Νέα

Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε από την Τράπεζα ΟΛΟΙ μαζί? Bank Run στην Κύπρο!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα samsung
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

-ΣΤΑ παπαρια σας????

• -ΝΑΙ...!

Ψήφοι: 33 15,8%
  • -ΟΧΙ...τα ειχα παει ολα εκει!

Ψήφοι: 8 3,8%
  • -ΔΕΝ τρεχει τιποτα!

Ψήφοι: 16 7,7%
  • -ΤΡΕΧΕΙ και παρατρεχει...θα τρεχουμε και εδω!

Ψήφοι: 58 27,8%
  • -ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ-ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ

Ψήφοι: 20 9,6%
  • -ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΟ ΠΑΛΙΟΛΙΓΟΥΡΙΑ-ΚΛΑΨΤΕ ΤΩΡΑ!

Ψήφοι: 74 35,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    209

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Τα ψέματα τελείωσαν.
Αν θέλετε Πουτιν και Εθνική ανεξαρτησία, θα πέσει πείνα, θα φύγουν οι βάσεις των Αμερικάνων και των Άγγλων και μαζί με αυτούς θα φύγουν όλοι οι ξένοι.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Καλά μπόλντυ άμα υποστηρίζεις εσύ τη νδ όπως και κάποιοι άλλοι εδώ μέσα το θεωρώ ότι το κάνεις μόνο από άγνοια δεν θέλω να πιστεύω ότι ξέρεις για τι μιλάς.
Κλασσικά τύπε, μιλάει με απίστευτη βεβαιότητα ενώ ταυτόχρονα έχει άγνοια.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Τα ψέματα τελείωσαν.
Αν θέλετε Πουτιν και Εθνική ανεξαρτησία, θα πέσει πείνα, θα φύγουν οι βάσεις των Αμερικάνων και των Άγγλων και μαζί με αυτούς θα φύγουν όλοι οι ξένοι.
ο Πουτιν θελει εμας???

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κλασσικά τύπε, μιλάει με απίστευτη βεβαιότητα ενώ ταυτόχρονα έχει άγνοια.

Εγω δεν εχω καθολου αγνοια... οπως βλεπουμε η ΝΔ ειναι η μονη σοβαρη λυση αυτη τη περιοδο...

ο Καμμενος ειναι χειροτερο τρολλ απο τον Τσιπρα

εκτος αν θες να ριξεις χρυση αυγη ... ριξε μαζι σου... εγω στις προηγουμενες ΧΑ ψηφισα

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
η ΧΑ θα αναιβασει ποσοστα, καθοτι αντι-χριστιανικη και αντι-ρωσικη.

Η Χρυσή Αυγή παίζει σε άλλο επίπεδο, αν πλαισιωθεί παρασκηνιακά από τα σωστά άτομα σηκώνει και τσουλου.
(και δεν μιλάω για τους σοφούς του κώλου που πήγαν από το πασοκ στον συριζα)  :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η ΧΑ θα αναιβασει ποσοστα, καθοτι αντι-χριστιανικη και αντι-ρωσικη.
και στα δυο λαθος εισαι...το συριζα ειναι χριστιανικο μαλλον

148817_3822806128403_765269266_n.jpg

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Εγω δεν εχω καθολου αγνοια... οπως βλεπουμε η ΝΔ ειναι η μονη σοβαρη λυση αυτη τη περιοδο...

ο Καμμενος ειναι χειροτερο τρολλ απο τον Τσιπρα

εκτος αν θες να ριξεις χρυση αυγη ... ριξε μαζι σου... εγω στις προηγουμενες ΧΑ ψηφισα
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ειναι ενα συνολο απο Κουισλινγκ της Μερκελ στην Ελλαδα, το οτι ο Καμμενος ειναι στον κοσμο του και το οτι ο Τσιπρας δεν τολμαει να πει την αληθεια στον λαο, δεν αναιρει τις τεραστιες ευθηνες των αλλων τριων.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ειναι ενα συνολο απο Κουισλινγκ της Μερκελ στην Ελλαδα, το οτι ο Καμμενος ειναι στον κοσμο του και το οτι ο Τσιπρας δεν τολμαει να πει την αληθεια στον λαο, δεν αναιρει τις τεραστιες ευθηνες των αλλων τριων.....

Συμφωνοι. Και ο Σαμαρας δεν ειναι αγιος...

εσυ τι προτεινεις πες μας... αυτη τη περιοδο... για αυτη τη περιοδο τι προτεινεις ακριβως

εγω δεν ειμαι ουτε ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ουτε τιποτα...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
και στα δυο λαθος εισαι...το συριζα ειναι χριστιανικο μαλλον

148817_3822806128403_765269266_n.jpg
Αν πιστευεις οτι η ΧΑ ειναι φιλο-ρωσικη και φιλο-χριστιανικη εισαι  :jerking: αν τους ψηφηζεις κιολας πιστευωντας αυτα εισαι 10 φορες  :jerking:

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
γιατι το λες αυτο τυπε? :think:

Τι γιατί το λέει?
Αν θέλουν να σωθεί η Ελλάδα και οι έλληνες, οι εβραιόλαγνοι θα πάρουν αποστάσεις από την πολιτική.
Είμαι Χρυσή Αυγή και υποστηρίζω θερμά τον διαχωρισμό Εκκλησίας με Κράτους αλλά και κακού Καπιταλισμού.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Συμφωνοι. Και ο Σαμαρας δεν ειναι αγιος...

εσυ τι προτεινεις πες μας... αυτη τη περιοδο... για αυτη τη περιοδο τι προτεινεις ακριβως

εγω δεν ειμαι ουτε ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ουτε τιποτα...
ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ για παραμονη η εξοδο απο το Ευρω, η μονη λυση, αν θελουμε Ευρω θα γινουμε Βουλγαρια, το να γυρισουμε στην δραχμη θα εχει απωλιες αλλα θα μπορουμε να χαραξουμε μονοι μας την οικονομικη πολιτικη μας.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Όποιος διαφωνεί με αυτό που έγραψα να μην περιμένει σωτηρία.  :)
Η Χρυσή Αυγή είναι η τελευταία ελπίδα, μετά ξοφλήσαμε.

NooneX

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
6
ΔΗΜΟΨΗΦΗΣΜΑ για παραμονη η εξοδο απο το Ευρω, η μονη λυση, αν θελουμε Ευρω θα γινουμε Βουλγαρια, το να γυρισουμε στην δραχμη θα εχει απωλιες αλλα θα μπορουμε να χαραξουμε μονοι μας την οικονομικη πολιτικη μας.

Δεν λέει καθόλου βλακείες το κομμούνι. Δίκιο έχει.
Αν δεν υπάρξει διαχωρισμός Εκκλησίας Κράτους δεν θα σωθούμε. Θα την πάθουμε ξανά όπως έγινε με το Βυζάντιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

μΑ ΘΑ σε αποκλεισουν τελειως αμα ξαναγυρισεις στην δραχμη δεν το καταλαβαινεις οτι εισαι μελος ενος ευρυτερου club?

Eγω προτεινω να περιμενουμε μεχρι να ανακαμψουμε καπως...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
kammenotsipras__article.jpg

Ιστορική ημέρα η σημερινή. Το Λαϊκό Μέτωπο, που πρότεινε ο… αριστεροδεξιοκεντρώος πρόεδρος Πάνος έγινε πράξη, έστω και… κουτσουρεμένο (λείπει το ΚΚΕ, αλλά που θα πάει, θα προσχωρήσει κι αυτό…). Σήμερα, λοιπόν, κατά τη συνάντηση των δύο… λαοπρόβλητων ηγετών, του προέδρου Πάνου και του… leader of SYRIZA, αποφασίστηκε η δημιουργία κοινού (Λαϊκού) μετώπου, με πρόσχημα τη συμπαράσταση στον λαό της Κύπρου. Το μέτωπο ασφαλώς και θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε για τη μελλοντική συνεργασία των δύο συνονθυλευμάτων και επί κυβερνητικού επιπέδου (αν και όταν…).

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο… λαοφιλείς συμφώνησαν κατ’ αρχάς τα εξής:
- Να ηγηθούν ενός παλλαϊκού κοινωνικού μετώπου που θα εκφράσει την συμπαράστασή του στον Κυπριακό λαό
- Να γίνουν οι διαδικασίες ώστε να γίνει άμεσα στην Βουλή συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών
- Να προσκληθεί ο διοικητής της ΤτΕ Γιώργος Προβόπουλος για να δώσει εξηγήσεις γιατί η Ελλάδα δεν βοήθησε την Κύπρο

Ακολούθως, ο «μεγαλύτερος» (σε ποσοστά) Alex Tsipras εξήγησε τη συμφωνία: «Αυτό που είναι αναγκαίο τούτη την ώρα, είναι να υπάρξει μια πλατιά παλλαϊκή συσπείρωση ένα πλατύ μέτωπο πέρα και έξω από πολιτικά κόμματα, ένα μέτωπο συμπαράστασης στον κυπριακό λαό. Ο ελληνικός λαός να αναδείξει ότι η Κύπρος δεν είναι μόνη της, ότι δεν εκφράζεται από τη στάση της ελληνικής κυβέρνησης και αυτή την προσπάθεια θα την αναλάβουμε από κοινού, προκειμένου αυτό το μέτωπο να εκφραστεί και σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, κυρίως, όμως, στο κοινωνικό». Ευχή μας, να μας ζήσουν και να τα χιλιάσουν τα… νιόπαντρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom