Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.

:2funny: :2funny: :2funny:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Η ομαλοποίηση των σχέσεων του Ισραήλ με την Τουρκία θα φέρει «δραματικές αλλαγές» στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλώνει στο CNN Turk ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Alon Liel, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής Κύπρου".

«Βόμβα» από πρώην Ισραηλινό ΥΠΕΞ
Ορμάνε οι Τούρκοι στο φυσικό αέριο της Κύπρου

Την απάντηση αυτή έδωσε ο Ισραηλινός πολιτικός, ερωτηθείς από Τούρκο δημοσιογράφο για το κατά πόσο το Ισραήλ σκοπεύει να διακόψει τη συνεργασία με την Κύπρο και να επιδιώξει τη συνεργασία της Άγκυρας στο πεδίο των ερευνών για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Το επίσημο «συγγνώμη» του Ισραήλ προς την Τουρκία, αναφορικά με την επίθεση στο καράβι «Μαβί Μάρμαρα» το οποίο απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στην Λωρίδα της Γάζας, αναμένεται να φέρει εξελίξεις από τις οποίες τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα δεν πρόκειται να εξέλθουν αλώβητες.

Θέτει ακόμα ερωτήματα και για την συμφωνία Ισραήλ – Κύπρου για την εκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ.

Αν και ο κ. Liel απέφυγε να τοποθετηθεί για το μέλλον των σχέσεων Κύπρου - Ισραήλ, η τελική απάντηση του ήταν ότι «στο ζήτημα του φυσικού αερίου θα συνομιλήσουμε με την Τουρκία».
Απολυτε το φυσικο αεριο θα παει αλλου..... η μανταμ δεν αστιευεται......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.

URL]]

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

1ον Η Ρωσια δεν μπορει να μας δανεισει αλλα και αν μπορουσε, τι εχουμε κανει εμεις για την Ρωσια  :think: :think: για να το κανει και αυτη για εμας....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κανονικα δεν ειναι σωστο... φοροδιαφυγη ειναι και αυτο. Μαυρο χρημα εστω και τα 40 ευρω
ε γιαυτο σου λεω
δωστα σττο κρατος μεσω δωρεας τυπε
τουλαχιστον θα εισαι ενταξει με τον εαυτο σου :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω επερνα 600 τον μηνα..και μου βαραγατε προσοχη....εσυ 8,80  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε ψευτη δεν παιρνουνε 600 ευρω το μηνα οι εποπ
καλα εσυ παιζει να μην εχεις παει ποτε φανταρος και μας κοροιδευεις...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ακου φιλε...  Το χαρατσι της ΔΕΗ ειναι η φορολογηση της ακινητης περιουσιας αν το λεω σωστα... η ακινητη περιουσια φορολογειται σε ολο τον κοσμο. Το γνωριζεις αυτο?
Λάθος!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Αυτα πες τα στον Καμμενο :P
ο Καμμενος πιστευει οτι ο Πουτιν ειναι κανενας καλογερος που θα λυγισει μπροστα στο δραμα του ορθοδοξου Ελληνισμου, η οτι θα γοητευσει τις Ρωσιδες με τις κοιλαρες και τις μαγουλαρες του, δεν υπαρχουν αυτα, ακομα και ο Πουτιν δινει λογο στον λαο του, και ο λαος του πειναει 100% περισσοτερο απο οτι εμεις και οι κουμπαροι.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε ετσι οπως το παει δεν τον βλεπω να μπαινει στην επομενη βουλη

ΣΚΑΙ ειδες σημερα το πρωι?

ειδες τι ελεγε η ΚΟυντουρα??? η βουλευτης των ΑΝ.Ελληνων?????

παρουσιαζε εκει το προβλημα (λες και δεν το ξερουμε και δεν το εχουμε ακουσει καμια 500αρια φορες)

και μετα οταν την ρωτησανε.... τι λυση προτεινει πεταγεται και λεει ΑΑΑΑ για να σας πω εγω δεν ειμαι οικονομολογος να ξερω τι λυσεις θα πρεπει να εχουμε εγω λεω οτι ειμαι κατα της εξαθλιωσης του λαου... αχαχαχαχαχαχαχα

ε και ενα 15χρονο πιτσιρικι να ρωτησεις τα ιδια θα σου πει οτι ειναι κατα εκτος και αν ειναι αβραμης που θελει να πεθανουν ολοι και να καουν τα παντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom