Nα σου πω την παλευεις καμια σταλα? Τι ηθικοπλαστικες μαλακιες ειναι αυτες?
Τι μας κανεις τωρα? Κηρυγμα διαφανειας? Σε πολιτικους απευθυνεσαι?
Να μεταναστευσεις εσυ τυπε που ζεις στα συνεφα μαλλον και πιστευεις οτι ζεις σε κρατος δικαιου. Εγω μια χαρα ζω στην πραγματικοτητα η οποια λεει οτι η διαφανεια ισχυει για ολους πλην απο ΑΥΤΟΥΣ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.
Και οχι δεν θα τους ελεγχουν τους πολιτικους. Και αμα τους ελεγξουν, η φαση θα παει αλα Κουβελη/μπακογιαννη. Τι εγινε εκει? Πηγε κανενας μεσα? Ε?
το πιάνω από εκεί που το άφησα.
αν θες να κλαις για τη μοίρα σου κάτσε και κλαίγε.
εγώ προτιμώ να παλεύω πάντα.
και να πιστεύω πως προφανώς με κάποιο τρόπο θα αλλάξει κάτι. Γιατί αλλιώς πάω να αυτοκτονήσω αν δεν έχω αισιοδοξία.
Αν εσύ πιστεύεις πως δεν αλλάζει κάτι - τι γκρινιάζεις; Για να καταλάβω. Με τη γκρίνια ζεις δηλαδή εσύ;
μπουέ μπουέ
οι κακοί πολιτικοί (το οποίο πιστεύω κι εγώ, αλλά θεωρώ πως κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει)
τι θες δηλαδή, να μη γίνει τίποτα. οκ, και τότε προς τι όλη η κλάψα για τους φόρους κλπ, αφού είσαι ευχαριστημένος;
Αφού δεν θες να αλλάξει.
Γιατί αν ήθελες, θα ήθελες τέτοια μέτρα. Ελέγχους διαρκείς και για όλους. Αν δεις πως ΔΕΝ γίνεται σωστά, τότε κάντα ανάστα όλα.
Μέχρι τότε οφείλεις να παραδεχτείς πως είναι κάτι που δεν έχει γίνει πιο πριν και είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Το να κάτσεις και να παλέψεις θέλει μπάλες.
το να μεταναστεύσεις θέλει επίσης μπάλες.
το να κάθεσαι να κλαίς για την άδικη ζωή που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους κατεβάζει στα τάρταρα, δεν θέλει μπάλες...αλλά κάνει των άλλων τις μπάλες πρησμένες.
αν δεν τους ελέγξουνε μετά από αυτό, έχει ο οποιοσδήποτε το κάθε δικαίωμα να τους γαμήσει ό,τι τους έχει μείνει ανοιχτό (κάτι που λέω εδώ και 2 χρόνια)
Αλλά παρά τη δυσπιστία μου για την ικανότητα της συγκεκριμένης κυβέρνησης και την καλή της θέληση...οφείλω να ομολογήσω πως αυτό είναι σωστό που θέλει να κάνει.
Και στο κάτω κάτω, οκ, εσύ πιστεύεις πως κανείς πολιτικός δεν θα ελεγχθεί, δηλαδή όλοι είναι κλέφτες απλοποιημένα.
Ε, τότε πες μου τι στον κόρακα περιμένεις. Και ποιον/ποιους πιστεύεις πως μπορεί να αλλάξει κάτι στην ιστορία.
Γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενά σου πολιτικός δεν μπορεί να είναι
και δεν ξέρω αν ακολουθείς φιλοσοφία ΧΑ ή οτιδήποτε άλλου, αλλά όλοι αυτοί κόμματα είναι και όλοι αυτοί έχουνε ράμματα στη γούνα τους. Ανεξαιρέτως.