Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
Ο ΣΥΝ
Η συμφωνία του ΣΥΝ με το «σχέδιο Ανάν» δεν περιορίστηκε εκεί, αλλά επεκτάθηκε και σε μια πολιτικά ανέντιμη επίθεση κατά του ΚΚΕ.
Η εισήγηση του Ν. Κωνσταντόπουλου στην ΚΠΕ του ΣΥΝ, στις 16/11/2002 (η οποία υπερψηφίστηκε ομόφωνα, με μόλις 6 «λευκά»), έλεγε:

«Διάβασα με κατάπληξη στην προχτεσινή της συνέντευξη ότι η κ. Παπαρήγα ζητά την απόρριψη του σχεδίου Ανάν ως βάση διαπραγμάτευσης και αντιπροτείνει τη διεθνοποίηση του Κυπριακού. Μα εδώ βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο του ΓΓ του ΟΗΕ και έχει το πράσινο φως του Συμβουλίου Ασφαλείας και που γίνεται σε γενικές γραμμές δεκτό και από την ΕΕ. Ποια διεθνοποίηση άραγε έχει υπόψη της η κ. Παπαρήγα; Κάποιου άλλου πλανήτη ίσως. Ομως, στον πλανήτη Γη έξω από τον ΟΗΕ και την ΕΕ άλλος διεθνής θεσμός όπου θα μπορούσε να προσφύγει η Κύπρος δεν υπάρχει».

Τρεις μέρες αργότερα, έγραφε ο Λ. Κύρκος (άρθρο στην «Ελευθεροτυπία», 19/11/2002):

«Το ΚΚΕ, με την κάθετη απόρριψη του σχεδίου Ανάν, αποπροσανατολίζει για μια ακόμα φορά τους εργαζόμενους και το λαό και τείνει να ευθυγραμμιστεί με ακραίους εθνικιστικούς κύκλους, στους οποίους πρωταγωνιστεί η “Χρυσή Αυγή”, για μικροκομματικούς σκοπούς»!!!

μιλανε και οι απλυτοι του συριζα

:2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε παντως στην βασικη ησουν πολυ ψαρι πολλες προσοχες βαραγες θυμαμαι

Εσυ που μπηκες με βυσμα δεν μας λες ομως.... εγω δεν ειμαι βυσμα εσυ εισαι
φαινεσαι οτι εισαι και γλειφτης και ρουφιανος...  :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγω βρεθηκα (τυχαια) στο σωμα που δηλωσα... τωρα οποιος ερχεται και μου λεει για ειδικες δυναμεις και ξηρα και μου πουλαει μαγκιες ειναι αστειος.

Ας με βαλουνε στα αεροπλανα ή σε φρεγατες. Δεν δηλωσα ξηρα... τι με ενδιαφερει η ξηρα  :S
επι 12 μηνες ειμαι στην διαθεση του στρατου ... το πως θα με εκμεταλευτει δεν ειναι δικο μου θεμα ουτε προβλημα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγω βρεθηκα (τυχαια) στο σωμα που δηλωσα... τωρα οποιος ερχεται και μου λεει για ειδικες δυναμεις και ξηρα και μου πουλαει μαγκιες ειναι αστειος.

Ας με βαλουνε στα αεροπλανα ή σε φρεγατες. Δεν δηλωσα ξηρα... τι με ενδιαφερει η ξηρα  :S
επι 12 μηνες ειμαι στην διαθεση του στρατου ... το πως θα με εκμεταλευτει δεν ειναι δικο μου θεμα ουτε προβλημα...
τυπε μην σε βαλουν στα ΟΥΚ που ανηκουν στο ναυτικο μονο :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.492
Πόντοι
6.515
ο πουτιν ζητησε τα ονοματα των ρωσων μεγαλοκαταθετων καθως και τα ονοματα των ρωσιδων νεανιδων  που εργαζονται στα νυχτερινα και λοιπα κεντρα αθηνων και λευκωσιας :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο πουτιν ζητησε τα ονοματα των ρωσων μεγαλοκαταθετων καθως και τα ονοματα των ρωσιδων νεανιδων  που εργαζονται στα νυχτερινα και λοιπα κεντρα αθηνων και λευκωσιας :headbang:
η λεγομενη και λιστα ΠΟΥΤΙΝιας τυπε? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος «κάρφωσε» την Κύπρο  αποκαλύπτοντας ότι το κούρεμα των καταθέσεων ήταν προσυμφωνημένο.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Σόιμπλε προς τη γερμανική Βουλή, το οποίο δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, η κυβέρνηση Χριστόφια είχε συμφωνήσει από τις 23/11/2012 σε μέτρα όπως:

- Μείωση του τραπεζικού τομέα της Κύπρου στον μέσο όρο της ΕΕ μέχρι το 2018

- Περιορισμός των  τραπεζών της  στη χρηματοδότηση της κυπριακής οικονομίας και  απόσυρσή τους  από δραστηριότητες  στο εξωτερικό (όπως η δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα)

- Συνεισφορά των  μετόχων στην κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών, όπως και των καταθετών εσωτερικού και εξωτερικού,  με την καταβολή εφάπαξ ποσού.

:zfuck:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.492
Πόντοι
6.515
στο πνευμα των ημερων η ΕΡΤ μολις μετεδωσε ταινια με τυπους που απασφαλιζαν χειροβομβιδες στο Ιρακ και επακολουθουσε  καταρευση :think:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος «κάρφωσε» την Κύπρο  αποκαλύπτοντας ότι το κούρεμα των καταθέσεων ήταν προσυμφωνημένο.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Σόιμπλε προς τη γερμανική Βουλή, το οποίο δημοσιοποίησε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, η κυβέρνηση Χριστόφια είχε συμφωνήσει από τις 23/11/2012 σε μέτρα όπως:

- Μείωση του τραπεζικού τομέα της Κύπρου στον μέσο όρο της ΕΕ μέχρι το 2018

- Περιορισμός των  τραπεζών της  στη χρηματοδότηση της κυπριακής οικονομίας και  απόσυρσή τους  από δραστηριότητες  στο εξωτερικό (όπως η δραστηριοποίησή τους στην Ελλάδα)

- Συνεισφορά των  μετόχων στην κεφαλαιακή ενίσχυση των τραπεζών, όπως και των καταθετών εσωτερικού και εξωτερικού,  με την καταβολή εφάπαξ ποσού.

:zfuck:
Η Γερμανια θελει να τους γυρησει στα χωραφια, οπως αλλωστε και εμας......

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.492
Πόντοι
6.515
δεν το βλεπω κακο. Να ειμαστε εμεις στον καθαρο αερα κι αυτοι να βραζουν στις λαμαρινες των εργοστασιων τους και καθε 10 χρονια να μας σωζουνε :uglystupid:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες να γινει εξεταστικη με την ζωη προεδρο ;
οχι τυπε αυτη ειναι καλυτερη :grin:
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, Περιφέρεια Ιονίου – Κεφαλονιά με τον ΣΥΡΙΖΑ
URL]]