Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
οταν λεω εγω οτι πρεπει να κλεβουμε το κρατος μου λετε οχι πρεπει να ειμαστε τυπικοι,σωστοι και ηθικοι.αφου πρωτο το κρατος σε κλεβει!ποσοι φορου που εχουμε πληρωσει την τελευταια τριετια εχουν βγει παρανομοι και αντισυνταγματικοι?παω προχτες να παρω κατι φαρμακα 3 στον αριθμο που περυσιτα επαιρνα με 5 ευρω συμμετοχη και τα τρια.φετος τα δυο απο τα τρια δεν συνταγογραφουνται και ετσι πληρωσα 15 ευρω!το τριπλασιο.ποιος φταει γι'αυτο?ο καθε εμπορος που καθεται ολη μερα και κοιταει το αδειο μαγαζι του και οταν μπει πελατης και του αφηνει 2-3 ευρω,δεν του χτυπαει αποδειξη και βαζει στην τσεπη το φ.π.α(που δεν τον βαζει,αυτο ειναι η μιση αληθεια).ελατε τωρα.ολοι μας πληρωνουμε ασφαλιστικες εισφορες για περιθαλψη και συνταξη(το αλλο με τον τοτο το ξερεις?)και δεν εχουμε τιποτα.ζητω συγνωμη απο τον thread starter που ξεφυγα απο το θεμα...
φιλε γνωστο οτι ο μεγαλυτερος κλεφτης ειναι το ιδιο το κρατος

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τελικα  αυτοι  που  πηγαν  τα  λεφτα  τους  στην  ΚΥΠΡΟ  για να  τα  σωσουν

φαγανε  πουτσα.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

maturelover2013

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
14
Like
70
Πόντοι
11
καλημερα!δεν πρεπει να κανουμε κατι γι'αυτο?διαδηλωσεις-πορειες-συγκρουσεις-αναταραχες για μενα ειναι του κωλου και μια δικαιολογια για να περασουμε την ωρα μας και να κανουμε κατι ακραιο.δεν εχουμε καταλαβει οτι τη δυναμη τη εχουμε στα χερια μας και μια απο τις δυναμεις μας ειναι η ψηφος μας.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
καλημερα!δεν πρεπει να κανουμε κατι γι'αυτο?διαδηλωσεις-πορειες-συγκρουσεις-αναταραχες για μενα ειναι του κωλου και μια δικαιολογια για να περασουμε την ωρα μας και να κανουμε κατι ακραιο.δεν εχουμε καταλαβει οτι τη δυναμη τη εχουμε στα χερια μας και μια απο τις δυναμεις μας ειναι η ψηφος μας.

πριν 20 μερες γιναν εκλογες παλι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εντάξει ρε σείς γιατί σκούζετε... ???

συνταγή ΣΥΡΙΖΑ ακολουθήσαν οι άνθρωποι... κάτι τέτοια δεν είχε πεί ο Στρατούλης ??

εξάλλου δεν φωνάζετε για τις καταθέσεις των Ελλήνων σε ξένες τράπεζες για να φορολογηθούν ??

οριστε η αρχή έγινε  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:rockon: :rockon: :rockon: Σωστος...Παλι οι μικροι για μικροποσα θα ελεγχονται...το 'χουμε ξαναδει το εργο.

δηλαδή αν αυτά τα μικροποσά είναι κλεμμένα δεν πειράζει επειδή είναι μικροί...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36

Αν αυτό το κούρεμα δεν ισχύει για την Ελλάδα βάλτε τα εδω- τώρα που έχουν ανάγκη- και κονομίστε :)

LAIKI BANK

Βασικά Χαρακτηριστικά
Διάρκεια Κατάθεσης: 18 μήνες
10.000 και άνω 5,75%
Μεταβολή επιτοκίου: Όχι
Εκτόκισμος: Κάθε μήνα
Καταβολή τόκων: Κάθε μήνα

Επισκέπτης
εντάξει ρε σείς γιατί σκούζετε... ???

συνταγή ΣΥΡΙΖΑ ακολουθήσαν οι άνθρωποι... κάτι τέτοια δεν είχε πεί ο Στρατούλης ??

εξάλλου δεν φωνάζετε για τις καταθέσεις των Ελλήνων σε ξένες τράπεζες για να φορολογηθούν ??

οριστε η αρχή έγινε  :grin:

Τις προάλλες μας είπες πως κλήθηκε ο δεκσός να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά και μόλις άρχισε το πλιάτσικο για κάποιο λόγο πάλι ο σύριζας φταίει  :jerking: :jerking:

Με λένε Ρίζο κι όπως θέλω τα γυρίζω..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τις προάλλες μας είπες πως κλήθηκε ο δεκσός να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά και μόλις άρχισε το πλιάτσικο για κάποιο λόγο πάλι ο σύριζας φταίει  :jerking: :jerking:

και ποιός σου είπε ότι εγώ ειμαι αντίθετος με αυτό ???

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Τις προάλλες μας είπες πως κλήθηκε ο δεκσός να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά και μόλις άρχισε το πλιάτσικο για κάποιο λόγο πάλι ο σύριζας φταίει  :jerking: :jerking:

ρε απλυτουλη δεν φταιει ο τσυριζας ;

ενταξει; ευχαριστημενος;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν είσαι αντίθετος με τη συριζοσυνταγή δλδ??

με την φορολογηση των καταθέσεων ???

όχι φυσικά... φτηνότερα θα μου ερχόταν... με κανένα σαραντάρι χιλιάδες θα καθάριζα.. μέχρι στιγμής μου έχει βγεί παραπάνω...

με τις αλλες παπαριές όμως διαφωνώ κάθετα...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
ρε απλυτουλη δεν φταιει ο τσυριζας ;

ενταξει; ευχαριστημενος;

οι εμπειροι οικονομικοι αναλυτες του site ανοιξαν μολις χθες ειδικο θεμα για τον κινδυνο των καταθεσεων. Μερικοι ειπαν οτι ηταν μπουρδες :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

φαινεται οτι ο στρατουλης και ο γλεζος δεν θα προλαβουν να "επενδυσουν" με τις καταθεσεις :2funny: :2funny: :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οι εμπειροι οικονομικοι αναλυτες του site ανοιξαν μολις χθες ειδικο θεμα για τον κινδυνο των καταθεσεων. Μερικοι ειπαν οτι ηταν μπουρδες :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

φαινεται οτι ο στρατουλης και ο γλεζος δεν θα προλαβουν να "επενδυσουν" με τις καταθεσεις :2funny: :2funny: :2funny:

τωρα είναι αργά... τα πουλάκια πέταξαν...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τωρα είναι αργά... τα πουλάκια πέταξαν...
Και τι εγινε ?

Θεωρεις τυχαιο σκηνικο ολο αυτο ?
Λες να μην το περιμεναν ?
Παει στο μυαλο κανενος οτι ισως αυτο ηθελαν τελικα ?
Αντε και την γλυτωσε ο καθενας .... μετα τι ?
Πως θα επαναφερει τα κεφαλαια του εδω ?
Πως θα δικαιολογησει οποιαδηποτε αγορα στο μελλον ?
Ειδικα οταν μπει στην ζωη μας και το περιουσιολογιο επισημα .... οπου θα κλειδωθουν τα παντα με ονοματεπωνυμο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Και τι εγινε ?

Θεωρεις τυχαιο σκηνικο ολο αυτο ?
Λες να μην το περιμεναν ?
Παει στο μυαλο κανενος οτι ισως αυτο ηθελαν τελικα ?
Αντε και την γλυτωσε ο καθενας .... μετα τι ?
Πως θα επαναφερει τα κεφαλαια του εδω ?
Πως θα δικαιολογησει οποιαδηποτε αγορα στο μελλον ?
Ειδικα οταν μπει στην ζωη μας και το περιουσιολογιο επισημα .... οπου θα κλειδωθουν τα παντα με ονοματεπωνυμο

πολλοί... μόλις περάσει λίγο η αναμπουμπούλα και πέσουν οι τιμές πανηγύρι θα γίνει.. η ζωή κύκλους κάνει...

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
  Καλομελέτα και προς τα δω σε λίγο.

Τα κουκιά για τον "αδύναμο"  Νότο δεν βγαίνουν.

Όταν θα καταλάβουν τι μαλακία έχουν κάνει που θέλανε να έχουν το ευρώ σαν νόμισμα, τότε θα είναι αργά.

Η Γερμανία δεν έχει πρόθεση να σώσει κανέναν. Θα λειτουργήσει σαν το παράσιτο.

Μόλις ο Ντράγκι χρειαστεί να κάνει πρόγραμμα ποσοστικής χαλάρωσης (QE1, QE2 κτλ) όπως κάνει ο Μπερνάκιος στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα "ανακρούσει πρύμναν"....

.... γιατί η Ευρώπη ακόμα δεν είναι ΗΠΑ.

Το κλειδί για την Ευρώπη και τη Γερμανία είναι η είσοδος της Ρωσίας στην Ε.Ε.

Μόνο αυτό το ενδεχόμενο θα αλλάξει οριστικά τη σκακιέρα προς το καλύτερο για την Ευρώπη.

Διαφορετικά... τον ανθοπώλη κλαίγανε!!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημερούδια.
:rockon: :rockon: :rockon: Σωστο...

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή αν αυτά τα μικροποσά είναι κλεμμένα δεν πειράζει επειδή είναι μικροί...  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Δεν ειπα τιποτα για κλεμμενα...Υμαρτον!
Αντε πληρωνε τωρα νοικι για το σπιτι που αγορασες 3-4 φορες εσυ ή οι γονεις σου..
Αϊ... :uglystupid: :uglystupid:
:jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom