Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Βρε εγω μια χαρα θητεια κανω... εσυ εισαι το βυσμα της υποθεσης και πας να πεις εμενα βυσμα
μαζι με τον αλλον χθες. Που επρεπε να παραδεχθω οτι ειμαι βυσμα επειδη ηταν και αυτος ελεος
για γελια.

Στα γραφεια των βουλευτων πανε οσοι εχουν χαρακτηρα να σε γλειφουν και μετα να σε βριζουν
και να ειναι ρουφιανακια ...δεν παω εγω μην ανησυχεις  :P
ασε ρε που καθε μερα εισαι σπιτι σου,σκοπιες δεν κανεις,καθεσε σε ενα γραφειο και λογκαρεις στο μπου.κομ και τρεις παρα σπιτι σου,και σκ παντα εξω,πεντε λεπτα απο το σπιτι σου το γεα!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
επρεπε να ντρεπεσε να μιλας για την κριση και να λες οτι ψηφιζεις νδ

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
ασε ρε που καθε μερα εισαι σπιτι σου,σκοπιες δεν κανεις,καθεσε σε ενα γραφειο και λογκαρεις στο μπου.κομ και τρεις παρα σπιτι σου,και σκ παντα εξω,πεντε λεπτα απο το σπιτι σου το γεα!!!!

Κι εσενα ρε τυπε τι σε κοφτει που ο Μπολντης εβαλε βυσμα να κανει καλο στρατιωτικο? Ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι? Στην τελικη υπαρχουν και χειροτερα, οπως εσυ που το παιζεις χρυσαυγουλος Ελληναρας και δεν ξερεις να γραψεις δυο σωστες λεξεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κι εσενα ρε τυπε τι σε κοφτει που ο Μπολντης εβαλε βυσμα να κανει καλο στρατιωτικο? Ο πρωτος ή ο τελευταιος ειναι? Στην τελικη υπαρχουν και χειροτερα, οπως εσυ που το παιζεις χρυσαυγουλος Ελληναρας και δεν ξερεις να γραψεις δυο σωστες λεξεις.
τυπακι ο μπολντης μας εχει πριξει τις μπαλες οτι υπηρετει την πατριδα ενω ειναι μοδιστρα

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Καλά μπόλντυ άμα υποστηρίζεις εσύ τη νδ όπως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα το θεωρώ ότι το κάνεις μόνο από άγνοια δεν θέλω να πιστεύω ότι ξέρεις για τι μιλάς.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

χαχαχα εχει λυσαξει ο τυπος  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Εσυ που εκανες θητεια για πες μας....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά μπόλντυ άμα υποστηρίζεις εσύ τη νδ όπως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα το θεωρώ ότι το κάνεις μόνο από άγνοια δεν θέλω να πιστεύω ότι ξέρεις για τι μιλάς.

Εσυ εχεις επιγνωση του τι προβλημα έχεις? Ποιο ειναι το προβλημα σου το οποιο σε οδηγησε να μπεις στον μηχανισμο στηριξης? αν δεν απαντησεις σε αυτο φιλε με τρολαρεις

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εσυ εχεις επιγνωση του τι προβλημα έχεις? Ποιο ειναι το προβλημα σου το οποιο σε οδηγησε να μπεις στον μηχανισμο στηριξης? αν δεν απαντησεις σε αυτο φιλε με τρολαρεις
Πάλι Γερμανικό χτυπάς σήμερα ρε τύπε?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
καλα ο μπολντης πιστευει μεθαυριο που θα απολυθει απο την σκληρη θητεια που κανει η νδ θα του βρει δουλεια,καθε μερα θα πηγαινει στα γραφεια των βουλευτων,αλλο το βυσμα στον στρατο που μεσολαβησε αλλο μετα δικε μου,μολις βγεις στην αγορα εργασιας να δω τι θα ποσταρεις :headbang3

Τύπε, τα 'χουμε πει. Ο Μπόλντης είναι πεπεισμένος ότι σε 2-3 μήνες θα καθαρίζει 3000 το μήνα, θα 'χει εταιρικό αυτοκίνητο και κινητό, laptop, bonus και coplimentary ταξίδια. Μην του το χαλάς τώρα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
χαχαχχα ναι και ο αλλος της παρεας  :P

ο βυσματιας που ο ιδιος το παραδεχθηκε χθες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο κοσμος ειναι κακος
φουφουτος 2012
τυπε γουσταρεις δευτερα πρωι να σκασει αποσπαση για τους 2 τελευταιους μηνες της θητειας του για λημνο η καρπαθο??? στην αεροπορια που αλλου να τον παμε..δεν υπαρχει χειροτερα....βαζω στοιχημα δεν θα αντεξει  ;)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
χαχαχχα ναι και ο αλλος της παρεας  :P

ο βυσματιας που ο ιδιος το παραδεχθηκε χθες

Αποφάσισε: Δούλεψε η θεά Τύχη υπερωρίες για πάρτη σου ή μπήκες "αυτοδικαίως"( :2funny:) λόγω προσόντων;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε γουσταρεις δευτερα πρωι να σκασει αποσπαση για τους 2 τελευταιους μηνες της θητειας του για λημνο η καρπαθο??? στην αεροπορια που αλλου να τον παμε..δεν υπαρχει χειροτερα....βαζω στοιχημα δεν θα αντεξει  ;)
τυπε εχεις κανα γνωστο?
αλλα αν ειναι σαν τον γνωστο που σου ειπε προβλεψεις σημερα στο στοιχημα αστο γιατι τον βλεπω απολυμενο απο δευτερα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom