Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε κανε μια δωρεα σε κανενα δημοσιο ιδρυμα τον φπα
το ιδιο δεν ειναι?
Δεν εχω ιδεα.... :S
τυπε κανε μια δωρεα σε κανενα δημοσιο ιδρυμα τον φπα
το ιδιο δεν ειναι?
δεν ειναι σωστο να το κρατησεις δικε μου :SΔεν εχω ιδεα.... :S
εγω επερνα 600 τον μηνα..και μου βαραγατε προσοχη....εσυ 8,80Πηρα και 20 ευρω απο το στρατο 2 μηνες πληρωθηκα οποτε με ενα 60αρακι την βγαζουμε ανετα μια βδομαδα.
Απολυτε το φυσικο αεριο θα παει αλλου..... η μανταμ δεν αστιευεται......Η ομαλοποίηση των σχέσεων του Ισραήλ με την Τουρκία θα φέρει «δραματικές αλλαγές» στην Ανατολική Μεσόγειο, δηλώνει στο CNN Turk ο πρώην υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Alon Liel, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Καθημερινής Κύπρου".
«Βόμβα» από πρώην Ισραηλινό ΥΠΕΞ
Ορμάνε οι Τούρκοι στο φυσικό αέριο της Κύπρου
Την απάντηση αυτή έδωσε ο Ισραηλινός πολιτικός, ερωτηθείς από Τούρκο δημοσιογράφο για το κατά πόσο το Ισραήλ σκοπεύει να διακόψει τη συνεργασία με την Κύπρο και να επιδιώξει τη συνεργασία της Άγκυρας στο πεδίο των ερευνών για φυσικό αέριο και πετρέλαιο στην Ανατολική Μεσόγειο.
Το επίσημο «συγγνώμη» του Ισραήλ προς την Τουρκία, αναφορικά με την επίθεση στο καράβι «Μαβί Μάρμαρα» το οποίο απέστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στην Λωρίδα της Γάζας, αναμένεται να φέρει εξελίξεις από τις οποίες τόσο η Κύπρος όσο και η Ελλάδα δεν πρόκειται να εξέλθουν αλώβητες.
Θέτει ακόμα ερωτήματα και για την συμφωνία Ισραήλ – Κύπρου για την εκμετάλλευση της κυπριακής ΑΟΖ.
Αν και ο κ. Liel απέφυγε να τοποθετηθεί για το μέλλον των σχέσεων Κύπρου - Ισραήλ, η τελική απάντηση του ήταν ότι «στο ζήτημα του φυσικού αερίου θα συνομιλήσουμε με την Τουρκία».
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.
1ον Η Ρωσια δεν μπορει να μας δανεισει αλλα και αν μπορουσε, τι εχουμε κανει εμεις για την Ρωσια για να το κανει και αυτη για εμας....
Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, με το πρόγραμμα που θα ανακοινώσει δε θα υπάρξουν ανάγκες δανεισμού. «Εάν όμως χρειαστεί να δανειστούμε, θα απευθυνθούμε σε τρίτες χώρες, όπως η Ρωσία», είπε.
δεν ειναι σωστο να το κρατησεις δικε μου :S
1ον Η Ρωσια δεν μπορει να μας δανεισει αλλα και αν μπορουσε, τι εχουμε κανει εμεις για την Ρωσια για να το κανει και αυτη για εμας....
Κανονικα δεν ειναι σωστο... φοροδιαφυγη ειναι και αυτο. Μαυρο χρημα εστω και τα 40 ευρω
http://[URL unfurl="true"]www.smileysnetwork.com/lol/lol3.gif[/img[/URL]]
[/quote]
aaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa καραγκιοζης
ε γιαυτο σου λεωΚανονικα δεν ειναι σωστο... φοροδιαφυγη ειναι και αυτο. Μαυρο χρημα εστω και τα 40 ευρω
για την χρυση αυγη εχεις να πεις τιποτα;Αυτα πες τα στον Καμμενο
εγω επερνα 600 τον μηνα..και μου βαραγατε προσοχη....εσυ 8,80
τυπε ετσι οπως το παει δεν τον βλεπω να μπαινει στην επομενη βουληaaaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxa καραγκιοζης
Λάθος!Ακου φιλε... Το χαρατσι της ΔΕΗ ειναι η φορολογηση της ακινητης περιουσιας αν το λεω σωστα... η ακινητη περιουσια φορολογειται σε ολο τον κοσμο. Το γνωριζεις αυτο?
ο Καμμενος πιστευει οτι ο Πουτιν ειναι κανενας καλογερος που θα λυγισει μπροστα στο δραμα του ορθοδοξου Ελληνισμου, η οτι θα γοητευσει τις Ρωσιδες με τις κοιλαρες και τις μαγουλαρες του, δεν υπαρχουν αυτα, ακομα και ο Πουτιν δινει λογο στον λαο του, και ο λαος του πειναει 100% περισσοτερο απο οτι εμεις και οι κουμπαροι.....Αυτα πες τα στον Καμμενο
τυπε ετσι οπως το παει δεν τον βλεπω να μπαινει στην επομενη βουλη
η ΧΑ θα αναιβασει ποσοστα, καθοτι αντι-χριστιανικη και αντι-ρωσικη.για την χρυση αυγη εχεις να πεις τιποτα;