει γενικά την άποψή της.
Αλλά όπως δεν θα το σκεφτώ να παίξω ξύλο με έναν 30χρονο 20 πόντους ψηλότερο και 15 κιλά βαρύτερό μου, το ίδιο καταλαβαίνω πως δεν μπορώ να πουλήσω μαγκιά σε αυτόν που πάω και του ζητάω να με δανείσει. Αφού τον έχω ανάγκη ότι μου πει θα κάνω, αφού το παζαρέψω όσο με παίρνει.

Σε κάποιους αυτό φαίνεται δύσκολο να το καταλάβουν. Προφανώς στερούνται σοβαρότητος...  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
εγω μονο τους κυπριους ειδα να βγαινουν στους δρομους χαρουμενοι μαζι με τους βουλευτες τους.. κ μαζι με την εκκλησια που δηλωσε οτι δινει ολη της την περιουσια για την κυπρο.
εμεις ως προκυνημενα πουτανακια της μερκελ  δεν εχουμε καν λογο . μας εριξαν στα μουτρα τα χυσια τους κ παλευουμε να καλυψουμε οτι εκδιδομαστε ..

ο κάθε παπάρας και η κάθε μαλακισμένη ακούει, καταλαβαίνει και μεταφέρει αυτά που τον βολεύουν...

και πολλές φορές διαστρεβλώνει αυτά που λέγονται έτσι ώστε να δείξει ότι βολεύουν ...

"Ολόκληρη την περιουσία της Εκκλησίας προτίθεται να διαθέσει η Εκκλησία της Κύπρου για να διασωθεί η οικονομία της χώρας, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Κύπρου κ. Ν. Αναστασιάδη.

Ο Αρχιεπίσκοπος εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο υποστήριξε για ακόμη μία φορά την πρότασή του για έκδοση ομολόγου, δηλώνοντας πως η Εκκλησία είναι έτοιμη να στηρίξει αυτή την προσπάθεια, καθώς "όλες οι ενορίες, όλες οι Μητροπόλεις, όλα τα μοναστήρια θα πάρουν ομόλογα.

Ο κ. Χρυσόστομος διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο, είπε στους δημοσιογράφους, πως «η περιουσία ολόκληρη της Εκκλησίας είναι στη διάθεση αυτού του τόπου για να στηριχτεί ο λαός, να μην καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και να σταθούμε στα δικά μας τα πόδια».

«Μπορούμε να υποθηκεύσουμε όλη την περιουσία της Εκκλησίας και το αντίτιμο να το επενδύσουμε στα ομόλογα για να στηρίξουμε αυτή τη στιγμή το κράτος» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το μέγεθος της συνεισφοράς της Εκκλησίας ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ανέφερε πως η περιουσία της Εκκλησίας "είναι τεραστίων διαστάσεων" και επομένως η συνεισφορά μεγάλη.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου αναφέρθηκε και στο χτεσινό "όχι" των βουλευτών" λέγοντας πως "πήραν μια ορθή απόφαση και έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα στην Ευρώπη να μάθουν να σέβονται και τους μικρούς επιτέλους".

Τέλος, ο κ. Χρυσόστομος δήλωσε πως δεν χρειάζεται καμία επικοινωνία με τον Πατριάρχη της Μόσχας εφόσον βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή ο Πρόεδρος της Κύπρου με τον κ. Βλ. Πούτιν."

δανεικά με το αζημίωτο φυσικά θέλει να δώκει ο παπάς...

όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Βέβαια Τραμ το να αγοράσει κάποιος ομόλογα από μια χώρα που βρίσκεται ένα σκαλί πριν την άτακτη χρεοκοπεία, αβάντα είναι σε κάθε περίπτωση.

Από την άλλη αν αυτή η χώρα είναι η χώρα ΣΟΥ και έχεις εκεί περιουσία "τεραστίων διαστάσεων" είναι ταυτόχρονα και προς το συμφέρον σου. ;)
Αν χρεοκοπήσει η χώρα σου, προφανώς και η "τεραστίων διαστάσεων" περιουσία σου θα απαξιωθεί. Για ένα κομμάτι ψωμί θα πουλιέται μετά...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Τούτες τις κρίσιμες ώρες δε μπορούμε παρά να θυμηθούμε τις προφητείες για την Κύπρο που γράφτηκαν εδώ μέσα.

Εγώ ένα μόνον έχω να πω: RESPECT.

Respect και πάλι.

επικά πόστς...

ο συγκεκριμένος θα μείνει στην ιστορία για τις ικανότητες του στις προβλέψεις...  :grin:

όπως και μερικοί άλλοι εδώ μέσα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βέβαια Τραμ το να αγοράσει κάποιος ομόλογα από μια χώρα που βρίσκεται ένα σκαλί πριν την άτακτη χρεοκοπεία, αβάντα είναι σε κάθε περίπτωση.

Από την άλλη αν αυτή η χώρα είναι η χώρα ΣΟΥ και έχεις εκεί περιουσία "τεραστίων διαστάσεων" είναι ταυτόχρονα και προς το συμφέρον σου. ;)
Αν χρεοκοπήσει η χώρα σου, προφανώς και η "τεραστίων διαστάσεων" περιουσία σου θα απαξιωθεί. Για ένα κομμάτι ψωμί θα πουλιέται μετά...

οι παπάδες εδώ τζογάρουν... αλλά έχουν τα κόζια με το μέρος τους...

αν πάνε σε χρεωκοπία το μαμούνι που έχουν σωρεύσει διαχρονικά και δεν μιλάμε μόνο για εκτάσεις, οικόπεδα, κατοικίες κλπ αλλά για ένα πλέγμα επιχειρήσεων, συμμετοχών (ειδικά στις τράπεζες) δεν θα αξίζει δεκάρα τσακιστή... αντε να περισσώσουν τίποτε τιμαλφή και εικόνες οι οποίες έχουν βέβαια μεγάλη αξία αλλά ΔΕΝ μπορούν να πουληθούν...

το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι καταθέτες (ειδικά οι Κύπριοι)... θα πρέπει να κόψουν ένα κομμάτι από το ότι έχουν (έτσι και αλλιώς θα πάρουν και κάποιες μετοχές από τις τράπεζες οι οποίες και μεσοπρόθεσμα αν τα πράγματα γίνουν σωστά θα αποκτήσουν αξία και πάλι) για να σώσουν τα υπόλοιπα...

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
αερας κοπανιστος ειναι η ιστορια με τα ομολογα και την εκκλησιαστικη περιουσια. Το Κυπριακο κρατος δε μπορει να εκδοσει ομολογα, τα 6 δις χοντρικα που ψαχνει ειναι πανω απο το 30% του ΑΕΠ του, δε βγαινει μετα με την καμια το προγραμμα, θα θελει πιο πολλα δανεικα απο την ΕΕ για να καλυψει το νεο χρεος. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να τιτλοποιησει το φυσικο αεριο, κι αυτο οχι ως κρατος, ως ιδιωτικη εταιρεια. Αλλα αν πας εκει δε χρειαζεσαι την εκκλησια, εχω καμια 20ρια παλια φιλαρακια στη Γκολντμαν να στο κανουν swap σε μια μερα και να τελειωνεις χωρις να μπεις στη διαδικασια να δανειστει η εκκλησια με υποθηκες για να παρει ομολογα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
αερας κοπανιστος ειναι η ιστορια με τα ομολογα και την εκκλησιαστικη περιουσια. Το Κυπριακο κρατος δε μπορει να εκδοσει ομολογα, τα 6 δις χοντρικα που ψαχνει ειναι πανω απο το 30% του ΑΕΠ του, δε βγαινει μετα με την καμια το προγραμμα, θα θελει πιο πολλα δανεικα απο την ΕΕ για να καλυψει το νεο χρεος. Το μονο που μπορει να κανει ειναι να τιτλοποιησει το φυσικο αεριο, κι αυτο οχι ως κρατος, ως ιδιωτικη εταιρεια. Αλλα αν πας εκει δε χρειαζεσαι την εκκλησια, εχω καμια 20ρια παλια φιλαρακια στη Γκολντμαν να στο κανουν swap σε μια μερα και να τελειωνεις χωρις να μπεις στη διαδικασια να δανειστει η εκκλησια με υποθηκες για να παρει ομολογα.

κανένας δεν είπε να εκδώσει το κυπριακό κράτος ομόλογα...

οι τράπεζες θα εκδώσουν ομόλογα μετατρέψιμα σε μετοχές  ;) αλλά δεν φτάνουν ...

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
κανένας δεν είπε να εκδώσει το κυπριακό κράτος ομόλογα...

οι τράπεζες θα εκδώσουν ομόλογα μετατρέψιμα σε μετοχές  ;) αλλά δεν φτάνουν ...

ναι παιδια μονο μη τα πετατε τοσο αποτομα αυτα γιατι τα ματακια μου δε φταινε τιποτα. Δε μπορουν να βγαλουν οι Κυπριακες τραπεζες αλλα convertibles, 1.2 δις εχουν outstanding και ειναι στα ορια της ECB και 200 μυρια να βγαλουν θα πρεπει να τις πεταξουν εξω απο το euroclear.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι καταθέτες (ειδικά οι Κύπριοι)... θα πρέπει να κόψουν ένα κομμάτι από το ότι έχουν (έτσι και αλλιώς θα πάρουν και κάποιες μετοχές από τις τράπεζες οι οποίες και μεσοπρόθεσμα αν τα πράγματα γίνουν σωστά θα αποκτήσουν αξία και πάλι) για να σώσουν τα υπόλοιπα...

Αυτό το είπα από την πρώτη μέρα. Κι ο Αναστασιάδης ο άνθρωπος το είχε πει στο διάγγελμά του. Πως το 10% είναι απλά τόκοι δυο χρόνων.
Διότι εδώ υπάρχει ένα ζήτημα στο οποίο και ο Σόιμπλε (τον οποίο έχω επανειλλημένως δηλώσει πως απεχθάνομαι) ακόμα έχει δίκιο.
Πως ΔΕΝ γίνεται να έχεις "επενδύσεις" με υψηλές αποδόσεις και χωρίς ρίσκο!!
Θέλεις υψηλή απόδοση; Αγοράζεις ομόλογο Ιταλίας (π.χ.). Γι αυτό ακριβώς δίνει μεγάλη απόδοση, επειδή είναι επισφαλές. Θέλεις σιγουριά; Αγοράζεις Γερμανίας! Τόσο απλό.

Και αν επιλέξεις την επένδυση με τις ψηλές αποδώσεις έχεις στο μυαλό σου πως ενδέχεται να τα χάσεις και όλα ή έστω τα περισσότερα (Π.χ. ομόλογα Ελληνικού δημοσίου και με όχι ιδιαίτερα καλές αποδόσεις. 3,8% ήταν το "κουπόνι")

Εδώ τους λένε να χάσουν το 10% για να διασώσουν τα υπόλοιπα και κόντεψε να γίνει λαϊκός ξεσηκωμός.

Και μια διαφοροποίηση! Όχι μόνον οι Κύπριοι. ΟΛΟΙ! Διότι όλοι είχαν τόσα χρόνια τις υψηλές αποδόσεις...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.177
Πόντοι
2.606
-ΔΕΝ υπαρχει καμια περιπτωση να ξεφυγει η κυπρος απο την μεγγενη...ΟΣΑ ΟΧΙ και να πει ,αλλα και οσα ΝΑΙ επισης,σιγα μην αφησουν "το χωριουδακι" να τους γαμησει τα πλανα...ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 'ΑΦΑΙΜΑΞΗ" στην οποια ειμαστε ολοι θιασωτες και συμμετεχοντες.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ Ο ΓΙΑΛΟΣ ,ΣΤΡΑΒΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ....ΤΟ γελοιοτερο δε του πραγματος ειναι οτι καποιοι απο σας ονειρευονται μνημονια -προσαρμογες και αλλες τετοιες ΠΑΠΑΡΙΕΣ,αλλοι καποιο "ξανθο" γενος με πορτφολια γεματα δανεικα ,αλλοι παλι βλεπουν εμιρηδες,κινεζους,κακομοιρηδες και παει λεγοντας....ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΕΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ καπιταΛΗΣΤΗ που θα φωναξεις να σε "γαμησει"...
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ....ΔΕΝ χρειαζονται ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΑ ΟΧΙ Η' ΛΙΓΟΨΥΧΑ ΝΑΙ...εχουν το ιδιο ακριβως αποτελεσμα....ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΤΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι παιδια μονο μη τα πετατε τοσο αποτομα αυτα γιατι τα ματακια μου δε φταινε τιποτα. Δε μπορουν να βγαλουν οι Κυπριακες τραπεζες αλλα convertibles, 1.2 δις εχουν outstanding και ειναι στα ορια της ECB και 200 μυρια να βγαλουν θα πρεπει να τις πεταξουν εξω απο το euroclear.

μπορούν να κάνουν όμως απευθείας αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να αγοράσουν τις μετοχές οι Κυπραίοι... εκκλησίες, ασφαλιστικά ταμεία, ιδιωτες καταθέτες και δεν συμμαζεύεται...

αλλά δεν βγαίνει ο λογαριασμός... εκτός αν πούνε δεν πληρώνουμε δυο-τρία μηνιάτικα στους κρατικούς υπαλλήλους και τους δίνουμε μετοχές των τραπεζών... και πάλι δύσκολα βγαίνει ο λογαριασμός...

χωρίς δανεισμό δεν γίνεται τίποτε...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Αυτό το είπα από την πρώτη μέρα. Κι ο Αναστασιάδης ο άνθρωπος το είχε πει στο διάγγελμά του. Πως το 10% είναι απλά τόκοι δυο χρόνων.
Διότι εδώ υπάρχει ένα ζήτημα στο οποίο και ο Σόιμπλε (τον οποίο έχω επανειλλημένως δηλώσει πως απεχθάνομαι) ακόμα έχει δίκιο.
Πως ΔΕΝ γίνεται να έχεις "επενδύσεις" με υψηλές αποδόσεις και χωρίς ρίσκο!!
Θέλεις υψηλή απόδοση; Αγοράζεις ομόλογο Ιταλίας (π.χ.). Γι αυτό ακριβώς δίνει μεγάλη απόδοση, επειδή είναι επισφαλές. Θέλεις σιγουριά; Αγοράζεις Γερμανίας! Τόσο απλό.

Και αν επιλέξεις την επένδυση με τις ψηλές αποδώσεις έχεις στο μυαλό σου πως ενδέχεται να τα χάσεις και όλα ή έστω τα περισσότερα (Π.χ. ομόλογα Ελληνικού δημοσίου και με όχι ιδιαίτερα καλές αποδόσεις. 3,8% ήταν το "κουπόνι")

Εδώ τους λένε να χάσουν το 10% για να διασώσουν τα υπόλοιπα και κόντεψε να γίνει λαϊκός ξεσηκωμός.

Και μια διαφοροποίηση! Όχι μόνον οι Κύπριοι. ΟΛΟΙ! Διότι όλοι είχαν τόσα χρόνια τις υψηλές αποδόσεις...

No pain no gain....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom