Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
εχει φοβηθει το ματι τους ρε με τοσα που γινονται .....και στην Ηπειρου εχει ενα μπουρδελο
που ειναι σαν της φυλακης τα σιδερα...
σου ανοιγει την πορτα με τα σιδερα απο μεσα
η τσατσα :S με ενα κουμπακι
Eχει και αλλα τετοια μπουρδελα πχ Ρεμουνδου αλλα η φαση εκει ειναι οτι ειναι υπογειο,μεσα πετρινοι τοιχοι,νιωθεις οτι εισαι στο κρυφο σχολειο ή σε ορυχειο ή σε τοπο βασανηστηριων >και στην Ηπειρου εχει ενα μπουρδελο
που ειναι σαν της φυλακης τα σιδερα...
σου ανοιγει την πορτα με τα σιδερα απο μεσα
η τσατσα :S με ενα κουμπακι
Eχει και αλλα τετοια μπουρδελα πχ Ρεμουνδου αλλα η φαση εκει ειναι οτι ειναι υπογειο,μεσα πετρινοι τοιχοι,νιωθεις οτι εισαι στο κρυφο σχολειο ή σε ορυχειο ή σε τοπο βασανηστηριων >
Μια χοντρουλα βυζαρου ειχε επαιρνε 10 ευρω,βεβαια φυγαμε πριν μας εγκλοβισουν μεσα και μας βαλουν σε κανα κρεβατι του πονου >σου βγηκε καμια με δερματινα και μαστιγιο και δονητη να δεσει το σκηνικο ?
εμενα μου ετυχε τετοια φαση καποτε και σκιαχτηκα
ειχε φαση η κοπελα τοτε...... ηθελε λεει να την ξυνεις στις μασχαλες με ανταλλαγμα μια φορα ακομη δωρεαν
εννοειται οτι ο δονητης ηταν γιαυτην
και την αφησες τυπε?Μια χοντρουλα βυζαρου ειχε επαιρνε 10 ευρω
Για το Νωντα ηταν οτι πρεπεικαι την αφησες τυπε?
που ειναι ο νωντας ρε
Ρε τυπε 500-700 ευρω χωρις εξοδουςΟικονομικά σίγουρα συμφέρουν οι ιερόδουλες...Εκτός κι αν πέσει κάποιος σε καμία γκόμενα η οποία αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα...
Αλλά αυτά στις μέρες μας είναι σα να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα.
Εγώ με την πρώην μου που ήταν άνεργη(και καριόλα όπως αποδείχτηκε) χαλούσα 500-700 ευρώ μηνιαίως...Και μη φανταστείτε τίποτα εξόδους κτλ κτλ..Ξενοδοχεία-βενζίνες-καφέδες.
Το θέμα είναι ότι καλές οι πουτάνες,συμφέρουν κιόλας γαμάς και διαφορετικά μουνιά, αλλά τι γίνεται με το συναισθηματικό κομμάτι...;
Σάμπως και με τη γκόμενά σου μετά από κάνα χρόνο νιώθεις τίποτε εκτός από συνήθεια;αλλά τι γίνεται με το συναισθηματικό κομμάτι...;
τυπε μην λες τετοια και σου σκασου τιποτα ραμπο της εφοριαςΟικονομικά σίγουρα συμφέρουν οι ιερόδουλες...Εκτός κι αν πέσει κάποιος σε καμία γκόμενα η οποία αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα...
Αλλά αυτά στις μέρες μας είναι σα να ψάχνεις ψύλλο στα άχυρα.
Εγώ με την πρώην μου που ήταν άνεργη(και καριόλα όπως αποδείχτηκε) χαλούσα 500-700 ευρώ μηνιαίως...Και μη φανταστείτε τίποτα εξόδους κτλ κτλ..Ξενοδοχεία-βενζίνες-καφέδες.
πρόσεξε...2Χ23 ευρω την εβδομαδα για ξενοδοχεια = 184 μηνιαίως, Αυτή έμενε Ηλιούπολη εγώ προς Πειραιά για βενζίνες ήθελα 20 ευρώ ανά 2-3 μέρες.Περίπου 300 ευρώ το μήνα.Ρε τυπε 500-700 ευρω χωρις εξοδους
Απο την αλλη ακρη του κοσμου την πηγαινοεφερνες
πρόσεξε...2Χ23 ευρω την εβδομαδα για ξενοδοχεια = 184 μηνιαίως, Αυτή έμενε Ηλιούπολη εγώ προς Πειραιά για βενζίνες ήθελα 20 ευρώ ανά 2-3 μέρες.Περίπου 300 ευρώ το μήνα.
Βάλε και 2-3 καφέδες την εβδομάδα. Το μήνα δηλαδή 100-150 ευρώ.Άν βάλεις και κανά δωράκι σε γιορτή κτλ...
Σύνολο δηλαδή όσο έγραψα παραπάνω
Ετσι οπως το θετεις εχει μια λογικη,λιγο υπερβολικο με τις βενζινες σε βρισκω .πρόσεξε...2Χ23 ευρω την εβδομαδα για ξενοδοχεια = 184 μηνιαίως, Αυτή έμενε Ηλιούπολη εγώ προς Πειραιά για βενζίνες ήθελα 20 ευρώ ανά 2-3 μέρες.Περίπου 300 ευρώ το μήνα.
Βάλε και 2-3 καφέδες την εβδομάδα. Το μήνα δηλαδή 100-150 ευρώ.Άν βάλεις και κανά δωράκι σε γιορτή κτλ...
Σύνολο δηλαδή όσο έγραψα παραπάνω
Ετσι οπως το θετεις εχει μια λογικη,λιγο υπερβολικο με τις βενζινες σε βρισκω .
μη φανταστείς τρελά δωράκια.Στη γιορτή, στα γενέθλιά της και τα Χριστούγεννα.α εκανες και δωρακια τυπε
ωραιος ωραιος.... και τελικα που λες
ασεεεε μεγααααλες καργιολες οι γκομενες
αστα να πανε μας εκμεταλευονται.
Ε γι' αυτό λέει 500-700 σύνολο.Ετσι οπως το θετεις εχει μια λογικη,λιγο υπερβολικο με τις βενζινες σε βρισκω .
Πανε αυτες οι εποχες με τα δωρακια και οι κερασμενοι καφεδες τερμα Μονο στην αρχη κανα δυο κερασματατυπε μετα τον καληνυχτακια εχουμε νεα κατηγορια...
ειναι ο ΔΩράκιας
μη φανταστείς τρελά δωράκια.Στη γιορτή, στα γενέθλιά της και τα Χριστούγεννα.
Φίλε άσε έμαθα πολλά από αυτή την αποτυχημένη σχέση.