Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Διαγραμματική ομορφιά το ευρωπουλον.

Δυο μερες εντός πτωτικού καναλιού, γλείφεται στην γκλίτσα του τσοπάνη.

Χτες υψηλό 2975 χαμηλό 2859

Σημερα υψηλό 2950 χαμηλό 2880

Ωρες ωρες είναι τόσο προβλέψιμο το άτιμον το πτηνόν...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Βρίσκεις λοιπόν πως η εξάντληση κάθε περιθωρίου ελιγμών από πλευράς κουμπάρων είναι απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ το να βάζεις ο ίδιος το κεφάλι σου στο ντορβά είναι προσπάθεια επιβίωσης??
Τώρα βέβαια, οι δικοί μας πεφωτισμένοι ηγέτες δε βάζουν το δικό τους κεφάλι στο ντορβά, αλλά το δικό μας, οπότε και πάλι δεν έχουμε καμία απόπειρα αυτοκτονίας..
Για να τελειώνουμε, οι Κύπριοι για ένα δάνειο της τάξης των 10 δις με χρέος σε απόλυτους αριθμούς ΤΙΠΟΤΑ, καταψηφίζουν την πρόταση του γιούρογκρουπ όντας χαμένοι από χέρι λόγω αυτού του χαμηλού χρέους, ενώ οι δικοί μας με ένα χρέος βουνό, αντί να το χρησιμοποιήσουν σα διαπραγματευτικό χαρτί αιφνιδίασαν ακόμα και τους "εταίρους" με το ναι σε όλα..

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Ποιας τη ρώτα ν' αλλάξουμε; Της Ε.Ε. ή της Ελλάδας μόνης της, εκτός Ε.Ε.;

Αν είναι της Ε.Ε. κι εγώ μαζί σας, αρκεί κάποιος να πείσει αυτούς που κάνους κουμάντο (διότι έχουν τα λεφτά).

Αν πάλι είναι της Ελλάδας εκτός Ε.Ε. πάλι το συζητάω, αρκεί κάποιος να με πείσει πως μετά δεν θα γίνουμε τριτοκοσμικό κράτος. (Που αυτό θα συμβεί!)
Αν το αιτούμενο είναι "Ας είμαστε αφεντικά του ευατού μας κι ας πεινάμε!" το συζητάμε. Αλλά να μην έχουμε ψευδαισθήσεις πως και από την Ε.Ε. θα βγούμε και Ελβετία θα γίνουμε, διότι ΔΕΝ θα γίνει έτσι.

Διότι σ' αυτή τη χώρα είθισται οι απανταχού "προδευτικοί" να έχουν κατά καιρούς διάφορες μαξιμαλιστικές και μη ρεαλιστικές απαιτήσεις.
Όπως παλιά, την εποχή των Ιμίων και της γενικότερης Ελληνοτουρκικής έντασης, το ΚΚΕ που έλεγε όχι στους εξοπλισμούς και 10μηνη θητεία ήθελε αλλά και τσαμπουκά στην Τουρκία και όχι παρακάλια στους Αμερικάνους.
Ε, όλα μαζί αυτά ΔΕΝ γίνονται!!
Για να μείνω στο τελευταίο (όχι επίκαιρο, αλλά ενδεικτικό μιας νοοτροπίας) αν θέλεις να πουλάς τσαμπουκά σε γείτονα πολύ μεγαλύτερο σε πληθυσμό, γίνεσαι Ισραήλ, με τριετή θητεία αντρών και γυναικών και το 25% του ΑΕΠ σου για αμυντικές δαπάνες!  

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
το ΡΙΚ πολυ σουρεαλ καναλι.

Επισκέπτης
Αν πάλι είναι της Ελλάδας εκτός Ε.Ε. πάλι το συζητάω, αρκεί κάποιος να με πείσει πως μετά δεν θα γίνουμε τριτοκοσμικό κράτος. (Που αυτό θα συμβεί!)

Με λίγα λόγια, προτιμάς να γίνεις τριτοκοσμικό κράτος εντός Ε.Ε. επειδή κανείς δε μπορεί να σου εξασφαλίσει πως εκτός Ε.Ε. δε θα γίνεις τριτοκοσμικό κράτος.
Είστε πάααααααρα πολύ ωραίος τύπος τελικά κύριε..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Βρίσκεις λοιπόν πως η εξάντληση κάθε περιθωρίου ελιγμών από πλευράς κουμπάρων είναι απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ το να βάζεις ο ίδιος το κεφάλι σου στο ντορβά είναι προσπάθεια επιβίωσης??
Τώρα βέβαια, οι δικοί μας πεφωτισμένοι ηγέτες δε βάζουν το δικό τους κεφάλι στο ντορβά, αλλά το δικό μας, οπότε και πάλι δεν έχουμε καμία απόπειρα αυτοκτονίας..
Για να τελειώνουμε, οι Κύπριοι για ένα δάνειο της τάξης των 10 δις με χρέος σε απόλυτους αριθμούς ΤΙΠΟΤΑ, καταψηφίζουν την πρόταση του γιούρογκρουπ όντας χαμένοι από χέρι λόγω αυτού του χαμηλού χρέους, ενώ οι δικοί μας με ένα χρέος βουνό, αντί να το χρησιμοποιήσουν σα διαπραγματευτικό χαρτί αιφνιδίασαν ακόμα και τους "εταίρους" με το ναι σε όλα..

βρίσκω ότι η απόρριψη μιας πρότασης χωρίς προηγουμένως να υπάρχει εναλλακτική την οποία να την έχεις επεξεργαστεί (έστω και στα χαρτιά) είναι καθαρή προσπάθεια αυτοκτονίας...

το πρόβλημα της Κύπρου ήταν γνωστό πρό πολλού (όπως εξάλλου και της Ελλαδας) αλλά ουδείς δεν κάθησε να επεξεργαστεί μία πρόταση για την επίλυση της κατάστασης την οποία να την παρουσιάσει αλλά όλοι πήγανε με απλωμένο το χέρι στο eurogroup ζητώντας στην πράξη ελεημοσύνη...

την οποία φυσικά μόλις ακούσαν τους όρους με τους οποίους η ελεημοσύνη αυτή δίνεται (από αυτούς που καλούνται να πληρώσουν φυσικά) αρχίσανε να σκούζουνε τα γνωστά περί αναλγησίας... λες και δεν πρόκειται για μια καθαρά εμπορική συμφωνία...

και το χειρότερο από όλα είναι ότι η Ελλάδα ΔΕΝ είχε καμμία εναλλακτική επιλογή για να διαμορφώσει πρόταση (η ευκαιρία χάθηκε το '93)... η Κύπρος όμως είχε...

και όπως εξάλλου αποδείχθηκε ήταν προσπάθεια αυτοκτονίας... μένει τώρα και να εμφανιστεί η εκδικητική πλευρά των Ες Ες...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ποιας τη ρώτα ν' αλλάξουμε; Της Ε.Ε. ή της Ελλάδας μόνης της, εκτός Ε.Ε.;

Αν είναι της Ε.Ε. κι εγώ μαζί σας, αρκεί κάποιος να πείσει αυτούς που κάνους κουμάντο (διότι έχουν τα λεφτά).

Αν το αιτούμενο είναι "Ας είμαστε αφεντικά του ευατού μας κι ας πεινάμε!" το συζητάμε. Αλλά να μην έχουμε ψευδαισθήσεις πως και από την Ε.Ε. θα βγούμε και Ελβετία θα γίνουμε, διότι ΔΕΝ θα γίνει έτσι.

Διότι σ' αυτή τη χώρα είθισται οι απανταχού "προδευτικοί" να έχουν κατά καιρούς διάφορες μαξιμαλιστικές και μη ρεαλιστικές απαιτήσεις.
Όπως παλιά, την εποχή των Ιμίων και της γενικότερης Ελληνοτουρκικής έντασης, το ΚΚΕ που έλεγε όχι στους εξοπλισμούς και 10μηνη θητεία ήθελε αλλά και τσαμπουκά στην Τουρκία και όχι παρακάλια στους Αμερικάνους.
Ε, όλα μαζί αυτά ΔΕΝ γίνονται!!
Για να μείνω στο τελευταίο (όχι επίκαιρο, αλλά ενδεικτικό μιας νοοτροπίας) αν θέλεις να πουλάς τσαμπουκά σε γείτονα πολύ μεγαλύτερο σε πληθυσμό, γίνεσαι Ισραήλ, με τριετή θητεία αντρών και γυναικών και το 25% του ΑΕΠ σου για αμυντικές δαπάνες!  
συμφωνω αν και για το ησραηλ δεν ηξερα οτι δινει το 25% του αεπ του.τεραστιο μου φαινεται ακομα και για ησραηλ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Με λίγα λόγια, προτιμάς να γίνεις τριτοκοσμικό κράτος εντός Ε.Ε. επειδή κανείς δε μπορεί να σου εξασφαλίσει πως εκτός Ε.Ε. δε θα γίνεις τριτοκοσμικό κράτος.

ναι .. διότι τριτοκοσμικό κράτος εκτός ΕΕ σημαίνει ότι πάς στην κατηγορία Πακιστάν, Αφγανιστάν κλπ κλπ κλπ κλπ...

και τουλάχιστον η Ε.Ε σου δίνει και την δυνατότητα ελεύθερης μετακίνησης, διαμονής και εργασίας εντός των "συνόρων" της από την οποία μπορείς να ορθοποδήσεις... σαν "Πακιστανός" λάθρος θα είσαι πάντα είτε στην Ελλάδα είτε στην ΕΕ...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Κάνεις πλάκες με αυτό το θέμα ρε μάικ φασολάκη; Φτου σου ρεζίλα, χαραμίζω και το διαδικτυακό μου σάλιο

Αστον ρε.
Μπουκωμενο ειναι το παιδακι εδω και καιρο, λογικα τα απωθημενα  ;)
Μην μου πεις οτι το παιρνεις και σοβαρα  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Αυτό μου το είπες και χθες και δεν απάντησα, διότι ήταν εξυπναδούλα και όχι θέση. Και σε κάθε περίπτωση η επανάληψη σε καθιστά κουραστικό και όχι "χαριτωμένο", όπως επιδιώκεις! ;)

Επί της ουσίας αν θέλεις παίρνεις θέση.
1. Θεωρείς πως τώρα είμαστε τριτοκοσμικό κράτος (διότι μάλλον δεν θα έχεις δει ούτε μια φωτογραφία από ότως τριτοκοσμικά κράτη)
2. Εσύ προσωπικά θέλεις να βγούμε από την Ε.Ε. ή έστω από το ευρώ; Ο Alexis πάντως (λέει πως) δεν θέλει! ;)
3. Για λέγε εσύ ένα άλλο τριτοκοσμικό κράτος εντός Ε.Ε. Εκτός να μην αρχίσω να σου απαριθμώ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
συμφωνω αν και για το ησραηλ δεν ηξερα οτι δινει το 25% του αεπ του.τεραστιο μου φαινεται ακομα και για ησραηλ.

Πιθανώς ήμουν υπερβολικός με το 25%.
Πάντως είναι τεράστιο και σε κάθε περίπτωση πολύ μεγαλύτερο από οποιοδήποτε άλλο κράτος του κόσμου.

Σε κάθε περίπτωση ορισμένα εξοπλιστικά προγράμματα προέρχονται από κονδύλια εκ των ΗΠΑ σαν βοήθεια (συνήθως μεγαλοπλουσίων Αμερικανοβραίων), οπότε δεν υπολογίζεται ακριβώς.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.026
Πόντοι
6.515
94 σελιδες φαια ουσια εγκυρων αναλυτων του bou site.
Υπολογιζω οτι αμα πλησιασει η δικη μας πτωχευση δεν θα κοιμαται κανεις :think:

Επισκέπτης
Επί της ουσίας αν θέλεις παίρνεις θέση.
1. Θεωρείς πως τώρα είμαστε τριτοκοσμικό κράτος (διότι μάλλον δεν θα έχεις δει ούτε μια φωτογραφία από ότως τριτοκοσμικά κράτη)
2. Εσύ προσωπικά θέλεις να βγούμε από την Ε.Ε. ή έστω από το ευρώ; Ο Alexis πάντως (λέει πως) δεν θέλει! ;)
3. Για λέγε εσύ ένα άλλο τριτοκοσμικό κράτος εντός Ε.Ε. Εκτός να μην αρχίσω να σου απαριθμώ...

1. Κοίτα, το που έχω πάει, αν έχω δει φωτογραφία, τα θεωρώ κουβέντες χωρίς νόημα, όπως τα νόστιμα του στυλ έχω γκαφρα, δεν έχω γκαφρά, έχω καταθέσεις εκεί, δεν έχω παραπέρα και κάθε άλλο προσωπικό το οποίο δεν αφορά τη γενική κουβέντα.

2. Συνεχίζεις (δικαίωμά σου βέβαια) να με θεωρείς συριζαίο. Αυτό δε σημαίνει πως είμαι κιόλας. Σαφώς και θεωρώ πως η ένταξή μας στην ΕΟΚ αρχικά και στην ευρωζώνη αργότερα μας έκανε περισσότερο κακό παρά καλό..

3. Για όλα υπάρχει αρχή..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
1. Κοίτα, το που έχω πάει, αν έχω δει φωτογραφία, τα θεωρώ κουβέντες χωρίς νόημα, όπως τα νόστιμα του στυλ έχω γκαφρα, δεν έχω γκαφρά, έχω καταθέσεις εκεί, δεν έχω παραπέρα και κάθε άλλο προσωπικό το οποίο δεν αφορά τη γενική κουβέντα.

2. Συνεχίζεις (δικαίωμά σου βέβαια) να με θεωρείς συριζαίο. Αυτό δε σημαίνει πως είμαι κιόλας. Σαφώς και θεωρώ πως η ένταξή μας στην ΕΟΚ αρχικά και στην ευρωζώνη αργότερα μας έκανε περισσότερο κακό παρά καλό..

3. Για όλα υπάρχει αρχή..

Λεττονια τυπε. Εδω και καιρο κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom