Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οποτε ''φιλαρακι''
Αφου εισαι ολα αυτα που λες, και δεν εχω λογο να τ'αμφισβητησω,(εσυ αντιθετωσ με βαφτισες λαμογιο χωρις να με ξερεις)
δωσε μου προσωπικα σου τραπεζικα στοιχεια
τι φοβασαι??

στο ΣΔΟΕ είσαι ???

γιατί άμα είσαι στο ΣΔΟΕ μπορείς πλέον να τα δείς... αν όχι δεν έχεις καμμία απολύτως δουλειά με αυτά...

ααα ναι... και εφόσον είσαι στο ΣΔΟΕ και μπείς και τα δείς αυτό καταγράφεται... και αμα γίνει η στραβή είσαι ο πρώτος που θα ξεκωλιάσουνε...

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 Μαρτίου

[size=14pt]Πρόσβαση του ΣΔΟΕ σε όλους τους λογαριασμούς των φορολογουμένων[/size]

Απευθείας πρόσβαση για έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων αποκτούν από την ερχόμενη Τρίτη δέκα εξειδικευμένοι υπάλληλοι από την κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ και δύο υπάλληλοι ανά περιφερειακή διεύθυνση.

Όπως σημειώνουν "Τα Νέα", οι υπάλληλοι αυτοί θα έχουν άμεση πρόσβαση σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό που τηρείται στα 53 πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και σε κάθε κίνηση κεφαλαίων σε βάθος δεκαετίας.

Με βάση το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο το ΣΔΟΕ σε περίπτωση έρευνας για φορολογικές παραβάσεις έχει τη δυνατότητα να προχωρεί στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των ελεγχόμενων προσώπων, χωρίς να απαιτείται να έχει προηγουμένως εξασφαλίσει την έκδοση σχετικής εισαγγελικής διάταξης.

«Το νέο σύστημα θα μας λύσει τα χέρια», τονίζει στην εφημερίδα κορυφαίο στέλεχος του ΣΔΟΕ.

Τι σημαίνει αυτό?

Ότι ο ΣΔΟΕτζής θα κάνει "κλικ" με το ποντικάκι στο PC του και θα βλέπει:
-Πότε έκανες κατάθεση
-Πότε ανάληψη
-Πότε πλήρωσες ΔΕΗ
-Πότε πλήρωσες τη Visa σου
-Τι τόκους πιστώθηκες
-Πόσα λεφτά έχεις μέσα
-Πόσα είχες πριν από [έως 10 χρόνια πίσω]

Τα πάντα όλα σε σχέση με τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Σου αρέσει?
Αν ΔΕΝ σου αρέσει, έχεις ένα τρόπο να αντιδράσεις:

Να πας στην τράπεζα και να κάνεις ανάληψη τα λεφτά που έχεις εκεί. Να τα πάρεις μετρητά και να πας τα κρύψεις κάπου αλλού.
Από ΟΛΕΣ τις τράπεζες, και από ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς σου.
(Άσε κανα ψιλό μέχρι να δεις τι θα γίνει στο τέλος και για μην κλείσει ο λογαριασμός. Μπορεί να τους τα ξαναπάς στο τέλος, αν βάλουν μυαλό).

Θα αλλάξει ο νόμος μ' αυτό? (Γιατί είναι πλέον νόμος το να γίνεται έτσι)
ΟΧΙ.
Αλλά θα καταλάβουν αυτοί που βγάζουν τέτοιους νόμους, ότι υπάρχει και κάποιο όριο στις μαλακίες τους.
Δεν μπορεί ο καθένας να κοιτάει τι έχω εγώ στην τσέπη μου, επειδή κάποιοι κλέβουν την εφορία και δεν μπορούν να τους πιάσουν αλλιώς.
τι αλλες μαλακιες θα ακουσουμε :jerking: :jerking: :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
να σου που έγινα και κρατικοδίαιτος τώρα λοιπόν...
πολύ θα ήθελα να μου πεις ΠΟΘΕΝ προκύπτει αυτό το υπέροχο συμπέρασμα, ειδικά όταν δεν έχω καμία απολύτως σχέση με το δημόσιο, αλλά δεν γαμιέται....κρατικοδίαιτος εγώ.

όσο για την εφορία, δεν είπα αυτό..μάθε να διαβάζεις.
ΕΙΠΑ, αν δεν έχεις πληρώσει εφορία αλλά δεν έχεις μία να πληρώσεις, τότε δεν έχεις να φοβηθείς κάτι.
άμα η λογική σου είναι πως δεν πληρώνω εφορία και τα κρατάω για την πάρτη μου, να φοβηθείς όσο θες.
Δεν εξετάζω το αν έχεις δίκιο ή όχι που τα έχεις κρατήσει γιατί θα ξημερώσουμε με την κάθε διαφορετική περίπτωση.

Η ουσία είναι πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.
τα υπόλοιπα που λες δεν έχουνε καμία σχέση. Το μέτρο σαν μέτρο είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Απόλυτα καθαρός έλεγχος για να μην κρύβει κανείς τίποτα.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα...

για όλους αυτούς τους αδικημένους και κατατρεγμένους πολίτες που πάντα του φταίνε οι άλλοι και ποτέ ο ίδιος. Ο ίδιος μάλιστα που γκρινιάζει απλά για να έρθει να τον κυβερνήσει μια άλλη παράταξη, από την οποία δεν περιμένει να φτιάξει τη χώρα, αλλά να έχει ο ίδιος καλύτερο ίδιο όφελος.

ελα ρε μοικάνε.. κάθεσαι και ασχολείσαι... ότι πάει να γίνει σε αυτον τον τόπο δεν θα μας αρέσει για κάτι...

"οι κλέφτες, οι απατεώνες" .. σκούζουνε όλοι...
μόλις πάει να γίνει κατι που μπορεί να βοηθησει να βρεθούνε
"τα πρσωπικά μας δεδομένα" ... μυξοκλαίγονται...

βρε ας τους να πάνε στο διάολο όλοι τους...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δηλ. φιλε μου θες να μου πεις οτι ακομη και αν οι καταθεσεις σου δικαιολογουνται απο το ποθεν εσχες, η πληροφορια αυτη δεν ειναι εν δυναμει αντικειμενο εκβιασμου...τι εχει να κανει αυτο με το αν ειναι νομιμως αποκτηθεντα - φορολογηθεντα η οχι τα κεφαλαια...εσυ θα στοχοποιηθείς...Ηδη  φιλαρακι μου μες στο Σδοε μου λεει οτι αν ''θελει'' μπορει να βγαλει πολυ χρημα απο εδω και περα...
Κανε τις αναγωγες σου...
επίσης λέει πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ελέγξει όλους τους ύποπτους της λίστας Λαγκαρντ. Το οποίο το ζητάμε/νε όλοι. Για ποιο λόγο να πρεπει να τα βλέπω όλα υποψιασμένα και καχύποπτα;
Έτσι λέγανε και για το όριο του 1500 ευρώ αλλά μια χαρά ήτανε.

κάνε ό,τι θες εσύ, βγάλτα, άστα, φτύστα, μέτρα τα, κάφτα...δεν με νοιάζει.

Αλλά το οτι το μέτρο είναι θεόσωστο δεν είναι προς συζήτηση.
Σε όλη την Ευρώπη το εφαρμόζουνε, εδώ μόνο κάνουμε για όλα τους έξυπνους και τους ...προοδευτικούς

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οποτε ''φιλαρακι''
Αφου εισαι ολα αυτα που λες, και δεν εχω λογο να τ'αμφισβητησω,(εσυ αντιθετωσ με βαφτισες λαμογιο χωρις να με ξερεις)
δωσε μου προσωπικα σου τραπεζικα στοιχεια
τι φοβασαι??
σου το είπα και πιο πριν.... τι λόγο έχω να σου δώσω εσένα στοιχεία; σε ξέρω κι από πριν; έχεις κάποια ιδιότητα;
Λαμόγιο δεν σε βάφτισα...εσύ είπες πως θες να τα κρύψεις τα λεφτά σου. άμα τα έχεις αποκτήσει νομόπτυπα και είναι όλα δηλωμένα τότε δεν έχεις λόγο να τα κρύψεις γιατί απλά από μόνα τους ΗΔΗ δεν είναι κρυφα! Αφού είναι δηλωμένα και δικαιολογημένα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 Μαρτίου

[size=14pt]Πρόσβαση του ΣΔΟΕ σε όλους τους λογαριασμούς των φορολογουμένων[/size]

Απευθείας πρόσβαση για έλεγχο στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων αποκτούν από την ερχόμενη Τρίτη δέκα εξειδικευμένοι υπάλληλοι από την κεντρική υπηρεσία του ΣΔΟΕ και δύο υπάλληλοι ανά περιφερειακή διεύθυνση.

Όπως σημειώνουν "Τα Νέα", οι υπάλληλοι αυτοί θα έχουν άμεση πρόσβαση σε κάθε τραπεζικό λογαριασμό που τηρείται στα 53 πιστωτικά ιδρύματα στην Ελλάδα και σε κάθε κίνηση κεφαλαίων σε βάθος δεκαετίας.

Με βάση το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο το ΣΔΟΕ σε περίπτωση έρευνας για φορολογικές παραβάσεις έχει τη δυνατότητα να προχωρεί στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των ελεγχόμενων προσώπων, χωρίς να απαιτείται να έχει προηγουμένως εξασφαλίσει την έκδοση σχετικής εισαγγελικής διάταξης.

«Το νέο σύστημα θα μας λύσει τα χέρια», τονίζει στην εφημερίδα κορυφαίο στέλεχος του ΣΔΟΕ.

Τι σημαίνει αυτό?

Ότι ο ΣΔΟΕτζής θα κάνει "κλικ" με το ποντικάκι στο PC του και θα βλέπει:
-Πότε έκανες κατάθεση
-Πότε ανάληψη
-Πότε πλήρωσες ΔΕΗ
-Πότε πλήρωσες τη Visa σου
-Τι τόκους πιστώθηκες
-Πόσα λεφτά έχεις μέσα
-Πόσα είχες πριν από [έως 10 χρόνια πίσω]

Τα πάντα όλα σε σχέση με τον τραπεζικό σου λογαριασμό.

Σου αρέσει?
Αν ΔΕΝ σου αρέσει, έχεις ένα τρόπο να αντιδράσεις:

Να πας στην τράπεζα και να κάνεις ανάληψη τα λεφτά που έχεις εκεί. Να τα πάρεις μετρητά και να πας τα κρύψεις κάπου αλλού.
Από ΟΛΕΣ τις τράπεζες, και από ΟΛΟΥΣ τους λογαριασμούς σου.
(Άσε κανα ψιλό μέχρι να δεις τι θα γίνει στο τέλος και για μην κλείσει ο λογαριασμός. Μπορεί να τους τα ξαναπάς στο τέλος, αν βάλουν μυαλό).

Θα αλλάξει ο νόμος μ' αυτό? (Γιατί είναι πλέον νόμος το να γίνεται έτσι)
ΟΧΙ.
Αλλά θα καταλάβουν αυτοί που βγάζουν τέτοιους νόμους, ότι υπάρχει και κάποιο όριο στις μαλακίες τους.
Δεν μπορεί ο καθένας να κοιτάει τι έχω εγώ στην τσέπη μου, επειδή κάποιοι κλέβουν την εφορία και δεν μπορούν να τους πιάσουν αλλιώς.
Aν δεν εχεις κατι να κρυψεις ποιος ο λογος να φοβασαι;

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
σου το είπα και πιο πριν.... τι λόγο έχω να σου δώσω εσένα στοιχεία; σε ξέρω κι από πριν; έχεις κάποια ιδιότητα;
Λαμόγιο δεν σε βάφτισα...εσύ είπες πως θες να τα κρύψεις τα λεφτά σου. άμα τα έχεις αποκτήσει νομόπτυπα και είναι όλα δηλωμένα τότε δεν έχεις λόγο να τα κρύψεις γιατί απλά από μόνα τους ΗΔΗ δεν είναι κρυφα! Αφού είναι δηλωμένα και δικαιολογημένα.

Γιατι στο ΣΔΟΕ να τα δωσεις λοιπον (μαλλον να στα παρει με το ετσι θελω, ποιο σωστα)?
Αυτους τους ξερεις και απο χτες?
ΔΕν ειπα οτι θελω να κρυψω...ειπα οτι δε θελω αυτη η πληροφορια να ειναι προσβασιμη
χωρις να ζητηθει η αδεια μου  πρωτα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
στα @@ μου ποτε δεν ειχα τιποτα ... ειδικα τωρα αν δεν εχουν κλεισει ηδη τον λογαριασμο μου

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
επίσης λέει πως με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να ελέγξει όλους τους ύποπτους της λίστας Λαγκαρντ. Το οποίο το ζητάμε/νε όλοι. Για ποιο λόγο να πρεπει να τα βλέπω όλα υποψιασμένα και καχύποπτα;
Έτσι λέγανε και για το όριο του 1500 ευρώ αλλά μια χαρά ήτανε.

κάνε ό,τι θες εσύ, βγάλτα, άστα, φτύστα, μέτρα τα, κάφτα...δεν με νοιάζει.

Αλλά το οτι το μέτρο είναι θεόσωστο δεν είναι προς συζήτηση.
Σε όλη την Ευρώπη το εφαρμόζουνε, εδώ μόνο κάνουμε για όλα τους έξυπνους και τους ...προοδευτικούς

καλα ναι...κουβεντα κανουμε
Εννοειται οτι δεν προκειται να μεινω ετσι απραγος
και να εχει το καθε λαμογι - Σδοιτης προσβαση στα δεδομενα μου

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
To τυρακι το ειδαν καποιοι! Την φακα δεν βλεπουν ομως! ΜΑ με τιποτα ομως!
Παντως, μπραβο! Εισαστε συνειδητοποιημενοι μ@λ@κες μερικοι (....πχ PX75)!

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
sorry κι όλας αλλά μαλακίες.
1. αν είσαι νομότυπος δεν βλέπω για ποιο λόγο να μη θες ο ΣΔΟΕ να έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς σου.
2. Αν θες να τα κρύψεις σημαίνει πως έχεις να κρύψεις πράγματα, οπότε καλά σου κάνει ο ΣΔΟΕ

μακάρι να το κάνει αυτό και να έχει πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία των κλεφταράδων

ΣΩΠΑ ρε μαγκα εχω κανει μια καλη και θα τα δωσω στα πουστρονια να πληρωσουν τους 1500 υπαλληλους της βουλης .
Μια μαντρα αρχιδια θα παρουν.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
ΣΩΠΑ ρε μαγκα εχω κανει μια καλη και θα τα δωσω στα πουστρονια να πληρωσουν τους 1500 υπαλληλους της βουλης .
Μια μαντρα αρχιδια θα παρουν.

:2funny: :2funny:
Οχι ρε συ, δεν θασαι ''νομιμος'' ομως

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.795
Πόντοι
496
ελα ρε μοικάνε.. κάθεσαι και ασχολείσαι... ότι πάει να γίνει σε αυτον τον τόπο δεν θα μας αρέσει για κάτι...

"οι κλέφτες, οι απατεώνες" .. σκούζουνε όλοι...
μόλις πάει να γίνει κατι που μπορεί να βοηθησει να βρεθούνε
"τα πρσωπικά μας δεδομένα" ... μυξοκλαίγονται...

βρε ας τους να πάνε στο διάολο όλοι τους...

Ρε μαστορα εμεις δεν εχουμε προλαβει να τα βγαλουμε ακομη εξω...
δωσε μας τα φωτα σου, να μη σκουζουμε

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
και παλι τους μεγαλους δεν προκειτε να τους αγγιξει αφου τα εχουν εξω.θα την πληρωσουν οι μικρομεσαιοι και οι συνταξιουχοι που μαζευαν μια ζωη και εκαναν ενα καλο σχετικα κομποδεμα και δεν μπορουν να τα βγαλουν εξω τα λεφτα.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
οι νόμοι ισχύουνε πάντα για ΟΛΟΥΣ. Όχι όποτε μας βολεύει για τους μισούς και πάντα για αυτούς που θεωρούμε πως είναι οι φταίχτες κατά το δοκούν.
Κυκλοφορεί πολύς κόσμος γύρω μου με λαμογιές και δεν είναι ΜΟΝΟ οι πολιτικοί, είναι ΚΑΙ αυτοί.

με αποσπασματικά μέτρα και εξαιρέσεις φτάσαμε ως εδώ.

Ωραία, πιάνει τους πολιτικούς. Τον Χ υπάλληλο που λαδώνεται για χ,ψ λόγο γιατί να μην τον πιάσει; Πώς θα τους πιάσει όλους αυτούς;

και πού είδες γραμμένο πως δεν θα ξεκινήσει από τους πολιτικούς;
αλλά από την αρχή γκρινιάζεις.
μάλλον για άλλο λόγο γκρινιάζεις από αυτόν που λες.

ΠΑΛΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΥΤΟΙ.
600.000 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ + ΔΕΚΟ ΚΛΠ ΚΛΠ
Μισθος μεσος + εργοδοτικες εισφορες 45.000 ρεκορ ο ΟΣΕ με 57.000   :2funny: :2funny:
600.000 Χ 45000 = 27.000.000.000 Χ10 χρονια  =270.000.000.000 ελειξε η υποθεση του δημοσιου χρεους
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αν μου αιτιολογησεις την χρησιμοτητα του 1.200.000 υπαλληλων του δημοσιου
και βρεις στην ευρωπη σε πληθυσμιακα παρομοια χωρα περισσοτερους απο 400.000
θα εισαι εν δικαιω .
Αν μου πεις ποσοι αξιολογοι συνπατριωτες σου με πολλα περισσοτερα εφοδια και πτυχια
απο ενα απολυτηριο δημοτικου η εστω γυμνασιου αλλα διχως το πολιτικο κοπροσκυλο σαν
γεφυρα δεν εργαζονται στο δημοσιο παλι θα σε δικαιολογησω.
Οι συναδελφοι σου της εφοριας ας πιασουν την φοροδιαφτγη αντι τα ευρω κατω απο το τραπεζι.
Τα στοιχεια ειναι απο την στατιστικη υπηρεσια.ΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ 25.000
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ .
Απάντηση    :knockinb: :zfuck: :fuck1: :fuck2: ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.730
Πόντοι
506
670.000 ειναι οι ΔΥ και στην αναλογια ΔΥ/κατοικοι η Ελλαδα ειναι 12η στην Ευρωπη. 1η ειναι η Σουηδια

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
670.000 ειναι οι ΔΥ και στην αναλογια ΔΥ/κατοικοι η Ελλαδα ειναι 12η στην Ευρωπη. 1η ειναι η Σουηδια

Ρε λεβεντη των δεκο ειναι ιδιωτικοι??????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ετσι μπηκατε στην Ε.Ε διαζυγιο με την αληθεια  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom