Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
γιατί μαζί τα βγάλαμε και θα σου ζητήσω τον λόγο ή την συμβουλή που θα τα πάω ???

Γιατι ρε παπαρα θα κατσω εγω να απολογηθω σε σενα επειδη θεωρω οτι ολα αυτα ειναι ακομα μια μαλακια? Ή μηπως ειμαι υποχρεωμενος να σε ακουω να βαζεις λογια στο στομα μου?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και εγω που δεν εχω πολλα τι να κανω να τα τραβηξω? που να τα παω?  :think:

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
Α και ολοι εσεις που ειστε υπερ του μετρου και ειστε καθαροι και δεν εχετε να φοβηθείτε τπτ ( :jerking:)
, εχω μια προταση απο εμας που δεν ειμαστε:
Γνωστοποιήστε  μας τα τραπεζικα σας δεδομενα και θα δειτε ποσο ευκολα μα ποσο ευκολα μπορεις
να βγαλεις χρημα σάυτη τη ζωη

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Γιατι ρε παπαρα θα κατσω εγω να απολογηθω σε σενα επειδη θεωρω οτι ολα αυτα ειναι ακομα μια μαλακια? Ή μηπως ειμαι υποχρεωμενος να σε ακουω να βαζεις λογια στο στομα μου?

θεώρησε ότι θέλεις... στα αρχίδια μου...

έτσι και αλλιώς ήσουν, είσαι και θα είσαι ένα από τα βαρίδια αυτού του τόπου...

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Lastmoican,

Από όσα γράφεις φαίνεται πως είσαι κρατικοδίαιτος.

Εδώ γίνεται πάρτυ από αυτούς που ξεπουλάνε ότι έχει και δεν έχει η χώρα για να παρατείνουν τη διατήρηση τους "στα πράματα" για λίγο καιρό ακόμα (γιατί φαίνεται πως η κατάρρευση πλησιάζει), και ψάχνουν να βρουν τρόπους να βάλουν στο χέρι ότι ψιλό έχει απομείνει σαν καβάτζα στον κάθε φουκαρά (όπως έκαναν με τους μικροομολογιούχους) και συ λες "Ακόμα και εφορία να μην έχεις πληρώσει δεν έχεις να φοβηθείς κάτι".
Μα ακριβώς, αυτή θα είναι η κατάληξη εκεί που το πάνε. Να μην έχει κανένας τίποτα. Αυτοί που σου λέω (της "εξουσίας"), ή "οι ξένοι δανειστές", δε μ’ ενδιαφέρει ποιος είναι που θέλει να δει τι έχω στην τσέπη μου, αλλά εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να το ξέρει κανένας.
Και δεν έχω κλέψει τίποτα, αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Έχω το δικαίωμα.
Άμα το πάμε έτσι, θα στείλουν κάποιον να βλέπει κάθε πότε γαμώ τη γυναίκα μου, επειδή υπάρχουν κάποιοι που έχουν βγει μαϊμού ανάπηροι ότι δεν τους σηκώνεται.

Συμφωνώ λοιπόν με τον τίτλο, ώρα είναι να την κάνουμε, δηλ να σηκώσουμε ότι έχουμε από τα κωλομάγαζα τους.

Κοπρίτες.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
θεώρησε ότι θέλεις... στα αρχίδια μου...

έτσι και αλλιώς ήσουν, είσαι και θα είσαι ένα από τα βαρίδια αυτού του τόπου...

Ποια αρχιδια σου ρε λουλη? Τα σιτεμενα?
Σε λιγο που δεν θα σου κανει ουτε κουκου, ξαναπες μας για τα αρχιδια σου. Μιλανε ολοι, μιλαει και ο τραμου για βαριδια του τοπου τωρα. Ο ορισμος του παρτακια....Εκανε και η μυγα κωλο να πουμε.
Αμα εισαι στα αρχιδια σου, μην με παραθετεις, μην βαζεις λογια στο στομα μου.
Μονιμως ψαχνεσαι για καυγαδες δεξια και αριστερα και μετα βγαζεις και τα πορισματακια σου.
Χεστηκαμε για την αποψη σου. Αντε ασχολησου με κανεναν αλλο τωρα αφου εισαι στα αρχιδια σου...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο ακριβως ειναι που μας εφαγε σαν λαο τελικα....

Παρτακισμος και διχονοια.....

Χωρις να αναφερω το ρουφιανιλικι που θα πεσει λογω της μιζεριας !!!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Συμφωνώ λοιπόν με τον τίτλο, ώρα είναι να την κάνουμε, δηλ να σηκώσουμε ότι έχουμε από τα κωλομάγαζα τους.

Αναρωτιεμαι μηπως αυτο ειναι το ζητουμενο και μηπως επεισης, ειναι μια καλοστημενη παγιδα για να σπειρουν φτιαχτες ενοχες και να παρουν οτι εχει απομεινει !!!!!!!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτή τη μαλακία μπορείτε να σταματήσετε να τη λέτε;

Δεν έχει γίνει ούτε μία αποκρατικοποίηση τα τελευταία τρία χρόνια, δεν έχει δοθεί προς εκμετάλλευση ούτε ένα στρέμμα δημόσια γης, και οι υστερικοί συνομωσιολόγοι της κακιάς ώρας μιλάνε για "ξεπούλημα".  :jerking:

θα συνεχίσουν να την λένε γιατί δεν εχουν να πούνε κάτι αλλο και το κυριώτερο γιατί δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον τόπο...

τους βολεύει έτσι.. τους αρέσει... την βρίσκουνε ρε παιδάκι μου να ζούνε στην μιζερια και στην γκρίνια.. αρκεί να μην πειραχτεί το κωλαράκι τους να μην κουνηθεί φύλλο..

και ξέρεις γιατί τους αρέσει αυτή η κατάσταση..?? μα είναι απλό .. γιατί αν κάτι αλλάξει, αν κάτι κουνηθεί, αν αρχίσουμε να πηγαίνουμε πραγματικά μπροστά τότε θα πρέπει να δουλέψουνε για να φάνε ...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αυτο ακριβως ειναι που μας εφαγε σαν λαο τελικα....

Παρτακισμος και διχονοια.....

Χωρις να αναφερω το ρουφιανιλικι που θα πεσει λογω της μιζεριας !!!!!!!

Τυπε μου ας μην ειχαν βρει οι συγχρονοι 300 ελληνες ΘΕΟΙ ενα σωρο τροπους που καλυπτουν τον κωλο τους απο την καλη και απο την αναποδη, για να μην εβλεπες τωρα τιποτα απ ολα αυτα. Το παραδειγμα το δινει παντα αυτος που ειναι πανω. Παντα. Παντου. Στην δουλεια, στον στρατο ακομα και στο σχολειο. Το παραδειγμα το δινει ο εργοδοτης, ακολουθουν οι εργαζομενοι. Το δινει ο λοχαγος, ακολουθουν οι φανταροι. Το δινει ο δασκαλος, ακολουθουν οι μαθητες.
Γιατι του αλλου, του παιρνουν το σπιτι, τον αφηνουν ανεργο αν κανει μαλακια. Και σωστα κανουν. Μονο που δεν κανουν το ιδιο και για ολους.
Ο τσοχατζοπουλος στην φυλακη μονο πισινα στο κελι δεν εχει. Ιδια η δικαιοσυνη γι αυτον και ιδια για ολους? Ολοι ετσι ζουν στις φυλακες? Ή μηπως ολοι την σκαπουλαρουν οπως ο κουβελης και η μπακογιαννη, ο μητροπουλος και δεν ξερω και γω ποιος αλλος?
Ναι κανενας δεν διαφωνει με αυτο το μετρο απ οτι βλεπεις γιατι εννοειται οτι ειναι σωστο.
Εκει που υπαρχει διαφωνια ειναι στην δικαιοσυνη εφαρμογης του. Και επειδη κανεις δεν εχει αποδειξει ακομα οτι ολα εδω ειναι δικαια για ολους, ο κοσμακης εχει καθε δικαιωμα να ειναι καχυποπτος και οτι γουσταρει.
Ετσι παει. Με οποιον δασκαλο καθησεις, τετοια γραμματα θα μαθεις....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
θα συνεχίσουν να την λένε γιατί δεν εχουν να πούνε κάτι αλλο και το κυριώτερο γιατί δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε σε αυτόν τον τόπο...

τους βολεύει έτσι.. τους αρέσει... την βρίσκουνε ρε παιδάκι μου να ζούνε στην μιζερια και στην γκρίνια.. αρκεί να μην πειραχτεί το κωλαράκι τους να μην κουνηθεί φύλλο..

και ξέρεις γιατί τους αρέσει αυτή η κατάσταση..?? μα είναι απλό .. γιατί αν κάτι αλλάξει, αν κάτι κουνηθεί, αν αρχίσουμε να πηγαίνουμε πραγματικά μπροστά τότε θα πρέπει να δουλέψουνε για να φάνε ...

δεν αφήνεις τις βλακείες λέω εγώ να μας χώσεις καμιά φότο από αυτό το μωρό που έβαλες με το μαύρο καλσονάκι ?  :grin: :grin:
τώρα το είδα...το αστερι είναι αυτό ρε ?  :o :o :o :o

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δεν αφήνεις τις βλακείες λέω εγώ να μας χώσεις καμιά φότο από αυτό το μωρό που έβαλες με το μαύρο καλσονάκι ?  :grin: :grin:
τώρα το είδα...το αστερι είναι αυτό ρε ?  :o :o :o :o

σας έχω βάλει τιμωρία ρε... δεν σας δείχνω τίποτε..  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τυπε μου ας μην ειχαν βρει οι συγχρονοι 300 ελληνες ΘΕΟΙ ενα σωρο τροπους που καλυπτουν τον κωλο τους απο την καλη και απο την αναποδη, για να μην εβλεπες τωρα τιποτα απ ολα αυτα. Το παραδειγμα το δινει παντα αυτος που ειναι πανω. Παντα. Παντου. Στην δουλεια, στον στρατο ακομα και στο σχολειο. Το παραδειγμα το δινει ο εργοδοτης, ακολουθουν οι εργαζομενοι. Το δινει ο λοχαγος, ακολουθουν οι φανταροι. Το δινει ο δασκαλος, ακολουθουν οι μαθητες.
Γιατι του αλλου, του παιρνουν το σπιτι, τον αφηνουν ανεργο αν κανει μαλακια. Και σωστα κανουν. Μονο που δεν κανουν το ιδιο και για ολους.
Ο τσοχατζοπουλος στην φυλακη μονο πισινα στο κελι δεν εχει. Ιδια η δικαιοσυνη γι αυτον και ιδια για ολους? Ολοι ετσι ζουν στις φυλακες? Ή μηπως ολοι την σκαπουλαρουν οπως ο κουβελης και η μπακογιαννη, ο μητροπουλος και δεν ξερω και γω ποιος αλλος?
Ναι κανενας δεν διαφωνει με αυτο το μετρο απ οτι βλεπεις γιατι εννοειται οτι ειναι σωστο.
Εκει που υπαρχει διαφωνια ειναι στην δικαιοσυνη εφαρμογης του. Και επειδη κανεις δεν εχει αποδειξει ακομα οτι ολα εδω ειναι δικαια για ολους, ο κοσμακης εχει καθε δικαιωμα να ειναι καχυποπτος και οτι γουσταρει.
Ετσι παει. Με οποιον δασκαλο καθησεις, τετοια γραμματα θα μαθεις....
:thumbsup:

alan2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Like
7
Πόντοι
0
sorry κι όλας αλλά μαλακίες.
1. αν είσαι νομότυπος δεν βλέπω για ποιο λόγο να μη θες ο ΣΔΟΕ να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς σου.
2. Αν θες να τα κρύψεις σημαίνει πως έχεις να κρύψεις πράγματα, οπότε καλά σου κάνει ο ΣΔΟΕ

μακάρι να το κάνει αυτό και να έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των κλεφταράδων

+1

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν υπαρχει μεγαλυτερα καυλα απο το να καις κυπαρισσι στο τζακι....ενα αρωμα που βγαζει...μμμμμμμμμμμμμ....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
οι ελληνες εφοριακοι ειναι σε μεγαλο βαθμο διεφθαρμενοι συμφωνα με ολες τις ερευνες και μελετες.
Μερικοι απο αυτους τους τυπους θα εχουν προσβαση στις καταθεσεις του κοσμακη. Θα γνωριζουν ποιος εχει κατι για να ψαξουν την αιτια να τον εκβιασουν. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ :headbang:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εχω φιλο που καθε δυο τρια χρονια ανοιγει μαγαζια εστιασης αξιας διακοσιων χιλιαδων τριακοσιων περιπου, ποτε δεν τον νοιαζει αν πανε καλα η οχι, γιατι σε δυο χρονια θα το κλεισει και θα ανοιξει αλλο, αυτο το κανει περιπου εικοσι χρονια, ο δε βιος του, χλιδατος....
ΠΟΤΕ κανεις δεν τον ρωτησε που βρισκει τα λεφτα καθε δυο χρονια,
Οταν τον ρωταω εγω , απλα χαμογελαει με νοημα...
Το πολυ χρημα δεν ειναι ποτε σε τραπεζες και ειδικα της ελλαδας, ειναι σε τσεπες μετρητο , σε θυριδες κτλ.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Εχω φιλο που καθε δυο τρια χρονια ανοιγει μαγαζια εστιασης αξιας διακοσιων χιλιαδων τριακοσιων περιπου, ποτε δεν τον νοιαζει αν πανε καλα η οχι, γιατι σε δυο χρονια θα το κλεισει και θα ανοιξει αλλο, αυτο το κανει περιπου εικοσι χρονια, ο δε βιος του, χλιδατος....
ΠΟΤΕ κανεις δεν τον ρωτησε που βρισκει τα λεφτα καθε δυο χρονια,
Οταν τον ρωταω εγω , απλα χαμογελαει με νοημα...
Το πολυ χρημα δεν ειναι ποτε σε τραπεζες και ειδικα της ελλαδας, ειναι σε τσεπες μετρητο , σε θυριδες κτλ.

η πρώτη πτόχευση στο όνομα του..
η δεύτερη στη γυναίκα του...
η τρίτη οεο  ?
αυτά δεν γίνονται πολλές φορές.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Προφανώς έτσι είναι. Έβλεπα τις προάλλες στην τηλεόραση ένα ρεπορτάζ για το λιμάνι του Πειραιά. Από τότε που το πήρε η COSCO έχουν εκτοξευθεί οι αριθμοί των κοντέινερ που περνάνε απ'αυτό, έχει γίνει πραγματικός κόμβος και μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην ανάκαμψη της οικονομίας.
Μέσα σε όλα λοιπόν βγήκε κι'ένας εργατοπατέρας του ΚΚΕ που κλαιγότανε ότι οι "κακοί" Κινέζοι τους βάζουν να δουλεύουν πολλές ώρες και δεν τους πληρώνουν τις υπερωρίες και τα πριμ που τους έδινε το Δημόσιο. :jerking:  

Και αμα δεν ζουσαμε σε μπουρδελο, τοσα χρονια θα ειχε φτιαχτει ο σημαντικοτερος δρομος σε αυτην την χωρα(Κορινθος-πατρα) για να ειχες κανει και την Πατρα τον κομβο που πρεπει να ειναι. Και κοσκο και λοσκο και κωλος να την λεγανε την οποια εταιρεια.
Και η θεσσαλονικη επερεπε να ειναι πολυ μεγαλυτερος κομβος. 3 πολεις σημαντικοτατες οχι μονο για την χωρα αλλα για ολη την περιοχη γενικα. Μονο οι ελληνες ειναι τοσο μαλακες ομως, ωστε τοσα χρονια να μην κανουν ουτε τα στοιχειωδη. Αλλα μαλλον η ολυμπιαδα αποκλειστικα και μονο για την αθηνα ηταν προτεραιοτητα  :rolleyes:
Για τα υπολοιπα, δεν βαριεσαι.... :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom