Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πες μου πρωτα τι σου μαγειρεψε η μανα σημερα και θα σου πω τι ψηφιζω...

Το θεμα ποντικε ειναι οτι εχεις γινει ρομπα και συνεχιζεις να ειρωνευεσαι  :P

οποιος ειρωνευεται δεν εχει αποψεις. Ειδες τι επαθε η Κυπρος... τις προαλλες μας ειχες για προτυπο τον τρελο τον Χατζηστεφανου χωρις να ξερεις καν τι μαλεας ειναι και μολις στο ειπαμε μετα τα γυρισες...

εμενα η μανα μου τι φαγητο εχει μαλιστα... εσυ που εισαι απο το πρωι ως το βραδυ εδω μεσα
και απλα φαφλατευεις χωρις να λες τιποτα της προκοπης ποιος σε ταιζει?

- ΤΟ ελληνικο δημοσιο?

- Τα εισοδηματα των γονιών σου????

ελευθερος επαγγελματιας και χαζευει εδω μεσα??? κανας δημοσιος θα εισαι φιλε υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΔΕΚΟ με τους παχυλους μισθους.... κομμουνιστες με δεξιες τσεπες και μονιμοτητα το δημοσιο λενε ενα καρο χαζομαρες για μαστιγια καροτα και κομμουνισμους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μολις ενας κομμουνιστης ανοιξει δικια του επιχειρηση θα δουμε ποσο κομμουνιστης θα συνεχιζει να ειναι...

αριστεροι με την μονιμοτητα του δημοσιου να το παιζουνε συνδικαλιστες... να ειναι αμορφωτοι και να τσεοωνουν 3000 ευρω το μηνα χωρις να κανουν τιποτα...  ταβανοσκοπηση στο δημοσιο και τις δευτερες - παρασκευες φευγουμε και απο τις 12.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και εχεις και τον σουπερμαους και σου λεει τα δικα του σωπα ρε φιλε
εσυ δηλαδη εισαι καλυτερος απο την Μερκελ? εσυ χειροτερος θα ησουν αμα ησουν στην θεση της....
εδω εισαι τοσο κουτοπονηρος που δεν δινεις κανενα στοιχειο για σενα και κρυβεσαι για να λες ελευθερος τις αρλουμπες σου εδω μεσα

χειροτερα φασισταρια απο τους βρωμοαριστερους δεν υπαρχουνε.  

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σε τέτοιους τύπους θα επρεπε να δώσουμε την ελληνική ιθαγένεια αμέσως τυπε...  :grin:
καλοπαιδα τυπε :grin:
Boere2.jpg

URL]]

Επισκέπτης
Το θεμα ποντικε ειναι οτι εχεις γινει ρομπα και συνεχιζεις να ειρωνευεσαι  :P

οποιος ειρωνευεται δεν εχει αποψεις. Ειδες τι επαθε η Κυπρος... τις προαλλες μας ειχες για προτυπο τον τρελο τον Χατζηστεφανου χωρις να ξερεις καν τι μαλεας ειναι και μολις στο ειπαμε μετα τα γυρισες...

εμενα η μανα μου τι φαγητο εχει μαλιστα... εσυ που εισαι απο το πρωι ως το βραδυ εδω μεσα
και απλα φαφλατευεις χωρις να λες τιποτα της προκοπης ποιος σε ταιζει?

- ΤΟ ελληνικο δημοσιο?

- Τα εισοδηματα των γονιών σου????

ελευθερος επαγγελματιας και χαζευει εδω μεσα??? κανας δημοσιος θα εισαι φιλε υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΔΕΚΟ με τους παχυλους μισθους.... κομμουνιστες με δεξιες τσεπες και μονιμοτητα το δημοσιο λενε ενα καρο χαζομαρες για μαστιγια καροτα και κομμουνισμους.

μπόλντη τώρα που θα γίνει πόλεμος, πλάκα έχει να σου δώσουν κάνα όπλο κια κράνος και να σε στείλουν να σκοτωθείς για χάρη του πόντικα που θα βάλει μέσο για να γλυτώσει και να λέει τις θεωρίες του εδω μέσα
θα το άντεχες κάτι τέτοιο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μπόλντη τώρα που θα γίνει πόλεμος, πλάκα έχει να σου δώσουν κάνα όπλο κια κράνος και να σε στείλουν να σκοτωθείς για χάρη του πόντικα που θα βάλει μέσο για να γλυτώσει και να λέει τις θεωρίες του εδω μέσα
θα το άντεχες κάτι τέτοιο;

Τον βλεπεις οτι δεν απανταει? και μετα θες να μου πεις οτι αυτος εδω θα ενδιαφερθει για τον διπλανο του και οτι ειναι κομμουνιστης και ανθρωπιστης  :2funny: :2funny: :2funny:

Οι περισσοτεροι αριστεροι απλα δεν γουσταρουν αυτους που ειναι μαγκες και εχουν πετυχει και κινουνται με το κεφαλαιο και για να το καμουφλαρουν σου λεει θα βαλω οτι ειμαι κομμουνιστης για να βασισω την επιθεση μου καπου.

Δεν ξερεις τι μη συνεργασιμα καθικια ειναι μερικοι απο αυτους δεν εχεις ιδεα.... θα κανουν αυτο που γουσταρουν αυτοι ουτε συζητηση ουτε συνεργασια ουτε τιποτα για αυτο και τους τσακιζουν και καλα κανουν στην Αμερικη αμα εισαι κομμουνιστης δεν σου επιτρεπεται η εισοδος , να σου πω κατι ρε φιλε η Μερκελ το συμφερον της κοιταει και καλα κανει. Υπαρχει ενας που δεν το κοιταει? δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα οι τραπεζες οπως φιλανθρωπικο ιδρυμα δεν ηταν και οι συνδικαλιστες στις ΔΕΚΟ που το επαιζαν αριστεροι για να τα τρωνε μονοι τους.

Επισκέπτης
Τον βλεπεις οτι δεν απανταει? και μετα θες να μου πεις οτι αυτος εδω θα ενδιαφερθει για τον διπλανο του και οτι ειναι κομμουνιστης και ανθρωπιστης  :2funny: :2funny: :2funny:

Οι περισσοτεροι αριστεροι απλα δεν γουσταρουν αυτους που ειναι μαγκες και εχουν πετυχει και κινουνται με το κεφαλαιο και για να το καμουφλαρουν σου λεει θα βαλω οτι ειμαι κομμουνιστης για να βασισω την επιθεση μου καπου.

Δεν ξερεις τι μη συνεργασιμα καθικια ειναι μερικοι απο αυτους δεν εχεις ιδεα.... θα κανουν αυτο που γουσταρουν αυτοι ουτε συζητηση ουτε συνεργασια ουτε τιποτα για αυτο και τους τσακιζουν και καλα κανουν στην Αμερικη αμα εισαι κομμουνιστης δεν σου επιτρεπεται η εισοδος , να σου πω κατι ρε φιλε η Μερκελ το συμφερον της κοιταει και καλα κανει. Υπαρχει ενας που δεν το κοιταει? δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα οι τραπεζες οπως φιλανθρωπικο ιδρυμα δεν ηταν και οι συνδικαλιστες στις ΔΕΚΟ που το επαιζαν αριστεροι για να τα τρωνε μονοι τους.

θες να πεις ότι οι κομμουνιστές είναι παρτάκηδες τύπε;
δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μια φορα μιλουσα με ενα γνωστο κομμουνιστη και ετσι.... σε στυλ "Μαστιγιο και καροτο..."
βεβαια δεν το ειχε παραδεχθει και αυτος ποτε... ουτε απαντουσε σε ερωτησεις τι ψηφισε κτλπ αλλα αμα δεν του ελεγες εσυ σε ειρωνευοταν και απο πανω (τρολαρισμα) :P

και του λεω κοιταξε να δεις καλες αυτες οι θεωριες περι μαστιγιων και καροτων αλλα και ο επιχειρηματιας εχει έγνοιες και ευθυνες .... και τι γυρναει και μου λεει το κωλοπαιδι ρε φιλε... "Και τι μου το λες για να τον λυπηθω???"  :2funny: :2funny: :2funny:

και του κανω... τοτε αυτος γιατι να σε λυπηθει? με τα μαστιγια και τα καροτα που λες...

ηλιθιος τελειως. Τις προαλλες ζητουσε πρωτο μισθο 1500 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μωρε ακομη δεν εχει παει πουθενα... ο πατερας του τον ταιζει που ειχε πολυ καλη θεση στο δημοσιο  :P
αμα το προσεξεις κατι τετοιοι γινονται ιδεολογοι και κομμουνιστες... και τα κωλοπαιδα οι τρομοκρατες που εφτυναν τους αστυνομικους τι ηταν? απο τα βπ με μπαμπα στο δημοσιο και μαμα επισης με πολυ καλη δουλεια καθαριζανε και οι 2 4000-5000 το μηνα.... ε πως να μην γινεις "επαναστατης" αμα τα εχεις ολα απο μικρος και δεν σεβεσαι κανεναν.

ενω αμα επρεπε  να πας απο μικρος να δουλεψεις και να χρειαστει να συνεργαστεις και με επιχειρηματιες και με αλλους για να βγαλεις το ψωμακι να βλεπες πως θα ησουν διαφορετικος... και οχι θεωριες της πουτσας. Αναρχικος και τρομοκρατια? αυτα ειναι καραγκιοζιλικια δεν εχει καμια σχεση η αναρχια με την τρομοκρατια καταρχην. Κατα τα αλλα σου μιλανε για μεσα μαζικης εξαπατησης ενα ματσο νιανιαρα που ακομη δεν εχουν βγαλει το λυκειο... θα μιλησει σε μενα το νιανιαρο που ειμαι πτυχιουχος πανεπιστημιου και αυτο στο αρσακειο με πληρωμενους καθηγητες για μεσα μαζικης εξαπατησης και θα με μαθει εμενα.... δε πα να λιθωσουνε στη φυλακη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
θες να πεις ότι οι κομμουνιστές είναι παρτάκηδες τύπε;
δε νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο  :grin:

Παρτακηδες και αλαζονες. Και μη συνεργασιμοι. "Επαναστατες"

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
Παρτακηδες και αλαζονες. Και μη συνεργασιμοι. "Επαναστατες"

Μ' ένα όνειρο τρελοό
όνειρο απατηλοό
ξεκινήσαμε κι οι δυοοο μας
και στου δρόμου τα μισά
σβήσαν τ' άστρα τα χρυσά
ξαφνικά από τον ουρανό μαςςςς

Επισκέπτης
Μωρε ακομη δεν εχει παει πουθενα... ο πατερας του τον ταιζει που ειχε πολυ καλη θεση στο δημοσιο  :P
αμα το προσεξεις κατι τετοιοι γινονται ιδεολογοι και κομμουνιστες... και τα κωλοπαιδα οι τρομοκρατες που εφτυναν τους αστυνομικους τι ηταν? απο τα βπ με μπαμπα στο δημοσιο και μαμα επισης με πολυ καλη δουλεια καθαριζανε και οι 2 4000-5000 το μηνα.... ε πως να μην γινεις "επαναστατης" αμα τα εχεις ολα απο μικρος και δεν σεβεσαι κανεναν.

ενω αμα επρεπε  να πας απο μικρος να δουλεψεις και να χρειαστει να συνεργαστεις και με επιχειρηματιες και με αλλους για να βγαλεις το ψωμακι να βλεπες πως θα ησουν διαφορετικος... και οχι θεωριες της πουτσας. Αναρχικος και τρομοκρατια? αυτα ειναι καραγκιοζιλικια δεν εχει καμια σχεση η αναρχια με την τρομοκρατια καταρχην. Κατα τα αλλα σου μιλανε για μεσα μαζικης εξαπατησης ενα ματσο νιανιαρα που ακομη δεν εχουν βγαλει το λυκειο... θα μιλησει σε μενα το νιανιαρο που ειμαι πτυχιουχος πανεπιστημιου και αυτο στο αρσακειο με πληρωμενους καθηγητες για μεσα μαζικης εξαπατησης και θα με μαθει εμενα.... δε πα να λιθωσουνε στη φυλακη

ωραίο ποστ τύπε
κρύβει πολλές αλήθειες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τυποι μην μπερδευεστε με τους δηθεν αριστερους της Ελλαδας. Η "αριστερα" στη χωρα μας εχει τοση σχεση με την πραγματικη αριστερα οση και η ΝΔ με το φιλελευθερισμο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυποι μην μπερδευεστε με τους δηθεν αριστερους της Ελλαδας. Η "αριστερα" στη χωρα μας εχει τοση σχεση με την πραγματικη αριστερα οση και η ΝΔ με το φιλελευθερισμο.

Εγω αυτη τη περιοδο υποστηριζω την ΝΔ παντως επειδη βλεπω οτι σε συγκριση με τα αλλα τα τσιρκα τουλαχιστον στην τηλεοραση εχουν μια αξιοπρεπη παρουσια.... δεν ειναι ουτε :

- Θεανω Φωτιου να καθεται να λεει στο πανελ του Καμπουρακη και του Οικονομεα οτι υπηρχε αξιολογηση τοσα χρονια στο δημοσιο και να την κοροιδευουν ακομη και οι πετρες.Και ενω την κοροιδευουν να συνεχιζει να επιμενει....

- Δεν ειναι ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΙ Να λενε οτι γαμησαν την μιση Αθηνα ...
- Δεν ειναι Θεοδωριδηδες να λενε τα Ιμια Καρντακ .... το γεγονος οτι υπαρχουν γκριζες ζωνες στο Αιγαιο πλεον μετα το συμβαν του 1996 δεν δινει το δικαιωμα στον καθε τυχαρπαστο ανθελληνα να λεει τετοιες αρλουμπες.
- Δεν ειναι Κυριτσηδες της Αυγης του ΣΥΡΙΖΑ να λενε επισης αρλουμπες και μετα να ειναι σαν βρεγμενες γατες .... ο Αδωνις τον ξεφτιλισε πριν κατι μερες... μπορει να ειναι κωλοτουμπας αλλα τον ξεφτιλισε.
- Δεν ειναι Ανεξαρτητοι Ελληνες να λενε οτι εμεις σας λεμε το προβλημα αλλα λυση δεν μπορουμε να βρουμε (ετσι ελεγε σημερα παλι μια εκπροσωπος τους στα καναλια... εχω τηλεοραση εκει που ειμαι και τα βλεπω ολα!!! )
- ΚΚΕ επισης δεν ειναι να παρουσιαζουν το προβλημα αλλα να μην θελουν να κυβερνησουν...

ενταξει ξαναειοπα ΣΥΡΙΖΑ δεν υπαρχει.... κοροιδευει απλα ο τσιπρας με την κατασκευαστικη ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.750
Πόντοι
25.467
τι αληθειες κρυβει δηλαδη;

Γιέ μουουου, ειν΄ οι άνθρωποι απάνθρωποι καλέ μουουου