καμια 15αρια μερουλες τις εχω. Ε τιποτα μετα επιστρεφω να παρω το χαρτακι και γεια σας
Αν δεν σου υπογράφει ο ΚΨΜιτζής μην βάλεις τα κλάματα. Καψωνάκια είναι!
καμια 15αρια μερουλες τις εχω. Ε τιποτα μετα επιστρεφω να παρω το χαρτακι και γεια σας
Και μετά?
Αν δεν σου υπογράφει ο ΚΨΜιτζής μην βάλεις τα κλάματα. Καψωνάκια είναι!
αν δεν βρει κατι αλλο στα μετρα του πρωτααφου εχει ηδη προταση απο τον σινερμαν για δουλεια
τυπε ο αλλος θα παει να κλαφτει στον ανθυπασπιστη εποπ να μην παει καρπαθο..κατσε και θα δεις....νομιζει οτι οταν θα σκασει το σημα για αποσπαση θα παρει τηλεφωνο στα κεντρικα της νδ να του την κοψουν...δηλαδη εμεινε απο 26 μαρτιου ως 25 απριλιου τυπε?
ο ρεντ λεει προλαβαινει να σε πηξει δικε μου :S
Μόνο ο Τζώναρος μπορεί να τον βοηθήσει...αφου εχει ηδη προταση απο τον σινερμαν για δουλεια
αν δεν βρει κατι αλλο στα μετρα του πρωτα
τυπε ο αλλος θα παει να κλαφτει στον ανθυπασπιστη εποπ να μην παει καρπαθο
τυπε αυτες ειναι βαριες κατηγοριεςτυπε ο αλλος θα παει να κλαφτει στον ανθυπασπιστη εποπ να μην παει καρπαθο..κατσε και θα δεις....νομιζει οτι οταν θα σκασει το σημα για αποσπαση θα παρει τηλεφωνο στα κεντρικα της νδ να του την κοψουν...
τυπε ο αλλος θα παει να κλαφτει στον ανθυπασπιστη εποπ να μην παει καρπαθο..κατσε και θα δεις....νομιζει οτι οταν θα σκασει το σημα για αποσπαση θα παρει τηλεφωνο στα κεντρικα της νδ να του την κοψουν...
Μόνο ο Τζώναρος μπορεί να τον βοηθήσει...
πες κι αλλες μαλακιες μπολντη...δεν ξερεις την τυφλα σου...αστο...οταν θα μαζευεις υπογραφες στο τελος σου λεει αλλα εσυ που να ξερεις..ψαρας εισαι ακομα..στην βασικη προσοχη μου βαραγες και ημουν εφεδρος ανθυποσμηναγος φαντασουΝα μην μου υπογραψει τι? Αδεια απολυσεως?
Δεν υπάρχουν ΕΠΟΠ ανθυπασπιστές ρε τύπε.
Μόνο ο Τζώναρος μπορεί να τον βοηθήσει...
πες κι αλλες μαλακιες μπολντη...δεν ξερεις την τυφλα σου...αστο...οταν θα μαζευεις υπογραφες στο τελος σου λεει αλλα εσυ που να ξερεις..ψαρας εισαι ακομα..στην βασικη προσοχη μου βαραγες και ημουν εφεδρος ανθυποσμηναγος φαντασου
τυπε υπαρχουν μερικοι που ειχαν δωσει εξετασεις και γινονται μεχρι ανθυποσμηναγοι νομιζω....Δεν υπάρχουν ΕΠΟΠ ανθυπασπιστές ρε τύπε.
τυπε υπαρχουν μερικοι που ειχαν δωσει εξετασεις και γινονται μεχρι ανθυποσμηναγοι νομιζω....
που τον θυμηθηκες τον αβραμη ρε τυπε βραδιατικακαι λεει ο απολυτος την αλλη φορα "εκει τον κτυπησε.... τωρα"