Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
κοίτα
ενδεχομένως να έχεις δίκιο, το είπα και προηγουμένως πως αυτό θα πρέπει να ισχύσει για όλους.

αλλά από το να μην πιστεύεις πως θα ισχύσει για όλους, μέχρι να το βαφτίζεις πριν ακόμα το δεις μαλακία γιατί δεν θα εφαρμοστεί και πολύ περισσότερο από το να το βγάζεις λάθος, έχει μεγάλη απόσταση.

Το μέτρο είναι σωστό, πρέπει να εφαρμοστεί σωστά και σε όλους και είναι προς την απόλυτα σωστη κατεύθυνση.
όποιος δεν έχει να κρύψει κάτι, δεν φοβάται.

Δεν λεει κανεις οτι ειναι λαθος. Αλλα λαθος δεν ηταν αρκετα απ οσα εξαγγελονταν χρονια τωρα.....
Εγω κρινω βαση προιστοριας. Και επειδη η προιστορια εχει δειξει πολλα θα γελασω και με αυτο οπως και με ολα τα αλλα. Δεν πιστευω τιποτα κι εχω καθε λογο να μην πιστευω τιποτα. Συγγνωμη κιολας....

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τώρα θα σταματήσεις να γράφεις μαλακίες;

λέμε για έλεγχο τραπεζικών λογαριασμών
και μας τσοντάρεις κάτι που ΔΕΝ το άφησε η ΤΡΟΙΚΑ να γίνει και που δεν έχει σχέση με το θέμα, αλλά και που το έκανε σωστά.
και γελάς και από πάνω.

ε, τι να σου πω....συνεννοείσαι με κανέναν όταν μιλάς;

δεν γράφω μαλακίες... μου ζήτησες ένα καλό λόγο που θεωρώ τους πολιτικούς διευθαρμένους.
ε και μπορώ μέχρι αύριο να παραθέτω υποθέσεις...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν λεει κανεις οτι ειναι λαθος. Αλλα λαθος δεν ηταν αρκετα απ οσα εξαγγελονταν χρονια τωρα.....
Εγω κρινω βαση προιστοριας. Και επειδη η προιστορια εχει δειξει πολλα θα γελασω και με αυτο οπως και με ολα τα αλλα. Δεν πιστευω τιποτα κι εχω καθε λογο να μην πιστευω τιποτα. Συγγνωμη κιολας....
κι εγώ είμαι σκεπτικός στο αν θα κάνουνε κάτι ή όχι.
για αυτό και έβαλα ένα "αλλά να εφαρμοστεί σε ΟΛΟΥΣ"
το μέτρο όμως είναι σωστό και το επικροτώ. Δεν καταλαβαίνω γιατί να θέλει κάποιος να αποσύρει τα λεφτά από την τράπεζα αν δεν είναι λαμόγιο.

Ακόμα και εφορία να μην έχει πληρώσει επειδή ΔΕΝ ΕΧΕΙ, δεν έχει να φοβηθεί κάτι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
οπότε αυτή την πιπίλα της χώρας μπουρδέλο εμείς απλά θέλουμε να το λέμε και όχι να το αλλάξουμε, έτσι;

ρε τι μαλακίες λέτε. το μέτρο είναι ολόσωστο. και θα βγάλει και δουλειά από τους ώμους των εισαγγελέων επιπλέον για να κοιτάξουνε άλλα πράγματα.

άμα σου αρέσει να έχεις χώρα μπουρδέλο, απλά για να έχεις λόγο να κλαις με γεια σου με χαρά σου.

το μέτρο είναι σωστό και πρέπει να εφαρμοστεί σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως.
Για την ακρίβεια πρέπει να ανοίξουνε ΟΛΟΙ οι λογαριασμοί και να γίνουνε έλεγχοι σε όλους. Πάπαλα.

και τα λαμόγια, μικρά η μεγάλα ας ψάξουνε τρόπους τώρα να κρυφτούνε

Τι να αλλαξεις ρε τυπε? Ε? Με το να κοιτανε δηλαδη τον λογαριασμο σου και οχι τον λογαριασμο του σαμαρα και του τσιπρα θα αλλαξει η φαση? Ποιος λεει μαλακιες? Εσυ που ζεις, σε αλλη χωρα? Αν εσυ θεωρεις οτι δεν ζεις σε χωρα μπουρδελο στην οποια εφαρμοζονται οι νομοι για ολους, μπραβο σου αλλα αυτο δεν σημαινει κιολας οτι ειναι ετσι. Δεν λεει κανεις οτι το μετρο ειναι λαθος. Αλλα μηπως ηταν λαθη και αλλα που ειχαν εξαγγελθει στο παρελθον? Εφαρμοστηκαν? Ειδες εσυ κανα κουβελη κανα μητροπουλο και δεν ξερω γω ποιον αλλο να πηγαινει μεσα? Εσυ ομως θα πας αν εχεις κανει μαλακια. Αυτοι δεν θα πανε πουθενα ομως. Καλα τα παραμυθια, μονο που συμβαινουν αλλου. Οχι στην ελλαδα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι να αλλαξεις ρε τυπε? Ε? Με το να κοιτανε δηλαδη τον λογαριασμο σου και οχι τον λογαριασμο του σαμαρα και του τσιπρα θα αλλαξει η φαση? Ποιος λεει μαλακιες? Εσυ που ζεις, σε αλλη χωρα? Αν εσυ θεωρεις οτι δεν ζεις σε χωρα μπουρδελο στην οποια εφαρμοζονται οι νομοι για ολους, μπραβο σου αλλα αυτο δεν σημαινει κιολας οτι ειναι ετσι. Δεν λεει κανεις οτι το μετρο ειναι λαθος. Αλλα μηπως ηταν λαθη και αλλα που ειχαν εξαγγελθει στο παρελθον? Εφαρμοστηκαν? Ειδες εσυ κανα κουβελη κανα μητροπουλο και δεν ξερω γω ποιον αλλο να πηγαινει μεσα? Εσυ ομως θα πας αν εχεις κανει μαλακια. Αυτοι δεν θα πανε πουθενα ομως. Καλα τα παραμυθια, μονο που συμβαινουν αλλου. Οχι στην ελλαδα.
παπάρια
πού ξέρεις εσύ πως δεν θα κοιτάξουνε το λογαριασμό των άλλων και θα κοιτάνε μόνο ο δικό σου;
άμα πιστευεις πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, τότε να μεταναστεύσεις σε άλλη χώρα.

το να γκρινιάζεις πως δεν κάνουνε κάτι, αλλά μόλις πάνε να κάνουνε κάτι να λες πως δεν θα το κάνουνε σωστά είναι γκρίνια για τη γκρίνια.
περίμενε να δεις αν θα αλλάξει κάτι και μετά κρίνε.

δηλαδή εσύ προτιμάς να μην έχουνε καν τη δυνατότητα να τους ελέγχουνε τους πολιτικούς; αυτό μου λες;
ή αυτό που λες (εμμέσως) είναι πως θες να κοιτάνε μόνο των άλλων και όχι το δικό σου γιατί εσύ θεωρείς πως κλέβεις λίγα;

διαφάνεια σημαίνει διαφάνεια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
όταν το ζητάς, τότε να είσαι προετοιμασμένος να είσαι και εσύ διαφανής.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα άνθρωπε  το σδοε δεν είναι ανεξάρτητη αρχή....
ότι εντολές πάρει από πάνω θα πράξει.
που οι και ίδιοι οι εφοριακοί κράζουν το σύστημα.

εφοριακοί καθαροί φυσικά υπάρχουν...πολιτικοί όχι.
με την λογική ότι ακόμα και η σιωπή για πράγματα που γνωρίζεις αλλά δεν τα πας πακέτο στον εισαγγελέα (για χιλιάδες λόγους) είναι συνενοχή.
ρε μη με πρήζετε και πρέπει να πάω αεροδρόμιο...
το μέτρο είναι σωστό.
πάπαλα.

ΕΛΕΓΧΟΣ πρέπει να υπάρχει - πάπαλα

το αν θα γίνει σωστά δεν μπορείτε να το κρίνετε τώρα. Αυτά είναι γκρίνιες χωρίς λόγο και νόημα. Πιο πριν έπρεπε ο εισαγγελέας να βγάλει ένταλμα ανοίγματος λογαριασμού. Τώρα σου λέει δεν χρειάζεται, θα ανοίγει ο λογαριασμός με τη μία όποιος και να είσαι.

πού κολλάτε; Εάν δεν έχετε να κρύψετε τίποτα δεν βλέπω το λόγο της αντίρρησης.

Γκρίνια για τη γκρίνια;
ωραία, μην το πιστεύετε. Σε άλλα κράτη γίνεται σωστός έλεγχος. Και επειδή γίνεται, πλέον και η παραβατικότητα σε αυτόν τον τομέα δεν είναι σαν της Ελλάδας.

από κάπου ξεκινάμε, τι να κάνουμε. Αυτό είναι σωστή εκκίνηση, ό,τι και να λέτε.
και τα αποτελέσματα θα τα δούμε. Και θα κρίνουμε.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
παπάρια
πού ξέρεις εσύ πως δεν θα κοιτάξουνε το λογαριασμό των άλλων και θα κοιτάνε μόνο ο δικό σου;
άμα πιστευεις πως δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, τότε να μεταναστεύσεις σε άλλη χώρα.

το να γκρινιάζεις πως δεν κάνουνε κάτι, αλλά μόλις πάνε να κάνουνε κάτι να λες πως δεν θα το κάνουνε σωστά είναι γκρίνια για τη γκρίνια.
περίμενε να δεις αν θα αλλάξει κάτι και μετά κρίνε.

δηλαδή εσύ προτιμάς να μην έχουνε καν τη δυνατότητα να τους ελέγχουνε τους πολιτικούς; αυτό μου λες;
ή αυτό που λες (εμμέσως) είναι πως θες να κοιτάνε μόνο των άλλων και όχι το δικό σου γιατί εσύ θεωρείς πως κλέβεις λίγα;

διαφάνεια σημαίνει διαφάνεια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
όταν το ζητάς, τότε να είσαι προετοιμασμένος να είσαι και εσύ διαφανής.

Nα σου πω την παλευεις καμια σταλα? Τι ηθικοπλαστικες μαλακιες ειναι αυτες?
Τι μας κανεις τωρα? Κηρυγμα διαφανειας? Σε πολιτικους απευθυνεσαι?
Να μεταναστευσεις εσυ τυπε που ζεις στα συνεφα μαλλον και πιστευεις οτι ζεις σε κρατος δικαιου. Εγω μια χαρα ζω στην πραγματικοτητα η οποια λεει οτι η διαφανεια ισχυει για ολους πλην απο ΑΥΤΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Και οχι δεν θα τους ελεγχουν τους πολιτικους. Και αμα τους ελεγξουν, η φαση θα παει αλα Κουβελη/μπακογιαννη. Τι εγινε εκει? Πηγε κανενας μεσα? Ε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Να μεταναστευσεις εσυ τυπε που ζεις στα συνεφα μαλλον και πιστευεις οτι ζεις σε κρατος δικαιου. Εγω μια χαρα ζω στην πραγματικοτητα η οποια λεει οτι η διαφανεια ισχυει για ολους πλην απο ΑΥΤΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Και οχι δεν θα τους ελεγχουν τους πολιτικους. Και αμα τους ελεγξουν, η φαση θα παει αλα Κουβελη/μπακογιαννη. Τι εγινε εκει? Πηγε κανενας μεσα? Ε?

ελα ρε μεγάλε... γιατί δεν κατεβαίνεις εσύ για πολιτικός ??

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
ο μαλάκας ο μικρός που πληρώνει τι έχει να φοβηθεί αν πάει να τον ελέγξει ο ΣΔΟΕ;

Δηλ. εσυ φιλε, αν πχ εχεις κανα κατοσταρικο χιλιαδες σε καταθεσεις (δε σου λεω για μυρια) και εχεις οικογενεια - παιδια,
θα αισθανεσαι οκ αν αυτη η πληροφορια γινει διαθεσιμη σε οποιονδηποτε μαφιοζο που θα την αποκτησει μεσω Σδοε...
Πολυ ανετο σε βρισκω

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ρε μη με πρήζετε και πρέπει να πάω αεροδρόμιο...
το μέτρο είναι σωστό.
πάπαλα.

ΕΛΕΓΧΟΣ πρέπει να υπάρχει - πάπαλα

το αν θα γίνει σωστά δεν μπορείτε να το κρίνετε τώρα. Αυτά είναι γκρίνιες χωρίς λόγο και νόημα. Πιο πριν έπρεπε ο εισαγγελέας να βγάλει ένταλμα ανοίγματος λογαριασμού. Τώρα σου λέει δεν χρειάζεται, θα ανοίγει ο λογαριασμός με τη μία όποιος και να είσαι.

πού κολλάτε; Εάν δεν έχετε να κρύψετε τίποτα δεν βλέπω το λόγο της αντίρρησης.

Γκρίνια για τη γκρίνια;
ωραία, μην το πιστεύετε. Σε άλλα κράτη γίνεται σωστός έλεγχος. Και επειδή γίνεται, πλέον και η παραβατικότητα σε αυτόν τον τομέα δεν είναι σαν της Ελλάδας.

από κάπου ξεκινάμε, τι να κάνουμε. Αυτό είναι σωστή εκκίνηση, ό,τι και να λέτε.
και τα αποτελέσματα θα τα δούμε. Και θα κρίνουμε.

Οχι. Οτι και να λες εσυ η σωστη εκκινηση ειναι ο ελεγχος ολων των λογαριασμων των πολιτικων πρωτα απ ολους. Αυτο λεγεται σωστη εκκινηση. Μετα οταν διαπιστωθουν οι παραβασεις, μπουζουριαζουν τους πολιτικους οι οποιοι κανουν οτι κανουν. Μετα μπορεις να μιλησεις για διαφανεια.
Δεν ξεκινας απο ολους. Ξεκινας απο τους 'μαζι τα φαγαμε' πρωτα απ ολους. Για να σε πιστεψει ο κοσμος και να σε στηριξει και να ακολουθησει το μετρο σου χωρις τον φοβο οτι παλι θα την πληρωσουν 5-10 μαντραχαλοι για τα ματια του κοσμου, αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος.
ΕΤΣΙ γινονται οι σωστες εκκινησεις.....

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Απ' ότι άκουσα 10 εξειδικευμένοι υπάλληλοι απο τα κεντρικά του Σ.Δ.Ο.Ε. καί 2 ανα περιφερειακή διεύθυνση θα έχουν δυνατότητα ελέγχου σ' όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρούνται στα 53 πιστωτικά ιδρύματα που λειτουργούν στην ελληνική επικράτεια χωρίς εισαγγελική παρέμβαση αλλά απ' ότι δείχνει θ'αφορά αυτούς που ήδη ελέγχωνται ή πρόκειται να ελεγχθούν για φορολογικές παραβάσεις π.χ. για τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου όπως αναφέρει ό ΣΚΑΙ καί είναι λογικό γιατί και πάλι όσο καί άν θεωρητικά αυτό το μέτρο βοηθάει στο να ξεπερνιούνται οί καθυστερήσεις στην λήψη στοιχείων που ζητούνται απο τις τράπεζες , δεν παύει να αποτελεί αξεπέραστο εμπόδιο ό τεράστιος αριθμός τραπεζικών λογαριασμών όλων όσων διατηρούν τραπεζικούς λογαριασμούς που θα έπρεπε να ελεγχθούν απο τους αρμόδιους υπαλλήλους !

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οχι. Οτι και να λες εσυ η σωστη εκκινηση ειναι ο ελεγχος ολων των λογαριασμων των πολιτικων πρωτα απ ολους. Αυτο λεγεται σωστη εκκινηση. Μετα οταν διαπιστωθουν οι παραβασεις, μπουζουριαζουν τους πολιτικους οι οποιοι κανουν οτι κανουν. Μετα μπορεις να μιλησεις για διαφανεια.
Δεν ξεκινας απο ολους. Ξεκινας απο τους 'μαζι τα φαγαμε' πρωτα απ ολους. Για να σε πιστεψει ο κοσμος και να σε στηριξει και να ακολουθησει το μετρο σου χωρις τον φοβο οτι παλι θα την πληρωσουν 5-10 μαντραχαλοι για τα ματια του κοσμου, αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος.
ΕΤΣΙ γινονται οι σωστες εκκινησεις.....

ααα έτσι λοιπόν... να πληρώσουν οι άλλοι όμως όχι εγώ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Οχι. Οτι και να λες εσυ η σωστη εκκινηση ειναι ο ελεγχος ολων των λογαριασμων των πολιτικων πρωτα απ ολους.

αν γίνει κάτι τέτοιο (σωστα όμως )μέσα στη βουλή θα μείνουν μόνο οι υπάλληλοι του κυλικίου...
και αυτοι παίζετε δλδ ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ααα έτσι λοιπόν... να πληρώσουν οι άλλοι όμως όχι εγώ...

Λογακια στο στομα αλλων, βαζε εκει που σε παιρνει. Ουτε εξω τα βγαζω τα φραγκα, ουτε τιποτα. Μονο που η 'διαφανεια' εφαρμοζεται πρωτα απο ολα απο το κεφαλι. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο, μην διαμαρτυρεται οταν γελαει ο κοσμος.

πολλάκις έχω δηλώσει ότι εγώ κοιτάω μόνο και αποκλειστικά την πάρτη μου...

Πεφτω απο τα συννεφα.....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

έτσι είναι, ενώ επί της ουσίας δεν διαφωνούμε ,ακριβώς επειδή μέχρι τώρα η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων συνήθως αφορά την <μαρίδα > ,χάσαμε την εμπιστοσύνη μας πρός το κράτος . A ς πρόσεχαν ,τώρα zητούν την βοήθεια μας αλλά ποιός τους πιστεύει ?
Nα δούμε πρώτα μερικούς στις φυλακές και ξανασυζητάμε  :rockon:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Εφοσον το μετρο τους λυνει τα χερια μπορουν πλεον να κανουν σωστα τη δουλεια τους για να μαθουν ολοι που πηγαν τα χρηματα απο τα δημοσια ταμεια.Ελεγχος λοιπον σε ολους τους κρατικοδιαιτους των τελευταιων 10 ετων να μαθουμε που πηγαν τα κλεμμενα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Λογακια στο στομα αλλων, βαζε εκει που σε παιρνει. Ουτε εξω τα βγαζω τα φραγκα, ουτε τιποτα. Μονο που η 'διαφανεια' εφαρμοζεται πρωτα απο ολα απο το κεφαλι. Οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο, μην διαμαρτυρεται οταν γελαει ο κοσμος.

Πεφτω απο τα συννεφα.....

γιατί μαζί τα βγάλαμε και θα σου ζητήσω τον λόγο ή την συμβουλή που θα τα πάω ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom