stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
τυπε παρε ματι μουτσουνα που ειχε ο αφρικανερ
σε τέτοιους τύπους θα επρεπε να δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια αμέσως τυπε...
τυπε παρε ματι μουτσουνα που ειχε ο αφρικανερ
Πες μου πρωτα τι σου μαγειρεψε η μανα σημερα και θα σου πω τι ψηφιζω...
καλοπαιδα τυπεσε τέτοιους τύπους θα επρεπε να δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια αμέσως τυπε...
Το θεμα ποντικε ειναι οτι εχεις γινει ρομπα και συνεχιζεις να ειρωνευεσαι
οποιος ειρωνευεται δεν εχει αποψεις. Ειδες τι επαθε η Κυπρος... τις προαλλες μας ειχες για προτυπο τον τρελο τον Χατζηστεφανου χωρις να ξερεις καν τι μαλεας ειναι και μολις στο ειπαμε μετα τα γυρισες...
εμενα η μανα μου τι φαγητο εχει μαλιστα... εσυ που εισαι απο το πρωι ως το βραδυ εδω μεσα
και απλα φαφλατευεις χωρις να λες τιποτα της προκοπης ποιος σε ταιζει?
- ΤΟ ελληνικο δημοσιο?
- Τα εισοδηματα των γονιών σου????
ελευθερος επαγγελματιας και χαζευει εδω μεσα??? κανας δημοσιος θα εισαι φιλε υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΔΕΚΟ με τους παχυλους μισθους.... κομμουνιστες με δεξιες τσεπες και μονιμοτητα το δημοσιο λενε ενα καρο χαζομαρες για μαστιγια καροτα και κομμουνισμους.
μπόλντη τώρα που θα γίνει πόλεμος, πλάκα έχει να σου δώσουν κάνα όπλο κια κράνος και να σε στείλουν να σκοτωθείς για χάρη του πόντικα που θα βάλει μέσο για να γλυτώσει και να λέει τις θεωρίες του εδω μέσα
θα το άντεχες κάτι τέτοιο;
Τον βλεπεις οτι δεν απανταει? και μετα θες να μου πεις οτι αυτος εδω θα ενδιαφερθει για τον διπλανο του και οτι ειναι κομμουνιστης και ανθρωπιστης
Οι περισσοτεροι αριστεροι απλα δεν γουσταρουν αυτους που ειναι μαγκες και εχουν πετυχει και κινουνται με το κεφαλαιο και για να το καμουφλαρουν σου λεει θα βαλω οτι ειμαι κομμουνιστης για να βασισω την επιθεση μου καπου.
Δεν ξερεις τι μη συνεργασιμα καθικια ειναι μερικοι απο αυτους δεν εχεις ιδεα.... θα κανουν αυτο που γουσταρουν αυτοι ουτε συζητηση ουτε συνεργασια ουτε τιποτα για αυτο και τους τσακιζουν και καλα κανουν στην Αμερικη αμα εισαι κομμουνιστης δεν σου επιτρεπεται η εισοδος , να σου πω κατι ρε φιλε η Μερκελ το συμφερον της κοιταει και καλα κανει. Υπαρχει ενας που δεν το κοιταει? δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα οι τραπεζες οπως φιλανθρωπικο ιδρυμα δεν ηταν και οι συνδικαλιστες στις ΔΕΚΟ που το επαιζαν αριστεροι για να τα τρωνε μονοι τους.
Τις προαλλες ζητουσε πρωτο μισθο 1500 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θες να πεις ότι οι κομμουνιστές είναι παρτάκηδες τύπε;
δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο
Παρτακηδες και αλαζονες. Και μη συνεργασιμοι. "Επαναστατες"
Μωρε ακομη δεν εχει παει πουθενα... ο πατερας του τον ταιζει που ειχε πολυ καλη θεση στο δημοσιο
αμα το προσεξεις κατι τετοιοι γινονται ιδεολογοι και κομμουνιστες... και τα κωλοπαιδα οι τρομοκρατες που εφτυναν τους αστυνομικους τι ηταν? απο τα βπ με μπαμπα στο δημοσιο και μαμα επισης με πολυ καλη δουλεια καθαριζανε και οι 2 4000-5000 το μηνα.... ε πως να μην γινεις "επαναστατης" αμα τα εχεις ολα απο μικρος και δεν σεβεσαι κανεναν.
ενω αμα επρεπε να πας απο μικρος να δουλεψεις και να χρειαστει να συνεργαστεις και με επιχειρηματιες και με αλλους για να βγαλεις το ψωμακι να βλεπες πως θα ησουν διαφορετικος... και οχι θεωριες της πουτσας. Αναρχικος και τρομοκρατια? αυτα ειναι καραγκιοζιλικια δεν εχει καμια σχεση η αναρχια με την τρομοκρατια καταρχην. Κατα τα αλλα σου μιλανε για μεσα μαζικης εξαπατησης ενα ματσο νιανιαρα που ακομη δεν εχουν βγαλει το λυκειο... θα μιλησει σε μενα το νιανιαρο που ειμαι πτυχιουχος πανεπιστημιου και αυτο στο αρσακειο με πληρωμενους καθηγητες για μεσα μαζικης εξαπατησης και θα με μαθει εμενα.... δε πα να λιθωσουνε στη φυλακη
Μ' ένα όνειρο τρελοό
όνειρο απατηλοό
ξεκινήσαμε κι οι δυοοο μας
και στου δρόμου τα μισά
σβήσαν τ' άστρα τα χρυσά
ξαφνικά από τον ουρανό μαςςςς
ωραίο ποστ τύπε
κρύβει πολλές αλήθειες...
Τυποι μην μπερδευεστε με τους δηθεν αριστερους της Ελλαδας. Η "αριστερα" στη χωρα μας εχει τοση σχεση με την πραγματικη αριστερα οση και η ΝΔ με το φιλελευθερισμο.
τι αληθειες κρυβει δηλαδη;