Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
που τον θυμηθηκες τον αβραμη ρε τυπε βραδιατικα
ειχε βαλει ενα φοβερο νικνεημ το πληροφορικαριος 55 ετων
που τον θυμηθηκες τον αβραμη ρε τυπε βραδιατικα
θα το ειχε εμπνευστει απτο δεσποινις ετων 39 τυπεειχε βαλει ενα φοβερο νικνεημ το πληροφορικαριος 55 ετων
αααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχθα το ειχε εμπνευστει απτο δεσποινις ετων 39 τυπε
τυπε υπαρχουν μερικοι που ειχαν δωσει εξετασεις και γινονται μεχρι ανθυποσμηναγοι νομιζω....
ρε γιωτομπαλο που ενα νουμερο βαρεσες σκοπια στην βασικη και σου πηραν το οπλο,και στα υπολοιπα ησουν αμοιβος αμα παθει καποιος κατι να του κανεις το νουμερο του,εφεδρος ανθυποσμηναγος ημουν...την θητεια μου εκανα...και εσυ μου ειχες βαρεσει προσοχη....επισης αξιωματικος μπορεις να γινεις στα 25 οπως λες και πιο λιγο...απο ευελπιδων η οι γιατροι/δικαστικοι κλπ βγαινουν ανθυπολοχαγοι/ανθυποσμηναγοι...αντε μαθε τωρα να παιρνεις μετρα ασφαλειας που δεν ηξερες να παρεις...και οταν εκανες λυση αρμωση στο g3a3 πανω στην μοκετα οι αλλοι γελαγαν25 ετων αξιωματικος αεροποριας.
Θα τα παρατησω ολα και θα γινω νωντοτυπος
θα το ειχε εμπνευστει απτο δεσποινις ετων 39 τυπε
ρε γιωτομπαλο που ενα νουμερο βαρεσες σκοπια στην βασικη και σου πηραν το οπλο,και στα υπολοιπα ησουν αμοιβος αμα παθει καποιος κατι να του κανεις το νουμερο του,εφεδρος ανθυποσμηναγος ημουν...την θητεια μου εκανα...και εσυ μου ειχες βαρεσει προσοχη....επισης αξιωματικος μπορεις να γινεις στα 25 οπως λες και πιο λιγο...απο ευελπιδων η οι γιατροι/δικαστικοι κλπ βγαινουν ανθυπολοχαγοι/ανθυποσμηναγοι...αντε μαθε τωρα να παιρνεις μετρα ασφαλειας που δεν ηξερες να παρεις...και οταν εκανες λυση αρμωση στο g3a3 πανω στην μοκετα οι αλλοι γελαγαν
εχει πλακατυπε γνωριζεστε ?
αυτος εχει καψει φλαντζα ουτε τον εαυτο του δεν μπορει να βοηθησει
αυτος εχει καψει φλαντζα ουτε τον εαυτο του δεν μπορει να βοηθησει
γιατι κουκλα μου το ιδιο ποστ δυο φορες;
σε γαργαλαει το άπλυτο γατακι σου;
οχι αυτο
αυτο
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=436350;type=avatar[/img[/URL]]
[/quote]
Γατάκια βάζει εκεί η ξενέρωτη Τσυριζαία?
εχει πλακα
σε λυπαμε... :-*Οχι δεν γνωριζομαστε. Λεει χαζομαρες που βγαζει απο το μυαλο του
και καλα για να με φοβισει... εγω γελαω στο μεταξυ.
σε λυπαμε... :-*
τυπε κανε μια δωρεα σε κανενα δημοσιο ιδρυμα τον φπαΑυριο μεχρι τι ωρα θα κοιμαμαι ξερεις????
βεβαια αποψε εβγαλα εργασιουλα για ενα παιδι και θα τσεπωσω 40 ευρω
(χωρις αποδειξη ομως) :S