apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο δωρακιας ειναι υποκατηγορια του αγαπουλητυπε μετα τον καληνυχτακια εχουμε νεα κατηγορια...
ειναι ο ΔΩράκιας
τυπε ο δωρακιας ειναι υποκατηγορια του αγαπουλητυπε μετα τον καληνυχτακια εχουμε νεα κατηγορια...
ειναι ο ΔΩράκιας
του αγιου βαλεντινου δεν εκανες δωρο τυπε?μη φανταστείς τρελά δωράκια.Στη γιορτή, στα γενέθλιά της και τα Χριστούγεννα.
Φίλε άσε έμαθα πολλά από αυτή την αποτυχημένη σχέση.
τυπε ο δωρακιας ειναι υποκατηγορια του αγαπουλη
Παντως τα εξοδα διαφερουν απο σχεση σε σχεση.πχ μπορει να μενεις στην ιδια περιοχη με τη γκομενα,ενας απο τους δυο να εχει δικο του χωρο,οποτε πιο λιγα τα εξοδα.Ε γι' αυτό λέει 500-700 σύνολο.
Τύπε, υπάρχουν και οι άλλοι που κάνουνε δωράκια στις ιερόδουλες... Αγαπούληδες με βούλα :-τυπε ο δωρακιας ειναι υποκατηγορια του αγαπουλη
του αγιου βαλεντινου δεν εκανες δωρο τυπε?
δεν παιζει αυτο
ε κάτσε ρε φίλε αν έχεις μία σχέση σοβαρή δεν θα της κάνεις δώρο τα χριστούγεννα και στη γιορτη-γενεθλια της? άν θέλουμε να έχουμε απαιτήσεις πρέπει να είμαστε και σωστοί σε μερικά πράγματα(όχι υπερβολές)α δηλαδη τυπε τα τρελα
τρελα πολυ τρελα δωρακια ειναι καθε μερα?
σαν τις επιδοτησεις στο δημοσιο
σαν τι δωρακια κανουν τυπε?Τύπε, υπάρχουν και οι άλλοι που κάνουνε δωράκια στις ιερόδουλες... Αγαπούληδες με βούλα :-
ε κάτσε ρε φίλε αν έχεις μία σχέση σοβαρή δεν θα της κάνεις δώρο τα χριστούγεννα και στη γιορτη-γενεθλια της? άν θέλουμε να έχουμε απαιτήσεις πρέπει να είμαστε και σωστοί σε μερικά πράγματα(όχι υπερβολές)
Αμα δουλευε θα την αφηνες να πληρωνει τυπε;ε κάτσε ρε φίλε αν έχεις μία σχέση σοβαρή δεν θα της κάνεις δώρο τα χριστούγεννα και στη γιορτη-γενεθλια της? άν θέλουμε να έχουμε απαιτήσεις πρέπει να είμαστε και σωστοί σε μερικά πράγματα(όχι υπερβολές)
που βλεπεις στον δρομο κατι τυπους που κουβαλαν τεραστια αρκουδια και καρδιες δικε μου14 φλεβαρη παντοτε μαζι μακαρι
ειναι το αλλο του μισο του τυπε
εχει περασει τα 25 αλλα η καρδια του μοιαζει 5
Ναι, αλλά μπορεί για διάφορους λόγους να είναι ακόμα περισσότερα ;)Παντως τα εξοδα διαφερουν απο σχεση σε σχεση.πχ μπορει να μενεις στην ιδια περιοχη με τη γκομενα,ενας απο τους δυο να εχει δικο του χωρο,οποτε πιο λιγα τα εξοδα.
ποτέ δεν κάνω δώρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν την αναγνωρίζω ώς γιορτή.Παίδες για να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι κανένα παιδάκι ούτε κανας αγαπούλης που κάνει μαλακίες, δυστυχώς όλοι μας την πατάμε με τις γκόμενες.Αυτοί που δεν την πατάνε ποτέ είναι αυτοί που γαμούν μόνο πουτάνες(θεμιτή επιλογή)του αγιου βαλεντινου δεν εκανες δωρο τυπε?
δεν παιζει αυτο
που βλεπεις στον δρομο κατι τυπους που κουβαλαν τεραστια αρκουδια και καρδιες δικε μου
Δεν ξέρω τύπε, δεν έχω τόση φαντασία όσο εκείνοι, αλλά έχει πάρει τ' αυτί μου από λουλούδια μέχρι ρολόγια... :-σαν τι δωρακια κανουν τυπε?
μερικές φορές ίσως.αλλά να σου πώ την αλήθεια το 80 % δεν θα την άφηνα να πληρώσει.Πές με μαλάκα, εγώ απλά με ονομάζω παραδοσιακό.Αμα δουλευε θα την αφηνες να πληρωνει τυπε;
μερικές φορές ίσως.αλλά να σου πώ την αλήθεια το 80 % δεν θα την άφηνα να πληρώσει.Πές με μαλάκα, εγώ απλά με ονομάζω παραδοσιακό.
Αμα πιασεις μπουρδελοκοριτσο ειδικα ρουμανα και σε καψουρευτη,συνεχεια σπιτι της φαι και γαμησι τυπε ανεξοδαΝαι, αλλά μπορεί για διάφορους λόγους να είναι ακόμα περισσότερα ;)
Πάντως, το βέβαιο είναι ότι κοστίζουν σαφώς περισσότερο απ' ότι τα μπουρδελοκόριτσα. Ακόμα και γκόμενα να πιάσεις μπουρδελοκόριτσο, πιο φτηνό παίζει να βγαίνει
Δεν ξέρω τύπε, δεν έχω τόση φαντασία όσο εκείνοι, αλλά έχει πάρει τ' αυτί μου από λουλούδια μέχρι ρολόγια... :-
Μία με κερνούσε σοκολατάκια που της είχε πάει ένας πελάτης επειδή εκείνη έκανε δίαιτα και δεν τα 'τρωγε
Εγώ πιστεύω ότι απλά ήθελες να πάρεις κώλο και της έκανες χαρούλεςμερικές φορές ίσως.αλλά να σου πώ την αλήθεια το 80 % δεν θα την άφηνα να πληρώσει.Πές με μαλάκα, εγώ απλά με ονομάζω παραδοσιακό.
Έχεις ιδία πείρα τύπε;Αμα πιασεις μπουρδελοκοριτσο ειδικα ρουμανα και σε καψουρευτη,συνεχεια σπιτι της φαι και γαμησι τυπε ανεξοδα