Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αν θυμάμαι καλά μέχρι το 1970 στην Ελλάδα οι φορολογικές δηλώσεις των πολιτών/εταιρειών κλπ ήταν δημόσιο έγγραφο.. κάπου στην αποθήκη έχω αν θυμάμαι καλά ένα τόμο του Υπουργείου Οικονομικών της εποχής που είχε κατάλογο των φορολογουμένων της χώρας με το μικτό ποσό, το φορολογητέο και τον φόρο που πληρώθηκε..

δεν θυμάμαι πως έχει πέσει στα χέρια μου.. πιθανόν να τον πέτυχα σε κάποιο παλιατζίδικο και τον αγόρασα από περιέργεια.. θα ψάξω να δώ αν υπάρχει ακόμη...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
να του πάρει και τα λίγα που έχει μήπως με κανένα πρόστημο γιατί δεν είχε τιμολόγιο από καμια ξεχασμένη τυρόπιτα στο αυτοκίνητο του ίσως ?
έγινε και αυτό.. :2funny:
μαλακίες λες μήπως;
γενικεύεις μήπως μία μαλακία λέω εγώ;

αν έχεις φάει πρόστιμο φιλαράκο να πας να το πληρώσεις, αλλιώς να πας δικαστικά για να το γλυτώσεις αν νομίζεις πως είναι παράνομο.
αλλά εγώ ό,τι πρόστιμο έχω φάει το έχω πληρώσει κι ας σήμαινε πως χάνω λεφτά από την τράπεζα. Σόρρυ αλλά ας μην έκανα τη μαλακία μου.

Η τράπεζα είναι για να σου φυλάει τα χρήματα, να στα εξασφαλίζει. Δεν σημαίνει πως τα λεφτά εκεί δεν χρησιμοποιούνται για πληρωμές.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δυστυχως αυτο θα περιμενεις πολλα χρονια ακομη να γινει πραξη....
Προς το παρον και σε πρωτη φαση θα φαμε πρωτοι εμεις ενα ωραιοτατο αγγουρι καλυβιωτικο και θα στανιαρουμε μια και καλη !!!!!!!!!
και γιατί θα φας αγγούρι αδερφέ;
θα φας αγγούρι άμα έχεις λεφτά στην μπάντα αλλά δεν πληρώνεις τους λογαριασμούς σου.
άμα έχεις εισοδήματα και δεν τα δηλώνεις

άμα κάνεις αυτά, καλά θα κάνεις να φας αγγούρι και να είναι και καλυβιώτικο, όποιος και να είσαι (δεν μιλάω προσωπικά)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι πολιτικοί,οι φαρμακοβιομηχανίες και το εμπόριο όπλων είναι πλέον καθαρά από βρώμικα λεφτά δλδ  και ήρθε η ώρα να πιάσουμε και τους πολίτες με τα λίγα  ε  ?
δίκαιο...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουνε τραπεζικούς λογαριασμούς.
δεν σου είπε κανείς πως θα ελέγχονται μόνο οι λογαριασμοί των φυσικών προσώπων. Αλλά και μόνο έτσι να γινότανε, είναι μια καλή αρχή.

η μαλακία πιπίλα που λέει: να τους πιάσουνε τους άλλους και όχι εμένα " δεν έχει νόημα. Ή θες εύνομο κράτος ή θες ανομία. Αν θες ανομία, τότε δεν θα πιάνουνε κανένα, ούτε τους μεγάλους ούτε τους μικρούς.

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Ναι,πάρτε τα λεφτά από την τράπεζα να τα κρύψετε στο σπιτι να κάνουν πάρτι οι διαρρήκτες...

Αν δεν έχετε κάνει ρεμούλες τι φοβάαστε το ΣΔΟΕ;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Αρα να υποθεσουμε οτι το ΣΔΟΕ πλεον εχει προσβαση και σε ολους τους λογαριασμους των πολιτικων πχ και θα τους τσιμπησει αν κατι δεν φαινεται να πηγαινει και πολυ καλα?  :rolleyes:
Γελασαμε παλι σημερα  :bounce-glasses:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αρα να υποθεσουμε οτι το ΣΔΟΕ πλεον εχει προσβαση και σε ολους τους λογαριασμους των πολιτικων πχ και θα τους τσιμπησει αν κατι δεν φαινεται να πηγαινει και πολυ καλα?  :rolleyes:
κοίτα
ενδεχομένως να έχεις δίκιο, το είπα και προηγουμένως πως αυτό θα πρέπει να ισχύσει για όλους.

αλλά από το να μην πιστεύεις πως θα ισχύσει για όλους, μέχρι να το βαφτίζεις πριν ακόμα το δεις μαλακία γιατί δεν θα εφαρμοστεί και πολύ περισσότερο από το να το βγάζεις λάθος, έχει μεγάλη απόσταση.

Το μέτρο είναι σωστό, πρέπει να εφαρμοστεί σωστά και σε όλους και είναι προς την απόλυτα σωστη κατεύθυνση.
όποιος δεν έχει να κρύψει κάτι, δεν φοβάται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

δηλαδή ο εγγλέζος πολιτικός γιατί πιάνεται από υπάλληλο του ΣΔΟΕ?

ο γερμανός ?? ο Βέλγος ???

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
όλοι αυτοί που αναφέρεις έχουνε τραπεζικούς λογαριασμούς.
δεν σου είπε κανείς πως θα ελέγχονται μόνο οι λογαριασμοί των φυσικών προσώπων. Αλλά και μόνο έτσι να γινότανε, είναι μια καλή αρχή.

η μαλακία πιπίλα που λέει: να τους πιάσουνε τους άλλους και όχι εμένα " δεν έχει νόημα. Ή θες εύνομο κράτος ή θες ανομία. Αν θες ανομία, τότε δεν θα πιάνουνε κανένα, ούτε τους μεγάλους ούτε τους μικρούς.

δλδ οι πολιτικοί και όλα τα παραπάνω είναι καθαρά μου λες επιδή έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς ? ε πες έτσι...
πραγματικά θα έβαζες το κεφάλι σου στη φωτιά για αυτό  ?  :2funny: :2funny: :2funny:
άντε μόνο για τους πολιτικούς σου λέω εγώ ?
είπες ότι είναι καθαροί από βρώμικο χρήμα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι πολιτικοί ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
σωστο μετρο αλλα ηρθε με διαφορα φασης κατι χρονακια..
ΙΜΟ αντε να πιασουν μερικους φουκαραδες που ειναι εκτος των κολπων+κανα λαμογιο για να χαρει ο λαουτζικος!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 Μαρτίου

[size=14pt]Πρόσβαση του ΣΔΟΕ σε όλους τους λογαριασμούς των φορολογουμένων[/size]

«Το νέο σύστημα θα μας λύσει τα χέρια», τονίζει στην εφημερίδα κορυφαίο στέλεχος του ΣΔΟΕ.

Τι σημαίνει αυτό?

Ότι ο ΣΔΟΕτζής θα κάνει "κλικ" με το ποντικάκι στο PC του και θα βλέπει:
-Πότε έκανες κατάθεση
-Πότε ανάληψη
-Πότε πλήρωσες ΔΕΗ
-Πότε πλήρωσες τη Visa σου
-Τι τόκους πιστώθηκες
-Πόσα λεφτά έχεις μέσα
-Πόσα είχες πριν από [έως 10 χρόνια πίσω]

Τα πάντα όλα σε σχέση με τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Αλλά θα καταλάβουν αυτοί που βγάζουν τέτοιους νόμους, ότι υπάρχει και κάποιο όριο στις μαλακίες τους.
Δεν μπορεί ο καθένας να κοιτάει τι έχω εγώ στην τσέπη μου, επειδή κάποιοι κλέβουν την εφορία και δεν μπορούν να τους πιάσουν αλλιώς.

τα έχεις μπερδέψει ελαφρώς τα θέματα.
καταρχάς δεν μας εξηγείς γιατί είναι μαλακία να θέλει το κράτος να ξέρει τι έχεις στην τσέπη σου. Να υποθέσω πως δεν θες να τα δηλώσεις;
επιπλέον για πες μας ρε φωστήρα πώς αλλιώς δηλαδή περιμένεις να τους πιάσουνε, για να καταλάβουμε κι εμείς

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τα έχεις μπερδέψει ελαφρώς τα θέματα.
καταρχάς δεν μας εξηγείς γιατί είναι μαλακία να θέλει το κράτος να ξέρει τι έχεις στην τσέπη σου. Να υποθέσω πως δεν θες να τα δηλώσεις;
επιπλέον για πες μας ρε φωστήρα πώς αλλιώς δηλαδή περιμένεις να τους πιάσουνε, για να καταλάβουμε κι εμείς

μα αυτό που λεμε  είναι ότι δεν γίνετε ο λύκος (οι πολιτικοί) να φιλάει τα πρόβατα (το λαό).... :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δλδ οι πολιτικοί και όλα τα παραπάνω είναι καθαρά μου λες επιδή έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς ? ε πες έτσι...
πραγματικά θα έβαζες το κεφάλι σου στη φωτιά για αυτό  ?  :2funny: :2funny: :2funny:
άντε μόνο για τους πολιτικούς σου λέω εγώ ?
είπες ότι είναι καθαροί από βρώμικο χρήμα ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οι πολιτικοί ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
προφανώς έχεις τσακωθεί με το διάβασμα.

ΠΟΥ ανέφερα εγω πως είναι ΚΑΘΑΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εγώ σου είπα πως με αυτόν τον τρόπο μπορούν να τους πιάσουν. Μπορεί να μη φτάνει κιόλας και να χρειάζεται ΚΑΙ κάτι αλλο, αλλά αυτό ΕΙΝΑΙ απαραίτητο.

επίσης κάνε ένα κόπο να μου εξηγήσεις τι σε πειράζει εσένα αυτό αφού δεν έχεις να κρύψεις τίποτα.

και κάνε και ένα ακόμα κόπο να μας πεις πώς έχεις κρίνει πως ΟΛΟΙ οι πολιτικοί (δεν διαφωνώ, απλά θέλω να δω πώς το αποδεικνύεις πέραν αμφιβολίας) είναι βρώμικοι και έχουνε κλέψει, εάν δεν έχεις δει λογαριασμούς και πόθεν έσχες. Και πώς θα βρεις αυτούς που ΔΕΝ έχουνε κλέψει, ακόμα και αν είναι 1-2, ώστε να τους εμπιστευτείς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
μα αυτό που λεμε  είναι ότι δεν γίνετε ο λύκος (οι πολιτικοί) να φιλάει τα πρόβατα (το λαό).... :grin:
και πάλι τα μπερδεύεις.
άλλο οι πολιτικοί και άλλο ο ΣΔΟΕ.

ή θα βάλεις εμπιστοσύνη στο ΣΔΟΕ ή αλλιώς μην κλαις για τους κακούς πολιτικούς. Άμα θες να πιάσεις τον κακό, πρέπει να αφήσεις και αυτόν που τον κυνηγάει να τρέξει από πίσω του.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτή τι διάταξη που απέσιραν οι ίδιοι οι δανειστές ποιος την είχε ψυφήσει και γιατί ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τώρα θα σταματήσεις να γράφεις μαλακίες;

λέμε για έλεγχο τραπεζικών λογαριασμών
και μας τσοντάρεις κάτι που ΔΕΝ το άφησε η ΤΡΟΙΚΑ να γίνει και που δεν έχει σχέση με το θέμα, αλλά και που το έκανε σωστά.
και γελάς και από πάνω.

ε, τι να σου πω....συνεννοείσαι με κανέναν όταν μιλάς;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατι δεν ζει σε χωρα μπουρδελο, αντρο ολων των βολεμενων, γι αυτο.
οπότε αυτή την πιπίλα της χώρας μπουρδέλο εμείς απλά θέλουμε να το λέμε και όχι να το αλλάξουμε, έτσι;

ρε τι μαλακίες λέτε. το μέτρο είναι ολόσωστο. και θα βγάλει και δουλειά από τους ώμους των εισαγγελέων επιπλέον για να κοιτάξουνε άλλα πράγματα.

άμα σου αρέσει να έχεις χώρα μπουρδέλο, απλά για να έχεις λόγο να κλαις με γεια σου με χαρά σου.

το μέτρο είναι σωστό και πρέπει να εφαρμοστεί σε ΟΛΟΥΣ ανεξαιρέτως.
Για την ακρίβεια πρέπει να ανοίξουνε ΟΛΟΙ οι λογαριασμοί και να γίνουνε έλεγχοι σε όλους. Πάπαλα.

και τα λαμόγια, μικρά η μεγάλα ας ψάξουνε τρόπους τώρα να κρυφτούνε

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
και πάλι τα μπερδεύεις.
άλλο οι πολιτικοί και άλλο ο ΣΔΟΕ.

ή θα βάλεις εμπιστοσύνη στο ΣΔΟΕ ή αλλιώς μην κλαις για τους κακούς πολιτικούς. Άμα θες να πιάσεις τον κακό, πρέπει να αφήσεις και αυτόν που τον κυνηγάει να τρέξει από πίσω του.

μα άνθρωπε  το σδοε δεν είναι ανεξάρτητη αρχή....
ότι εντολές πάρει από πάνω θα πράξει.
που οι και ίδιοι οι εφοριακοί κράζουν το σύστημα.

εφοριακοί καθαροί φυσικά υπάρχουν...πολιτικοί όχι.
με την λογική ότι ακόμα και η σιωπή για πράγματα που γνωρίζεις αλλά δεν τα πας πακέτο στον εισαγγελέα (για χιλιάδες λόγους) είναι συνενοχή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom