Νέα

Μηπως ειναι καλυτερη λυση οι ιεροδουλες?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 523
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
μη φανταστείς τρελά δωράκια.Στη γιορτή, στα γενέθλιά της και τα Χριστούγεννα.
Φίλε άσε έμαθα πολλά από αυτή την αποτυχημένη σχέση.
του αγιου βαλεντινου δεν εκανες δωρο τυπε?
δεν παιζει αυτο

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ε γι' αυτό λέει 500-700 σύνολο.
Παντως  τα εξοδα διαφερουν απο σχεση σε σχεση.πχ μπορει να μενεις στην ιδια περιοχη με τη γκομενα,ενας απο τους δυο να εχει δικο του χωρο,οποτε πιο λιγα τα εξοδα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
α δηλαδη τυπε τα τρελα
τρελα πολυ τρελα δωρακια ειναι καθε μερα?  :grin:
σαν τις επιδοτησεις στο δημοσιο  :2funny: :2funny: :2funny:
ε κάτσε ρε φίλε αν έχεις μία σχέση σοβαρή δεν θα της κάνεις δώρο τα χριστούγεννα και στη γιορτη-γενεθλια της? άν θέλουμε να έχουμε απαιτήσεις πρέπει να είμαστε και σωστοί σε μερικά πράγματα(όχι υπερβολές)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ε κάτσε ρε φίλε αν έχεις μία σχέση σοβαρή δεν θα της κάνεις δώρο τα χριστούγεννα και στη γιορτη-γενεθλια της? άν θέλουμε να έχουμε απαιτήσεις πρέπει να είμαστε και σωστοί σε μερικά πράγματα(όχι υπερβολές)

τι σοβαρη σχεση ρε τυπε
με ανεργες και καργιολες?
:2funny: :2funny: :2funny:

σε τυφλωσε της ψωλης σου ο χαβας
το πηγαινε καλα το γραμμα η λεγαμενη τυπε? 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Αμα δουλευε θα την αφηνες να πληρωνει τυπε;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
14 φλεβαρη παντοτε μαζι μακαρι
ειναι το αλλο του μισο του τυπε  :grin:

εχει περασει τα 25 αλλα η καρδια του μοιαζει 5

που βλεπεις στον δρομο κατι τυπους που κουβαλαν τεραστια αρκουδια και καρδιες δικε μου :2funny:

Επισκέπτης
Παντως  τα εξοδα διαφερουν απο σχεση σε σχεση.πχ μπορει να μενεις στην ιδια περιοχη με τη γκομενα,ενας απο τους δυο να εχει δικο του χωρο,οποτε πιο λιγα τα εξοδα.
Ναι, αλλά μπορεί για διάφορους λόγους να είναι ακόμα περισσότερα ;)
Πάντως, το βέβαιο είναι ότι κοστίζουν σαφώς περισσότερο απ' ότι τα μπουρδελοκόριτσα. Ακόμα και γκόμενα να πιάσεις μπουρδελοκόριτσο, πιο φτηνό παίζει να βγαίνει :2funny:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
του αγιου βαλεντινου δεν εκανες δωρο τυπε?
δεν παιζει αυτο
ποτέ δεν κάνω δώρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν την αναγνωρίζω ώς γιορτή.Παίδες για να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι κανένα παιδάκι ούτε κανας αγαπούλης που κάνει μαλακίες, δυστυχώς όλοι μας την πατάμε με τις γκόμενες.Αυτοί που δεν την πατάνε ποτέ είναι αυτοί που γαμούν μόνο πουτάνες(θεμιτή επιλογή)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Επισκέπτης
σαν τι δωρακια κανουν τυπε?
Δεν ξέρω τύπε, δεν έχω τόση φαντασία όσο εκείνοι, αλλά έχει πάρει τ' αυτί μου από λουλούδια μέχρι ρολόγια... :-
Μία με κερνούσε σοκολατάκια που της είχε πάει ένας πελάτης επειδή εκείνη έκανε δίαιτα και δεν τα 'τρωγε :2funny:

violi x.x.

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
1.225
Αμα δουλευε θα την αφηνες να πληρωνει τυπε;
μερικές φορές ίσως.αλλά να σου πώ την αλήθεια το 80 % δεν θα την άφηνα να πληρώσει.Πές με μαλάκα, εγώ απλά με ονομάζω παραδοσιακό.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μερικές φορές ίσως.αλλά να σου πώ την αλήθεια το 80 % δεν θα την άφηνα να πληρώσει.Πές με μαλάκα, εγώ απλά με ονομάζω παραδοσιακό.

ε επειδη εχουμε καταλαβει απο την αρχη
οτι εισαι παραδοσιακος μετα μην παραπονιεσαι
οτι επεσες σε ανεργη και καργιολα  :grin:

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Ναι, αλλά μπορεί για διάφορους λόγους να είναι ακόμα περισσότερα ;)
Πάντως, το βέβαιο είναι ότι κοστίζουν σαφώς περισσότερο απ' ότι τα μπουρδελοκόριτσα. Ακόμα και γκόμενα να πιάσεις μπουρδελοκόριτσο, πιο φτηνό παίζει να βγαίνει :2funny:
Αμα πιασεις μπουρδελοκοριτσο ειδικα ρουμανα και σε καψουρευτη,συνεχεια σπιτι της φαι και γαμησι τυπε  :knockinb: ανεξοδα  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξέρω τύπε, δεν έχω τόση φαντασία όσο εκείνοι, αλλά έχει πάρει τ' αυτί μου από λουλούδια μέχρι ρολόγια... :-
Μία με κερνούσε σοκολατάκια που της είχε πάει ένας πελάτης επειδή εκείνη έκανε δίαιτα και δεν τα 'τρωγε :2funny:

:2funny: παλι καλα που δεν σε ταιζε
ψωμοτυρι οπως η τρελη η σακιρα

Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω ότι απλά ήθελες να πάρεις κώλο και της έκανες χαρούλες :grin:

Αμα πιασεις μπουρδελοκοριτσο ειδικα ρουμανα και σε καψουρευτη,συνεχεια σπιτι της φαι και γαμησι τυπε  :knockinb: ανεξοδα  :grin:
Έχεις ιδία πείρα τύπε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom