Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
η πρώτη πτόχευση στο όνομα του..
η δεύτερη στη γυναίκα του...
η τρίτη οεο  ?
αυτά δεν γίνονται πολλές φορές.
Σωστος, ετσι εγινε, τωρα ειναι σε ονοματα συγγενων,
Αλλα εγω ξαναρωταω, τα χιλιαρικα στην εφορια δεν αναρωτιουνται ποθεν?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Άντε τώρα, να κάνω τ' αρχίδια μου πέτρα και ν' ανοίξω διάλογο μαζί σου.
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αυτές τις εποχές που ζούμε και που έρχονται παίζει να πέσει η τιμή του χρυσού??

π.χ. αν υποθεσουμε οτι στους ασιατες πεφτει ο ρυθμος αναπτυξης, μειωνεται ο ρυθμος με τον οποιον "τραβανε" τον χρυσο απο την αγορα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εντάξι .. βάλτα στην θυρίδα να σιτέψουν...

το θέμα δεν είναι μόνο ο δικός σου λογαριασμός... το θέμα είναι ότι αν πας κάπου να αγοράσεις κάτι και πληρώσεις με μετρητά τότε θα φανεί στον τραπεζικό λογαριασμό του πωλητή και θα σε τσιμπίσουνε...
ας τα βαλει σε παμπερς τυπε
pampers.jpg

παλια γνωστη συνταγη :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Nα σου πω την παλευεις καμια σταλα? Τι ηθικοπλαστικες μαλακιες ειναι αυτες?
Τι μας κανεις τωρα? Κηρυγμα διαφανειας? Σε πολιτικους απευθυνεσαι?
Να μεταναστευσεις εσυ τυπε που ζεις στα συνεφα μαλλον και πιστευεις οτι ζεις σε κρατος δικαιου. Εγω μια χαρα ζω στην πραγματικοτητα η οποια λεει οτι η διαφανεια ισχυει για ολους πλην απο ΑΥΤΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

Και οχι δεν θα τους ελεγχουν τους πολιτικους. Και αμα τους ελεγξουν, η φαση θα παει αλα Κουβελη/μπακογιαννη. Τι εγινε εκει? Πηγε κανενας μεσα? Ε?
το πιάνω από εκεί που το άφησα.
αν θες να κλαις για τη μοίρα σου κάτσε και κλαίγε.

εγώ προτιμώ να παλεύω πάντα.
και να πιστεύω πως προφανώς με κάποιο τρόπο θα αλλάξει κάτι. Γιατί αλλιώς πάω να αυτοκτονήσω αν δεν έχω αισιοδοξία.
Αν εσύ πιστεύεις πως δεν αλλάζει κάτι - τι γκρινιάζεις; Για να καταλάβω. Με τη γκρίνια ζεις δηλαδή εσύ;
μπουέ μπουέ
οι κακοί πολιτικοί (το οποίο πιστεύω κι εγώ, αλλά θεωρώ πως κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει)
τι θες δηλαδή, να μη γίνει τίποτα. οκ, και τότε προς τι όλη η κλάψα για τους φόρους κλπ, αφού είσαι ευχαριστημένος;
Αφού δεν θες να αλλάξει.
Γιατί αν ήθελες, θα ήθελες τέτοια μέτρα. Ελέγχους διαρκείς και για όλους. Αν δεις πως ΔΕΝ γίνεται σωστά, τότε κάντα ανάστα όλα.
Μέχρι τότε οφείλεις να παραδεχτείς πως είναι κάτι που δεν έχει γίνει πιο πριν και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το να κάτσεις και να παλέψεις θέλει μπάλες.
το να μεταναστεύσεις θέλει επίσης μπάλες.
το να κάθεσαι να κλαίς για την άδικη ζωή που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει στα τάρταρα, δεν θέλει μπάλες...αλλά κάνει των άλλων τις μπάλες πρησμένες.

αν δεν τους ελέγξουνε μετά από αυτό, έχει ο οποιοσδήποτε το κάθε δικαίωμα να τους γαμήσει ό,τι τους έχει μείνει ανοιχτό (κάτι που λέω εδώ και 2 χρόνια)
Αλλά παρά τη δυσπιστία μου για την ικανότητα της συγκεκριμένης κυβέρνησης και την καλή της θέληση...οφείλω να ομολογήσω πως αυτό είναι σωστό που θέλει να κάνει.

Και στο κάτω κάτω, οκ, εσύ πιστεύεις πως κανείς πολιτικός δεν θα ελεγχθεί, δηλαδή όλοι είναι κλέφτες απλοποιημένα.
Ε, τότε πες μου τι στον κόρακα περιμένεις. Και ποιον/ποιους πιστεύεις πως μπορεί να αλλάξει κάτι στην ιστορία.
Γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πολιτικός δεν μπορεί να είναι

και δεν ξέρω αν ακολουθείς φιλοσοφία ΧΑ ή οτιδήποτε άλλου, αλλά όλοι αυτοί κόμματα είναι και όλοι αυτοί έχουνε ράμματα στη γούνα τους. Ανεξαιρέτως.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλ. εσυ φιλε, αν πχ εχεις κανα κατοσταρικο χιλιαδες σε καταθεσεις (δε σου λεω για μυρια) και εχεις οικογενεια - παιδια,
θα αισθανεσαι οκ αν αυτη η πληροφορια γινει διαθεσιμη σε οποιονδηποτε μαφιοζο που θα την αποκτησει μεσω Σδοε...
Πολυ ανετο σε βρισκω
αν τα λεφτά αυτά τα έχω αποκτήσει και δεν τα έχω δηλώσει φυσικά και θα αισθανόμουνα άσχημα να με ελέγξουν. Το να φοβάμαι κάποιον μαφιόζο να μου τα πάρει...θέλω να μου το εξηγήσεις, γιατί αυτή τη στιγμή μιλάμε για έλεγχο του ΣΔΟΕ, επομένως αυτό που λες είνια κάποια φοβία.

Αλλά εφόσον τα έχω αποκτήσει τίμια και δηλωμένα, εφόσον είμαι εντάξει στους λογαριασμούς μου...για ποιο λόγο να φοβηθώ; Και 100 και 200 και 300 χιλιάρικα να έχω.

σόρρυ δεν σε πιάνω. Φοβούνται αυτοί που έχουνε να κρύψουνε.

Προφανώς άμα έχεις 100 χιλ. στην άκρη αλλά εφορία δεν πληρώνεις...σόρρυ , αλλά γουστάρρω να σε πιάσουνε.
Γιατί εγώ 7500 έσκασα στις 30 Δεκεμβρίου και δεν ήτανε και κανά περίσσευμα από το εκατομύριο που έβγαλα, έτσι; Άρα ή προσπαθείς να μου πεις πως αυτοί που τα δηλώνουνε όλα είναι μαλάκες και εσύ ο έξυπνος (οπότε αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχουμε κοινό τόπο) ή δεν έχεις καταλάβει πως το να σε ελέγχουνε και να μη βρίσκουνε τίποτα σε σένα και κάτι στους άλλους είναι καλό.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οχι. Οτι και να λες εσυ η σωστη εκκινηση ειναι ο ελεγχος ολων των λογαριασμων των πολιτικων πρωτα απ ολους. Αυτο λεγεται σωστη εκκινηση. Μετα οταν διαπιστωθουν οι παραβασεις, μπουζουριαζουν τους πολιτικους οι οποιοι κανουν οτι κανουν. Μετα μπορεις να μιλησεις για διαφανεια.
Δεν ξεκινας απο ολους. Ξεκινας απο τους 'μαζι τα φαγαμε' πρωτα απ ολους. Για να σε πιστεψει ο κοσμος και να σε στηριξει και να ακολουθησει το μετρο σου χωρις τον φοβο οτι παλι θα την πληρωσουν 5-10 μαντραχαλοι για τα ματια του κοσμου, αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικος.
ΕΤΣΙ γινονται οι σωστες εκκινησεις.....
οι νόμοι ισχύουνε πάντα για ΟΛΟΥΣ. Όχι όποτε μας βολεύει για τους μισούς και πάντα για αυτούς που θεωρούμε πως είναι οι φταίχτες κατά το δοκούν.
Κυκλοφορεί πολύς κόσμος γύρω μου με λαμογιές και δεν είναι ΜΟΝΟ οι πολιτικοί, είναι ΚΑΙ αυτοί.

με αποσπασματικά μέτρα και εξαιρέσεις φτάσαμε ως εδώ.

Ωραία, πιάνει τους πολιτικούς. Τον Χ υπάλληλο που λαδώνεται για χ,ψ λόγο γιατί να μην τον πιάσει; Πώς θα τους πιάσει όλους αυτούς;

και πού είδες γραμμένο πως δεν θα ξεκινήσει από τους πολιτικούς;
αλλά από την αρχή γκρινιάζεις.
μάλλον για άλλο λόγο γκρινιάζεις από αυτόν που λες.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έτσι είναι, ενώ επί της ουσίας δεν διαφωνούμε ,ακριβώς επειδή μέχρι τώρα η επιλεκτική εφαρμογή των νόμων συνήθως αφορά την <μαρίδα > ,χάσαμε την εμπιστοσύνη μας πρός το κράτος . A ς πρόσεχαν ,τώρα zητούν την βοήθεια μας αλλά ποιός τους πιστεύει ?
Nα δούμε πρώτα μερικούς στις φυλακές και ξανασυζητάμε  :rockon:
ρε θα μας τρελάνετε
ο απόλυτος Έλληνας.

να μπούνε πρώτα οι πολιτικοί μέσα. Βάζουνε κάποιους μέσα....α, δεν είναι αρκετοί και δεν θα μείνουνε μέσα για πολύ. Τους βάζουνε μεγάλη ποινή,....α, δεν είναι δίκαιο ούτε αυτό.
ούτε αυτό μας φτάνει.
μπαίνει μέτρο που να δίνει τη δυνατότητα να τους ελέγχει όλους...πάλι δεν μας κάνει...όχι εμάς...τους άλλους πιάστε. Πιάνουνε μεγαλοοφειλέτες, α...δεν τους βάλανε πολύ μέσα και δεν τους πήρανε τα λεφτά...

αλλά στο γενικό πάντα είναι...εμάς να μην μας πιάνουνε γιατί είμαστε μικροί...τους μεγάλους να πιάνουνε.
Μπορεί κάποιος να μου πει ποιο είναι το όριο που καθορίζει τον "μικρό" παραβάτη; Γιατί στα χαζά χαζά εδώ μέσα όλο και ξεπετάγονται στο άσχετο κάποιοι που έχουνε στην άκρη κάτι χιλιαδούλες (και καλά κάνουνε) αλλά δεν θιέλουνε να τους ελέγξουνε από πού τις βρήκανε (περίεργο αυτό)

και πόσο είναι το "μικρός"; 10,000; 50,000; 100,000;  500,000; Και γιατί να είναι τόσο και όχι τόσο; την κολοκυθιά θα παίζουμε πάλι με τους νόμους;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
αν τα λεφτά αυτά τα έχω αποκτήσει και δεν τα έχω δηλώσει φυσικά και θα αισθανόμουνα άσχημα να με ελέγξουν. Το να φοβάμαι κάποιον μαφιόζο να μου τα πάρει...θέλω να μου το εξηγήσεις, γιατί αυτή τη στιγμή μιλάμε για έλεγχο του ΣΔΟΕ, επομένως αυτό που λες είνια κάποια φοβία.

Αλλά εφόσον τα έχω αποκτήσει τίμια και δηλωμένα, εφόσον είμαι εντάξει στους λογαριασμούς μου...για ποιο λόγο να φοβηθώ; Και 100 και 200 και 300 χιλιάρικα να έχω.

σόρρυ δεν σε πιάνω. Φοβούνται αυτοί που έχουνε να κρύψουνε.

Προφανώς άμα έχεις 100 χιλ. στην άκρη αλλά εφορία δεν πληρώνεις...σόρρυ , αλλά γουστάρρω να σε πιάσουνε.
Γιατί εγώ 7500 έσκασα στις 30 Δεκεμβρίου και δεν ήτανε και κανά περίσσευμα από το εκατομύριο που έβγαλα, έτσι; Άρα ή προσπαθείς να μου πεις πως αυτοί που τα δηλώνουνε όλα είναι μαλάκες και εσύ ο έξυπνος (οπότε αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχουμε κοινό τόπο) ή δεν έχεις καταλάβει πως το να σε ελέγχουνε και να μη βρίσκουνε τίποτα σε σένα και κάτι στους άλλους είναι καλό.
Δηλ. φιλε μου θες να μου πεις οτι ακομη και αν οι καταθεσεις σου δικαιολογουνται απο το ποθεν εσχες, η πληροφορια αυτη δεν ειναι εν δυναμει αντικειμενο εκβιασμου...τι εχει να κανει αυτο με το αν ειναι νομιμως αποκτηθεντα - φορολογηθεντα η οχι τα κεφαλαια...εσυ θα στοχοποιηθείς...Ηδη  φιλαρακι μου μες στο Σδοε μου λεει οτι αν ''θελει'' μπορει να βγαλει πολυ χρημα απο εδω και περα...
Κανε τις αναγωγες σου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Α και ολοι εσεις που ειστε υπερ του μετρου και ειστε καθαροι και δεν εχετε να φοβηθείτε τπτ ( :jerking:)
, εχω μια προταση απο εμας που δεν ειμαστε:
Γνωστοποιήστε  μας τα τραπεζικα σας δεδομενα και θα δειτε ποσο ευκολα μα ποσο ευκολα μπορεις
να βγαλεις χρημα σάυτη τη ζωη
έλα ρε καημένε... σε ποιον να τα γνωστοποιήσουμε, σε εσένα;
αδήλωτο στο κράτος δεν έχω τίποτα.
δεν χρωστάω τίποτα παρά τα χαράτσια
τι να φοβηθώ λοιπόν πανεξυπνίδη; Εσύ που έχεις κάνει λαμογιά, καλά κάνεις και φοβάσαι (δεν είπα εγώ τίποτα, εσύ το λες )

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Δηλ. φιλε μου θες να μου πεις οτι ακομη και αν οι καταθεσεις σου δικαιολογουνται απο το ποθεν εσχες, η πληροφορια αυτη δεν ειναι εν δυναμει αντικειμενο εκβιασμου...τι εχει να κανει αυτο με το αν ειναι νομιμως αποκτηθεντα - φορολογηθεντα η οχι τα κεφαλαια...εσυ θα στοχοποιηθείς...Ηδη  φιλαρακι μου μες στο Σδοε μου λεει οτι αν ''θελει'' μπορει να βγαλει πολυ χρημα απο εδω και περα...
Κανε τις αναγωγες σου...

ο κλεφτης (σδοε) θα μπαινει στα σπιτια που θα ξερει οτι υπαρχουν χρηματα ;) :zombie:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλ. φιλε μου θες να μου πεις οτι ακομη και αν οι καταθεσεις σου δικαιολογουνται απο το ποθεν εσχες, η πληροφορια αυτη δεν ειναι εν δυναμει αντικειμενο εκβιασμου...τι εχει να κανει αυτο με το αν ειναι νομιμως αποκτηθεντα - φορολογηθεντα η οχι τα κεφαλαια...εσυ θα στοχοποιηθείς...Ηδη  φιλαρακι μου μες στο Σδοε μου λεει οτι αν ''θελει'' μπορει να βγαλει πολυ χρημα απο εδω και περα...
Κανε τις αναγωγες σου...
δεν σε καταλαβαίνω "φιλαράκι"
είμαι νόμιμος; είμαι
πληρώνω την εφορία μου; την πληρώνω
τα δικαιολογώ από τη δουλειά μου; βεβαίως

τι θα μου κάνει λοιπόν; τι θα μου στοχοποιήσει; γιατί να φοβηθώ; Και γιατί να φοβηθώ ΕΓΩ που είμαι νόμιμος και καθόλα διαφανής και να μη φοβηθεί το λαμόγιο που πρέπει; Και τέλος πάντως η λογική λέει πως το μέτρο πάει να ελέγξει αυτούς που κρύβουνε. Εσύ γιατί να το πας αντίθετα; Εσύ και ο γρύλος σου ένα πράγμα;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
έλα ρε καημένε... σε ποιον να τα γνωστοποιήσουμε, σε εσένα;
αδήλωτο στο κράτος δεν έχω τίποτα.
δεν χρωστάω τίποτα παρά τα χαράτσια
τι να φοβηθώ λοιπόν πανεξυπνίδη; Εσύ που έχεις κάνει λαμογιά, καλά κάνεις και φοβάσαι (δεν είπα εγώ τίποτα, εσύ το λες )

καλα η εισαι τελειως χαιβανι :jerking: ή ταχεις κανει τα κουμαντα σου (κοινως εχεις βγαλει στο εξωτερικο)
και τωρα μας πουλας και πνευμα..
Επι της ουσιας σαυτο που ρωτησα δεν απαντησες ομως

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Lastmoican,

Από όσα γράφεις φαίνεται πως είσαι κρατικοδίαιτος.

Εδώ γίνεται πάρτυ από αυτούς που ξεπουλάνε ότι έχει και δεν έχει η χώρα για να παρατείνουν τη διατήρηση τους "στα πράματα" για λίγο καιρό ακόμα (γιατί φαίνεται πως η κατάρρευση πλησιάζει), και ψάχνουν να βρουν τρόπους να βάλουν στο χέρι ότι ψιλό έχει απομείνει σαν καβάτζα στον κάθε φουκαρά (όπως έκαναν με τους μικροομολογιούχους) και συ λες "Ακόμα και εφορία να μην έχεις πληρώσει δεν έχεις να φοβηθείς κάτι".
Μα ακριβώς, αυτή θα είναι η κατάληξη εκεί που το πάνε. Να μην έχει κανένας τίποτα. Αυτοί που σου λέω (της "εξουσίας"), ή "οι ξένοι δανειστές", δε μ’ ενδιαφέρει ποιος είναι που θέλει να δει τι έχω στην τσέπη μου, αλλά εγώ ΔΕΝ ΘΕΛΩ να το ξέρει κανένας.
Και δεν έχω κλέψει τίποτα, αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΩ. Έχω το δικαίωμα.
Άμα το πάμε έτσι, θα στείλουν κάποιον να βλέπει κάθε πότε γαμώ τη γυναίκα μου, επειδή υπάρχουν κάποιοι που έχουν βγει μαϊμού ανάπηροι ότι δεν τους σηκώνεται.

Συμφωνώ λοιπόν με τον τίτλο, ώρα είναι να την κάνουμε, δηλ να σηκώσουμε ότι έχουμε από τα κωλομάγαζα τους.

Κοπρίτες.
να σου που έγινα και κρατικοδίαιτος τώρα λοιπόν...
πολύ θα ήθελα να μου πεις ΠΟΘΕΝ προκύπτει αυτό το υπέροχο συμπέρασμα, ειδικά όταν δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το δημόσιο, αλλά δεν γαμιέται....κρατικοδίαιτος εγώ.

όσο για την εφορία, δεν είπα αυτό..μάθε να διαβάζεις.
ΕΙΠΑ, αν δεν έχεις πληρώσει εφορία αλλά δεν έχεις μία να πληρώσεις, τότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
άμα η λογική σου είναι πως δεν πληρώνω εφορία και τα κρατάω για την πάρτη μου, να φοβηθείς όσο θες.
Δεν εξετάζω το αν έχεις δίκιο ή όχι που τα έχεις κρατήσει γιατί θα ξημερώσουμε με την κάθε διαφορετική περίπτωση.

Η ουσία είναι πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
τα υπόλοιπα που λες δεν έχουνε καμία σχέση. Το μέτρο σαν μέτρο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Απόλυτα καθαρός έλεγχος για να μην κρύβει κανείς τίποτα.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...

για όλους αυτούς τους αδικημένους και κατατρεγμένους πολίτες που πάντα του φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο ίδιος. Ο ίδιος μάλιστα που γκρινιάζει απλά για να έρθει να τον κυβερνήσει μια άλλη παράταξη, από την οποία δεν περιμένει να φτιάξει τη χώρα, αλλά να έχει ο ίδιος καλύτερο ίδιο όφελος.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
δεν σε καταλαβαίνω "φιλαράκι"
είμαι νόμιμος; είμαι
πληρώνω την εφορία μου; την πληρώνω
τα δικαιολογώ από τη δουλειά μου; βεβαίως

τι θα μου κάνει λοιπόν; τι θα μου στοχοποιήσει; γιατί να φοβηθώ; Και γιατί να φοβηθώ ΕΓΩ που είμαι νόμιμος και καθόλα διαφανής και να μη φοβηθεί το λαμόγιο που πρέπει; Και τέλος πάντως η λογική λέει πως το μέτρο πάει να ελέγξει αυτούς που κρύβουνε. Εσύ γιατί να το πας αντίθετα; Εσύ και ο γρύλος σου ένα πράγμα;

Οποτε ''φιλαρακι''
Αφου εισαι ολα αυτα που λες, και δεν εχω λογο να τ'αμφισβητησω,(εσυ αντιθετωσ με βαφτισες λαμογιο χωρις να με ξερεις)
δωσε μου προσωπικα σου τραπεζικα στοιχεια
τι φοβασαι??

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
87.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ TO 2012

Βγάλτε από την τράπεζα εσείς... Το πολυ πολύ οι αλβανοί να αγοράσουν πιο γρήγορα σπίτι στην Πρέβεζα.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom