Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
στο πνευμα των ημερων η ΕΡΤ μολις μετεδωσε ταινια με τυπους που απασφαλιζαν χειροβομβιδες στο Ιρακ και επακολουθουσε  καταρευση :think:

οπου να'ναι θα αρχισει ο Αλαφογιωργος Harlem shake στην Νικοσιαν...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
δεν το βλεπω κακο. Να ειμαστε εμεις στον καθαρο αερα κι αυτοι να βραζουν στις λαμαρινες των εργοστασιων τους και καθε 10 χρονια να μας σωζουνε :uglystupid:
Αν εννοεις τους Γερμανους, οι Γερμανοι δεν προβλεπεται να βραζουν στα εργοστασια, για αυτο υπαρχουν οι Πολωνοι, Τσεχοι, Ουγγροι κλπ, οι Γερμανοι ετοιμαζουν μια Ευρωπαικη Ινδια με καστες..... αν καταλαβαινεις τι εννοω....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
M αρεσει που βγηκανε ολοι και πανηγυριζαν με την ΚΥπρο... χωρις να ξερουν τι θα συμβει...

παντα βιαζομαστε σαν λαος... μαλακια αυτο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Εγω ενα πραγμα εχω να πω.
Ειχαμε εδω τον κολοσσο τον περσονα για 60.000 ποστς και τωρα που τον χρειαζομασταν περισσοτερο απο καθε αλλη φορα, να μας διαφωτισει για τα κυπριακα γεγονοτα, δεν τον εχουμε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
M αρεσει που βγηκανε ολοι και πανηγυριζαν με την ΚΥπρο... χωρις να ξερουν τι θα συμβει...

παντα βιαζομαστε σαν λαος... μαλακια αυτο.
Εγω μονο τον Τσιπρα ειδα να βγαινει να πανηγυριζει, εσυ ποιον αλλον ειδες?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Εγω ενα πραγμα εχω να πω.
Ειχαμε εδω τον κολοσσο τον περσονα για 60.000 ποστς και τωρα που τον χρειαζομασταν περισσοτερο απο καθε αλλη φορα, να μας διαφωτισει για τα κυπριακα γεγονοτα, δεν τον εχουμε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγω μονο τους κυπριους ειδα να βγαινουν στους δρομους χαρουμενοι μαζι με τους βουλευτες τους.. κ μαζι με την εκκλησια που δηλωσε οτι δινει ολη της την περιουσια για την κυπρο.
εμεις ως προκυνημενα πουτανακια της μερκελ  δεν εχουμε καν λογο . μας εριξαν στα μουτρα τα χυσια τους κ παλευουμε να καλυψουμε οτι εκδιδομαστε ..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω μονο τον Τσιπρα ειδα να βγαινει να πανηγυριζει, εσυ ποιον αλλον ειδες?

Χαμος γινεται παντου ρε... που ζεις? και στο φβ και παντου

ζητω η κυπρος και οι λεβεντες ειπανε οχι ενω εμεις οι παλιαδερφες κατσαμε και μας γαμησανε....

εσυ νταλαβεριζοσουν με γκομενακια απο εδω πως και δεν εχεις φβ? περιεργο  :P

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
εγω μονο τους κυπριους ειδα να βγαινουν στους δρομους χαρουμενοι μαζι με τους βουλευτες τους.. κ μαζι με την εκκλησια που δηλωσε οτι δινει ολη της την περιουσια για την κυπρο.
εμεις ως προκυνημενα πουτανακια της μερκελ  δεν εχουμε καν λογο . μας εριξαν στα μουτρα τα χυσια τους κ παλευουμε να καλυψουμε οτι εκδιδομαστε ..

ρε τι λεει η κορασις βραδυατικα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
εμεις ως προκυνημενα πουτανακια της μερκελ  δεν εχουμε καν λογο . μας εριξαν στα μουτρα τα χυσια τους κ παλευουμε να καλυψουμε οτι εκδιδομαστε ..

Διάβασες Αριστοφάνη τελευταία ;  :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Καμμένος σύντροφοι ! Ο μεγαλύτερος Ελληνας ηγέτης ! Ζήτημα χρόνου είναι να αναγνωριστεί η πολιτική του ευφυία και να γίνει πρωθυπουργός !!!  :2funny: :2funny:
  Αξίζει κάθε τιμή και δόξα στο 10% των συνελλλήνων που τον ψήφισαν  :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Καμμένος σύντροφοι ! Ο μεγαλύτερος Ελληνας ηγέτης ! Ζήτημα χρόνου είναι να αναγνωριστεί η πολιτική του ευφυία και να γίνει πρωθυπουργός !!!  :2funny: :2funny:
  Αξίζει κάθε τιμή και δόξα στο 10% των συνελλλήνων που τον ψήφισαν  :2funny: :2funny:

τον βλεπω διπλα στον αλεξη

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.985
Πόντοι
9.931
Καμμένος σύντροφοι ! Ο μεγαλύτερος Ελληνας ηγέτης ! Ζήτημα χρόνου είναι να αναγνωριστεί η πολιτική του ευφυία και να γίνει πρωθυπουργός !!!   :2funny: :2funny:
Εντάξει μπορώ να καταλάβω αυτούς που εξακολουθούν να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, είναι όλα τα λαμογια που κάναν περιουσίες επί ΠΑΣΟΚ αλλά αυτούς που ψηφίζουν Καμμενο πρεπει να εχουν IQ 10!! δεν υπάρχουν λογία να χαρακτηριστούν :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Χαμος γινεται παντου ρε... που ζεις? και στο φβ και παντου

ζητω η κυπρος και οι λεβεντες ειπανε οχι ενω εμεις οι παλιαδερφες κατσαμε και μας γαμησανε....

εσυ νταλαβεριζοσουν με γκομενακια απο εδω πως και δεν εχεις φβ? περιεργο  :P
Οποιος νταλαβεριζεται πρεπει να εχει και φβ?

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Προς καθε κατευθυνση εδω μεσα

Εσύ που στήριζες τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τώρα βγαίνεις και πανηγυρίζεις για το ΟΧΙ του κυπριακού λαού που νίκησε ακόμη και τον ενδοτισμό του προέδρου του, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.
Εσύ που ψήφισες Σαμαρά - Βενιζέλο τον Ιούνιο, που κλείστηκες στο καβούκι σου, που επιχειρηματολογείς καιρό λέγοντας ότι είναι καιρός για πολιτικό ρεαλισμό και όχι για ηρωικές πράξεις, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.
Εσύ, διατεταγμένε δημοσιογράφε, που το Σάββατο μιλούσες για «αναγκαίο κούρεμα των καταθέσεων» και τώρα το παίζεις επαναστάτης κατά της Μέρκελ πάνω στην πλάτη του κυπριακού λαού, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.
Εσύ, Ελληνάρα απίστευτε, που αναρτάς ελληνικές και κυπριακές σημαίες στο διαδίκτυο θριαμβολογώντας για το όχι των Κυπρίων σε ένα διάλειμμα από τη σκυφτή, συμβιβασμένη ζωή σου, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.
Κάποιος βρέθηκε και είπε όχι. Δεν ήσουν εσύ. Ήταν ένας άλλος λαός. Εσύ είχες την ευκαιρία και την έχασες. Εσύ βούλωσέ το. Σεβασμός στον άλλο που πάλεψε.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.137
Πόντοι
3.715

οι καριόλες μαφιόζοι τραπεζίτες στα κέρδη δε σε βάζουν συμμέτοχο, στις ζημιές όμως σου λένε προνομιακά πλέρω εσύ.

ότι θες λοιπόν κάνε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Προς καθε κατευθυνση εδω μεσα

Εσύ που στήριζες τον πρόεδρο Αναστασιάδη και τώρα βγαίνεις και πανηγυρίζεις για το ΟΧΙ του κυπριακού λαού που νίκησε ακόμη και τον ενδοτισμό του προέδρου του, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.
Εσύ που ψήφισες Σαμαρά - Βενιζέλο τον Ιούνιο, που κλείστηκες στο καβούκι σου, που επιχειρηματολογείς καιρό λέγοντας ότι είναι καιρός για πολιτικό ρεαλισμό και όχι για ηρωικές πράξεις, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.
Εσύ, διατεταγμένε δημοσιογράφε, που το Σάββατο μιλούσες για «αναγκαίο κούρεμα των καταθέσεων» και τώρα το παίζεις επαναστάτης κατά της Μέρκελ πάνω στην πλάτη του κυπριακού λαού, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.
Εσύ, Ελληνάρα απίστευτε, που αναρτάς ελληνικές και κυπριακές σημαίες στο διαδίκτυο θριαμβολογώντας για το όχι των Κυπρίων σε ένα διάλειμμα από τη σκυφτή, συμβιβασμένη ζωή σου, βούλωσέ το. Λίγη ντροπή.
Κάποιος βρέθηκε και είπε όχι. Δεν ήσουν εσύ. Ήταν ένας άλλος λαός. Εσύ είχες την ευκαιρία και την έχασες. Εσύ βούλωσέ το. Σεβασμός στον άλλο που πάλεψε.
Να δουμε ως το τελος τι θα γινει παντως?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom